2 Oven Opties voor Thuiskoks om te overwegen


Laatst gewijzigd
Mei 19, 2020

Als het op koken aankomt, zijn er talrijke apparaten die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat elke maaltijd vlekkeloos verloopt. Het meest noodzakelijke voorwerp in uw keuken is misschien wel een fornuis, maar er zijn verschillende opties voor al uw bak- en braadbehoeften. Afhankelijk van de ruimte die u in uw keuken hebt, kunt u investeren in een wandoven die niet te veel ruimte inneemt. Als u uw hele kamer gaat verbouwen, hebt u misschien de mogelijkheid om een fornuis te installeren. Dit gezegd zijnde, is het belangrijk dat u alle beschikbare toestellen bekijkt voor u een beslissing neemt. Hier zijn twee opties die u kunt overwegen:

  1. Gasfornuizen staan beter bekend als fornuizen die op zichzelf staan – ze zijn meestal niet ingebouwd in de kast. Een fornuis kan meestal vrijstaand worden geplaatst, met de mogelijkheid om het naar een andere plaats in de keuken te verplaatsen indien nodig. Sommige mensen vinden het prettig te weten dat zij hun kachel in de toekomst kunnen verplaatsen als zij besluiten te renoveren. Een fornuis kan, net als wandtoestellen en andere kooktoestellen, worden gebruikt voor alles van het bakken van taarten tot het braden van braadstukken. Avanti modellen zijn vrijstaand en hebben zelfreinigende opties voor het grootste gemak.
  2. Wandovens worden vaak aangetroffen in nieuwe keukens die zijn ontworpen om de ruimte te maximaliseren. Dit komt omdat ze gemakkelijk in de muur naast de kasten passen, waardoor het kookproces wordt gestroomlijnd. Als u wilt investeren in een nieuwe oven die een modern gevoel aan uw keuken geeft, kunt u een wandoven voor uw huis overwegen. De meeste Viking modellen hebben een zelfreinigende functie en een capaciteit van meer dan 4 kubieke vierkante meter. Ze kunnen gemakkelijk in uw huis worden geïnstalleerd en bieden u een nieuwe manier om alles klaar te maken, van gebraden kip tot cupcakes.

Hoewel beide opties vaak over zelfreinigende functies beschikken, is het toch een goed idee om wat handenarbeid te verrichten om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw fornuis of wandoven haalt. Het tijdschrift Reader’s Digest raadt aan uw oven schoon te maken met een doek die u in witte azijn hebt gedrenkt – een zure oplossing die door vet heen snijdt – om er zeker van te zijn dat er geen vet meer in zit.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 14 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts