3 geheime tips voor het onderhoud van uw airconditioner


Laatst gewijzigd
Mei 19, 2020

Zodra u in een topklasse raamairconditioner van Designer Appliances hebt geïnvesteerd, wilt u er zeker van zijn dat deze na verloop van tijd efficiënt blijft werken. De sleutel om ervoor te zorgen dat dit gebeurt is de airconditioner te onderhouden. Het reinigen van het filter en het verwijderen van opgehoopt stof zijn slechts onderdelen van de vergelijking. Veel airconditioners voor ramen van Frigidaire hebben een Energy Star-classificatie, wat betekent dat ze ontworpen zijn om uw ecologische voetafdruk tijdens het gebruik te verkleinen. Er is echter altijd meer dat u zou kunnen doen om uw toestel te onderhouden. Hier zijn enkele tips om uw airconditioner in topconditie te houden.

1. Verwijder afval in de buurt
Zoals de Discovery aangeeft, kan afval dat in de buitenste mechanismen van uw airconditioner terechtkomt, de werking ervan na verloop van tijd vertragen. Daarom is het een goed idee om de omgeving van het toestel te controleren en na te gaan of het geen negatieve invloed ondervindt van de elementen. Snoei takken en gebladerte in de buurt van uw airconditioner. Dit kan ervoor zorgen dat uw toestel altijd efficiënt werkt zonder dat Moeder Natuur in de weg staat.

2. Controleer het filter
Het filter houdt vuil en stof tegen dat in de lucht van uw huis terechtkomt. Onnodig te zeggen dat het een cruciale rol speelt in de efficiëntie van uw airconditioner. Het U.S. Department of Energy raadt aan uw filter schoon te maken om het energieverbruik van uw toestel met tot 15 procent te verminderen. Sommige filters zijn herbruikbaar – kijk in uw handleiding hoe u het filter van uw airconditioner verwijdert en goed schoonmaakt. Het verwijderen van vuil en aanslag uit dit deel van het toestel kan vooral nuttig zijn voor mensen met allergieën.

3. Neem contact op met een expert
Afhankelijk van uw eigen niveau van deskundigheid of het model airconditioner in uw huis, kunt u overwegen een professional in te schakelen voor hulp. Een deskundige kan ervoor zorgen dat uw airconditioner goed werkt en eventuele problemen opsporen. Hoewel hij of zij een vergoeding in rekening kan brengen, kan het de moeite waard zijn om later een dure reparatie te voorkomen.

Afhankelijk van waar u woont, kan een airconditioner gewoon een essentieel onderdeel van uw huis zijn. Daarom is het belangrijk om het in de loop van de tijd te onderhouden. Als u deze tips in acht neemt, zult u uw airconditioner met een beter gevoel gebruiken om uw comfortniveau te handhaven.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 11 september 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts