3 items dat uw huis meer gezellig kan maken


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Wanneer was de laatste keer dat je kon zeggen dat je je echt op je gemak voelt in je eigen huis? Als u ’s nachts moeilijk kunt slapen en overdag niet kunt ontspannen, haalt u misschien niet het beste uit uw vrije tijd! Gelukkig heeft Designer Appliances de producten die u nodig heeft om uw huis om te toveren in het heiligdom dat u altijd al hebt gekend. Overweeg de volgende items om uw leefruimtes gezelliger te maken en ideaal om te ontspannen.

1. Draagbare airconditioner
Een draagbare airconditioner is uiterst nuttig tijdens de zomermaanden, en is des te noodzakelijker als u toevallig in een warme streek van het land woont. Modellen van Friedrich worden vaak geleverd met ten minste drie verschillende snelheden en een afstandsbediening om de temperatuur gemakkelijk te kunnen controleren, ongeacht waar u zich in de kamer bevindt.

2. Luchtzuiveringsinstallatie
Misschien bent u allergisch of gevoelig voor bepaalde verontreinigende stoffen in uw omgeving. In dat geval zou u baat kunnen hebben bij een luchtzuiveraar die het ademen vergemakkelijkt. Bepaalde modellen van IQAir kunnen een ruimte van meer dan 1.000 vierkante meter bestrijken, waardoor uw huishouden verandert in een plek waar u niet bang hoeft te zijn voor niesbuien.

3. Raamairconditioner
Als u het slechts in één bepaalde ruimte in uw huis comfortabel wilt hebben, kunt u een raamairconditioner voor uw woonruimte overwegen. Veel van de Frigidaire modellen hebben een afstandsbediening en een vermogen van ten minste 1.000 BTU. Ze hebben doorgaans ook ten minste drie ventilatorsnelheden voor het ultieme comfort, of u het nu frisjes of juist een beetje koel wilt hebben in uw favoriete kamer.

Om ervoor te zorgen dat het in elke ruimte van uw huis gezellig is, kunt u volgens het tijdschrift House Beautiful het beste een paar dekens bij de hand houden voor het ultieme gemak.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts