3 items die voor een revolutie in huishoudelijke taken kunnen zorgen


Laatst gewijzigd
Mei 19, 2020

We hebben allemaal huishoudelijke klusjes die we niet graag doen, of het nu afstoffen of de was is. U hoeft deze verplichtingen echter niet dagelijks te vrezen als u over de juiste apparatuur beschikt. Dat gezegd zijnde, wilt u misschien een kijkje nemen naar de producten die Designer Appliances te bieden heeft. U zult merken dat alles, van het maken van eten tot het schoonmaken van de kleding van uw kinderen, leuker wordt als u het in een kortere tijd gedaan krijgt. Hier zijn enkele dingen om te overwegen voor uw nederige verblijfplaats.

1. Afwasmachine
Als u een nieuwe afwasmachine nodig hebt of er nog geen hebt in uw keuken, is dit het moment om in dit product te investeren, vooral als u een groot gezin hebt! Modellen van Whirlpool hebben een handvol verschillende wasinstellingen voor het ultieme gemak. Ze zijn ook gemaakt met een nachtwasprogramma als u ze gewoon wilt inladen en wegwezen. Zodra u andere gezinsleden hebt geleerd hoe ze hem moeten laden, hoeft u alleen nog maar op een knop te drukken om dit klusje te klaren!

2. Wasmachine/droogcombinatie
Moe van het sjouwen van grote partijen wasgoed van uw wasmachine naar uw droger? Als u dit karwei naadlozer wilt laten verlopen, investeer dan in een wasmachine/droger-combinatie voor uw huis. De door LG gecreëerde variëteiten hebben negen verschillende wascycli en zes droogcycli voor al uw schoonmaakbehoeften.

3. Strijkijzer
Als strijken uw meest gevreesde karwei is, kunt u het uzelf gemakkelijker maken door te investeren in een stoomstrijkijzer voor in huis. Broan biedt een aantal verschillende modellen aan, die worden geleverd met een ventilerende metalen plank en een opbergplank voor uw strijkijzer. Gewoon de plank naar beneden trekken en u hebt een station waar u de kreukels in al uw kleding kunt strijken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts