3 manieren om uw huis koel te houden deze zomer


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Als u uw huis ’s zomers zo koel mogelijk wilt houden, moet u investeren in de juiste apparatuur om uw doel te bereiken. Efficiënte airconditioners zijn de sleutel om ervoor te zorgen dat uw nederige stulpje koel blijft tijdens dit seizoen, evenals energiebesparende tips. Hier zijn nog enkele trucs die u kunt toepassen om ervoor te zorgen dat u zich nooit oncomfortabel voelt in uw eigen huis, zelfs wanneer de temperaturen buiten hoog oplopen.

1. Investeer in een betrouwbare raamairconditioner
De juiste raamairconditioner kan een groot verschil maken als het erom gaat uw huis koel te houden. Kijk naar de British Thermal Units van de modellen om te bepalen hoeveel vermogen u nodig hebt om de temperatuur in uw woonruimtes op peil te houden, of het nu gaat om een kleine slaapkamer of een grote keuken. Frigidaire modellen hebben meerdere ventilatorsnelheden, waardoor u opties hebt wanneer u uw huis wilt afkoelen.

2. Gebruik een ventilator
Door een ventilator in uw huis te gebruiken, kunt u de koude lucht over de ruimte verspreiden. Dit kan efficiënter zijn dan het gebruik van meerdere airconditioners in verschillende kamers gedurende de zomer, aldus MSN Real Estate.

3. Verwarm uw huis
Het Amerikaanse ministerie van energie raadt aan uw huis te verwarmen om de hoeveelheid koele en warme lucht die het gebouw verlaat, te verminderen. Dit betekent dat u een professional in de arm moet nemen die een energie-audit kan uitvoeren en kan bepalen waar in uw huis het hele jaar door lucht wordt doorgelaten. Het afdichten van tochtige ruimtes kan u helpen uw huis efficiënter te verwarmen en te koelen, of het nu zomer of winter is, wat lagere maandelijkse kosten kan opleveren.

Door een combinatie van deze tips in acht te nemen, kunt u het uzelf gemakkelijker maken om uw huis het hele jaar door comfortabel te houden.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 21 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts