3 must-have apparaten voor cocktail party’s


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Als u van entertainen houdt, wilt u er zeker van zijn dat u de dingen bij de hand hebt om het proces te vereenvoudigen. Mensen die op bezoek komen voor een drankje hebben een constante stroom dranken nodig, en het kan een uitdaging zijn om aan hun wensen te voldoen zonder de juiste apparatuur. Gelukkig heeft Designer Appliances alle producten die u nodig heeft om van het organiseren van cocktailparty’s een makkie te maken! Of u nu van wijn houdt of niet genoeg kunt krijgen van martini’s, er zijn dingen die u in uw huishouden kunt introduceren om het serveren te vereenvoudigen. Overweeg het volgende voordat u uitnodigingen verstuurt voor uw volgende bijeenkomst.

1. Wijnkoelkast
Gastheren en -vrouwen die graag een breed assortiment wijn schenken – of die thuis op een ontspannen avond alleen wijn drinken – weten hoe belangrijk het is om een wijnkoelkast bij de hand te hebben. Met een wijnkoeler kunt u ervoor zorgen dat uw dranken altijd op een optimale temperatuur worden bewaard, waardoor ze langer lekker blijven. Danby modellen hebben digitale thermometers om het onderhoud voor de eigenaars eenvoudig te maken. Ze zijn er ook in vele maten, of u nu zes of 34 flessen wijn in uw nederige stulpje wilt bewaren!

2. Kegerator
Misschien maakt u graag uw eigen bier en serveert u het tijdens uw feestjes. Als dat het geval is, kunt u het proces stroomlijnen door te investeren in een vatenkoker voor thuis. Modellen van Perlick worden vaak geleverd met een draagbare dispenser voor gemakkelijk schoonmaken. Deze toestellen kunnen naar buiten worden gebracht voor zomerse barbecues of late nachtfeesten waar mensen zich koesteren bij het schijnsel van de sterren. Ze hebben ook digitale displays aan de binnenkant en zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten voor het grootste gemak.

3. IJsmachine
Wanneer u drankjes serveert, hebt u een grote hoeveelheid ijs nodig om ervoor te zorgen dat iedereen een koud drankje in handen heeft. Een ijsmaker kan u helpen ervoor te zorgen dat u nooit zonder het ijs zit dat u nodig hebt om uw gasten tevreden te stellen. De modellen van Marvel kunnen tot 35 pond ijs per dag produceren, zodat u nooit meer naar de winkel hoeft te rennen om in een opwelling een zak ijs te halen. Ze hebben ook automatische ontdooifunctie en kunnen gemakkelijk in uw eigen keuken worden geïnstalleerd.

Of u nu graag feestjes geeft in de zomer of het hele jaar door, met deze artikelen wordt u de beste feestjesgooier in uw buurt!

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 14 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts