3 producten die u helpen uw huishouden allergeen-vrij te houden


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Het kan een uitdaging zijn om in een huishouden vol allergenen te leven, vooral als je allergisch bent voor schijnbaar alles in je omgeving. Er zijn echter manieren waarop u het stof in uw leefruimten gemakkelijker kunt bestrijden. Naast regelmatig schoonmaken en met uw arts praten over hoe u met uw allergieën moet omgaan, zijn hier enkele artikelen van Designer Appliances die uw leven een beetje eenvoudiger kunnen maken.

1. Snoerloze stofzuiger
Een snoerloze stofzuiger is een must als u allergisch bent. U moet in staat zijn om in de hoeken en gaten van uw huis te komen om er zeker van te zijn dat er geen stof of vuil blijft liggen dat u kan laten niezen. De meeste Miele- en Dyson-modellen hebben stofborstels waarmee u op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen, naast hulpstukken om ervoor te zorgen dat er niets achter uw meubels verstopt zit.

2. Luchtzuiveraar
Als het om allergieën gaat, is een luchtzuiveraar een must. Dit apparaat kan u helpen uw omgeving schoon te houden en te voorkomen dat allergenen reacties veroorzaken. Een IQAir model kan ideaal zijn als u een machine wilt die meer dan 1.000 vierkante meter kan bestrijken.

3. Voorlader wasmachine
Naast het schoonhouden van uw vloerbedekking en bekleding, moet u er ook voor zorgen dat uw kleding en beddengoed vrij zijn van allergenen. Een voorlader wasmachine kan u daarbij helpen! LG modellen hebben stoomopties en meer dan een handvol verschillende wascycli voor het grootste gemak.

Het Amerikaanse College van Allergie, Astma & Immunologie meldde dat 50 miljoen Amerikanen met neusallergieën leven. U kunt ze hebben als gevolg van erfelijkheid of u kunt ze in de loop der tijd hebben ontwikkeld. Hoe dan ook, deze dingen kunnen je helpen om thuis met je allergieën om te gaan.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts