4 manieren om een ​​geslaagde barbecue te lanceren


Laatst gewijzigd
April 11, 2020

De zomer is een tijd om te grillen, en of je nu houdt van sappige hamburgers of verrukkelijke hotdogs, er staat voor iedereen die van barbecueën houdt wel iets op het menu. Elk jaar wanneer Labor Day nadert, steken de mensen hun grills aan ter voorbereiding op dit Amerikaanse tijdverdrijf.

Barbecueën is echter vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan als u niet beschikt over een grill die geschikt is voor uw kookstijl. Of u nu kipsticks of hamburgers maakt, u zult moeten kiezen tussen een houtskool- of gasgrill. Bovendien kan het zijn dat u uw barbecuekwaliteiten moet bijschaven als het al een hele tijd geleden is dat u er een hebt opgestookt. Hier zijn enkele tips om van uw volgende barbecue een succes te maken.

1. Ken uw voorkeuren
Houdt u van de smaak die houtskoolgrills achterlaten in uw eten, of geeft u de voorkeur aan de netheid van gasmodellen? Voordat u de uitnodigingen voor uw volgende evenement uitschrijft, kunt u overwegen uw huidige grill te upgraden naar een model dat aan uw behoeften voldoet. Of u nu een betrouwbare vrijstaande houtskool Weber-grill wilt of een roestvrijstalen die op propaan werkt, kijk wat voor u het beste werkt.

2. Wees voorzichtig met tangen
Volgens het tijdschrift Esquire kan een tang zowel je beste vriend als je ergste vijand zijn. Als je het vlees dat je grilt te stevig uitknijpt, loop je het risico dat je al het heerlijke sap eruit gooit. Wees voorzichtig bij het gebruik ervan om ervoor te zorgen dat uw maaltijden zo smakelijk worden als u wilt.

3. Neem de tijd
Time magazine merkte op dat grillen een kunst is – het is een proces dat tijd vergt als je echt perfect wilt worden. Haast uw eten daarom niet van de grill op uw bord. Laat het even op de grill liggen en de sappen absorberen. Uiteindelijk zul je merken dat je in een lekkerdere maaltijd bijt.

4. Zorg dat je alles wat je nodig hebt in de buurt hebt
The Guardian meldde dat je het beste alle apparatuur die je nodig hebt om te koken in de buurt kunt hebben voordat je begint. Dit kan ervoor zorgen dat u uw grill of uw voedsel nooit hoeft te laten koken en het risico loopt dat het aanbrandt. Probeer ook kruiden en andere zaken in de buurt te houden voor het ultieme gemak.

Met de juiste grill en tips in het achterhoofd, kan je ervoor zorgen dat je volgende barbecue vlekkeloos verloopt!

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd op 15 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts