4 manieren om uw luxe tapijt te onderhouden


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Als u onlangs bent verhuisd naar een huis met vloerbedekking, wilt u misschien graag weten hoe u dit type vloerbedekking moet onderhouden, vooral als u het nog nooit eerder hebt gehad. Tapijt heeft talrijke voordelen, waaronder zachtheid onder de voeten en warmte. Het kan echter allergenen vasthouden en moeilijk schoon te maken zijn. Hier zijn enkele tips om het gemakkelijker te maken van tapijt te genieten in uw nieuwe woonruimte.

1. Koop een efficiënte snoerloze stofzuiger
Met een snoerloze stofzuiger die efficiënt het vuil en stof van uw vloerbedekking kan verwijderen, zal het voor u eenvoudiger zijn om regelmatig van uw vloerbedekking te genieten. Sommige modellen van Electrolux kunnen bijzonder nuttig zijn in het geval dat u allergieën heeft – deze apparaten hebben ingebouwde hoogrendement fijnstoffilters voor het grootste gemak.

2. Concentreer u op gebieden met veel verkeer
Zwaar belopen gebieden zoals gangen en ingangen in uw huis moeten misschien vaker worden schoongemaakt met uw stofzuiger, volgens TLC. Om slijtage na verloop van tijd te beperken, kunt u op deze plaatsen een tapijt neerleggen om het tapijt te beschermen.

3. Houd uw tapijt schoon
Dit is vooral noodzakelijk als u huisdieren hebt. Denk aan het aanbrengen van zuiveringszout op uw vloerbedekking om ongewenste geuren uit uw vloerbedekking te verwijderen. Dit kan ook voorkomen dat ze zich in de loop van de tijd ophopen.

4. Stofzuig meer dan één keer over bepaalde delen
Als u pluche tapijt heeft, is meer dan één keer stofzuigen over bepaalde delen van uw vloerbedekking een must. Dit kan ervoor zorgen dat u al het vuil en afval van onder het tapijt verwijdert als u schoonmaakt.

Tapijt kan een luxe zijn, maar het heeft regelmatig onderhoud nodig om er na verloop van tijd mooi uit te blijven zien. Deze tips kunnen u helpen dit doel in uw huis te bereiken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 21 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts