4 verborgen voordelen van het gebruik van een ontvochtiger


Laatst gewijzigd
April 20, 2020

Heeft u het gevoel dat u constant moeite heeft om comfortabel te ademen in uw huis? Als dit het geval is, heb je misschien een ontvochtiger nodig! In veel gevallen zijn mensen zich er niet van bewust dat de reden van hun ontevredenheid te wijten is aan een hoge luchtvochtigheidsgraad in hun woonruimtes. Het is echter nooit te laat om uw nederige woning te veranderen. Als u niet zeker weet of u baat zou kunnen hebben bij een luchtontvochtiger, overweeg dan de volgende voordelen van het gebruik van een luchtontvochtiger.

1. Ontvochtigers zijn ideaal voor jonge kinderen
Kinderen en peuters kruipen gemakkelijker over de vloer en brengen meer tijd door op de vloerbedekking. Om deze reden heeft het University of Rochester Medical Center opgemerkt dat luchtontvochtigers nuttig kunnen zijn. Zo hebben Frigidaire-modellen vaak een Energy Star-classificatie en kunnen ze allergenen verwijderen die in uw vloer vastzitten, wat voor de kleintjes gezondheidsproblemen zoals astma kan veroorzaken.

2. Schimmels worden op afstand gehouden
ABC Dehumidifiers, een ontvochtiger advies site, verklaarde dat schimmel kan groeien in vochtige omstandigheden en ademhalingsproblemen kan veroorzaken voor mensen met aandoeningen zoals allergieën. Ontvochtigers kunnen vocht uit de lucht halen en voorkomen dat het een last wordt in uw huishouden.

3. U zult zich binnen beter voelen
Overmatig vocht in uw omgeving kan irritatie op uw huid en in uw neusholten veroorzaken. Daarom kan een luchtontvochtiger van pas komen door het uit de lucht te verwijderen en het gemakkelijker te maken om te ademen.

4. Huisstofmijten behoren tot het verleden
Huisstofmijten, die zich in uw tapijten, gordijnen en stoffering kunnen ophouden, hebben meer moeite om te overleven in een omgeving met minder vochtigheid. Door een luchtontvochtiger te plaatsen, ontneemt u dit ongedierte de kans om in uw huis te gedijen.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd op 26 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts