5 beste blenders voor Acai Bowl 2021 – Topkeuze, beoordelingen en gids


Acai kommen zijn het volgende grote ding in gezonde voeding. Als je moe bent van het betalen van veel geld voor een acai-kom bij een trendy keten, dan vind je het misschien leuk om thuis je eigen acai-kommen te maken. Natuurlijk, om dat te doen heb je een blender nodig.

Het kan echter een beetje intimiderend zijn om te proberen uit te vinden welk model aan uw behoeften voldoet wanneer er zoveel op de markt zijn, elk met een concurrerende set van functies en een marketingteam dat probeert het aan u te verkopen. Dit probleem kan nog erger aanvoelen bij het online winkelen.

We willen dat online winkelen net zo goed of beter voelt dan persoonlijk winkelen, en we willen dat het een eenvoudig proces is van begin tot eind. Daarom hebben we deze beoordelingen van enkele van de beste mengers voor acai van 2020 samengesteld. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een kopersgids opgenomen die is ontworpen om u te voorzien van goede algemene informatie over blenders.

Een snelle blik op onze favorieten van 2021

De 5 beste mengers voor Acai Bowl

1. Vitamix 5200 Menger – Best Overall

Als je het soort persoon bent dat ’s morgens een verse acai-kom wil maken, dan ben je waarschijnlijk ook het soort persoon dat niet wil wachten tot je mengsel de klus klopt. Als dat bij jou het geval is, zal je de Vitamix 5200 geweldig vinden. Dit model is een krachtige multifunctionele blender die snel de acai-kom van uw dromen zal creëren. De 64-ounce container is groot genoeg om acai kommen te maken voor je hele familie in een enkele blending sessie, wat je tijd zal besparen als je veel mensen kent die graag gezond eten.

Deze blender is echter niet alleen beperkt tot acai-kommen. Het heeft geweldige roestvrijstalen messen die gebruikt kunnen worden om perfecte smoothies te maken van bevroren fruit en ijs, en de variabele snelheidsregeling betekent dat u altijd de exacte textuur kunt krijgen waar u naar op zoek bent. Tot slot is dit model in staat om soep te verwarmen, wat het een van de meest veelzijdige instrumenten maakt die u in uw keuken zult hebben. Het is een beetje moeilijk om handmatig te reinigen, maar gooi er een beetje afwasmiddel en water in en zet de blender aan, en het zal zichzelf reinigen.

Voordelen

 • Variabele snelheidsregeling
 • Grote container
 • Roestvrij stalen messen
 • Kan soep verwarmen

Nadelen

 • Moeilijk handmatig te reinigen

 

2. Blendtec TB-621-20 Blender

De Blendtec TB0621-20 is een goede keuze voor iemand die veel acai-kommen wil maken, maar die ook op zoek is naar een blender die andere, moeilijkere keukentaken kan verlichten. Het is zeldzaam dat je een blender vindt op dit prijspunt met meer dan 1000 watt, maar dit model komt met 1560 watt vermogen, wat je zou kunnen verwachten van een fatsoenlijke tafelfrees in de winkel. Er zijn maar weinig dingen die tegen dat niveau van kracht kunnen.

Dit model is echter meer dan alleen krachtig. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken digitaal scherm en voorgeprogrammeerde instellingen die het gemakkelijk maken om een verscheidenheid aan gerechten te maken met slechts een enkele druk op de knop. Het omvat ook een paar containers, waarvan één met een 3″ blad en één met een 4″ blad. Helaas zijn de bladen langer houdbaar dan de containers, dus je mag verwachten dat je die eerder vervangt dan je waarschijnlijk zou willen. Over het geheel genomen is dit een geweldig model voor iemand die een complete keukenmachine wil die geen enkel probleem heeft met acai-kommen.

Voordelen

 • Krachtige
 • Digitaal scherm
 • Twee containers
 • Voorgeprogrammeerde instellingen

3. Hamilton Beach 54220 Blender – Beste waarde

De Hamilton Beach 54220 is onze keuze voor een hoogwaardige blender. Het wordt geleverd met ijssabel messen, die kort werk maken van de meeste ingrediënten, en zou geen enkele moeite moeten hebben met uw acai, want ze zijn ontworpen om door bevroren fruit en ijs heen te snijden. Dit model bevat een container die is ontworpen om te werken met het golfsysteem van Hamilton’s Beach, dat helpt om de ingrediënten die je op de bladen mengt terug te laten komen zonder dat je er iets extra’s aan hoeft te doen.

Dit model wordt geleverd met 14 verschillende snelheidsinstellingen, wat betekent dat je de uiteindelijke textuur kunt verfijnen op een manier die je met andere modellen niet zou kunnen. Het enige nadeel van dit model is dat het een beetje ondermaats is, wat betekent dat je niet dezelfde maximale kick krijgt als bij andere modellen. Het zou echter meer dan genoeg moeten zijn voor de meeste acai-kommen, en je kunt het krijgen voor een prijs die de bank niet zal breken, waardoor het een grote waarde te kopen.

Voordelen

 • Ijssabelbladen
 • Golfsysteem
 • Meerdere snelheden

 

4. GoWISE Acai Bowl Blender

De GoWise USA GW22502 is een geweldig budgetmodel met het hart van een veel duurdere blender. Hij heeft meer dan twee pk’s in zijn basis, waardoor hij een van de krachtigste mengers op de markt is. En toch kunt u het krijgen voor de prijs van een low-to-mid range blender, waardoor het een stelen is, ongeacht wat u van plan bent om te mengen. Je zou verwachten dat een blender die zo krachtig is ook extreem luidruchtig is, maar hij wordt geleverd met een geluiddempend siliconenkussen dat tussen de basis en de container zit en dat het geluid vermindert.

Wat dit model op de lijst slaat, is dat het niet vaatwasmachinebestendig is. Dat is niet altijd een groot probleem met blenders, maar in dit geval betekent het dat er wat problemen ontstaan omdat dit een blender is die met zijn mes aan de container is bevestigd. Het heeft ook een container die hoger en smaller is dan andere modellen, waardoor het moeilijk is om onder het mes te komen bij het schoonmaken. Omdat hij zo groot is, past hij niet goed onder normale aanrechtbladen. Echter, als je bereid bent om met deze problemen om te gaan, krijg je een van de meest krachtige blenders voor een geweldige prijs.

Voordelen

 • Krachtige
 • Goedkope
 • Geluidsreducerend siliconenkussen

Nadelen

 • Niet vaatwasmachinebestendig
 • Past niet onder standaard aanrechtbladen

5. ZWART+DECKER FusionBlade Blender

De BLACK+DECKER FusionBlade BL6010 is een teleurstellend model. Het komt met een grote, 64-ounce container en een 20-ounce persoonlijke container die gebruikt kan worden voor het maken van acai voor uw hele familie of gewoon voor jezelf. Het wordt ook geleverd met een FusionBlade, dat is ontworpen om ijs te verpletteren en andere mengtaken gemakkelijk te maken.

Hoewel dit model goed zou kunnen mengen, komt het met een heleboel secundaire problemen die het naar de bodem van onze lijst stoten. Het deksel van de grote container is bijvoorbeeld pietluttig, en de meeste mensen vinden het moeilijk om het aan te trekken, en dan moeilijk om het er aan het eind af te halen. Het is ook te hoog om onder de meeste standaard aanrechtbladen te passen, wat het opbergen ervan tot een pijnlijke zaak maakt. Tot slot heeft het ernstige duurzaamheidsproblemen. Veel modellen branden binnen twee jaar uit, maar sommige duren maar een paar maanden, vooral als je ze veel gebruikt. Over het geheel genomen zou je een betere blender kunnen krijgen voor hetzelfde bedrag als je elders kijkt.

Voordelen

 • Grote en persoonlijke containers
 • FusionBlade

Nadelen

 • Fijnzinnige deksel
 • Past niet onder standaard aanrechtbladen
 • Duurzaamheidsproblemen

Kopersgids

De messen, de container en het vermogen zijn het belangrijkste kenmerk van een blender.

Roestvrijstalen messen zijn over het algemeen de beste soort, omdat ze hun rand het langst vasthouden en over het algemeen ook beter bestand zijn tegen beschadigingen dan andere modellen. Je wilt ook onderzoeken hoe het blad zich verbindt met de basis. Slechte verbindingen kunnen betekenen dat het vermogen slecht wordt overgebracht van de basis naar het blad, wat de effectiviteit van de blender vermindert. U wilt ook een mes dat gemakkelijk te reinigen is onder als de container niet vaatwasmachinebestendig is.

Veel mensen denken dat glazen containers de beste zijn, maar plastic containers zijn de betere variëteit, dat is waarom high-end modellen worden geleverd met plastic containers. Kunststof breekt veel minder snel als het valt en houdt beter stand bij de spanningen van het mengen. Plastic verpakkingen gaan dus meestal langer mee. Het enige voordeel van glazen verpakkingen boven plastic is dat ze nooit een geur zullen aannemen als ze niet snel worden schoongemaakt.

Vermogen is ook een belangrijk kenmerk, maar mogelijk niet zo invloedrijk als het blad of de container. Als uw blender wordt geleverd met minder dan 350 watt vermogen, kan het onmogelijk zijn om ijs of bevroren fruit te mengen, omdat uw blender niet de punch heeft die nodig is om de klus te klaren. 500 watt is de drempel waarop blenders consequent in staat zijn om ijs te mengen. Je hebt een afnemend rendement met een toename van het vermogen, hoewel meer vermogen meestal betekent dat je de klus sneller geklaard krijgt.

Als u de beste waarde uit uw blender wilt halen, zorg er dan voor dat u weet welke functies u nodig hebt om van uw blending te genieten. Als je eenmaal weet wat dat zijn, kies dan de blender die het beste bij die lijst past, en koop die in plaats van te proberen het duurste of goedkoopste model te kopen. Op die manier krijgt u de beste waarde uit uw keuze, in plaats van dat u functies mist die u nodig hebt of dat u betaalt voor anderen die u nooit zult gebruiken.

Conclusie:

De Vitamix 5200 is onze topmixer voor het maken van acai-kommen, dankzij de roestvrijstalen messen, de variabele snelheidsregeling en een grote container. De Blendtec TB0621-20 is een krachtig model voor algemeen gebruik in de keuken, dat door de slechte kwaliteit van de containers op de tweede plaats komt op onze lijst. De Hamilton Beach 54220 is onze keuze voor de beste prijs, want u kunt zijn geweldige blade- en wave-actionsysteem krijgen voor een fractie van de prijs van andere modellen. De GoWise USA GW22502 is zeer goed te combineren, maar valt op de vierde plaats omdat hij niet vaatwasmachinebestendig is en misschien niet onder uw aanrecht past. De BLACK+DECKER FusionBlade BL6010 heeft een lompe deksel, duurzaamheidsproblemen en is over het algemeen een teleurstellend model dat u waarschijnlijk moet vermijden.

Hopelijk hebben onze beoordelingen en de kopershandleiding u een idee gegeven van wat een geweldige blender is. Met die kennis moet je in staat zijn om de blender te vinden die het beste werkt voor jou en je smoothie kommen.

Meer populaire blending blog posts:

Welke blender met een GLASS-potje scoort het hoogst op onze lijst?

Een nadere beschouwing van het Vitamix 5300 beest

Hoe goed is de Vitamix 5200? Is het de moeite waard om te kopen of moet men kiezen voor een ander Vitamix-model?

Aanbevolen afbeelding door: Marco Verch op Flickr.com

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts