5 beste draagbare blenders voor reizen in 2021 – topkeuzes, recensies en gids


Laatst bijgewerkt op 8 november 2020

Als u uw smoothies wilt maken terwijl u op vakantie bent of op zakenreis, dan heeft u een reismixer nodig. Het is echter niet altijd gemakkelijk om het model te vinden dat voor u geschikt is op het internet. Adverteerders schrikken niet terug voor over- en onderleveringen. Het goede nieuws is dat we deze lijst met recensies van de beste reismengers van 2020 hebben samengesteld. We willen het mysterie uit het winkelen halen voor een reisblender online.

En, als je nog nooit een reisblender hebt gekocht, hebben we een kopersgids gemaakt die is ontworpen om je te helpen bij het doordenken van verschillende functies die op een reisblender komen, alsof je een expert bent op het gebied van het onderwerp. Als u op zoek bent naar de reis blender die precies goed voor u is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een snelle blik op de winnaars van 2021:

De 5 beste draagbare mengers:

1. Cuisinart CPB-300 Reismenger – Best Overall

De Cuisinart CPB-300 is een van de beste reismengers op de markt. Het is zo goed dat mensen die alleen maar een stationaire blender nodig hebben, ook van dit model houden. Het wordt geleverd met een paar uitstekende roestvrijstalen messen die meer dan geschikt zijn om de klus te klaren. Het wordt ook geleverd met antislipvoetjes die helpen om deze blender stabiel te houden in minder dan optimale mengsituaties. Verbazingwekkend genoeg wordt dit model geleverd met vijf kopjes en een mengpotje, wat betekent dat je massaal mengt of meerdere porties achter elkaar doet zonder dat je hoeft te stoppen en te reinigen.

Het motorvermogen is echter slechts 350 watt, wat een beetje aan de zwakke kant is, hoewel het de meeste taken nog steeds prima lijkt te doen, ook al duurt het wat langer. Dit model staat echter bekend om zijn duurzaamheid, wat betekent dat u vele goede jaren van gebruik uit deze blender zou moeten halen zonder enige vorm van mechanische problemen. De kenmerken van dit model en zijn duurzaamheid zijn gewoon te goed om het ergens anders te plaatsen dan de eerste van deze lijst.

Voordelen

 • 5 kopjes en 1 potje
 • 2 roestvrijstalen messen
 • Slipvaste voeten
 • Duurzaamheid

 

2. NutriBullet NBR-1201 Reismixer

De NutriBullet NBR-1201 is een uitstekende draagbare blender. Het heeft een indrukwekkend vermogen van 600 watt, wat misschien niet zo veel is in vergelijking met een traditionele blender, maar wel geweldig is voor een draagbaar model. Dat is genoeg kracht om met gemak door ijs en zaden te breken. Het is een klein apparaat, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is, en gemakkelijk op te bergen wanneer u het niet gebruikt. Het wordt ook geleverd met een ton aan blad- en bekeropties. Dit betekent dat u altijd de hoeveelheid kunt maken die u wilt en het mes kunt gebruiken dat u de beste resultaten geeft in termen van textuur en de taaiheid van het voedsel.

Omdat de messen afneembaar zijn, is het model eenvoudig te reinigen. Een mogelijk nadeel is dat deze modellen in de loop van de tijd soms gaan lekken. Dit is echter geen probleem dat iedereen ervaart, maar het is iets dat dit andere model op de eerste plaats houdt op onze lijst.

Voordelen

 • Goede kracht
 • Blad- en bekeropties
 • Gemakkelijk te reinigen

3. Osterreismixer – Beste waarde

De Oster BLSTPB-WBL is de beste prijs-kwaliteitverhouding op onze lijst. Het wordt geleverd met een stijlvolle fles die u wilt gebruiken met de meegeleverde reisdeksel, niet over te dragen in een beter vat zoals je zou kunnen doen met andere meegeleverde blender bekers. Het is ook een push-to-blend machine, die u de controle geeft die u nodig hebt om de perfecte smoothies te bereiken of de perfecte textuur te krijgen bij het versnipperen van groenten.

Het is een vrij rustig model, mede door zijn ene grote zwakte, namelijk dat het niet krachtig is. Helaas wordt dit model geleverd met 250 watt mengkracht, wat betekent dat het in de meeste situaties gaat worstelen. Maar, als je iets extra goedkoops nodig hebt, dat het waard is om mee te nemen op de weg, en iets dat je niet bang hoeft te zijn om gestolen, beschadigd of verloren te gaan, dan is dit model een uitstekende keuze.

Voordelen

 • Stijlvolle fles
 • Push-to-blend
 • Rustig aan

 

4. Hamilton Beach 51103 Blender voor op reis

De Hamilton Beach 51103 is een goede blender voor shakes of smoothies. Als je meer wilt doen met je blender, heb je waarschijnlijk pech. Je ervaring met deze blender is afhankelijk van hoe bereid je bent om het te helpen, door dingen te doen zoals het snijden van voedsel kleiner van tevoren, het roeren tussen de mengcycli, en het langzaam toevoegen van je ingrediënten. Echter, als je bereid bent om die dingen te doen, kun je dit model voor een geweldige prijs krijgen.

Zoals je misschien al vermoedde, heeft deze blender een zeer zwakke motor. Het is niet geschikt voor moeilijkere mengsels. Het wordt ook geleverd met een goedkoop, slecht passend deksel dat soms leidt tot lekken tijdens het mengen. Het wordt ook geleverd met slechts 1 kopje. Hoewel dit te verwachten is met een model dat zo goedkoop is, wil je misschien investeren in een duurdere versie als je meerdere porties in één keer wilt maken.

Voordelen

 • Goed voor shakes
 • Goedkoop

Nadelen

 • Goedkoop deksel
 • Slechts 1 kopje
 • Zwakke motor

5. Bbtops USB-reismixer

De Bbtops USB-JUICE-CUp-2 heeft een van de beste ideeën en een van de slechtste uitvoering van alle blenders op de lijst. De makers van deze blender besloten dat ze een echte draagbare blender wilden maken. En ze hebben dat soort dingen bereikt. Dit model werkt op batterijvoeding en laadt op via een USB-kabel, wat betekent dat u het in uw auto kunt opladen als dat nodig is.

Het doet echter niet veel goeds. De motor is ondergedompeld en worstelt met bevroren fruit, veel minder ijs of harde zaden. Er is geen enkele manier waarop je echt gaat koken met deze blender, omdat het maxes out op zachte smoothies. Het wordt ook geleverd met een van de kleinste bekers op de markt, waardoor de hoeveelheid die je per keer kunt maken beperkt is. Bovendien is het over het algemeen niet goed gebouwd en loop je altijd het risico dat het kapot gaat. Over het geheel genomen is dit model waarschijnlijk niet het geld waard dat u eraan zult besteden, ongeacht hoe goedkoop het is.

Nadelen

 • Kleine capaciteit
 • Slechte kwaliteit
 • Zwakke motor

Kopersgids

Hopelijk hebben onze beoordelingen u geholpen om inzicht te krijgen in een aantal van de beste reisblenders op de markt, en welke functies u moet zoeken als u gaat kopen. Als u meer informatie wilt over wat een blender een goede waarde maakt, of als u gewoon meer wilt weten over blenders in het algemeen, moet u deze kopershandleiding raadplegen. Het zit vol met geweldige informatie over zowel reisblenders als blenders in het algemeen.

 

Messen

Een van de fouten die mensen maken bij het winkelen voor blenders is dat ze ervan uitgaan dat blenders met meer vermogen altijd beter zijn als blenders met minder vermogen. Dit is echter niet altijd het geval. Messen van lage kwaliteit kunnen het extra vermogen van een blender compenseren, zodat een zwakkere blender met betere bladen over het geheel genomen beter zou kunnen mengen.

Roestvrijstalen bladen zijn de beste bladen op de markt. Degenen die een extra tefloncoating hebben, hebben de neiging om krasbestendiger te zijn en hun rand langer vast te houden. Dit maakt meestal niet zo veel uit in een reismixer, die je niet gaat gebruiken voor zware blending, maar het is iets om in gedachten te houden.

U wilt er ook voor zorgen dat u een model krijgt dat gemakkelijk te reinigen is, en sommige modellen hebben slechte bladconfiguraties, slechte bladbevestigingen, of beide, en het resultaat is dat u niet in staat bent om alle smoothie uit de bladen en in de beker te krijgen en dat het schoonmaken zo veel moeilijker wordt. De beste modellen in deze categorie zijn voorzien van afneembare bladen die het mogelijk maken om gemakkelijk te reinigen en de hele drank uit de blender te halen, waardoor er minder afval ontstaat.

Containers

Veel mensen onderschatten hoezeer de kwaliteit van een container hun ervaring met hun blender kan veranderen. De meeste reismengers worden geleverd met plastic containers in plaats van glazen, maar dat is een goede zaak.

Geloof het of niet, plastic verpakkingen worden over het algemeen beschouwd als het superieure mengbakmateriaal. Dit komt omdat ze op de lange termijn duurzamer zijn en gemakkelijker gevormd kunnen worden op een manier die het voedsel naar het blad toe beweegt, in plaats van het eraf te halen. Ook, aangezien de containers plastic zijn, zullen ze beter standhouden tijdens het reizen dan glazen.

Iets waar je op zult willen letten is hoeveel containers je krijgt als je een reismixer koopt. Sommigen komen met slechts een, die kan net goed zijn als je de enige persoon die gaat worden gebruikt, en slechts een keer per dag op zijn hoogst. Als u op zoek bent om te mengen voor een groot gezin onderweg, zult u een model willen kopen dat wordt geleverd met veel containers – anders zult u meer moeten kopen, wat voor sommige modellen niet mogelijk is.

Vermogen

Macht is een statistiek waarvan men vaak denkt dat die meer betekenis heeft dan hij is. Tuurlijk, meer kracht is beter, over het algemeen. Maar wattage vertelt niet het hele verhaal. Subpar bladen of wulpse bladhouders kunnen de vermogenswinst van het ene model naar het andere compenseren. Daarom moet je de macht in de context begrijpen en je afvragen of deze effectief wordt gebruikt.

Met travel blenders is het onwaarschijnlijk dat je iets krijgt wat op zichzelf effectief met ijs omgaat. In veel situaties zul je de blender moeten overhalen om te doen wat je wilt, te beginnen met vloeistoffen en je weg te werken naar harder voedsel. Als je dit niet doet, is er een kans dat de blenders niet werken.

Het goede nieuws is dat er modellen zijn die uitstekend werk leveren, vergelijkbaar met stationaire mengers als je bereid bent om een paar extra stappen te nemen om ervoor te zorgen dat ze optimale mengcondities hebben. Er zijn een aantal krachtige reis blenders die er zijn, maar ze zijn niet zo gewoon, en je gaat waarschijnlijk eindigen met het betalen van meer voor hen.

Welke reismixer is geschikt voor u?

Hangt deze vraag af van hoe mobiel je wilt zijn? Wilt u gewoon een blender met een container die u gemakkelijk mee kunt nemen? Of moet het hele apparaat draagbaar genoeg zijn om naar een ander land te kunnen reizen? Verschillende modellen zullen beter zijn voor verschillende scenario’s.

Als je een grote familie hebt, moet je investeren in een van de modellen die worden geleverd met veel mengbakken, zodat je veel porties achter elkaar kunt maken. In het algemeen moet u zich richten op het verkrijgen van het model dat het beste voldoet aan uw behoeften, zodat u de beste waarde voor uw geld krijgt.

Conclusie:

De Cuisinart CPB-300 is een van de beste blenders op de markt, die wordt geleverd met veel bekers en van de beste duurzaamheid die kan worden gevonden in elke blender, periode. De NutriBullet NBR-1201 is een geweldige all-around draagbare blender die net op de bovenste plek mist vanwege problemen met lekken. De Oster BLSTPB-WBL is een stijlvolle, stille blender die de beste totale waarde biedt. De Hamilton Beach 51103 is een goede blender voor shakes of smoothies, maar valt op deze lijst omdat je er niet meer van kunt verwachten. De Bbtops USB-JUICE-CUp-2 is van slechte kwaliteit en zou voor niemand de eerste keus moeten zijn.

Zelfs als u niets wist over blenders voordat u onze recensies en kopershandleiding had gelezen, hopen we dat u nu genoeg weet om een goed geïnformeerde beslissing te nemen. Gewapend met deze kennis, moet je in staat zijn om de beste reismixer te vinden voor uw behoeften.

Meer blender-gerelateerde artikelen over JuicerKings:

 • We nemen een kijkje bij Vitamix blenders, zie ons oordeel…
 • Een kijkje in Oster Blenders
 • Hoe goed kan je een blender krijgen voor minder dan 100 dollar?

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts