5 Beste Hurom Juicer-beoordelingen 2021 – Topkeuze en kopersgids


Juicers zijn notoir moeilijk te kopen voor de gemiddelde leek. De markt is vol met opties die aanzienlijk in prijs variëren, en hoewel elke optie is ontworpen om hetzelfde te doen, lijken ze allemaal radicaal verschillende succespercentages te vinden bij het doen van het.

Jammer genoeg zijn er veel slechte sapcentrifuges. Jammer genoeg is een slechte sapcentrifuge in principe niet beter dan helemaal geen sapcentrifuge.

Waarom? Een slechte sapcentrifuge gaat niet alleen de pulp van zijn sap beroven, maar ook de voedingsstoffen ervan afvoeren.

Hurom is een bedrijf dat bekend staat om het maken van echt goede sapcentrifuges, maar dat betekent ook niet dat al hun producten in gelijke mate worden gemaakt.

We willen niet dat je de verkeerde Hurom juicer krijgt.

Daarom hebben we de tijd genomen om een diepe duik te nemen in de wereld van Hurom juicers. We hebben deze producten vanuit alle hoeken bestudeerd en hebben deze gids gemaakt met details over wat we hebben gevonden.

Als u het beste product wilt dat u kunt krijgen, lees dan verder voor onze top 5 Hurom sapcentrifuges!

Vergelijkingstabel (bijgewerkt in 2021)

De 5 beste Hurom Juicers

1. Hurom HZ Trage Juicer – Best Overall

De Hurom HZ heeft zo’n beetje alles wat je uit een sapcentrifuge wilt hebben. Het winkelend publiek zal misschien eerst merken dat het een duurzame roestvrijstalen behuizing heeft die het zowel tegen slijtage beschermt als het uiterlijk van een moderne keuken complimenteert.

Het beschikt ook over elegante LED-indicatoren waarmee u de instellingen kunt aanpassen en controleren en, een ingrediëntengroep die groot genoeg is voor volwaardige groenten en fruit.

Het is in principe ook stil, wat een verfrissende verlichting biedt van de standaard geluidsproductie die de meeste mensen verwachten van sapcentrifuges en mengers.

Maar het beste aspect van deze sapcentrifuge is waarschijnlijk zijn snelheid. De Hurom HZ Slow Juicer draait met een snelheid van slechts 43 omwentelingen per minuut om de beweging van het uitpersen van sap met de hand na te bootsen.

Als gevolg daarvan geniet u van ongelooflijk grondige resultaten die het vruchtvlees van uw ingrediënten botdroog achterlaten.

De oplichterij? Dit apparaat is vrij duur, wat betekent dat het niet voor kopers met een krapper budget zal zijn. Maar als je het geld hebt, is de Hurom HZ Slow Juicer er zeker een om te overwegen. Hij wordt geleverd met Hurom’s 10 jaar motorgarantie en 2 jaar garantie op de rest van de machine.

Voordelen

 • Bootsen Hand Juicing na
 • Aantrekkelijke en duurzame roestvrijstalen behuizing
 • LED-indicatoren
 • 10 jaar motorgarantie en 2 jaar machinegarantie

 

2. Hurom H-AE Limited Edition Juicer

Als je niet verkocht bent op de HZ Slow Juicer, vind je onze runner-up, de Hurom H-AE, misschien meer naar je zin.

Veel van wat deze sapcentrifuge speciaal maakt is ook te vinden in de Hurom HZ. Het is zeer grondig, het is gemakkelijk schoon te maken, het heeft een elegant ontwerp (hoewel Hurom in dit geval beweert de sapcentrifuge te hebben ontworpen in de geest van een supercar) en het bootst ook het proces van het knijpen met de hand na.

Deze eenheid lijkt zo op de HZ dat het bijna moeilijk was om te beslissen wie er boven aan de lijst moest staan. Aan het eind van de dag won de HZ Slow Juicer omdat we een probleem met deze eenheid vonden dat we niet in de laatste hadden gezien.

Hoewel de H-AE inderdaad veel opbrengst krijgt van zijn ingrediënten, vonden we dat de pulp hier een beetje vochtiger is dan bij de HZ Slow Juicer, wat betekent dat er nog wat sap op tafel komt.

Verder is het een grote sapcentrifuge die de meeste kopers graag zouden willen hebben. Hij wordt geleverd met een garantie van 10 jaar op de motor en een garantie van 2 jaar op de rest van de sapcentrifuge.

Voordelen

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Elegant ontwerp
 • Handknijpbeweging
 • 10 jaar motor, 2 jaar machinegarantie

Nadelen

 • Dure
 • Niet zo grondig als onze topkeuze

3. Hurom HH Elite Slow Juicer – Beste waarde

De Hurom HH Elite verdiende een plekje als onze beste voor de geldkeuze door aanzienlijk betaalbaarder te zijn dan de laatste twee opties waar we naar keken, terwijl ze toch hun kwaliteit evenaren.

Er is hier veel om van te houden. Hoewel dit apparaat niet helemaal hetzelfde “handgeknepen” effect heeft als de laatste twee opties, werkt het wel in een zeer geleidelijk en grondig tempo om sappen te produceren die rijk zijn aan smaak en voedingsstoffen.

Hij beschikt ook over een zelfreinigende modus en bevat zelfs een veiligheidsvergrendeling die ervoor zorgt dat de machine alleen wordt geactiveerd als alle onderdelen op de juiste manier worden vastgezet.

Dus, waarom is deze sapcentrifuge niet zelf een plaatsje in onze top twee gaan innemen? Er zijn een paar redenen. Ten eerste vonden we dat het veel moeite heeft met zachtere ingrediënten zoals kiwi. We vonden ook dat het sap een beetje pulpier is dan de laatste twee eenheden, wat sommige gebruikers misschien niets kan schelen.

Afgezien van deze zaken zal de HH Elite een aantrekkelijke, budgetvriendelijke optie zijn voor kopers die Hurom-kwaliteit willen zonder Hurom-prijzen te betalen.

Voordelen

 • Het beste voor het geld
 • Zelfreiniging
 • Veiligheidsslot

Nadelen

 • Pulpy Juice
 • Strijd met zachtere ingrediënten

 

4. Hurom H-AA Slow Juicer

Hurom noemt zijn H-AA Slow Juicer het “vlaggenschipmodel” omdat het de nieuwste technologie van het bedrijf bevat. Gestroomlijnd en verkocht in een gestroomlijnd kleurenpalet biedt deze sapcentrifuge een langzame snelheid van slechts 43 omwentelingen per minuut.

Dit ABS-kunststofmodel heeft niet het dure gevoel van onze roestvrijstalen top-pluk, maar is wel gematigder geprijsd. Het pakket bevat fijne, grove en ijszeefjes – waardoor u bijna alles kunt sappen.

Waarom staat dit model zo laag op onze lijst? Het is moeilijk schoon te maken en uit elkaar te halen, en kan behoorlijk luidruchtig zijn. Plus, hoewel de technologie nieuw is, is het niet noodzakelijkerwijs een grote verbetering ten opzichte van de klassieke modellen. Deze sapcentrifuge wordt geleverd met Hurom’s standaard 10 jaar motor, 2 jaar machinegarantie.

Voordelen

 • Gematigd geprijsd
 • Omvat drie soorten zeven
 • Nieuwste Alpha slow juicing technologie
 • Standaard 10 jaar motor, 2 jaar machinegarantie

Nadelen

 • Moeilijk te reinigen en uit elkaar te halen
 • Kan luidruchtig zijn
 • Werkt niet zo goed als oudere modellen

5. Hurom H-101 Easy Clean Slow Juicer

De Hurom H-101 Easy Clean Slow Juicer valt om één eenvoudige reden aan het eind van de lijst: zijn beste eigenschap is teleurstellend. Zoals de naam al aangeeft, is dit model speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen reinigen. Helaas is dat gewoon niet het geval.

De pulpuitlaat gaat open, de zeef heeft gemakkelijker te reinigen groeven en de kamer is gekanteld om het gieten en schoonmaken te vergemakkelijken. Je kunt echter niet alle stukken in de vaatwasser doen en de sapcentrifuge blijft een beetje lastig uit elkaar te halen.

Bovendien is de behuizing van de H-101 gemaakt van goedkoop ABS-kunststof en werkt de machine niet goed op moeren. Toch is de prijs redelijk en is de standaard garantie van Hurom inbegrepen, die 10 jaar voor de motor en twee jaar voor de rest dekt.

Voordelen

 • Ontworpen om gemakkelijker schoon te maken
 • Fatsoenlijk geprijsd
 • Standaard 10 jaar motor, 2 jaar machinegarantie

Nadelen

 • Niet echt gemakkelijk te reinigen
 • Goedkoper plastic lichaam
 • Werkt niet goed op noten

Kopersgids

Alle drie de Hurom sapcentrifuges die we vandaag hebben gezien zijn op hun eigen manier goed. Geweldig, hè? Maar dat maakt het ook moeilijker om tot een uiteindelijke beslissing te komen.

Als je nog steeds moeite hebt met welke van deze opties je mee naar huis moet nemen, is dat geen schande.

Om ervoor te zorgen dat u de sapcentrifuge krijgt die perfect is voor uw gezin, hebben we een lijst opgesteld met aankoopoverwegingen die moeten helpen bij het verduidelijken van eventuele resterende vragen die u zou kunnen hebben.

 

Betaal niet meer dan je nodig hebt:

Sappen is gestigmatiseerd als een luxe activiteit, wat een schande is omdat echt ieders gezondheid er baat bij kan hebben.

Hoewel het waar is dat er een zekere mate van luxe is om te sudderen, hoeft het niet zo ontoegankelijk te zijn als veel mensen geneigd zijn te veronderstellen. Zoals u al heeft gezien uit de recensies van vandaag, kan de prijs van sapcentrifuges behoorlijk oplopen, zelfs binnen hetzelfde bedrijf.

Terwijl de sapcentrifuges van het hogere segment vaak met een paar extra functies komen, en misschien zelfs een beetje beter presteren, kunt u nog steeds genoeg kwaliteit krijgen zonder uw bank te legen om het te krijgen.

Ons beste voor het geld is een uitstekend voorbeeld van een sapmachine die goed presteert en uw budget respecteert.

Reinigingsgemak:

Als je elke dag gaat sappen (waar je trouwens zeker aan moet denken) ga je je vrij snel realiseren dat het schoonmaken van je sapcentrifuge na elke keer iets van een karwei gaat worden.

We hebben het allemaal druk, en niemand wil de hele ochtend een apparaat schoonmaken. Helaas zijn sapcentrifuges vaak vrij moeilijk schoon te maken, omdat er, afhankelijk van het model dat je krijgt, veel stukken en onderdelen kunnen zijn die elk individuele aandacht nodig hebben.

Het hoeft echter zeker niet zo te zijn. Veel fabrikanten optimaliseren hun sapcentrifuges voor thuisgebruik om ze zo eenvoudig mogelijk te kunnen reinigen. Als je een on the go levensstijl hebt, is dit zeker een functie waar je op wilt letten.

Hoe weet je of een sapcentrifuge is geoptimaliseerd voor een makkelijke reiniging? Over het algemeen zal het met trots op het label worden vermeld!

Anders moet u misschien een beetje graven door een handige recensie als deze te lezen.

Mastiekiek en Centrifugaal:

De twee belangrijkste soorten sapcentrifuges die u tijdens het winkelen zult zien, zijn gecategoriseerd als mastieksap of centrifugaal sapcentrifuge.

Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen. Centrifugale sapcentrifuges zijn meestal iets goedkoper en iets gebruiksvriendelijker dan mastieksapcentrifuges. Bij het masten van sapcentrifuges moet u uw fruit en groenten fijn hakken voordat u ze erin gooit, met centrifugale sapcentrifuges kunt u vaak intacte ingrediënten in de voergoot gooien.

Echter, het masturberen van sapcentrifuges is eigenlijk wat veel mensen die extreem in sap zijn de voorkeur geven.

Waarom? Door de manier waarop dit type sapcentrifuge werkt (langzame rotaties en veel druk, in tegenstelling tot de snelle rotaties van de centrifugale sapcentrifuge) is het meestal in staat om meer vitaminen uit de ingrediënten te halen.

Dat gezegd hebbende, zijn er veel high-performing centrifugale sapcentrifuges die net zo goed sap kunnen maken als het kauwgomalternatief. Aan het eind van de dag zal een goede eenheid van beide richtingen u helpen de verbeteringen in uw gezondheid te zien die u zoekt.

Garanties

Hoewel ze niet bijzonder glamoureus zijn, zult u dankbaar zijn om een garantie te hebben als er iets misgaat. Juicers zijn geen kleine investeringen, en met zoveel bewegende delen kunnen ze in de loop van de tijd kapot gaan. Omdat alle sapcentrifuges die we hier beoordelen van Hurom zijn, hebben ze dezelfde garantie: 10 jaar voor de motor en 2 jaar voor al het andere.

Conclusie

Onze top pick is de Hurom HZ, een top-of-the-line optie die perfect smaakt en een hoogwaardige roestvrijstalen behuizing heeft. De tweede is de Hurom H-AE, die elegant is ontworpen en zeer effectief is. En onze beste keuze is de Hurom HH Elite, een goedkoper model dat nog steeds indrukwekkend werk levert.

Hopelijk hebben onze beoordelingen u geholpen te begrijpen wat u zoekt in een Hurom slow juicer. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om online te winkelen, geloven we dat goed geïnformeerde consumenten geweldige aankopen doen en hopen we dat u nu het model van uw dromen kunt vinden.

Meer sapcentrifuge-merken om te bekijken:

Kuvings

Omega

Hamilton Strand

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts