6 Beste NutriBullet-alternatieven 2021 – Topkeuze en recensies


Onder de single-serve mengers houdt NutriBullet al jaren de kroon op het werk. Een deel van dit kan worden toegeschreven aan scherpe reclame of strak design, of het kan zijn omdat de blenders onmisbaar zijn op stressvolle ochtenden voor on-the-go gezondheidsliefhebbers en drukke ouders. De betaalbare modellen zijn gebouwd met u en uw geestelijke gezondheid in het achterhoofd.

Maar als je een van die vergelijking shoppers die graag onderzoek doen voor een aankoop, je bent waarschijnlijk jezelf afvragen wat anders je kunt krijgen voor je geld. NutriBullet is toch niet het enige kroonjuweel van single-serve blenders, denkt u misschien. Als de slimme shopper die je bent, heb je gelijk. We hebben onze speurmutsen en vergrootglazen meegenomen naar de wijde wereld van de blenders en hebben een goede partij NutriBullet-alternatieven ontdekt. We hebben ook beoordelingen gegeven van elk van de onderstaande modellen om u te helpen beslissen welk model uw hart zal doen zingen. Lees verder voor wat gratis verlichting.

Overzicht van onze favorieten voor 2021

De 6 beste alternatieven voor voedingskogels

1. Nutri Ninja BL580 Blender – Best Overall

 

Nutri Ninja zet met dit flitsende 1100-watt model een stapje hoger in de single-serve kogelmarkt. De BL580 introduceerde het FreshVac-apparaat, dat is ontworpen om uw mengsels langer vers en voedzaam te houden. De FreshVac zuigt schadelijke zuurstof op en houdt vervelend schuim en afscheiding op afstand. Nutri Ninja voegt ook de Auto-iQ Technologie toe, een gepatenteerd systeem van voorgeprogrammeerde opties die automatisch versnellen of intermitterende pulsen gebruiken om ervoor te zorgen dat uw mengsels van hoge kwaliteit zijn. De garantie is slechts één jaar, waardoor je misschien gaat fronsen, maar deze betaalbare, handige kleine blender zal je sokken zeker doen schommelen.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • FreshVac is een handige toevoeging
 • Slimme technologie
 • Voorgeprogrammeerde instellingen
 • 1100 watt

Nadelen

 • Slechts één jaar garantie

2. Magische Kogelmixer – Een ander groot alternatief

Technisch gezien zijn Magic Bullet en NutriBullet eigendom van hetzelfde bedrijf, maar Magic Bullet heeft de neiging om op zichzelf te staan als eigen merk. De schoonheid van Magic Bullet is zijn eenvoud. Met een minimalistische druk op de knop start, een single-serve capaciteit container, en een 250-watt motor, deze kleine kerel is geweldig voor het opkloppen van eiwit poeders, fruit, en zachte groenten. Het komt accessorized met extra containers, deksels, extra bladen, en een handig-dandy receptenboek. Dit model is een echte kogelmixer, en je kunt het lage prijskaartje niet verslaan.

Merk echter op dat de motor een beetje zwak is en alleen dunne, zachte mengsels aankan. Er is ook geen garantie.

U kunt ook onze vergelijking van Magic Bullet en NutriBullet hier lezen.

Voordelen

 • Lage prijs! Koop er een voor al je vrienden!
 • Eenvoudig ontwerp
 • Gemakkelijk te gebruiken

Nadelen

 • Geen garantie
 • Zwakke motor
 • Alleen goed voor de dunste en zachtste mengsels

 

3. Hamilton Beach 51131 Blender – Best Value Alternative

Als je een no-muss, no-fuss soort mens bent, heb je een Hamilton Beach 51131 nodig. Deze draagbare kleine schoonheid verkoopt voor een ongelooflijk lage prijs. Het heeft geen klokken of fluitjes. Het is in feite een bus die in een basis klikt met een enkele knop voor actie. Je kunt het niet gebruiken voor het pletten van ijs of bevroren fruit, en er is geen snelheidsvariatie. Maar het is absoluut geweldig voor het opkloppen van eiwitshakes of zachte mengsels zoals yoghurt en bessen. Als u een blender wilt kopen zonder uw ticket voor een enkele reis naar het armenhuis te boeken, dan is deze voor u.

RELATED READS: we hebben hier ook een artikel over de top 5 Hamilton Beach Juicers.

Voordelen

 • Zeer betaalbaar
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Uitstekende overdraagbaarheid

Nadelen

 • Niet bruikbaar voor het pletten van ijs of bevroren fruit
 • Geen snelheidsvariabiliteit

4. Oster My-Blend Blender

Een andere zeer betaalbare optie is de Oster BLSTPB-WPK My Blend. Het heeft specificaties die vergelijkbaar zijn met die van Hamilton Beach. Het eenvoudige ontwerp en de kleine 250-watt motor zijn geweldig als je ’s morgens de deur uitloopt. Dit is een ander model met één snelheid voor basismengsels. Laat je niet misleiden door het reclamebeeld; je kunt het niet met ijs vullen en verwachten dat het zich snel en efficiënt zal vermengen. Een snelle blik op de recepten geeft u een goed beeld van wat u met succes kunt mengen, zoals zacht of ingeblikt fruit, yoghurt of proteïnepoeders. U kunt onze andere Oster reviews hier zien.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • Eenvoudig ontwerp
 • Geweldig voor gebruik onderweg

Nadelen

 • Alleen goed voor de eenvoudigste mengsels
 • Geen snelheidsopties

 

Voor ongeveer de helft van de prijs van een low-end NutriBullet, de BELLA BLA13984 Rocket Extract PRO bevat 15 extra stukken om uw kogelmixer te accesoriseren en u enkele opties te geven. Het biedt tuimelaars van verschillende afmetingen, extra messen en een behoorlijke 700-watt basis voor het heviger mengen. Maar wat je aan kracht wint, verlies je aan duurzaamheid. Dit model heeft geen snelheidsopties, en zal niet lang standhouden als u dagelijks of vaker mixt. Het is ook niet nodig om veel ijs of andere harde voorwerpen in te gooien.

Voordelen

 • Gemakkelijk op de portemonnee
 • Veel accessoires (15 stuks)

Nadelen

 • Duurzaamheid kan beter
 • Niet geschikt voor het mengen van harde materialen
 • Geen snelheidsopties

6. Keyton Personal Blenders

De Keyton Personal Blender heeft een behoorlijke 1000-watt motor, die meer in overeenstemming is met de specificaties van NutriBullet. Hij heeft ook een pulsknop voor kleine stroomstootjes, die van pas kunnen komen om die vervelende kleine brokjes die de weg naar de messen niet kunnen vinden, te breken. Dit is een geweldig draagbaar apparaat, en perfect voor appartementen of slaapzalen waar ruimtebesparing de sleutel is. Voor de prijs is dit geen slechte optie, maar wat je bespaart in contanten betaal je in duurzaamheid. De Keyton mag dan een goed alternatief zijn voor NutriBullet, maar hij zal de bladen veel sneller doen vervagen en afbreken dan de concurrentie, en als klap op de vuurpijl is er maar een garantie van 30 dagen.

Voordelen

 • 1000-watt motor
 • Pulsknop toegevoegd
 • Betaalbaar

Nadelen

 • Lage duurzaamheid
 • Bladen worden snel afgestompt
 • 30 dagen garantie

Kopersgids

Bullet style blenders zijn veel populairder geworden, maar veel gebruikers raken gefrustreerd als ze er een kopen en het begint te snel af te nemen. De markt zit vol met opties, maar ze zijn niet allemaal het geld waard. Je kunt beter wat extra geld uitgeven voor de kwaliteit dan twee of drie slecht gebouwde blenders per jaar te kopen.
Als u niet zeker weet wat u moet zoeken in een goede kogelmixer met één kogel, overweeg dan het volgende:

1. Wees niet bang om iets meer te betalen voor duurzaamheid. U bespaart op de lange termijn doordat u uw blender niet te snel hoeft te vervangen. De Nutri Ninja met FreshVac is een geweldige optie. Het is el numero uno op onze lijst voor zijn betaalbaarheid en duurzaamheid.

2. Lage motorkracht betekent dat je je vuisten in de lucht schudt en je blender woorden roept die een motorrijder doen blozen. Voor het hakken van ijs en bevroren fruit is minstens een 1000-watt motor nodig. Neem geen genoegen met het feit dat je harde stoffen wilt mengen.

3. Als je onderweg bent, is eenvoudigerbeter. Misschien wil je een proteïneshake zonder klonters maken of wat yoghurt en fruit mengen. Dan heb je niets bijzonders nodig. Ga voor het meest uitgeklede en effectieve model dat u kunt vinden, zoals de Hamilton Beach 51131.

4. Het hebben van accessoires zoals een verscheidenheid aan containerafmetingen of bladen kan leuk zijn. Maar ze zijn misschien niet nodig als je een enkele portie maakt. Richt je meer op de kracht van de blender dan op de extra bekers in de doos.

Ons eindoordeel:

Een single-serve kogelmixer is een handige kleine doodad om in de buurt te hebben. Er is niets beter dan een snelle, frisse mix in de ochtend (of op elk moment van de dag, echt) zonder het gedoe van opruimen of het slepen van een zware machine uit een kast. Maar met meer kogelmixermodellen op de markt dan je met een stokje kunt schudden, hopen we dat onze reviews enige duidelijkheid hebben verschaft. In geval van twijfel is de Nutri Ninja met FreshVac Technology BL580, onze top-pluk, een goed alternatief voor NutriBullet. Als u iets lager of eenvoudiger wilt, pak dan een Magic Bullet of een Hamilton Beach 51131 Single-Serve Blender. Ga nu naar buiten en vind die perfecte blender.

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts