6 tips voor het bruikbaar maken van uw terras het hele jaar door


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Zodra de herfst zijn intrede doet, is het tijd om je slippers, zwembroek en zonnebrandcrème vaarwel te zeggen, maar je hoeft je terras niet op te geven! Deze buitenruimte hoeft niet gereserveerd te zijn voor de warme dagen van de lente en de zomer – als u het goed aanpakt, kunt u er het hele jaar door gebruik van maken. Met de buitenproducten van Designer Appliances kunt u er echter voor zorgen dat u uw terras of patio kunt blijven gebruiken, zelfs wanneer het ’s avonds frisjes wordt.

Misschien bent u voor het eerst terrasbezitter en weet u niet zeker hoe u het feest in uw buitenruimte gaande kunt houden. Als dit het geval is, is het nooit te laat om tips en trucs op te doen om uw terras gezelliger te maken nu de zomer overgaat in de herfst. Feestdagen zoals Halloween en Thanksgiving kunnen leuker worden gemaakt om te vieren als je weet hoe je deze ruimte van je huis moet gebruiken. Hier zijn enkele ideeën en hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw terras het hele jaar door levendig te houden.

1. Zorg voor de juiste kookapparatuur
U hoeft niet naar een restaurant om een sappige steak of hamburger te krijgen als u de juiste grill op uw terras hebt. Dit toestel kan u ook een geheel nieuwe reden geven om feest te vieren, of het nu voetbalzondag is of dat u een barbecue met de buren wilt organiseren.

De Weber Spirit® SP-310 gasgrill is een product dat u zou kunnen overwegen voor uw terras of patio als u serieus wilt grillen. Dit product, gemaakt van roestvrij staal, werkt op propaan voor een schoonbrandende kookoplossing. Het heeft ongeveer 529 vierkante centimeter kookruimte voor het grootste gemak. Met drie roestvrijstalen branders en staafvormige kookroosters kunt u het hele jaar door verrukkelijke gerechten bereiden voor zowel vrienden als familie.

2. Houd het warm
Een van de grootste problemen die zich zullen voordoen wanneer de zomer ten einde loopt, is het koele weer. Kille temperaturen kunnen snel een einde maken aan uw plezier buitenshuis, maar u hoeft de wisseling van de seizoenen geen domper te laten zetten op uw favoriete plek om te ontspannen. Met een terrasverwarmer kunt u deze ruimte tot ver in de herfst levendig en comfortabel houden.

De Lynx Outdoor Patio Heater kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw terras niet verlaten wordt zodra het winterweer aanbreekt. Deze infraroodstraler op een paal heeft een vermogen van 53.000 BTU, wat betekent dat u gemakkelijk warm kunt blijven onder deze lamp en vergeet dat het herfst is. Het product is ook gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat het zeer duurzaam is.

3. Voeg een dak toe
Hoewel het misschien een drastische, onnodige verandering lijkt, kan het toevoegen van een dak aan je patio wonderen doen als de zomer overgaat in de herfst, volgens Houzz, een interieurblog. Zelfs als u kiest voor een semi-tijdelijke oplossing zoals een luifel, kan het toevoegen van een soort dak verdere bescherming bieden tegen de elementen. Als u van plan bent een buitenkachel in de ruimte te plaatsen, kan een dak u ook helpen meer warmte op te vangen en uw ruimte comfortabel te maken.

4. Plaats een vuurplaats
Het is niet alleen voor het roosteren van marshmallows – een vuurplaats kan een ander middel zijn om warmte te creëren in uw buitenruimte wanneer u dat het meest nodig hebt, volgens The Lounge, een interieur en exterieur design blog. Denk aan het laten installeren van een pit op uw terras of patio om een extra bron van warmte in de ruimte te brengen. Dit zal u ook een schilderachtige plek geven om te ontspannen wanneer de zon ondergaat en de temperaturen beginnen te dalen.

Als u nog een stap verder wilt gaan, kunt u overwegen om in plaats daarvan een buitenhaard te laten installeren. Dit geeft u niet alleen een grote warmtebron, maar ook een esthetisch effect op uw terras of patio.

5. Zorg voor het kleine comfort
Zodra de temperatuur buiten begint te dalen, wil je er zeker van zijn dat iedereen op je terras heeft wat hij nodig heeft om gezellig te blijven. Denk eraan om enkele duurzame, dikke dekens buiten te laten liggen om te gebruiken wanneer mensen de ruimte gebruiken. Maak het comfortabeler en ontspannender met buitenkussens rond uw vuurplaats of open haard. Het zijn dit soort laatste accenten die ervoor kunnen zorgen dat mensen het hele jaar door terugkomen naar uw terras.

6. Voeg een vloerkleed toe
Als u een stenen vloer op uw terras heeft, kan het koud zijn om op te lopen als het herfst wordt. Daarom is het misschien beter om een groot vloerkleed voor buiten neer te leggen voor meer comfort onder de voeten. Dit kan de ruimte knusser maken en bovendien uw tenen warm houden als u vaak op blote voeten over het terras loopt.

Door rekening te houden met een aantal van deze belangrijke tips, kunt u het hele jaar door optimaal van uw buitenruimte genieten.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 16 september 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts