6 beste aanrechtblenders van 2021 – beoordelingen en topkeuzes


Geen twee keukens zijn gelijk, en dat betekent dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om de bereiding van voedsel. Bijgevolg zal geen enkele blender geschikt zijn voor alle mensen.

Dat weten we, en daarom zijn onze beoordelingen van de beste countertop blenders van 2020 ontworpen om u niet alleen te helpen bij het vinden van een goede prijs, maar ook bij het vinden van de machine die het beste past bij uw individuele behoeften. We weten dat het moeilijk kan zijn om online te winkelen, maar onze diepgaande beoordelingen laten u de kenmerken en gebreken van deze blenders zien, zodat u met een gerust hart naar uw aankoop kunt gaan.

Vergelijkingstabel (bijgewerkt in 2021):

De 6 beste Countertop Blenders:

1. Vitamix E310 Aanrechtbladmenger – Best Overall

 

De Vitamix E310 Explorian Blender is de beste algemene aanrechtbladmenger. De tien snelheden op dit model betekenen dat je de textuur kunt krijgen die je zoekt, of je nu deeg of een smoothie maakt. Deze blender wordt ook geleverd met een 48-ounce container. Dit is genoeg om voedsel te maken voor het hele gezin, zonder dat het zo groot wordt dat het onhandelbaar wordt, zoals sommige professionele modellen soms worden. Plus, het is gemakkelijk schoon te maken. Voeg gewoon zeep en warm water toe aan het mengsel en u kunt de mengfunctie gebruiken om het vat in een minuut of minder schoon te krijgen.

Deze blender heeft kracht om te sparen. In de praktijk betekent dat dat het stiller loopt dan veel mengers, al is het misschien niet objectief gezien stil. Het enige wat beter zou kunnen zijn, is de container, die van plastic is gemaakt. Voor de prijs zouden we een glazen exemplaar verwachten dat in de vaatwasser kan worden gezet. Toch, als je op zoek bent naar een krachtige blender die zo’n beetje elke klus kan klaren, zul je deze leuk vinden.

Voordelen

 • Tien snelheden
 • 48-ounce container
 • Gemakkelijke reiniging
 • Relatief rustig

2. Ninja BL610 Countertop Blender – Beste waarde

De Ninja Professional Countertop Blender (BL610) is een zeer grote blender die geschikt is voor diegenen die veel eten of drinken in één keer gaan maken. Het omvat een enorme, 72-ounce container, die meer is dan de meeste mensen nodig zullen hebben, maar ongelooflijk nuttig is voor degenen die anders uiteindelijk moeten meerdere partijen te maken. Dit model wordt geleverd met een 1000-watt motor, waardoor het een van de krachtigste mengers op de markt is. Met zo’n kracht kun je zo’n beetje alles versnipperen, inclusief vezelig fruit, groenten en noten.

De plastic container is vaatwasmachinebestendig, wat het gemakkelijk maakt om te reinigen, zelfs als je iets hebt gemaakt met kleurrijke groenten en fruit. Wat we echter het leukste vinden, is dat je het kunt krijgen voor minder dan een derde van wat je zou betalen voor de topkeuze op onze lijst, waardoor deze de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Als het met meer dan drie snelheden zou komen, zouden we het graag als eerste willen rangschikken. Als u op zoek bent naar een laaggeprijsde blender met geweldige prestaties, zult u niet teleurgesteld worden in deze.

Voordelen

 • 72-ounce container
 • Zeer krachtige motor
 • Vaatwasserbestendige container
 • Geweldige prijs

 

3. Homgeek Blender Smoothie Maker

De Homgeek 30000 RPM Blender Smoothie Maker is een van de krachtigste blenders op de markt. De monsterlijke 1450-watt motor heeft genoeg kracht om kortstondig werk te maken van ijs en noten, iets waar minder mengers mee worstelen. Het wordt ook geleverd met een grote, 68-ounce container. Dit is groot genoeg om eten of drinken te maken voor het hele gezin in een enkele partij. Het heeft one-touch blending modes voor dingen als smoothies en ijs. Laad de ingrediënten in, druk op de knop en wacht tot de blender klaar is.

De container is vaatwasmachinebestendig, dus je hoeft hem niet met de hand schoon te maken. Op de lange termijn zal dit u veel tijd besparen. Hoewel dit een zeer krachtige blender is, houden sommige potentiële problemen hem uit de top twee. Een klein aantal eenheden is dood bij aankomst of sterft binnen de eerste maand. Terwijl je ze normaal gesproken nog steeds kunt terugbrengen, is het een pijn om mee om te gaan. Toch krijgt de overgrote meerderheid van de gebruikers een machine die ze graag gebruiken.

Voordelen

 • 68-ounce container
 • Zeer krachtig
 • Mengmodi
 • Vaatwasmachinebestendig

Nadelen

 • Enkele problemen met de kwaliteitscontrole

4. Oster Pro 1200 Countertop Blender

De Oster Blender | Pro 1200 zal mensen voor zich winnen met een combinatie van goede kracht en grote prijs, maar het feit is dat het slechts zo goed is als zijn zwakste schakel. Dit model kost minder dan onze beste keuze, en het komt met fatsoenlijk vermogen. Hoewel hij niet zo gemakkelijk met noten en ijs kan omgaan als sommige andere modellen, kun je de klus toch klaren. Het wordt geleverd met mengmodi, zodat u gemakkelijk dingen kunt maken die zo divers zijn als milkshakes en salsa. Deze blender heeft ook een volledig metalen aandrijving, waardoor er een gemeenschappelijke uitvalsbasis is voor goedkope blenders.

Helaas heeft dit model een zwakke pakking die soms binnen het eerste jaar uitgaat. Het is niet beschikbaar voor aankoop bij Oster, dus zodra dat onderdeel uitkomt, zal de blender lekken, en er is weinig wat je eraan kunt doen. Het is ook een van de luidere modellen op onze lijst. Omdat het zo betaalbaar is, verdient het nog steeds een plaats op onze lijst, al zullen veel mensen gelukkiger zijn met een andere.

Voordelen

 • Mengmodi
 • Fatsoenlijke kracht
 • Volledig metalen aandrijving

 

5. CUSINAID Countertop Blenders

Soms doen blenders sommige dingen goed en andere dingen fout, waardoor gebruikers een gemengde ervaring krijgen. De CUSINAID Professional Countertop Blender heeft een glazen pot, wat de voorkeur van de meeste mensen heeft. Het zal nooit ruiken, zoals plastic dat soms doet, en het is over het algemeen makkelijker schoon te maken dan zijn plastic tegenhangers. Alle stukken zijn vaatwasmachinebestendig, zodat u geen extra werk hoeft te doen om ze na gebruik schoon te krijgen. Plus, het heeft mengmodi, zodat u een smoothie of verpletterend ijs kunt maken met een druk op de knop.

Helaas heeft deze machine slechts een 500-watt motor. Dat is teleurstellend voor de prijs. Terwijl je nog steeds in staat bent om ijs te verpletteren, zul je waarschijnlijk water moeten toevoegen, en het zal niet zo snel zijn als andere modellen. Deze blender lijdt ook aan een slechte duurzaamheid, wat gezien de prijs onvergeeflijk is. Dit is voor een groot deel te wijten aan het gebrek aan vermogen in de motor, waardoor alle onderdelen zwaarder belast worden. Er zijn lager geprijsde blenders die langer meegaan, en de meeste mensen zouden gelukkiger zijn met een van die blenders.

Voordelen

 • Glazen pot
 • Mengmodi
 • Vaatwasmachinebestendig

Nadelen

 • Onderweldigende motor
 • Slechte duurzaamheid

6. ZWART+DECKER Tafelmodelmenger

Gezien de prijs, kunt u de BLACK+DECKER Countertop Blender (BL2010BG) meerdere malen kopen voordat u hetzelfde bedrag als andere modellen op onze lijst uitgeeft, maar er zijn genoeg redenen waarom het alleen de laatste plaats veilig stelt. Op zijn beurt is het zeer goedkoop, dus als je een blender nodig hebt op de goedkope, dit model zou kunnen voldoen aan u. De tien snelheden zijn ook voldoende om u een zekere mate van controle over het mengproces te geven. Die controle gaat echter verloren als je niet veel vermogen hebt, en deze blender kan maar 350 watt aan vermogen aan. Dat is niet genoeg kracht om met ijs of noten om te gaan, en dat beperkt echt wat je ermee kunt doen.

Als dat nog niet erg genoeg is, is het ook gevoelig voor lekken. Je wilt niet meer schoonmaken van je blender dan absoluut noodzakelijk is, en deze maakt dat werk moeilijker. Het is ook niet zo duurzaam, wat niet zo verwonderlijk is gezien de zeer lage prijs. Hoewel het goedkoop is, is dit geen model waar de meeste mensen op de lange termijn van zullen houden.

Voordelen

 • Goedkope
 • Tien snelheden

Nadelen

 • Onderweldigende motor
 • Lekkende
 • Slechte duurzaamheid

Conclusie:

De Vitamix E310 Explorian Blender wordt geleverd met tien snelheden, een 48-ounce container en een relatief stille werking, waardoor hij de eerste plaats op onze lijst heeft verdiend. De Ninja Professional Countertop Blender (BL610) heeft een 72-ounce container, een zeer krachtige motor, en een geweldige prijs, waardoor het de beste totale waarde hier. In de derde plaats is er de Homgeek 30000 RPM Blender Smoothie Maker, die een grote container, groot vermogen en mengmodi heeft, hoewel de kwaliteitscontrole problemen houden het uit de top twee. De Oster Blender | Pro 1200 neemt de vierde plaats in met zijn mengmodi en fatsoenlijke kracht, hoewel hij lijdt aan een zwakke pakking. De vijfde plaats behoort tot de CUSINAID Professional Countertop Blender, die blending modes en een glazen pot heeft, maar gekwetst is door zijn ondermaatsheid en duurzaamheid. De laatste plaats wordt ingenomen door de goedkope BLACK+DECKER Countertop Blender (BL2010BG). Zijn slechte kracht en duurzaamheid maken het een slechte keuze voor de meeste mensen.

Na het lezen van deze recensies, hopelijk, je begrijpt countertop blenders beter en kan het vinden van de juiste voor uw keuken. Veel succes met het vinden van de beste keukenmachine voor uw behoeften!

-> U kunt hier ook onze onderverdeling van de verschillende Vitamix mengers en hun verschillen zien.

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts