5 Beste beoordelingen van Oster-blender 2021 – Topkeuze en kopersgids


Blenders van het merk Oster hebben een reputatie voor het bewijzen van zowel hoogwaardige modellen die jarenlang meegaan als sommige citroenen die het geld dat je eraan uitgeeft niet waard zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om te zien welke modellen in welke categorie vallen, zeker niet als je online winkelt.

Daarom hebben we deze lijst met beoordelingen van de beste Oster blenders van 2020 opgesteld. We hebben het harde werk voor u gedaan. We hebben elk model geëvalueerd en de resultaten in een lijst gezet, zodat u ze zelf kunt vergelijken en erachter kunt komen welk model voor u geschikt is. Als u na het lezen van onze reviews nog steeds niet zeker bent, dan hebben we ook een kopershandleiding gemaakt, die vol staat met geweldige algemene informatie over blenders, die u moet helpen het begrip te krijgen dat u nodig hebt om het perfecte model te kiezen.

Onze favorieten in 2021 Vergeleken met

De 5 beste oestermengers

1. Oster Reverse Crush Blender – Best Overall

De Oster Reverse Crush BVCB07-Z00-000 is ons favoriete Oster model. Het is de krachtigste blender op onze lijst, en toch bereikt het al die kracht zonder de bank te breken. Het wordt ook geleverd met enkele voorgeprogrammeerde menginstellingen, wat betekent dat het enkele veelvoorkomende mengtaken met een enkele druk op de knop zal uitvoeren. Maar, wat dit model onderscheidt is de fantastische Crush Pro 6 blade, die zelfs met de hardste materialen, zoals ijs en noten, goed werk zal leveren.

Deze blender keert ook automatisch de draai van het mes om tijdens het mengen, waardoor spullen die anders onder het mes zouden kunnen blijven steken, meer voedsel naar het mes worden getrokken, en zorgt voor een mix van hogere kwaliteit. Een klein minpuntje is dat hij wordt geleverd met een 6-kops, of 48-ounce, container, die kleiner is dan de 8-kops containers die op top-of-the-line modellen te vinden zijn. Echter, als u op zoek bent naar een geweldige Oster blender, en u wilt een geweldige ervaring zonder dat u veel geld hoeft uit te geven, dan is dit model perfect voor u.

Voordelen

 • Krachtige
 • Voorgeprogrammeerd
 • Geweldig mes

 

2. Oster Designer Series Blender

De Oster 4096-009 Designer Serie ziet er geweldig uit. Als u alleen maar wilt dat een blender als displaymodel in uw keuken wordt gebruikt, zou het moeilijk zijn om een beter model te vinden in de buurt van hetzelfde prijspunt. Echter, blenders moeten niet alleen op uiterlijk worden beoordeeld. Het goede nieuws is dat deze blender goed kan mengen. Hij wordt geleverd met een goede “ijsverbrijzelaar” en genoeg kracht om met ijs om te gaan, zo niet genoeg om er het makkelijkste of snelste model op de markt van te maken. Het komt ook met een all-metal drive die u gemoedsrust moet geven dat zijn model een zeer lange tijd zal duren.

Het komt echter maar met twee snelheden en een verpletterende modus, wat ondermaats is voor een blender die zo duur is. Dat is een deel van wat hem buiten de eerste plaats houdt, maar je moet ook in gedachten houden dat, hoewel hij een goed blad en goede kracht heeft, geen van beide stijgt tot het niveau dat op ons eerste model te vinden is. Deze blender is het beste voor degenen die een blender willen die er goed uitziet en goed werkt, maar niet de krachtigste blender op de markt nodig heeft.

Voordelen

 • Goed blad
 • Krachtige
 • Volledig metalen aandrijving

3. Oster 6684 Menger met 12 snelheden – Beste waarde

Eindelijk, een model met een ton aan snelheidsopties! De Oster 6684 wordt geleverd met 12 verschillende snelheden die u de controle geven die u nodig hebt om de exacte textuur te krijgen die u wilt met behulp van elke soort van startersvoeding. Het komt ook met een 5-cup container, die, hoewel nog steeds niet topping out op de elite 6 cups, is een van de beste capaciteiten die kunnen worden gevonden in de Oster lijn.

Dit model wordt ook geleverd met een Crush Pro 4 Blade, die weliswaar goed is op zich, maar niet zo goed is als de Crush Pro 6. Het ontbreekt ook aan het vermogen van de topmodellen, want het wordt geleverd met “700 watt/450 mengwatt”, wat onder de kritische 500 watt markering valt die het mengen van ijs gemakkelijk maakt. Je hebt dus een goede kracht, maar je zult deze machine toch moeten helpen, want het zal niet gemakkelijk zijn om hardere materialen te mengen. Deze blender kan echter voor een zeer lage prijs worden aangeschaft en biedt de waarde van een veel duurder model.

Voordelen

 • 12 snelheden
 • 5-kops container
 • Goed mes

 

4. Oestermixer BLSTPB-WBL – Een andere budgetkiezer

De Oster BLSTPB wordt geleverd met een stijlvol mengbakje dat met het bijgeleverde deksel ook als flesje kan worden gebruikt. Het is ook een vrij rustig model, voor zover het de blenders betreft. Het gebrek aan ruis onthult echter een dieper liggend probleem. Dit model heeft een 250-watt motor, wat vreselijk is als het gaat om mengen. 350 watt wordt over het algemeen beschouwd als de minimale hoeveelheid vermogen voor het omgaan met ijs, en 500 watt wordt aanbevolen voor het verkrijgen van de beste resultaten wanneer u het mengen van ijs op de reguliere.

Dus, dit is een slecht model voor het doen van een van de moeilijkere mengtaken. Waarschijnlijk moet je de dingen van tevoren in stukken snijden en veel vloeistof toevoegen om ervoor te zorgen dat de dingen soepel verlopen. Er is ook geen snelheidsregeling op dit model, wat betekent dat u slechts op één knop hoeft te drukken om te mengen. Geen precisiecontrole hier. Als de snelheid verkeerd is voor de taak in kwestie, kun je er weinig aan doen. Echter, als u op zoek bent naar een goedkope blender en u wilt een beker die u kunt plaatsen, kan dit model zijn wat u zoekt.

Voordelen

 • Stijlvolle fles
 • Rustig aan

Nadelen

 • Geen snelheidscontroles
 • Vermogen

5. Oster 6812-001 Blender

De Oster 6812-001 kan een zeer frustrerend model zijn. De fabrikant heeft de mogelijkheid opgenomen om te schakelen tussen 16 snelheden, maar dat is niet de meest nuttige functie voor deze blender, omdat het vermogen zo zwak is dat je geen groot verschil in prestaties tussen de snelheden zult merken. Omdat het zo zwak is, heeft het de neiging om een ton aan lawaai te maken, zelfs bij het uitvoeren van eenvoudige mengtaken.

Dit model heeft ook enorme duurzaamheidsproblemen. Vaak heeft het slechte vibratieproblemen, waardoor het moeilijk te controleren is en er veel extra slijtage is aan de interne onderdelen. Het is gevoelig voor het produceren van een brandende geur tijdens het gebruik, en dat is waarschijnlijk te wijten aan hoe overspannen het is, zelfs met eenvoudige taken. Het is ook gevoelig om te breken. Je zou waarschijnlijk een leven lang moeten verwachten in termen van maanden in plaats van jaren. Hoewel dit model uitzonderlijk goedkoop is, wilt u misschien wat meer geld uitgeven en een eenheid met meer waarde krijgen.

Nadelen

 • Zwakke
 • Duurzaamheidsproblemen
 • Lawaaierig

Kopersgids

Hopelijk hebben onze beoordelingen u geholpen een aantal van de Oster modellen op de markt te begrijpen en hebben ze u geholpen uit te zoeken welk model het beste bij uw behoeften past. Als u dat nog niet weet, bekijk dan zeker deze kopersgids, die is ontworpen om u te leren hoe we deze blenders hebben gerangschikt. Met deze kennis moet u het perfecte model voor u kunnen vinden.

 

Messen

Iets wat je in gedachten moet houden bij het winkelen voor een blender is dat kracht niet het belangrijkste kenmerk is. In plaats daarvan kan de kwaliteit van een mes een groot verschil maken in uw mengervaring. Slecht ontworpen bladen of bladen van inferieure materialen kunnen de vermogenswinst gemakkelijk compenseren. In sommige situaties zullen blenders met een lager wattage maar betere bladen het beter doen dan blenders met meer vermogen en minder bladen.

De beste bladen op de markt zijn meestal van roestvrij staal. Sommige messen hebben ook een tefloncoating die de levensduur van het blad verlengt, het helpt de scherpte vast te houden en krassen helpt te voorkomen. U moet ook aandacht besteden aan de meshouder, die het aanzienlijk gemakkelijker of moeilijker kan maken om de blender schoon te maken als u klaar bent.

Vermogen

Macht is natuurlijk nog steeds een belangrijk kenmerk, zelfs als men het soms overdrijft. Wattage vertelt niet altijd het hele verhaal, zoals we hebben besproken in het bladgedeelte, maar dat betekent niet dat je iets kunt leren over een blender van zijn wattage.

350 watt wordt algemeen beschouwd als de drempel waarbij het mengen van ijs en noten mogelijk wordt. Je zult een hoop vloeistof moeten toevoegen en de machine moeten overhalen, maar het is nog steeds te doen. 500 Watt is waar het mengen van ijs makkelijker wordt als je de blender assisteert. Dus, als je daar een aanzienlijke macht over ziet, is de blender waarschijnlijk sterk genoeg om de meeste taken aan te kunnen, tenzij er elders een fout is die een deel van de macht compenseert.

Welke blender moet u kiezen?

Een van de belangrijkste dingen die u kunt doen bij het winkelen voor een Oster blender is ervoor te zorgen dat u het model met de beste waarde voor u kiest. Dat wordt het model dat alle functies en kracht heeft die je nodig hebt, zonder veel extra functies toe te voegen die de prijs opdrijven. Als je dat kunt, moet je nog lang tevreden zijn met je blender.

Eindoordeel:

De Oster Reverse Crush BVCB07-Z00-000 is ons topmodel van de Oster, voor een groot deel door zijn fenomenale kracht en grote blad. De Oster 4096-009 Designer Serie ziet er geweldig uit en past ook goed bij elkaar, waardoor het de tweede plaats op onze lijst verdient. De Oster 6684 is een 12-speed blender met een goed mes, voor een prijs die niet kan worden geslagen, waardoor hij de titel “beste prijs” verdient. Hoewel de Oster BLSTPB geen grote kracht heeft, wordt hij geleverd met een stijlvolle fles en zal hij een geweldige keuze zijn voor mensen met een krap budget. De Oster 6812-001 zorgt eerder voor frustratie dan voor een prettige mengervaring.

Hopelijk hebben onze beoordelingen u geholpen te begrijpen wat de beste Oster modellen scheidt van de modellen onderin de verpakking. Gewapend met deze informatie zou u in staat moeten zijn om het model te vinden dat het beste voor u werkt.

Gerelateerde mengpalen:

 • https://juicerkings.com/best-blenders-for-green-smoothies/
 • https://juicerkings.com/best-single-serve-blenders/

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts