10 beste commerciële blenders van 2021 – beoordelingen en topkeuzes


Het is moeilijk om het gemak, de efficiëntie en het gebruiksgemak van een blender te verslaan. Tenzij je mengkruik natuurlijk niet groot genoeg is om je feestje te voorzien van margarita’s! Of als je smoothies altijd grof zijn en nooit glad.

Wat als je blender sterft op het moment dat het feestje begint? Als het gaat om de aanschaf van een commerciële blender, zijn er veel dingen te overwegen, van bedrijfsgeluiden tot betrouwbaarheid en mengcapaciteit.

Om u te helpen de beslissing gemakkelijk te maken, vergelijken de volgende beoordelingen de tien beste commerciële blenders die op dit moment beschikbaar zijn.

Een blik op de winnaars van 2021:

De 10 beste commerciële mengers:

1. Blendtec Designer 625 Blender – Best Overall

Blendtec is niet voor niets een bekende naam in de keukenapparatuurindustrie. Hun 625-model heeft een heleboel geweldige functies om u het leven gemakkelijker te maken. De stevige 3-pk motor zorgt voor genoeg kracht om de messen moeiteloos door het voedsel te laten glijden. Met twee glazen mengbakken inbegrepen, heb je genoeg volume om zoveel smoothie, soep of iets anders te maken als je wilt. En als je een hekel hebt aan het maken van meerdere kleine batches, dan betekent de 90-ounce capaciteit van de grotere container dat je alles in één keer kunt vullen om je maaltijd in één keer te maken.

Als u heeft overwogen om uw blender te gebruiken als een eenvoudige soepmaker, dan zal de Blendtec 625 helpen om het proces te vereenvoudigen, omdat het daadwerkelijk kan verhitten en de soepkan koken terwijl u hem bereidt. De garantie van acht jaar betekent dat deze blender een investering is die u jarenlang zal terugverdienen. Ondanks alle grote voordelen van deze blender, is hij niet perfect. Ten eerste betaal je een hoge prijs om deze gestapelde functieset te krijgen. Het is ook niet de stilste blender op de markt, dus als u een stille toevoeging aan uw keuken wilt, kunt u elders kijken.

Voordelen

 • Krachtige 3-HP motor
 • 90-ounce capaciteit mengcontainer
 • Twee mengcontainers inbegrepen
 • Kooksoep in de blender
 • Acht jaar garantie

Nadelen

 • Premieprijs
 • Niet de stilste blender

 

2. Cleanblend 2001 Commerciële menger – Beste waarde

Als je de bank niet wilt breken door een nieuwe blender te kopen, maar je wilt ook niet inleveren op kwaliteit en betrouwbaarheid, dan is de Cleanblend commerciële blender de moeite van het bekijken waard. Met een garantie van vijf jaar en een groot aantal nuttige functies, denken we dat het de beste commerciële blender voor het geld is.

De robuuste 3-HP motor kan moeiteloos groenten, fruit en ijs mengen. Jammer genoeg laat het bladontwerp toe dat sommigen in de hoeken van de mengbak vast komen te zitten en niet volledig gemengd worden. Omdat het tot 64 ons kan bevatten, kunt u met de BPA-vrije kunststof mengbak grote hoeveelheden voedsel in één keer bereiden. Het zou mooi zijn als het glas was in plaats van plastic, maar voor de prijs moesten er wat offers worden gebracht. Stalen kogellagers worden gebruikt in plaats van de plastic lagers die op de meeste budget-geprijsde mengers worden gevonden, waardoor de Cleanblend een lange verwachte levensduur heeft. Nog een reden dat het onze keuze is voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen

 • Vijf jaar garantie
 • Lange levensduur
 • Sterke 3-HP motor
 • Betaalbare prijs

Nadelen

 • Kunststof mengbak
 • Het ontwerp van de bladen zorgt ervoor dat er wat voedsel vast komt te zitten…

3. Vitamix Rustig Eén Mengmachine – Premium keuze

Als het te harde geluid van uw blender u stoort, overweeg dan de Vitamix Quiet One commerciële blender, onze keuze voor premium keuze. Met de ingebouwde trillingdempende technologie heeft deze blender de naam “stille” verdiend. Om u nog meer te helpen, wordt de mengbak tijdens het gebruik omgeven door een plastic, veilige geluidsisolatie, waardoor het geluid wordt opgevangen zodat het niet in uw huis ontsnapt. Het resultaat is een van de stilste mengers die vandaag de dag beschikbaar zijn. Maar laat je niet misleiden door het gebrek aan geluid, dit is een krachtige blender. Met de motor die een piek van 3 pk bereikt, zal dit model geen probleem hebben met het mixen van smoothies, spreads, moerboters en nog veel meer. De polycarbonaat mengbak heeft een capaciteit van 48 ons, en in tegenstelling tot glas is het zeer sterk en zal het waarschijnlijk niet breken.

Met zo’n gestapelde functieset is het geen verrassing dat deze blender aan de top van de prijsklasse staat. Verrassender is het feit dat de garantie alleen betrekking heeft op commercieel gebruik. Bij gebruik van deze blender in uw huis vervalt de garantie en wordt deze niet vervangen door Vitamix. Ondanks de voordelen houden deze twee fouten de Vitamix tegen om in de top van deze lijst te komen.

Voordelen

 • Geluidsdemping in de motorbehuizing
 • Geluidsbeheersing behuizing
 • Krachtige 3-HP motor

Nadelen

 • Zeer hoge prijs
 • Garantie dekt alleen commercieel gebruik

 

4. Addwin Countertop Commerciële Blender

Addwin biedt een goedkope blender met genoeg functies om aan de behoeften van de meeste mensen te voldoen. Met een 70-ounce BPA-vrije plastic blend container, heeft het genoeg capaciteit voor het mengen. Het zou leuk zijn om in plaats daarvan een glazen bak te hebben, maar dat zul je op dit prijspunt waarschijnlijk niet vinden. De 2200W motor draait de bladen tot 45.000 toeren per minuut, waardoor het kortstondig werk is van alle voedingsmiddelen waarmee je hem vult. Hoewel de bladen van roestvrij staal zijn, zijn ze na een paar maanden al verroest. Natuurlijk willen de meesten van ons de oxidatie in onze smoothies niet, het is niet het soort ijzersupplement dat we zoeken! Omdat de blender onder een korte garantie van een jaar valt, werden de messen snel en zonder problemen vervangen. Over het geheel genomen is het een goede budgetmixer, alleen niet de beste voor de prijs.

Voordelen

 • Betaalbare prijs
 • 70-ounce capaciteit

Nadelen

 • Korte garantie van een jaar
 • Bladen vertoonden na enkele weken tekenen van roest.

5. Waring MX1000XTX Commerciële mengers

Met een vermogen van 3,5 pk heeft deze commerciële blender van Waring genoeg kracht om kortstondig werk te maken van alles wat je erin stopt. Let op, als je heel gewetensvol omgaat met lawaai, betekent de extra kracht die deze blender maakt ook dat er extra lawaai wordt gemaakt. Dit model kiest ervoor om alle mooie voorgeprogrammeerde bedieningselementen en de multiknopsbediening van andere high-end mengers weg te gooien voor een eenvoudig ontwerp met twee schakelaars. Eén schakelaar bedient HI, LO en OFF, terwijl de andere schakelaar de PULSE-functie bedient.

Gemaakt van BPA-vrij copolyester, kan de mengcontainer 64 ons bevatten. Respectabel, maar zeker niet toonaangevend. Een voordeel is echter dat de container aan beide zijden duidelijk gemarkeerd is voor het meten. Hoewel Waring is gebouwd voor commerciële doeleinden, biedt het slechts een beperkte garantie van drie jaar op de motor en twee jaar op onderdelen en arbeid. Prijs verstandig, deze blender is naar het midden van de verpakking toe. Zeker niet budget-geprijsd, maar ook niet een van de premium-prijs aanbiedingen.

Voordelen

 • Zeer krachtige 3.5-HP motor
 • Zware commerciële specificaties

Nadelen

 • Geen voorgeprogrammeerde controles
 • Meer vermogen betekent meer lawaai

 

6. Hamilton Beach Quiet Shield Blender

Voor sommige mensen is de geluidsoverlast een van de belangrijkste factoren bij de aanschaf van een nieuw keukenapparaat. Als de stille werking voor u van het grootste belang is, dan is de Professional Quiet Shield Blender van Hamilton Beach de moeite waard om te bekijken. Met 2,0 piek pk is het zeker niet de krachtigste blender op de markt. Het heeft ook niet een zeer grote mengcapaciteit bij een schamele 32 ons, niet groot genoeg als voorbereiding op een gezin. De stille afscherming die de mengcontainer omringt wanneer deze in gebruik is, helpt echter echt om het lawaai te beperken en het werkingsgeluid te verminderen. Dit is geweldig voor iedereen die in een appartement woont of een ruimte deelt met andere mensen.

Met een respectabele garantie van vijf jaar zou je verwachten dat deze blender een lange levensduur heeft. Helaas is het al na een paar weken gestopt met werken. Het werd snel vervangen zonder enige hoofdpijn omdat het onder de garantie valt van Hamilton Beach, maar het is nog steeds een extra gedoe.

Voordelen

 • Rustige werking met Rustig Schild
 • Vijf jaar garantie

Nadelen

 • Alleen 32-ounce mengcontainer
 • Korte levensduur betekent dat u misschien de garantie nodig heeft.

7. VIVREALNY Commerciële mengers

Deze VIVREAL-mixer is geprijsd aan de betaalbare kant van het spectrum en beschikt over een eenvoudige tweeschakelaarsbediening met een variabele snelheidsregelknop. Het heeft een grote capaciteit 72-ounce mengkruik gemaakt van BPA-vrij plastic. Een digitale timer telt af aan de voorkant van de machine, zodat u kunt zien hoe lang u al aan het mengen bent. VIVREAL adviseert om de machine niet langer dan drie minuten achter elkaar te laten draaien om te voorkomen dat de motor doorbrandt, waarna deze 10-15 minuten nodig heeft om af te koelen.

Hoewel de blender zelf vrij adequaat is, is het moeilijk te onderhouden voor verder gebruik. Blenderbladen hebben de neiging om te verslijten en saai te worden met maanden van gebruik en kunnen uiteindelijk aan vervanging toe zijn. Helaas lijkt het erop dat er voor deze blender geen vervangende bladen beschikbaar zijn, wat betekent dat wanneer de bladen versleten zijn, u misschien het hele apparaat moet vervangen.  Dat gezegd hebbende, de garantie is goed voor twee jaar en zou deze moeten dekken.

Voordelen

 • 72-ounce capaciteit
 • Twee jaar garantie

Nadelen

 • De motor kan maar drie minuten draaien
 • Geen vervangende bladen beschikbaar

8. Cenuummixer met Smart Touch

Unieke looks zijn het eerste wat opvalt aan de Cenow HT-8004 commerciële blender. Eén enkele knop steekt uit aan de voorkant van de basis, terwijl een scherm met inductiegevoelige aanraakselectie de bovenkant van de basis siert. Met automatische verwarming kan deze blender uw eten koken terwijl u het mengt, perfect voor het maken van soepen of babyvoeding. Dankzij de warmte heeft het ook ingebouwde reinigings- en desinfectieprogramma’s.

Vergelijk het glansloze vermogen van 800 Watt dat deze blender kan leveren met de 1560 Watt die de Blendtec 625 op de eerste plaats van deze lijst produceert. Het is vrij duidelijk dat de Cenow blender ondermaats is. De maximale mengcapaciteit van 56 ons is niet verschrikkelijk, maar het is niets om over naar huis te schrijven. Helaas is het hoog geprijsd voor de functies en niet voor de functie. Ondanks de geweldige eigenschappen die deze blender een voorsprong geven op veel concurrenten, weerhouden het gebrek aan vermogen en de minder dan geweldige capaciteit hem ervan om een hogere positie op onze recensieslijst te bereiken.

Voordelen

 • Kan koken terwijl je mixt
 • Reinigings- en desinfectieprogramma’s ingebouwd

Nadelen

 • Niet de beste capaciteit
 • Onderstroomd bij slechts 800 Watt
 • Te hoog geprijsd voor de prestatie

9. Hamilton Beach Tempest Commerciële Blender

Gebouwd om duurzaam genoeg te zijn voor gebruik in drukke bars, nachtclubs en restaurants, is de Hamilton Beach HBH650 industrieel uitziende blender een zeer bekwaam hulpmiddel. Hoewel het niet erg aantrekkelijk is, is de motor een solide 3 PK, in staat om ijsblokjes en etenswaren zonder problemen te verpletteren. Het golfsysteem dwingt het voedsel tot aan de messen, waardoor een gladdere mix ontstaat dan bij traditionele mesopstellingen. Het zorgt echter ook voor voldoende druk om het deksel eraf te knallen, zodat je een handje op het deksel moet houden. De bediening is eenvoudig met twee snelheden, een sprongcirkel en een pulsknop.

Het is een stevige, no-frills blender, hoewel je voor het eersteklas prijskaartje een heleboel next-level functies zou kunnen verwachten. De jump cycle functie begint langzamer om ijs te verpletteren alvorens te versnellen om te mengen, wat de levensduur van deze blender kan verbeteren ten opzichte van concurrenten. De garantie van drie jaar is niet toonaangevend, maar beschermt u wel als er iets gebeurt.

Voordelen

 • Krachtige 3-HP motor
 • Wave-action creëert een gladde mix
 • Sprongcyclus kan helpen de levensduur van de motor te verlengen

Nadelen

 • Moet het deksel naar beneden houden
 • Geen voorgeprogrammeerde functies
 • Niet erg aantrekkelijk
 • Zeer hoge prijs

10. OmniBlend VTM-800B Blender

Met een garantie van zeven jaar is de premium geprijsde OmniBlend commerciële blender geschikt voor de lange termijn. De 3-HP motor is voldoende krachtig om kortstondig werk te maken van alles wat u wilt mengen. De mengcontainer is slechts 50 ons. Nog steeds beter dan velen op de markt, maar niet in dezelfde competitie als sommige van de topkiezen op onze lijst. De kruik is ook gemaakt van BPA-vrij copolyester in plaats van glas. Er staan markeringen op, hoewel ze moeilijk te lezen zijn.

Deze blender presteert naar tevredenheid. Alles was mooi gemengd, en de uiteindelijke mix was perfect glad. Het is in staat om soepen, notenboter, sauzen, ijs – alles wat je maar wilt – te mengen en het doet dat snel. Hoewel het een zeer capabele blender is, voert het zijn taken uit zonder iets extra’s. Geen extra functies zoals verwarming of zelfreiniging, geen digitaal display, geen geluidsscherm. Het voelt alsof u alleen voor de verlengde garantie betaalt. Het uiterlijk is gewoonweg verouderd, en het is waarschijnlijk geen apparaat dat je daarom op je toonbank zou willen laten staan. Over het geheel genomen offert deze blender duidelijk vorm op voor de functie, al verdient hij met zijn uitstekende prestaties toch een plaatsje op deze lijst.

Voordelen

 • Zeven jaar garantie
 • Geweldige mengprestaties

Nadelen

 • Niet aantrekkelijk, ziet er verouderd uit
 • Geen extra functies
 • Hoge prijs
 • Geen glasmeltbakje

Kopersgids:

We hebben de tien beste commerciële blenders die nu beschikbaar zijn doorgenomen en vergeleken om te zien hoe ze zich meten. Maar hoe maken we deze vergelijkingen? Welke functies zijn belangrijk om te zoeken in een nieuwe blender en wat moet je in gedachten houden bij de aankoop van een nieuwe blender? In dit gedeelte gaan we in op alle informatie die u nodig heeft om een geïnformeerde beslissing te kunnen nemen over welke blender het beste bij u past.

Mengcapaciteit

Hoewel niet iedereen genoeg capaciteit nodig heeft om een hele partij te dienen, willen velen wel een familie of in ieder geval meer dan alleen zichzelf dienen. Groenten, met name bladgroen, hebben de neiging om veel ruimte in de blender in te nemen. Als je het ooit moeilijk hebt gehad om genoeg voedsel in je blender te passen, dan begrijp je het dilemma. De capaciteit van de blender kan per model sterk verschillen. Alleen al op deze lijst varieert de containergrootte van 32 ons tot 90 ons. U zult moeten bepalen hoeveel capaciteit u denkt nodig te hebben voor de gemiddelde portiegrootte die u zult mengen.

Materiaal van de mengmachine

Tegenwoordig kunnen blendercontainers worden gemaakt van veel verschillende materialen, maar de meest voorkomende zijn glas en BPA-vrij plastic. Hoewel beide volledig vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk te reinigen zijn, zijn er toch redenen om de ene te verkiezen boven de andere. Plastic kan na verloop van tijd een deel van de geuren of smaken van het voedsel dat u erin stopt, gaan absorberen. Dit is het grootste nadeel van plastic mengbakken en de belangrijkste reden waarom je in plaats daarvan op zoek zou willen gaan naar een glazen bak. Natuurlijk is glas makkelijker te breken. Echter, blender containers gemaakt van glas hebben de neiging om zeer dik en stevigte zijn, dus breuk zou geen grote zorg moeten zijn.

Vermogen

Als uw blender de inhoud niet met succes kan mengen, wat heeft het dan voor zin? Zorg ervoor dat u een blender zoekt met voldoende kracht om met gemak door bladgroen en ijs heen te snijden. Motoren met twee pk’s en meer zorgen voor voldoende snelheid. Maar met zoveel opties die beschikbaar zijn bij een krachtige 3 pk is het de moeite waard om eens te kijken naar de modellen die het extra vermogen hebben.

Garantie

Blenders doen een moeilijke taak. Ze moeten van een koude start naar zeer hoge snelheden gaan terwijl ze genoeg kracht produceren om vaste stoffen zoals ijsblokjes te verpletteren. Dit kan veel slijtage veroorzaken, waardoor blenders van lage kwaliteit een korte levensduur hebben. Hoewel het geen directe kwaliteitsindicator is, laat een lange garantie meestal zien dat het bedrijf achter zijn product staat en verwacht dat het een lange levensduur heeft. Sommige mengers hebben een garantietermijn van slechts één jaar. Andere hebben tot acht jaar dekking. Hoe langer uw garantie de blender dekt, hoe langer uw investering zich terugbetaalt met een goede service.

Werkingsvolume

Of je nu thuis het ontbijt maakt of op een sociaal evenement omringd door gesprekken, het laatste wat je wilt is dat je blender zo luidruchtig is dat het de familie wakker maakt of de mensen om je heen verdrinkt. Terwijl het mengen van vaste ijsblokjes nooit stil zal zijn, gaan sommige mengers een heel eind in de richting van het minimaliseren van de gecreëerde hoeveelheid lawaai. Ingebouwde geluiddempende technologie kan helpen om motorgeluiden drastisch te verminderen. Geluidsregelende behuizingen worden aangeboden met enkele blenders die de blending pitcher tijdens het gebruik omringen en het geluid bevatten. Dit kan het geluid zo stil maken dat het niet langer hinderlijk is. Kijk naar deze functies als lawaai een van uw belangrijkste zorgen is bij het zoeken naar een blender.

Ziet er uit als

Vorm versus functie is een debat zo oud als de tijd. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om de esthetiek en of die er zelfs toe doet. Voor velen is de keuken een brandpunt van het huis, een gebied waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarom geven de meeste mensen de voorkeur aan een mooie keuken met visueel aantrekkelijke apparatuur. Maar niet iedereen laat zijn blender uit. Als uw blender het grootste deel van zijn leven in een kast opgeborgen zit, dan geeft u misschien niet echt om het uiterlijk, hoe dan ook. Aan de andere kant, als je een dagelijkse blender gebruiker bent, is het zeer waarschijnlijk dat de jouwe een permanente plek heeft op de toonbank. In zo’n geval wilt u waarschijnlijk uw oog laten vallen op een blender met looks die de huidige stijl van uw keuken aanvullen. Terwijl sommige blenders er nogal ijverig uitzien, hebben andere een elegante uitstraling die in het volle zicht thuis zal zijn.

Prijs

Tenzij uw blender dagelijks gebruik ziet, is het mogelijk dat u niet bereid bent om de prijs te rechtvaardigen op iets als onze premium keuze. Voor anderen zal de blender bijna constant in gebruik zijn en zal het een nietje zijn in zowel culinaire als sociale activiteiten. Het maakt niet uit op welke manier u de neiging heeft om te leunen, we hebben opties in elke prijsklasse gedekt die zeker aan uw behoeften voldoen.

Conclusie:

Hoewel elke optie op deze recensieslijst een kwaliteitsmixer is die goed zal functioneren, onderscheiden sommige functies en mogelijkheden zich van de rest. De Blendtec 625 was onze keuze voor de beste overall blender om een groot aantal redenen. De toonaangevende garantie van acht jaar ondersteunt de lange levensduur en duurzaamheid van dit apparaat. De enorme 90-ounce mengcapaciteit betekent dat u zelfs grote groepen met één portie kunt bevoorraden. De mogelijkheid om te koken terwijl je mixt is gewoon kers op de taart.

Voor de beste prijs is de CleanBlend 2001 commerciële blender met vijf jaar garantie vrij moeilijk te verslaan en verdient onze tweede plaats. Met een lange levensduur, een krachtige 3-HP motor en een 64-ounce mengcapaciteit die allemaal beschikbaar zijn voor een betaalbare prijs, is het gemakkelijk om te zien waarom. En voor onze premium keuze is de Vitamix Quiet One onze aanbeveling als de prijs niet van belang is. De ingebouwde demping en stille afscherming maken het een van de stilste mengers die beschikbaar zijn voor degenen die niet het hele huis willen storen met hun ontbijt smoothies.

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts