5 beste compacte juicers van 2021 – beoordelingen en kopersgids


Het is gemakkelijk om een eenvoudige review van producten te doen. U vergelijkt en contrasteert functies en prijzen, kijkt welke over het algemeen beter door het publiek worden ontvangen en gaat akkoord met wat u vindt. We kozen ervoor om sapcentrifuges door een iets andere lens te bekijken. We wilden de beste compacte sapcentrifuge vinden, die de beste pintsize prestaties levert. We hebben er verschillende gevonden en hebben een aantal recensies geschreven. We hebben ze afgesloten met een kopersgids voor het geval je aan het einde van onze beoordelingen komt en je je afvraagt hoe we tot onze conclusies zijn gekomen. We hopen dat u onze beoordelingen nuttig vindt, of dat u in ieder geval wat waarde aan onze tips kunt ontlenen om de juiste sapcentrifuge voor u te vinden.

Lijst van onze favorieten voor 2021

De 5 beste compacte sapcentrifuges

1. Breville BJE200XL Kleine Juicer – Best Overall

De Breville BJE200XL heeft “compact” in zijn productnaam, en met 9,5 x 8,75 x 16 inch is dat de waarheid. Het is snel en krachtig, en zijn tweebladige systeem is in staat om cider te maken voordat je “Johnny Appleseed” kunt zeggen. Het beste van alles is dat het gemakkelijk te reinigen en op te bergen is als je er klaar mee bent. De kers op de taart – laten we proberen deze niet te saperen, mensen – is dat het niet zo luidruchtig is.

Het is niet verwonderlijk dat een machine die zo’n beetje alles kan doen wat je wilt van een compacte sapcentrifuge, een fiks prijskaartje heeft. Het is niet “je in het armenhuis” duur, maar in vergelijking met de rest van het veld is het net zoiets als kiezen voor een gloednieuwe Fusion als er een tweedehands Volvo beschikbaar is.

Voordelen

 • Compacte
 • Snelle
 • Krachtige
 • Niet erg luid

 

2. Argus Le Mini Juicer

Met 7,9 x 8,2 x 16,2 inch is de Argus Le AL-B5000B nog compacter dan onze top-pluk, de Breville. Het heeft een superieure sapextractie en is zelfs een beetje stiller dan onze top-pluk.

In feite kun je je afvragen waarom we het niet onze topkeuze hebben genoemd, vooral omdat de twee evenveel geprijsd zijn.

Om te beginnen is deze moeilijk op te ruimen. Niet alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat u een grondige reiniging met de hand moet uitvoeren. Dat was genoeg om het te laten vallen van de top rang, omdat het gemak van het schoonmaken is vrij belangrijk voor sapcentrifuges of elke grootte. Om de effectiviteit van dit model te maximaliseren, moet je ook echt harde dingen zoals wortelen en appels voorsnijden.

We hielden echt van de grootte en de prestaties. We hielden echter niet van de voorbereiding die nodig was om het te maximaliseren, en we hielden ook niet van de hoeveelheid tijd die het kostte om daarna schoon te maken.

Voordelen

 • Goede sapextractie
 • Krachtige
 • Rustig aan
 • Zeer compact

Nadelen

 • Moeilijk te reinigen
 • Vereist voorsnijden van harde groenten en fruit
 • Dure

3. Epica Stainless Compact Juicer – Beste waarde

De Epica Powerful Stainless 1989 was het meest compacte model waar we naar keken, en kwam binnen met 8 x 8 x 11 inch. Vergeleken met onze top twee, betekende dit ook een aanzienlijke prijsdaling. We hebben het beste voor het geld gerangschikt omdat de lagere prijs gepaard gaat met een evenredige daling van de prestaties.

We vonden het de makkelijkste sapcentrifuge om schoon te maken. Het is niet alleen eenvoudig, het is intuïtief. Je kunt het uit elkaar halen, elk onderdeel schoonmaken en weer snel in elkaar zetten. Dat betekent meer tijd om te genieten van de vruchten – letterlijk – van uw arbeid en minder tijd om op te ruimen.

De prestaties zijn echter wel afgenomen. Het is niet ontworpen voor het volume. Als je een glas sap wilt maken, is dat goed. Als je sinaasappelsap wilt maken voor een familieontbijt, ben je echt bezig de mogelijkheden van deze te rekken.

Voordelen

 • Groot voor-dollar waarde
 • Compacte
 • Intuïtief te reinigen

Nadelen

 • Omvang beperkt de prestaties

 

Als je een eerste keer sapcentrifuge bent die niet veel wil uitgeven, is dit geen slechte sapcentrifuge. Het zal waarschijnlijk doen wat je wilt, en de prijs is laag genoeg dat als je besluit om over te gaan naar iets meer geavanceerde, zult u niet het gevoel slecht besteden van de extra geld.

Dat is zo ongeveer waar de positieven eindigen met de Cuisinart CJE-500. Met 11,5 x 11,8 x 14,2 inch is het de minst compacte sapcentrifuge die we hebben bekeken. Het is ook slecht gebouwd. Het geeft misschien iemand die nieuw is in het sap maken een goed idee of hij er echt in wil stappen, maar voor dagelijks gebruik is het geschikt om te breken omdat het gewoon niet ontworpen is voor een lange levensduur. Over het geheel genomen is het om dezelfde redenen ook een slechte waarde.

Voordelen

 • Goede sapcentrifuge voor beginners

Nadelen

 • Minst compacte model dat we hebben beoordeeld
 • Slecht gebouwd
 • Slechte waarde

5. ZWART+DECKER Compacte Juicer

Black+Decker’s JE2200B meet in op 13 x 9 x 9 inch, een respectabel compact formaat voor onze doeleinden hier. Het is ook de meest betaalbare sapcentrifuge die we hebben bekeken. Als klein en laaggeprijsd is wat je wilt, is dit geen slecht model om te overwegen.

Maar klein en goedkoop is wat je krijgt: makkelijk in de portemonnee, maar ook goedkoop in de bouw. Het is gewoon niet ontworpen om tegen de gewone sapjes te kunnen. Gebruik het te vaak, en je zult merken dat je het ofwel vervangt door een model van hogere kwaliteit, of dat je hetzelfde model meerdere keren krijgt.

Daarom was het net zo makkelijk om de Breville onze top-pluk te noemen als om de JE2200B naar beneden te laten vallen.

Nadelen

 • Goedkoop
 • Serieus … goedkoop
 • Goed voor af en toe een sapje

Kopersgids

Als je op zoek bent naar een sapcentrifuge, dan is de markt er vol mee. Er zijn er zoveel, dat er waarschijnlijk een model is dat perfect is voor uw behoeften. We nemen het niet persoonlijk op als u onze beoordelingen leest en verder wilt gaan in uw eigen zoektocht. Als deze aankoop voor u belangrijk is, dan moedigen wij dat zelfs aan. We hebben een aantal tips verzameld om uw onderzoek te helpen, en we bieden ze aan in deze kopersgids.

 

Type sapcentrifuge

De eerste stap is het kiezen van de juiste soort sapcentrifuge voor u, en we gaan ervan uit dat u op zoek bent naar een sapcentrifuge die compact is. Er zijn twee basistypen: de mastieksapcentrifuge en de centrifugaalpers.

Masticerende sapcentrifuges presteren over het algemeen beter. Ze malen fruit en groenten langs een vijzelzuil met fijnkorreltanden die het sap door een zeef in een opvangbeker duwen. Ze halen niet alleen meer sap, maar zijn ook stiller en langzamer dan centrifugale sapcentrifuges. Ze zijn meestal duurder dan andere sapcentrifuges, maar het echte probleem voor onze doeleinden is dat ze ook groter en omvangrijker zijn. Als u op zoek bent naar een compacte sapcentrifuge, zult u waarschijnlijk met een mastieksapcentrifuge willen gaan.

Centrifugale sapcentrifuges zijn over het algemeen kleiner en betaalbaarder. Ze zijn ook sneller omdat ze fruit en groenten vermalen in een gecentraliseerde kolom die het sap door een scherm naar buiten duwt. Ze zijn ook luidruchtig. Ze hebben echter ook de neiging om compacter te zijn. Als u op zoek bent naar een sapcentrifuge die niet veel ruimte in beslag neemt, dan is dit het model dat u waarschijnlijk zoekt.

Vruchten en groenten

De meeste sapcentrifuges kunnen vrij goed omgaan met harde materialen zoals appels en wortelen. Het is wanneer ze te zachter fruit en groenten krijgen dat ze zichzelf beginnen te sorteren. Dat geldt vooral voor vezelrijke bladgroenten als boerenkool en snijbiet. Afhankelijk van wat u wilt drinken, wilt u op zoek gaan naar een model dat dit aankan.

Gemakkelijke reiniging

Sappen is een rommelige zaak. Als je niet alles goed op zijn plaats hebt zitten, is er niet alleen sap en pulp over de hele binnenkant van je sapcentrifuge, maar zal er ook sap en pulp over de hele keuken zijn. Ervan uitgaande dat u erin slaagt om de rotzooi in bedwang te houden, zult u ervoor moeten zorgen dat uw machine wordt gereinigd. Het alternatief is in het beste geval het riskeren van uw post-workout mango-banana smoothie proeven als het tarwegras dat u gebruikt in uw ochtendshake, en in het ergste geval het riskeren van een soort van door voedsel overgedragen infectie.

Lawaai

Sappen, in het hart ervan, gaat over het vermalen van spullen. Het slijpen van alles is luidruchtig, zeker als het snel gebeurt. Dit leidt ons tot deze onvermijdelijke oorzaak-gevolgrelatie: hoe luider je sapmachine, hoe meer de mensen en dieren die je leefruimte delen, zich tegen je sap zullen verzetten. Het ding spreekt voor zich.

Prijs

Als je alleen maar iets kleins wilt dat sappen maakt en je je niet bekommert om hoe goed het sap is, hoe rommelig het is, of hoe luid het is, dan ga je je waarschijnlijk bekommeren om de prijs. Waarom? Omdat iedereen dat doet. Er is echter meer aan de prijs. Er is de kwestie van het uitrekken van elke dollar die je aan je sapcentrifuge besteedt, zodat je de investering maximaliseert. De beste prijs voor u is misschien niet de laagste. Het is misschien wel degene in het midden die je het meeste voor je geld biedt.

Conclusie

Het was vrij eenvoudig om de Breville BJE200XL onze top-compacte sapcentrifuge te noemen. Het deed alles goed, en het ontwerp is klein genoeg als je beperkte tellerruimte hebt. De prijs was ons enige knelpunt. De Argus Le AL-B5000B was stiller en deed het sap nog beter, maar het was moeilijk te reinigen en vereiste dat je harde vruchten en groenten moest voorsnijden. De Epica Powerful Stainless 1989 is betaalbaar en doet zijn werk goed, maar tegen de prijs waar de beperkingen van het ontwerp beginnen te tonen. Cuisinart’s CJE-500 was het minst compacte model dat we hebben bekeken, maar dat was het minste van de problemen. Het is niet goed ontworpen en van slechte waarde. Het was echter beter dan de Black+Decker JE2200B, die je af en toe een glaasje sap geeft, maar die waarschijnlijk zal breken als je geconfronteerd wordt met iets wat meer belastend is.

We hopen dat u waarde heeft gevonden in onze beoordelingen. We vonden het leuk om deze compacte sapcentrifuges te testen, maar het betekent heel weinig als mensen er niets van nemen. We hopen op zijn minst dat er een tip in onze kopersgids stond om u te helpen de beste compacte sapcentrifuge te vinden die aan uw wensen voldoet.

Meer populaire sapartikelen:

Zie onze favoriete 5 sapcentrifuges voor gember

Hurom juicer shootout: ze hebben 1 model dat is een groot koopje

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts