5 Beste Hamilton Beach Juicer-recensies 2021 – Topkeuze en gids


Hamilton Beach is een gerenommeerd merk van sapcentrifuges. Ze hebben echter een heleboel modellen beschikbaar in verschillende prijsklassen. Als u een model dat u jaren geleden hebt gekocht, nieuw bent om te sapte of te vervangen, weet u misschien niet zeker welk model het beste voor u is. Het helpt niet dat fabrikanten maar al te graag het voordeel van online modellen overdrijven en het nadeel helemaal negeren.

Het goede nieuws is dat we al het harde werk voor je hebben gedaan. We hebben deze lijst met beoordelingen van enkele van de beste Hamilton Beach sapcentrifuges samengesteld, zodat u de functies kunt vergelijken en kunt beslissen welke voor u geschikt is. Als je nog niet eerder een sapcentrifuge hebt gebruikt, hebben we zelfs een kopersgids opgenomen die je wat van het denken dat in onze ranglijst staat zal leren en je zal helpen erachter te komen welk model het beste bij je past.

Onze favoriete modellen van 2021 Vergeleken met

De 5 beste Hamilton Beach Juicers

1. Hamilton Beach Juicer 67608A – Best Overall

De Hamilton Beach 67608A is ons topmodel van Hamilton Beach. Het wordt geleverd met een brede voedingsbuis die het mogelijk maakt om hele vruchten en groenten, zoals appels en wortelen, in de machine te laten vallen zonder dat ze hoeven te worden versneden. En gelukkig heeft deze machine de kracht om met die hele groenten en fruit om te gaan, omdat ze een monsterlijke 800 watt aan kracht verpakt. Hij wordt ook geleverd met een grote pulpbak die gemakkelijk te legen is, maar die lange tijd tussen het legen door kan gaan, waardoor u in één keer meer sap kunt persen dan op andere machines het geval is.

Hoewel het niet de grootste efficiëntie heeft, en de pulp in veel gevallen het best omschreven kan worden als “vochtig” in plaats van “droog”, krijg je nog steeds de beste baan die je kunt verwachten van een centrifugale sapcentrifuge. Het wordt ook geleverd met een kast die gedeeltelijk van roestvrij staal is, wat betekent dat het zou kunnen dienen als een aantrekkelijk displaystuk voor uw keuken. Over het geheel genomen, als u op zoek bent naar een grote centrifugale sapcentrifuge met een roestvrijstalen behuizing, dan is dit het model voor u.

Voordelen

 • Krachtige
 • Brede toevoerbuis
 • Grote pulpbak
 • Roestvrij stalen behuizing

 

2. Hamilton Beach 67951 Juicer

De Hamilton Beach 67951 is een mastieksysteem of “slow juicer”, wat betekent dat het anders werkt dan het eerste model op onze lijst. In plaats van je fruit en groenten te snijden met een mes, verplettert het ze om het sap vrij te geven. Dat maakt het efficiënter dan centrifugale modellen, en beduidend stiller. Met name dit model is zeer eenvoudig te reinigen, wat u veel tijd en frustratie zal besparen.

Dit model is ook geweldig in het omgaan met bladgroen en tarwegras, dat is iets wat centrifugale modellen slecht doen of helemaal niet kunnen doen, dus als je op zoek bent naar sap die voedingsmiddelen, zul je blij zijn met dit model. Veel mastieksapcentrifuges worden geleverd met hulpstukken die het mogelijk maken de pomp op verschillende manieren te extruderen, maar helaas is dit niet het geval, waardoor het uiteindelijk niet meer mogelijk is. Als u op zoek bent naar een uitstekende, gemakkelijk te reinigen, langzame sapcentrifuge, dan moet u dit model eens bekijken.

Voordelen

 • Langzame sapcentrifuge
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Rustig aan
 • Goed voor bladgroen

3. Hamilton Beach 67601A Juicer – Beste waarde

De Hamilton Beach 67601A is de beste sapcentrifuge voor het geld. Het wordt geleverd met een ton aan kracht, waardoor het de mogelijkheid heeft om met hele vruchten en groenten om te gaan. En, het heeft een extra grote stortkoker, wat betekent dat je het kan voeden die hele groenten en fruit en niet hoeft te knippen op voorhand. Nog beter is dat dit model wordt geleverd met een overmaatse pulpbak, wat betekent dat u grote hoeveelheden voedsel kunt sappen zonder dat u hoeft te stoppen en de bak hoeft te legen.

Dit model maakt het ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor de onderdelen gemakkelijk met de hand te verwijderen en te reinigen zijn als u klaar bent. Ze zijn ook vaatwasmachinebestendig, wat goed is voor als je geen tijd hebt om direct daarna op te ruimen. Dit is een van de beste modellen met betrekking tot de functies, maar je kunt het krijgen voor een prijs die niet zal je terug zo veel als je zou denken. Hoewel het niet zo efficiënt is als sommige andere modellen op deze lijst in termen van hoeveel vloeistof er nog in de pulp zit, is het een geweldig model voor mensen die in sap willen gaan zonder honderden dollars te hoeven uitgeven.

Voordelen

 • Krachtige
 • Brede invoergoot
 • Extra grote pulpbak
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Nadelen

 • Slechte pulp-to-juice verhouding

 

4. Hamilton Beach Juicer 932 – Beste handmatige optie

De grootste kracht van Hamilton Beach 932 is ook zijn grootste zwakte. Het is goed in het persen van citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen, limoenen en grapefruit, maar het werkt niet met niet-citrusvruchten.  Na het doormidden snijden van een van die vruchten plaats je de bovenste helft over het metalen gaas en dan draai je een handvat om het sap in een beker te persen, met maximaal 2.000 pond aan kracht. U kunt dan de droge pulp verwijderen en herhalen tot u het sap hebt dat u nodig hebt.

Dit model wordt geleverd met een 4-ounce lekbeker, die kan draaien om te voorkomen dat er druppels van het gaas tussen de sapdelen terechtkomen, of u kunt de beker uit de weg schuiven en het verse sap in een groter eigen bakje gieten. Als u op zoek bent naar alleen sapcitrusvruchten, en u hebt een snelle, industriële keuken-achtige sapcentrifuge nodig, dan is dit het perfecte model voor u.

Voordelen

 • Grote citrussapcentrifuge
 • 4-ounce infuusbeker
 • Krachtige

Nadelen

 • Werkt alleen met citrusvruchten

5. Hamilton Beach 67801 Juicer

De Hamilton Beach 67801 is een van de goedkoopste sapcentrifuges van het bedrijf, en het werkt alsof je een goedkoop model zou verwachten om te werken. Een van de grootste problemen met dit model in vergelijking met de andere op deze lijst is dat het een zeer smalle en korte voergoot heeft. Dit betekent dat je zelden hele vruchten in de machine kunt laten vallen. In plaats daarvan zul je de meeste groenten en fruit van tevoren moeten snijden, wat veel tijd kan kosten.

Het is ook geen efficiënt model, het laat vochtige of natte pulp achter en haalt niet het grootste deel van het sap uit uw producten. Het heeft ook de gewoonte om te lekken, waardoor een deel van het sap dat het weet te produceren wordt verspild. Over het geheel genomen zal deze machine waarschijnlijk een frustrerende ervaring geven, en u kunt beter een machine krijgen die u meer waarde geeft.

Nadelen

 • Smalle toevoergoot
 • Niet erg efficiënt
 • Lekkende

Kopersgids

Als u op zoek bent naar een sapcentrifuge, dan zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden terwijl u winkelt. De eerste is de efficiëntie van de sapcentrifuge. Sommige modellen doen het beter dan andere als het gaat om de hoeveelheid sap die ze kunnen verwijderen uit het fruit, de groenten of andere voedingsmiddelen die u door de machine laat lopen.

De allerbeste modellen laten u achter met pulp die bijna droog is, terwijl de slechtste modellen u achterlaten met pulp die erg nat is, wat betekent dat er veel sap is dat het model niet uit de pulp kon komen. Inefficiënte modellen vereisen dat u meer producten aanschaft en verpulvert om dezelfde hoeveelheid sap te krijgen, wat de kosten van de werking sterk verhoogt.

U moet ook het verschil weten tussen centrifugaal- en mastiekmodellen. Centrifugale sapcentrifuges gebruiken een snel draaiend mes om de producten te snijden en het sap te extraheren terwijl ze masturberen of “langzame sapcentrifuges” pletten om hetzelfde effect te bereiken. Hoewel er enkele uitstekende centrifugaalmodellen op de markt zijn, zijn de mastiekmodellen meestal efficiënter en halen ze het grootste deel of het grootste deel van het sap uit de producten.

Conclusie:

De Hamilton Beach 67608A is ons topmodel vanwege zijn grote kracht, grote voedingsslang en een roestvrijstalen behuizing. De Hamilton Beach 67951 was onze runner-up, vanwege de stille werking en het vermogen om effectief om te gaan met bladgroen. De Hamilton Beach 67601A is de beste waarde, vanwege de lage prijs, het goede vermogen en het gemak van schoonmaken. De Hamilton Beach 932 is een grote industriële citruspers, ook al heeft hij geen verdere functionaliteit. De Hamilton Beach 67801 is een lekke, inefficiënte puinhoop, en u kunt betere waarde krijgen van andere modellen.

Het is niet altijd gemakkelijk om online te winkelen, maar we hopen dat we het voor u gemakkelijker hebben gemaakt om de sapcentrifuge van uw dromen te vinden. Gewapend met je nieuwe kennis over sapcentrifuges moet je in staat zijn om het model te vinden dat je een lange, bevredigende sapervaring zal geven.

Gerelateerde sapposten:

 • Showdown: Juicers onder de $100, welke is de winnaar?
 • Beoordelingen van Kuvings Juicers

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts