beste inbouw fornuis – Top 4 inbouw fornuizen 2020


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Op zoek gaan naar een nieuw inschuif fornuis voor uw keuken is geen alledaagse zaak, maar het is waarschijnlijk dat u deze beslissing een of twee keer zult nemen. Als u met uw onderzoek bent begonnen, zult u snel beseffen hoeveel merken, functies en opties er zijn om te overwegen. Het beste advies dat we hebben gehoord is om te beginnen met te bedenken wat je in de keuken klaarmaakt en waar je het meeste plezier aan beleeft. Wat doe je dan voor een snelle doordeweekse maaltijd en hoe kan dit apparaat die twee dingen mogelijk maken? De volgende stap is beslissen of u een inbouw- of een vrijstaand fornuis wilt.

Hoewel beide dezelfde functies, mogelijkheden en kookvermogen bieden, is er echt geen gelijke voor de visuele schoonheid van een inschuiffornuis. Het inschuif fornuis is ontworpen om in uw kasten te worden geschoven voor een laag profiel, ingebouwd uiterlijk. De bedieningselementen bevinden zich aan de voorkant, zodat u niet over hete, dampende pannen hoeft te reiken om bij de achterkant te komen. Zonder de achterwand, kan de backsplash de show stelen.

Slide-ins zijn ook zo ontworpen dat ze het aanrecht aan weerszijden licht overlappen, wat resulteert in een naadloze overgang van aanrecht naar fornuis. Dit zorgt voor een ingebouwde, aangepaste look – en niet te vergeten het feit dat schoonmaken eenvoudig is en er geen druppels en morsen langs de zijkant van uw fornuis zullen zijn.

De moderne inbouwschuif fornuizen zijn een moderne en stijlvolle keuze voor goed ontworpen keukens die de strakke lijnen van doelbewust design laten zien. In dit artikel bekijken we wat u moet overwegen als u dieper in de wereld van de schuivende fornuizen duikt. Wij hebben ook een videorecensie bij dit artikel gemaakt, zodat u over de beelden beschikt die u helpen de best geïnformeerde beslissing voor uw keuken te nemen.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar exclusieve kortingen op alle schuivende fornuizen.

in een oogopslag – Onze 4 beste Slide-In fornuizen

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor schuivende fornuizen – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

  • 1) Beste dubbele oven-schuif-in fornuis: Cafe CGS750P2MS1
  • 2) Best Value Slide-in Range: GE Profiel PGS930SELSS
  • 3) Beste Stijl Slide-In Range: Samsung NX58H9500WS
  • 4) Beste Slide-In Range: Bosch HGI8056UC, Serie 800

Beste Slide In Ranges gerangschikt en vergeleken door ons team

De juiste schuif-inschuifoven voor u kiezen

Hoe weet u nu welke glijbaan geschikt is voor uw specifieke behoeften? Bij het winkelen zijn er vijf specifieke gebieden waar u goed op moet letten bij elk model of merk dat u overweegt.

Kookvermogen & Bereik

Dit spreekt voor zich, maar uw schuivende fornuis moet de kookcapaciteit hebben om zijn stijl en modern design te ondersteunen. Het vermogen van een individueel kookelement wordt over het algemeen gemeten in BTU, wat in wezen aangeeft hoeveel warmte dat element kan produceren. De krachtigste huishoudelijke branders hebben meestal een maximum van ongeveer 20.000 BTU. Maar het is niet alleen het vermogen dat u nodig hebt – sudderen op lage temperatuur is ook heel belangrijk voor taken zoals het smelten van chocolade of boter en het opwarmen van voedsel op een laag vuur. U wilt er zeker van zijn dat de kachel die u kiest betrouwbaar is aan beide uiteinden van het warmtespectrum.

Maat

De grootte van uw fornuis is vooral belangrijk om te overwegen als u niet gaat voor een volledige renovatie en het fornuis moet passen in een vooraf bepaalde ruimte in uw keuken. Als u van een vrijstaand fornuis naar een inbouwfornuis gaat, moet u goed opletten. Zorg ervoor dat u een goed inzicht hebt in de afmetingen van uw ruimte en het model dat u overweegt, en denk eraan dat de bovenranden van de slide-in de bovenkant van het aanrecht moeten overlappen.

En vergeet ook de diepte niet – het ingebouwde uiterlijk van een inbouwfornuis stelt niet veel voor als het enkele centimeters uitsteekt boven de voorkant van uw
kasten.

Betrouwbaarheid

Je kunt er niet omheen. Sommige merken maken assortimenten die langer meegaan. Het komt aan op kwaliteitsmaterialen, fabricagemethoden en een toewijding om ervoor te zorgen dat hun producten bij het 1000ste gebruik even goed werken als bij het 1ste. Kies voor merken met een lange geschiedenis van klanttevredenheid en betrouwbaarheid volgens zowel gebruikers als recensenten.

Kenmerken

Het gaat niet alleen om de kookkracht. Hoe scoort uw fornuis als het gaat om extra functies die uw kookervaring eenvoudiger, handiger en aangenamer maken? Het kan gaan om flexibele bedieningselementen, WiFi-connectiviteit, speciale indicatoren en aangepaste ingebouwde kookprogramma’s.

Ontwerp

Tot slot is het belangrijk dat uw gamma er goed uitziet. Dat geldt in het bijzonder voor schuivende fornuizen, want die zijn geliefd om hun moderne uiterlijk en eigentijdse stijl. En omdat ze zo veel plaats innemen in uw keuken, wilt u er zeker van zijn dat ze visueel aantrekkelijk zijn. Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen, afwerkingen en stijlen, dus beslis wat u mooi vindt en kies een kachel op basis van die criteria.

Onze 4 beste Slide-in Range modellen

Klaar om de vier beste schuivende fornuizen te ontdekken? Hier is onze lijst van de beste keuze die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

1) Beste dubbele oven Slide-in Range: Cafe CGS750P2MS1

Dit prachtige inbouwfornuis, dat verkrijgbaar is bij GE Cafe appliances, heeft een dual fuel configuratie en volledige convectiemogelijkheden, om nog maar te zwijgen van het dubbele ovenontwerp dat u in staat stelt twee totaal verschillende gerechten op verschillende temperaturen tegelijk te bereiden.

De kookplaat heeft 6 branders met verschillende BTU-vermogens, variërend van 5.000 tot een tri-ring brander van 21.000 BTU. De zelfreinigende functie heeft zelfs een optie voor reiniging met stoom, terwijl de afgedichte branders op de kookplaat zorgen voor een gemakkelijke reiniging en het vermijden van aangekoekt vuil of vet. Het glazen aanraakbedieningspaneel is mooi en naadloos, en de kachel is aan te sluiten op thuisassistenten zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Nest.

Voor een echt commerciële ervaring met high-end styling kunnen we dit Cafe-model niet genoeg aanbevelen.

2) Best Value Slide-in Range: GE Profile PGS930SELSS

Op de tweede plaats op onze lijst staat deze GE Profile PGS930SELSS, die is uitgerust met een kookplaat met een middenbrander voor twee doeleinden, zodat u een speciale ronde brander kunt gebruiken wanneer dat nodig is of een ovale brander voor bakplaattaken (sandwiches, pannenkoeken, enz.).

De 18.000 BTU-power boil brander is geweldig voor het verkrijgen van die intense hitte die perfect is voor snel koken en dichtschroeien, en de connectiviteit van het fornuis betekent dat u meldingen over voorverwarmen, voltooide kooktaken en meer rechtstreeks op uw smartphone of digitale thuisassistent kunt ontvangen. Het fornuis beschikt zelfs over automatische synchronisatie via het Chef Connect programma van GE, en de oven beschikt over echte Europese convectie dankzij een derde verwarmingselement en een ventilatorcombinatiesysteem.

3) Best Style Slide-In Range: Samsung NX58H9500WS

Deze Samsung-serie heeft alle toeters en bellen die je zou verwachten van een hightech-toestel van het technologiemerk, maar begrijp het niet verkeerd – onder al dat flitsende gedoe schuilt heel wat inhoud. Een oven met een grote capaciteit van 5,8 kubieke meter maakt het mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden, terwijl de flexibele kookplaat 5 gespecialiseerde branders heeft die gelijktijdig kunnen worden gebruikt. En met een totaal bereik van 700 BTU tot 18.000 BTU, is het niet waarschijnlijk dat u een taak vindt die dit Samsung NX58H9500WS fornuis niet aankan.

Dit model heeft veel van wat u gewend bent van kwalitatief hoogwaardige schuivende fornuizen, zoals een echte convectieoven, een omkeerbare gietijzeren bakplaat en zelfs een aangepast wokrooster dat perfect geschikt is voor de ronde bodem van een wok. Nog een geweldige functie? Inclusief temperatuursonde om het giswerk bij het bereiden van vlees weg te nemen, plus roosterindicatiemarkeringen op de kookplaat om u te laten weten waar u uw potten en pannen moet plaatsen voor een optimale warmteverdeling.

4) Beste totale Slide-in Range: Bosch HGI8056UC, serie 800

We hebben het beste tot het laatst bewaard met de Bosch 800-serie. Deze Bosch HGI8056UC serie bouwt voort op het rijke erfgoed van zijn voorganger HGI8054UC met een belangrijke ontwerpverbetering van de overhangen links en rechts. Bosch heeft de oude hoekige flenzen vervangen door overhangende flenzen met een zuivere snede van 90 graden.

Deze full-depth slide-in gasfornuis beschikt over vijf branders met een maximaal vermogen van 18.000 BTU. De ovenruimte van 4,8 kubieke meter is groot genoeg voor de meeste potten en pannen, terwijl de zware metalen knoppen deze roestvrijstalen schoonheid een eersteklas look en feel geven. U zult ook de ingebouwde warmhoudlade, de 9 gespecialiseerde kookstanden, de standaard convectiemogelijkheden en het extra grote deurvenster op prijs stellen, zodat u uw kookkunsten gemakkelijk in de gaten kunt houden.

Conclusie

GE Cafe en GE Profile, Samsung, en Bosch hebben allemaal slide-in forn modellen van wereldklasse gemaakt. Welke u kiest, hangt af van uw eigen unieke situatie – uw keukenopstelling, kookbehoeften, budget en voorkeuren. Maar met een van de vier hierboven genoemde slide-ins zult u beloond worden met een fenomenale kookervaring, functies van wereldklasse, een stijlvol ontwerp en een betrouwbaarheid waarop u kunt rekenen om de klus de komende jaren te klaren. En nu je die beslissing achter de rug hebt, kun je weer verder gaan met het zoeken naar backsplash ideeën.

FAQs

Waarom zijn inschuifeenheden duurder dan vrijstaande fornuizen?
De onderdelen van de bediening van inschuif fornuizen zijn complexer. Met de ingebouwde afmetingen en de gemakkelijk toegankelijke bedieningsorganen hebben de fabrikanten de plaats op de kookplaat waar de onderdelen zich bevinden, aangepast. Dit ontwerpaspect en de onderdelen verhogen de fabricagekosten, en daarom ziet u vaak inbouwfornuizen met hogere prijskaartjes dan hun vrijstaande tegenhangers.

Kan mijn inschuifeenheid aan het einde van een kast worden geplaatst?
Helaas niet. Inschuif fornuizen zijn ontworpen om tussen twee kasten te worden geplaatst, en als gevolg daarvan zijn hun zijkanten meestal niet afgewerkt.

Koken inschuif fornuizen beter dan vrijstaande fornuizen?
Niet noodzakelijk. Een slide-in biedt niet automatisch een betere kookkwaliteit dan een gelijkaardig vrijstaand fornuis. Wat u moet zoeken is een vergelijking van twee afzonderlijke modellen en niet van de ene categorie ten opzichte van de andere. Een vrijstaand fornuis uit het topsegment heeft waarschijnlijk meer opties en meer vermogen dan een middelgroot inschuifmodel.

Kan ik mijn vrijstaande fornuis vervangen door een inschuifbaar fornuis, of andersom?
Mogelijk. Het hangt allemaal af van de afmetingen van de ruimte waar uw vorige gamma stond, en van de afmetingen van uw nieuwe gamma. Als u niet zeker weet of een model of stijl in uw bestaande ruimte zal passen, vraag dan een expert om de ruimte voor u te beoordelen. Wat de elektronica betreft, hebben inschuiffornuizen en vrijstaande fornuizen in de regel geen unieke opstellingen nodig – maar houd er rekening mee dat de overstap van elektrisch naar gas altijd andere behoeften met zich meebrengt, ongeacht de stijl van het fornuis.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 16 juli 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts