Beste Koelkast: Top 9 Koelkasten 2021


Laatst gewijzigd
6 januari 2021

Is het u ooit opgevallen hoeveel merken koelkasten er zijn? Vraagt u zich wel eens af wat elk model zo uniek maakt – van functies en ontwerp tot prijs en betrouwbaarheid?

Bij het kiezen van de beste koelkast voor uw huis gaat het erom de perfecte balans tussen al deze factoren te vinden. Van formaat en ontwerp tot speciale functies en betrouwbaarheid, u wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. De gemiddelde koelkast gaat tenslotte zo’n 7-14 jaar mee, dus u wilt een model vinden waarvan u zult houden. Dat is waar wij komen!

Wij hebben een lijst samengesteld van de negen beste koelkasten op de markt om uw zoektocht wat te vergemakkelijken. We zullen ook met u doornemen wat elke koelkast uniek maakt, en welke verschillende functies u in elke koelkast kunt verwachten.

Onze 9 beste merken koelkasten

Topkeuzes van GE, LG, Samsung, Whirlpool, Bosch, en meer – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste slimme functies: Samsung RF22N9781SR
 • 2) Beste overall: LG LRMDS3006S
 • 3) Meest Betrouwbaar: GE Profiel PFE28KYNFS
 • 4) Beste interieurindeling: Whirlpool WRX735SDHZ
 • 5) Het beste voor het budget: Frigidaire FFSS2615TS
 • 6) De beste temperatuurregeling: Bosch B36CL80ENS
 • 7) Beste High-End Koelkast: Miele KF2981SF
 • 8) Beste besparingen in een keukenpakket: Thermador Koelkast
 • 9) Beste Premium Koelkast: Sub Zero BI48

Aandachtspunten bij de keuze van een koelkast

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de beste koelkast voor uw huis. Uw koelkast is immers een van de meest opvallende aspecten van uw keuken. U wilt een model vinden dat bij de rest van uw keukenontwerp past zonder dat dit ten koste gaat van speciale functies en betrouwbaarheid. Hier zijn de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het winkelen:

Ken uw afmetingen

Voordat we ingaan op de verschillende kenmerken en beschikbare koelkaststijlen, moeten we het hebben over het belangrijkste aspect van het winkelen voor een nieuwe koelkast – het bepalen van de afmetingen. Voordat u iets anders doet, moet u uw beschikbare ruimte opmeten. Dit zal u helpen om te beslissen welke maat van koelkast het beste zal werken in uw huis.

En tenslotte – het inhuren van een timmerman om uw kasten te veranderen kan prijzig zijn. Daarom wilt u een koelkast die in uw bestaande ruimte past.

Bovendien moet u rekening houden met de draaiing van de deur. Wil je dat de deur naar rechts of naar links open gaat? Deze details lijken misschien klein, maar ze zijn ongelooflijk belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koelkast in het design van uw keuken past.

Uit persoonlijke ervaring weten wij dat onze klanten het meest vergeten rekening te houden met de diepte van de koelkast. Eén maat is niet altijd geschikt voor koelkasten. Daarom hebt u twee opties voor de diepte van uw koelkast: aanrechtdiepte en standaarddiepte. Voordat u gaat winkelen, is het belangrijk uw bestaande ruimte op te meten om te bepalen welk type koelkast goed in uw keuken zou passen.

Counter Depth Koelkasten: De diepte van een aanrechtkast (d.w.z. de koelkast zonder de deur en de handgreep) varieert van 24 tot 25 1/2 inch. Zo blijft er genoeg ruimte over om de deur te openen en ziet u de onafgewerkte zijkanten van uw koelkast niet aan uw kasten hangen.

De meeste mensen houden van deze strakke en meer gestroomlijnde look, hoewel ze wat interieurvolume verliezen. Als u een beperkt budget hebt, is het enige nadeel van diepvrieskisten dat ze duurder zijn.

Koelkasten Afmetingen

Standaard Diepte Koelkasten: De meeste koelkasten die u tegenkomt zullen standaarddiepte hebben. Deze modellen variëren in diepte van 30 tot 34 inch. Hoewel deze extra diepte u meer ruimte biedt voor uw boodschappen, betekent het ook dat de koelkast meer plaats inneemt in uw keuken.

Bovendien geven deze koelkasten u niet hetzelfde vlakke uitzicht dat u met inbouwkoelkasten krijgt.

Veel verschillende soorten koelkasten

Omdat uw koelkast een groot deel uitmaakt van uw totale keukenontwerp, wilt u een model kiezen waarvan u zult houden, zowel functioneel als esthetisch. Er zijn zes modellen koelkasten waaruit u kunt kiezen: bovenvriezer, openslaande deur, ondervriezer, side-by-side, inbouwkasten en kolommen.

Houd er rekening mee dat verschillende fabrikanten extra ontwerpopties hebben onder elke stijl.

Verschillende uiterlijke kenmerken van koelkasten

Klimaatbeheersing is meer dan koude lucht

Wist u dat een koelkast meer is dan een koelbox? Koude temperatuur is niet genoeg om uw voedsel niet te laten bederven. Klimaatbeheersing omvat naast temperatuur nog drie andere belangrijke factoren – vochtigheid, luchtcirculatie en luchtfiltering. Samen bepalen al deze factoren hoe lang uw voedsel in uw koelkast houdbaar zal zijn.

Temperatuur: Volgens de Food and Drug Adminstration (FDA) moet de ideale temperatuur in uw koelkast lager zijn dan 40 F (wij adviseren tussen 35 en 38 F in moderne koelkasten) en moet de vriezer zijn ingesteld op 0 F. Als vuistregel geldt dat de interne temperatuur van uw koelkast nooit meer dan één graad mag schommelen ten opzichte van de door u ingestelde temperatuur.

Instapmodellen en oudere modellen hebben een eenvoudige draaiknop, waarmee u de temperatuur kunt instellen met een schaal tussen 1 en 5. In deze modellen is 1 de warmste stand, en 5 de koudste.

Veel nieuwe modellen hebben echter een nauwkeurigere temperatuurregeling met digitale uitlezing. Wij raden u aan te investeren in een onafhankelijke koelkastthermometer om zeker te zijn van de veiligheid van uw voedsel.

Vochtigheid: Vochtige lucht helpt uw voedsel langer te bewaren. Groenten hebben echter meer vochtige lucht nodig dan andere producten in uw koelkast. Daarom is het belangrijk een koelkast te kiezen met vochtigheidsregelbare groenteladen.

Sommige merken zoals Bosch en Samsung hebben zelfs een afgesloten lade (op de markt gebracht als een 4e deur) waar u zowel de temperatuur als de vochtigheid kunt aanpassen op basis van het voedsel dat u erin wilt bewaren.

Luchtcirculatie en -filtratie: Een goede koelkast moet voldoende luchtstroming en filtratie hebben. Zo is ethyleengas de grootste boosdoener van uw bedorven of overrijpe fruit. Als uw koelkast in staat is dit gas effectief te filteren, blijven uw levensmiddelen langer vers.

Al bij al was klimaatregeling vroeger een exclusief onderscheidend kenmerk voor Sub Zero en andere luxemerken. Tegenwoordig hebben de meeste geloofwaardige fabrikanten geavanceerde systemen voor het conserveren van voedsel.

9 Beste Koelkast Merken van 2020

1) Beste Slimme Eigenschappen: Samsung RF22N9781SR

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟢
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟢
Ice Maker Perf. 🟠 Wifi & Apps. 🟢

De koelkast van Samsung zou wel eens de titel van slimste koelkast op de markt kunnen opeisen. Het is geen wonder dat een merk dat naam heeft gemaakt met smartphones en andere hoogtechnologische toestellen, de technologie zo doeltreffend in zijn koelkasten heeft geïntegreerd.

De RF22N9781SR is meer dan alleen maar een hyperverbonden gimmick. Als u in de supermarkt bent, kunt u controleren of er melk in de koelkast staat dankzij de ingebouwde binnencamera’s. U kunt zelfs zien wat er in uw koelkast zit zonder de deur te openen op het Family Hub-scherm dat aan de rechterzijde van de deur is bevestigd.

De Family Hub is in wezen een gigantisch elektronisch bord waarop je berichten kunt achterlaten voor familieleden, een boodschappenlijstje kunt maken, eten kunt bestellen via je favoriete dienst, en ga zo maar door. Stel dat je handen nat zijn, dan kun je gewoon spraakcommando’s geven via Bixby. In wezen zit de volledige functionaliteit van uw tablet nu op de deur van uw koelkast.

De Samsung RF22N9781SR is aanrechtmodel en wordt geleverd in vingerafdrukbestendig roestvrij staal of in de kleuren zwart roestvrij staal. Zijn zusterproduct RF28N9780SR heeft een volledige diepte en een grote inhoud van 28 kubieke meter. Het interieur van de RF22N9781SR is op een functionele manier ingedeeld. LED-verlichting is luxueus. De planken en laden zijn van hoge kwaliteit en voelen stevig aan.

Een interessante eigenschap van de RF22N9781SR is de vriezer. Een van de vriesgedeelten kan met een druk op de knop in een koelkast veranderen, zodat u over meer koelkastruimte beschikt. Samsung noemt dit een FlexZone.

Een Samsung koelkast heeft de duurzaamheid, het stijlvolle ontwerp en de capaciteit om als betrouwbaar werkpaard in het middelpunt van uw keuken te fungeren.

Er is een Samsung koelkast voor elk budget. Top vriezers beginnen bij minder dan $800. Hun selectie Franse deurskoelkasten is enorm en begint ruim onder de $1.249. Samsung’s side by side selectie bevat nu ook Family hub scherm.

Samsung Koelkasten

Beste eigenschappen
Samsung koelkasten zijn aan de absolute top van wat een apparaat kan, met inbegrip van enorme ingebouwde touchscreens (a.k.a. Family Hub) die echt fungeren als het middelpunt van uw smart home-systeem. Samsung maakt de beste aanrechtmodel koelkast op de markt van vandaag met stijl variërend van 3-deurs modellen tot diverse 4-deurs ontwerpen…

De Food Showcase Door is de naam van Samsung voor de deur-in-deur functie. In de loop der jaren heeft Samsung het ontwerp versterkt met een metalen binnendeur om de koude lucht beter vast te houden.

Waarom u zou moeten kopen
Als u niets minder dan het allernieuwste op technologisch gebied wilt hebben, dan is Samsung de keuze voor u. Samsung beknibbelt echter niet op de andere belangrijke aspecten van een koelkast, zoals een slim ontwerp, een uitstekende opslagcapaciteit, een duurzame constructie en een betrouwbare werking waarop u jarenlang kunt rekenen.

Succes gaat ten koste van Samsung
In de afgelopen 10 jaar is Samsung vanaf nul uitgegroeid tot het best verkopende merk op het gebied van huishoudelijke apparaten. Dit snelle succes had een prijs. Met verschillende modellen op de markt, leken de normale service problemen opgeblazen. Zo was er bij bepaalde modellen sprake van grote ijsvorming in de dispensermodule, hetgeen tot enige terughoudendheid bij de klanten leidde. Het goede nieuws is dat Samsung achter al zijn producten staat en een geweldige fabrieksgarantie biedt.

2) Beste totaal: LG LRMDS3006S

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟢
Energie-Eff. 🟡 Geluid 🟢
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🟡

De LG LRMDS3006S is een van de meest feature-rijke en betrouwbare koelkasten op de markt. U zult het meest opvallende kenmerk ervan opmerken als u de deur opent. Het deur-in-deur ontwerp maakt een einde aan de vele ruzies in het gezin over wie de koelkastdeur het langst openhoudt. U kunt nu gemakkelijk toegang krijgen tot de meest gebruikte items.

De binnenindeling van deze koelkast is goed doordacht. De LED-verlichting is helder, de ijsmaker op de deur is slank waardoor er meer ruimte is voor de schappen. De bovenste lade boven de vriezer wordt de Customchill-lade genoemd. U kunt de temperatuur van deze lade instellen op 4 verschillende standen, afhankelijk van het soort voedsel en drank. Ook de tussenschotten in de lade zijn verstelbaar.

De LRMDS3006S krijgt hoge cijfers voor het constant houden van de binnentemperatuur. Vochtigheidsregeling en luchtfiltering worden elektronisch geregeld via meerdere geavanceerde sensoren. LG maakt veel ophef over zijn invertercompressor en geeft er 10 jaar garantie op. De compressor verdient inderdaad een pluim omdat hij energiezuinig is en snel reageert op temperatuurschommelingen.

Innovatieve LG koelkasten

LG koelkasten zijn misschien niet de oudste merknamen, maar het bedrijf heeft al een lange weg afgelegd bij de productie van enkele van de strakste, modernste koelkasten die verkrijgbaar zijn. Het deur-in-deur-ontwerp dat we in veel koelkasten aantreffen, werd bijvoorbeeld gecommercialiseerd door LG en kort daarna gekopieerd door Samsung en GE.

Als u andere LG-apparaten hebt geprobeerd en tevreden bent geweest, kan een LG koelkast het overwegen waard zijn. LG biedt een breed gamma aan modellen, gaande van Franse deur, side-by-side, top freezer, tot bottom freezer koelkasten. Het grootste deel van LG’s catalogus bevat deur-in-deur modellen en zowel aanrecht diepte als gewone diepte koelkasten. Onze favoriete LG stijl is de Franse deur koelkast. Er zijn tal van stijlen waaruit u kunt kiezen om precies te voldoen aan uw unieke voorkeuren.

Beste eigenschappen
LG koelkasten hebben een indrukwekkende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en energie-efficiëntie. InstaView is een geweldige functie waarbij u zachtjes op de donkere glazen deur van de koelkasten kunt kloppen om de binnenkant te verlichten.

De modellen met dubbele ijsmaker en Craft Ice garanderen dat u altijd ijs op voorraad heeft. LG’s nieuwste functie creëert crushed ice, blokjes ijs en langzaam smeltend rond ijs dat perfect is om je ambachtelijke drankjes, ijskoffies en -thee en speciale cocktails naar een hoger niveau te tillen.

Waarom u zou moeten kopen
Als u een moderne, stijlvolle koelkast wilt die u ook gaat helpen besparen op de kosten van reparaties en energierekeningen, dan is LG misschien iets voor u. Ze hebben ook een reeks slimme koelkasten compleet met aanraakschermen, dus ze zijn een perfecte keuze voor techneuten die houden van hun aangesloten apparaten.

Wat ontbreekt er?
Topkoelkasten uit de LG-catalogus missen nog doelgerichte wifi-toepassingen en binnencamera’s.

3) Meest betrouwbaar: GE Profile PFE28KYNFS

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟡
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟢
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🔴

De koelkasten uit de GE PFE28-serie zijn sinds 2016 in dienst van Amerikaanse huishoudens. De GE Profile PFE28KYNFS is de nieuwste incarnatie met vingerafdrukbestendige afwerking, beter energieverbruik en showcase LED-verlichting.

Dankzij het Twinchill-systeem vervult de PFE28KYNFS zijn belangrijkste functies – het koel houden van uw voedsel onder optimale omstandigheden – zeer goed. De binnentemperatuur is constant en de koelkast heeft een Energy Star-classificatie. Het is niet luidruchtig. De ijs-/waterdispenser op de deur is handig. U kunt zelfs een tweede ijsmaker in de vriezer plaatsen met behulp van een plug and play onderdeel. De binnenindeling van deze GE koelkast is aanvaardbaar met voldoende opbergruimte in de deuren en in de groentelades.

Het enige nadeel van de GE Profile PFE28KYNFS is de wifi-connectiviteit. Deze koelkast is ontworpen voor app contols die u waarschuwen als de binnentemperatuur te hoog is, als de deur openstaat, of als het waterfilter moet worden vervangen. GE verkoopt echter een extra wifi-kaart om toegang te krijgen tot deze functies. We hopen dat hun volgende upgrade deze kleine ergernissen zal wegwerken.

GE is een van de grootste en meest gevestigde merken op de markt, maar doet de kwaliteit van hun koelkasten niet onder voor hun reputatie? De GE koelkast is betrouwbaar, goed ontworpen en gebruikt innovatieve technologie om voor uw voedsel te zorgen en uw keukenervaring beter dan ooit te maken.

GE is ook de moedermaatschappij van de koelkasten van de merken GE Profile en GE Cafe. GE Profile en Cafe zijn de line-up van high-end koelkasten die luxe van wereldklasse in uw keuken zullen brengen tegen een betaalbare prijs.

GE, Profile, en Cafe Koelkast Types

Beste kenmerken
Een van de beste kenmerken van winkelen bij GE is de enorme keuze die zij te bieden hebben, van instapmodellen voor budget shoppers tot de hoogste van high-end koelkasten onder de Cafe serie. Onze favoriete functie is de heetwatervoorziening en zelfs de Keurig koffieautomaat die in de Profile en Cafe serie koelkasten zit.

Ondertussen is GE’s Cafe merk de enige fabrikant die u toestaat een aangepaste stijl van handgrepen te kiezen die bij uw keukenontwerp past.

Waarom u zou moeten kopen
Een uitstekende opslagcapaciteit, een reeks montagestijlen en deuroriëntaties, en een enorme keuze uit tientallen modellen maken van GE een merk dat de moeite waard is om te overwegen voor uw volgende koelkastaankoop.

4) Beste interieurindeling: Whirlpool WRX735SDHZ

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟢
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟡
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🔴

Whirlpool is al meer dan een eeuw een leider in de wereld van apparaten, en het assortiment Whirlpool-koelkasten is niet anders. Wat ze missen aan spitstechnologie en ultraslanke ontwerpen bij de concurrentie, maken ze goed met hun betrouwbaarheid, kwaliteitsconstructie, productstijlen, betaalbare prijsklassen en afwerkingen.

De 4-deurs Whirlpool WRX735SDHZ heeft waarschijnlijk de meest betrouwbare externe water-/ijsdispenser op de markt. Het meest opvallende kenmerk is het ontwerp met dubbele laden. De meeste mensen vragen ons of de bovenste lade een vriezer is. Het antwoord is nee. Het is een extra koelkastcompartiment. Hij heeft echter zijn eigen temperatuurregeling, zodat u de instelling kunt afstemmen op uw bewaarbehoeften (bv. kouder voor dranken, 40 F voor vleeswaren).

Whirlpool werkt de WRX735 modellen regelmatig bij. De nieuwste versie is voorzien van een vingerafdrukbestendige coating en LED-lampjes. Het interieur van de WRX735SDHZ is ideaal voor grote gezinnen. Gallon deur opslag, gemakkelijk te bereiken ruimtes, vochtigheid gecontroleerde crispers, morsbestendige glazen planken, en de lijst gaat maar door. Al met al biedt de WRX735SDHZ veel waar voor zijn geld.

De Whirlpool WRB322DMBB in zwart is een goed voorbeeld van een koelkast die zowel functioneel is als een verbazingwekkende prijs heeft die ver onder de $1.399 ligt. De zusterproducten van WRB322DMBB hebben kleuropties variërend van roestvrij staal tot wit en zwart roestvrij staal. Met een breedte van 32 3/4 inch, een diepte van 33 3/8 inch en een hoogte van 70 inch heeft de Whirlpool WRB322DMBB met 21,9 kubieke meter veel binnenruimte. Zonder toeters en bellen is deze koelkast gebouwd om slechts één ding te doen: uw voedsel beschermen en bewaren.

Whirlpool koelkasten hebben zich er lang op toegelegd de kwaliteit van hun producten te ondersteunen met robuuste garanties en ondersteuningsprogramma’s. U kunt er zeker van zijn dat u niet in het ongewisse wordt gelaten in geval van defecte onderdelen of andere problemen.

Beste eigenschappen
Whirlpool heeft zijn 100-jarige reputatie weten te behouden dankzij de kwaliteitsconstructie van hun producten. Zelfs als het gaat om hun meest kale en budgetvriendelijke koelkastmodellen, kunt u er op zijn minst op rekenen dat ze werken zoals ontworpen, zonder u grote problemen te bezorgen. Andere merken die budgetkoelkasten produceren, kunnen vaak niet hetzelfde zeggen. Intussen produceren ze ook enkele uitstekende koelkasten uit het midden- en topsegment die nog meer voor uw keuken bieden.

De MicroEdge glazen leggers van Whirlpool koelkasten hebben geen metalen frame. Dit helpt voorkomen dat gemorste vloeistoffen en kruimels zich ophopen aan de randen van de legplanken. Het gepatenteerde glasontwerp houdt kleine gemorste vloeistoffen op, zodat u minder tijd verliest met schoonmaken.

Waarom u zou moeten kopen
Als u een merk wilt dat al tientallen jaren het fabricageproces onder de knie heeft, dan is de Whirlpool-koelkast iets voor u. Ze zijn betrouwbaar, bewezen en toegewijd om ervoor te zorgen dat elke klant houdt van elke koelkast die ze maken.

5) Best for Budget: Frigidaire FFSS2615TS

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟡 Interieurindeling 🟢
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟡
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🔴

Er was een tijd dat Frigidaire synoniem was met ‘koelkast’. Het merk was zo populair in de begindagen van elektrisch aangedreven koeling dat veel mensen hun koelkasten Frigidaires noemden, zelfs als ze van een ander merk waren.

Frigidaire is vandaag de dag niet meer zo alomtegenwoordig als in zijn hoogtijdagen, maar ze produceren nog steeds betrouwbare, energiezuinige en duurzame koelkasten zoals de FFSS2615TS waar u op kunt rekenen. Ze bieden ook modellen en assortimenten aan in alle prijsklassen, zodat u meer opties hebt dan bij andere merken die alleen topmodellen aanbieden.

Frigidaire FFSS2615TS biedt met 25,5 cu. ft. veel opslagcapaciteit voor voedsel. De prijs ligt op of rond 999 dollar, afhankelijk van seizoensaanbiedingen. Dit model bestaat al vele jaren. Als resultaat zagen we maar liefst 6.900 echte klantenbeoordelingen (meer dan 80% positief) op populaire websites over apparatuur.

Beste eigenschappen
De Frigidaire koelkast wordt vaak gezien als het werkpaard onder zijn concurrenten, en met goede reden. Ze klaren de klus en u kunt erop rekenen dat ze onderhoudsarm, betrouwbaar en effectief klimaatgeregeld zijn, zodat uw levensmiddelen dag in dag uit vers blijven. Frigidaire maakt de meest betaalbare beste side by side koelkasten.

Waarom zou u een
koelkast moeten kopen Bent u op zoek naar een betrouwbare, stijlvolle maar eenvoudige koelkast die de klus kan klaren en er daarbij ook nog eens goed uitziet? Frigidaire koelkasten zijn betaalbaar. Als u een strikt budget hebt, is Frigidaire misschien het merk dat u moet overwegen.

6) Beste temperatuurregeling: Bosch B36CL80ENS

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟢
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟢
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🔴

De kwaliteit van de Duitse techniek wordt vaak geroemd, en nergens wordt die beter in de praktijk gebracht dan bij de apparaten van Bosch. Dit Duitse merk maakt enkele van de beste, meest betrouwbare apparaten ter wereld, en de Bosch koelkastlijn is daarop geen uitzondering.

Met behulp van 2 compressoren (een kenmerk dat voorbehouden is aan luxemerken) scheidt Bosch de koude lucht, de vochtigheid en de luchtfiltering tussen de koelkast en de vriezer. Dit ontwerp biedt u een duidelijk voordeel, want u zult merken dat voedsel beter bewaard blijft. We waren zo enthousiast over deze koelkast dat mijn medeoprichter, John, onze vitrines uitrustte met meerdere sensoren en ze enkele weken testte. Hij heeft ook een geweldige video gemaakt met veel visuals om de voordelen van Bosch koelkasten uit te leggen.

Onze exclusieve Bosch koelkast test met geweldige beelden

Kwaliteit gaat gepaard met een bijpassend prijskaartje – het zal u moeite kosten een Bosch koelkast te vinden die iemand ‘instapniveau’ onder de $2.000 zou noemen. Als u echter andere apparaten van Bosch overweegt, biedt het bedrijf lucratieve kortingen voor pakketaankopen.

Beste eigenschappen
Het is moeilijk om een beste eigenschap van een Bosch koelkast aan te wijzen. Elke koelkast combineert een moeiteloze stijl met een ontwerp en bouwkwaliteit van wereldklasse en innovatieve koelfuncties die andere koelkasten doen verbleken in vergelijking. Kenmerken zoals ingebouwde LED-verlichting, ingebouwde aanraakpanelen, slimme connectiviteit, afstandsbediening en bewaking, en nog veel meer maken van deze koelkast een uitzonderlijke koelkast.

Eind 2019 spaarde Bosch koelkasten kosten noch moeite en introduceerde modellen met dubbele compressor in zijn line-up. Het resultaat is dat u uw boodschappen nu voor langere tijd in een Bosch koelkast kunt bewaren.

Waarom u zou moeten kopen
Als u het beste van het beste wilt op het gebied van kwaliteitsconstructie en design, dan heeft Duitslands grootste apparatuurexport u gedekt. Of u nu op zoek bent naar inbouw-, aanrecht- of vrijstaande producten van wereldklasse, bij Bosch bent u aan het juiste adres.

7) Beste High-End Koelkast: Miele KF2981SF

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟡
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟢
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🔴

Een ander topmerk uit Duitsland, Miele, deelt veel van dezelfde kwaliteiten als Bosch – aandacht voor detail, verfijnde ontwerpen in goed geconstrueerde verpakkingen, en een premium uitstraling die gepaard gaat met een premium prijs. Als u op zoek bent naar een instapmodel of zelfs een middenklasse-optie voor uw volgende koelkast, is een Miele-koelkast misschien niet de juiste keuze voor u. Maar als u op zoek bent naar het beste van het beste, moet u dit merk absoluut in uw zoektocht meenemen.

Beste eigenschappen
Miele probeert voortdurend de koelkasttechnologie vooruit te stuwen, en dat resulteert in een aantal behoorlijk ongelooflijke innovaties. Een daarvan is het Miele MasterCool- en SmartFresh-systeem, dat uw koelkast verandert in een reeks kleinere klimaten en zones waarin u de perfecte instellingen voor verschillende soorten voedsel kunt kiezen. Hierdoor blijven levensmiddelen langer vers en onaangetast dan ooit tevoren – tot driemaal langer dan veel van hun concurrenten. Geef uw groenten, fruit, zuivelproducten en vleeswaren het perfecte klimaat dat ze nodig hebben en dat is mogelijk dankzij Miele.

Waarom u zou moeten kopen
Prachtige ontwerpen, duurzame constructie, en doordachte, grensverleggende functies – wat is er niet leuk aan? Als u de naam Miele eerder hebt gehoord, is de kans groot dat u bekend bent met de beste stofzuigers in hun klasse. Ook de Miele vaatwassers worden beschouwd als de beste ter wereld.

8) Beste besparing in een keukenpakket: Thermador Koelkast

Thermador Koelkast Colum gekoppeld met vriezer en wijnkoelkast

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟡
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟢
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🔴

U bent misschien niet zo bekend met Thermador als met sommige andere merken met een grotere naamsbekendheid, maar dat is niet omdat Thermador zijn plaats op de apparatenmarkt niet heeft verdiend. Zij waren de pioniers van de eerste wandoven en de eerste kookplaat, en zij zijn ook een van de eerste merken die roestvrij staal hebben geïntroduceerd in het ontwerp van apparatuur. Hun geschiedenis van innovatie wordt voortgezet met hun assortiment koelkasten, dat voornamelijk bestaat uit high-end en dure apparaten met een ongelooflijk design, indrukwekkende visuele profielen en meer verbazingwekkende functies dan u kunt tellen.

Beste eigenschappen
In het verleden kreeg de Thermador koelkast enkele lage cijfers van consumenten vanwege problemen met de betrouwbaarheid – en dure reparatiepremies. Maar ze hebben hun ontwerpaanpak herzien en produceren nu enkele van de meest betrouwbare koelkasten en toestellen op de markt, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor wie graag weet dat zijn koelkast nog jaren zal blijven tikken.

Waarom u zou moeten kopen
Thermador is al meer dan een eeuw bezig met het innoveren van apparatuurontwerp, en vandaag de dag produceren ze een aantal van de meest betrouwbare koelkasten op de markt.

Thermador heeft een aantrekkelijk kortingsprogramma, 1-2-Free genaamd, dat besparingen oplevert van bijna $10.000 bij aankoop van een keukenpakket. Als dat in uw straatje past, kunt u eens rondkijken in het assortiment Thermador koelkasten.

9) Beste Premium Koelkast: Sub Zero BI48

Eigenschap Rating Eigenschap Rating
Temp. Consistentie 🟢 Interieurindeling 🟢
Energie-Eff. 🟢 Geluid 🟡
Ice Maker Perf. 🟢 Wifi & Apps. 🔴

Sub Zero is de gouden standaard onder de koelkasten sinds zij pionier waren op het gebied van inbouwkoelkasten die gelijk met de kasten worden geïnstalleerd. Sindsdien zijn Sub Zero koelkasten baanbrekend gebleven met enkele van de meest visueel opvallende traditionele en ultra-moderne ontwerpen. De onderneming richt zich vooral op het duurdere segment van het prijsspectrum.

Beste eigenschappen
Als het op pure visuele schoonheid aankomt, doet niemand het beter dan Sub-Zero koelkasten. Hun prachtige, minimalistische koelkasten zien eruit als moderne kunstwerken. Elk detail wordt zorgvuldig ontworpen door hun team, en vervolgens tot in de perfectie uitgevoerd in elke koelkast. Sub-Zero koelkasten zijn ook betrouwbaar, goed gebouwd en uitstekend geschikt voor het bewaren van een grote hoeveelheid voedsel, maar wanneer u er een in levende lijve ziet, is het gemakkelijk om dat allemaal te vergeten terwijl u zich verwondert over hoe mooi ze er wel niet uitzien.

Bovendien maakt Sub Zero de beste wijnkoelkasten op de Amerikaanse markt. Daarom heeft het bedrijf een prominente plaats op onze ranglijst verdiend.

Bekijk onze exclusieve video over Sub Zero koelkasten

Waarom u zou moeten kopen
Als u over het beste toestel voor uw geld nadenkt, is de Sub-Zero koelkast uw beste keuze. Als onderdeel van hun uitgebreide garantie geeft dit topmerk zoveel om klantenservice dat het slechts één telefoontje verwijderd is voor eventuele problemen en dat voor een volle 12 jaar vanaf de dag van installatie.

Sub Zero biedt een scala aan stijlen, van bijpassende frontpanelen tot strak roestvrij staal, en van side-by-side, openslaande deuren tot boven-onderopstellingen. Als u echte koelprestaties wilt, kunt u niet fout gaan met Sub-Zero, inclusief de Sub-Zero wijnkoelkast.

Ondertussen hebben niet al te velen van ons een eindeloos budget voor een nieuwe koelkast. Als u een oude inbouwkoelkast gaat vervangen, is hier een gids om u te helpen een betaalbare optie te vinden.

Slotwoord

Hoewel deze lijst zeker niet elk koelkastmerk op de markt bevat, kan uw zoektocht niet fout beginnen met één van deze merken – of allemaal. Hebt u meer vragen over de aankoop van uw volgende koelkast? Neem contact op met een van onze Designer Appliances experts voor meer informatie. We zijn altijd blij om te helpen.

Aanvullende bronnen en onderzoekreferenties

 1. Energie-efficiëntie van een koelkast door de Pennstate Universiteit.
 2. Energy Star en energie-efficiëntie door EnergyStar
 3. Het bewijs zit in de pudding: Hoe normen voor koelkasten de consument miljarden hebben bespaard
 4. Houd voedsel langer vers met een georganiseerde koelkast van Miele UK
 5. Beste praktijken voor koelkasten door EnergyStar
 6. Whirlpool’s koopgids
 7. Samsung onthult nieuwe categorie innovatieve Lifestyle Home Appliances van CES2020

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 1 januari 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts