8 Beste Koudgeperste Juicers van 2021 – Topkeuze en recensies


Het is gemakkelijk om te denken dat sappen een eenvoudige taak is als je de verscheidenheid aan merken ziet die in de winkelrekken aanwezig zijn. Met de juiste koudedrukpers kan het een snelle, gemakkelijke en smakelijke taak zijn die u thuis kunt doen.

Helaas kan online winkelen voor deze geweldige machines soms een moeilijke taak zijn. De verscheidenheid aan modellen en de verwarrende productbeschrijvingen kunnen het moeilijk maken om een goede sapcentrifuge te vinden, laat staan een sapcentrifuge die je graag gebruikt.

Wij denken dat goed geïnformeerde consumenten grote beslissingen kunnen nemen en het model kunnen vinden dat voor hen geschikt is. Onze beoordelingen tonen u de kenmerken van verschillende koudperssapcentrifuges. Met die informatie kunt u een model vinden waar u van houdt, tegen een prijs die u ook leuk vindt. Er is ook een kopersgids als u alles wilt begrijpen wat u moet weten over deze apparaten voordat u ze koopt.

Vergelijking van de winnaars (bijgewerkt in 2021):

De 8 beste koudperstoestellen:

1. Tribest Cold Press Juicer – Best Overall

De Tribest Slowstar SW-2000B Masticating Cold Press Juicer is een model dat liefhebbers van sappen zal waarderen. Hij wordt geleverd met een duobladboor, die het sap efficiënter uit de pulp haalt en de pulp ook nog eens fijn versnippert. Als u echt droge pulp wilt die laat zien dat u de volledige sapervaring krijgt, zult u erg blij zijn met deze machine. Het heeft ook een extreem hoog koppel. Dat vermindert het vastlopen aanzienlijk en verhoogt het sap dat uit uw producten wordt gehaald. Plus, dit model wordt geleverd met een gehaktmolen, die nuttig is voor het maken van sorbet of salsa.

Wat het echter onderscheidt is de garantie van tien jaar. Weinig bedrijven zijn bereid om meer dan 30 dagen achter hun producten te staan, dus de inzet van Tribest om uw product zo lang te ondersteunen spreekt voor de kwaliteit die u kunt verwachten. Het enige wat beter zou kunnen is het gemak van het schoonmaken. Sommige koudperssapcentrifuges zijn eenvoudig te reinigen, maar deze heeft wat hoekjes en gaatjes die sommige mensen problemen geven. Over het geheel genomen denken wij dat dit de beste koudedrukpers van 2020 is.

Voordelen

 • Duo-mesboor
 • Hoog koppel
 • Inclusief gehaktmolen
 • 10 jaar garantie

 

2. Omega J8006 Koudpers Juicer

Je weet dat je een grote sapcentrifuge hebt als de pulp die hij produceert droog is, wat aangeeft dat je al het sap eruit hebt gekregen. De Omega J8006 Nutrition Center Cold-Press Juicer produceert enkele van de droogste pulp van elke koude pers sapcentrifuge vandaag de dag, wat aangeeft dat u zeer efficiënte sapverwerking uit te krijgen. Dit model werkt goed met groentesoorten zoals boerenkool of spinazie, waar veel sapcentrifuges mee worstelen. Het is ook een van de stillere mastieksapcentrifuges. Dat levert veel op, want je moet een tijdje koude persen om een fatsoenlijke hoeveelheid sap te krijgen.

Het wordt geleverd met hulpstukken die het mogelijk maken om notenboter of sorbet te maken. Als u meer wilt maken dan alleen sap, zult u blij zijn met wat dit model biedt. Wat het op de eerste plaats houdt, is dat het voedsel in kleinere stukken moet worden gesneden dan de meeste mastieksapcentrifuges. Dat neemt meer tijd in beslag, ook al zijn de resultaten fantastisch. Als je het niet erg vindt om meer tijd te besteden aan het ultieme sap, dan is dit model iets voor jou. Plus, de 15 jaar garantie is moeilijk te verslaan.

Voordelen

 • Zeer droge pulp
 • Kan notenboter of sorbet maken
 • Rustige werking
 • Werkt goed met greens
 • 15 jaar garantie

Nadelen

 • Vereist extra snijwerk

3. Homgeek Cold Press Juicer – Beste waarde

De Homgeek Koud-Pressing Juicer Extractor B07FCZTDFF is een goed compact model. Het heeft een meer verticale oriëntatie dan de meeste mastieksapcentrifuges, en dat betekent een kleinere voetafdruk op uw aanrecht. Het loopt rustig, wat de meeste gebruikers van sapcentrifuges echt zullen waarderen. Als u regelmatig sapjes maakt, is het prettig om dit apparaat te kunnen gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw gehoor. Dit model is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het op veel van de andere modellen een voet aan de grond krijgt. Uw sap zal voortdurend goed smaken als u de machine tussen de partijen door consequent reinigt.

Het beste aan deze sapcentrifuge is echter de lage prijs. U kunt het krijgen voor een fractie van de prijs die u zou moeten besteden om de topmodellen op onze lijst te krijgen, waardoor het de beste algemene waarde voor het geld. Als je een grote koude drukpers wilt zonder dat je een arm en een been hoeft uit te geven, dan zul je deze geweldig vinden. Ons enige voorbehoud is dat dit model, dat wordt geleverd met een garantie van een jaar, niet zo droog wordt als sommige andere machines. Toch, als je wat geld wilt besparen en een goede sapcentrifuge wilt krijgen, zul je er blij mee zijn.

Voordelen

 • Compact ontwerp
 • Rustige werking
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Geweldige prijs

Nadelen

 • Niet volledig droge pulp
 • Kortere garantie van 1 jaar

 

4. AICOK AMR521 Langzaam werkende mastiekvormer

Er is veel te genieten van de AICOK Slow Masticating Juicer Extractor (AMR521). Als je veel bladgroen eet en denkt dat andere machines het sap er gewoon niet uit krijgen, zul je het leuk vinden hoe goed deze sapcentrifuge ermee omgaat. Het maakt kort werk van boerenkool, dus je kunt het supersap hebben dat je nodig hebt om de meest superieure versie van je te zijn. Het heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen, waardoor het schoonmaken snel en eenvoudig is en u erop kunt vertrouwen dat uw sap vrij is van verontreinigingen. De fabrikant geeft ook drie jaar garantie, zodat u weet dat dit model aan uw verwachtingen voldoet. Als het toch nog even duurt, kunt u gratis een vervanger krijgen.

Deze sapcentrifuge heeft echter wel te lijden onder problemen met de kwaliteitscontrole. Een klein aantal eenheden breekt binnen de eerste paar toepassingen. Dit valt onder de garantie, maar het is nog steeds frustrerend om met die problemen om te moeten gaan als ze zich voordoen. Dit model is ook relatief duur in vergelijking met andere modellen. Het heeft geen transcendente prestatie, maar het is nog steeds een fatsoenlijke deal, ook al is het een beetje prijzig.

Voordelen

 • Werkt goed met bladgroen
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Drie jaar garantie

Nadelen

 • Kwaliteitsbeheer
 • Relatief duur

5. Kaaimachine langzaam persen

De Caynel Slow Cold-Press Juice Extractor heeft een grote, drie-inch parachute. Dat betekent dat er veel minder groente hoeft te worden gesneden dan bij veel kauwsapcentrifuges. Hoewel je er geen hele appels in kunt stoppen, hoef je geen dingen zoals bladgroenten, wortelen of selderij te versnipperen om ze door te laten gaan. Gedurende de levensduur van deze machine bespaart u een ton tijd die u anders met een mes in de hand zou hebben doorgebracht. Het heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen, wat het schoonmaken snel en gemakkelijk maakt. Dit model wordt ook geleverd met een garantie van drie jaar, wat meer dan genoeg tijd is om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen.

Er zijn echter enkele ontwerpfouten. De pulp komt soms vast te zitten in de uitgangsbuis, wat het proces vertraagt en soms stopt. Dit kan een moeilijk op te lossen probleem zijn. Sommige eenheden breken ook snel na aankoop. Dankzij de geweldige garantie kun je weglopen met een die werkt, maar we zouden deze sapcentrifuge hoger kunnen rangschikken als het niet zo’n probleem zou hebben. Over het geheel genomen is dit een goed model voor degenen die er een nodig hebben met een brede mond.

Voordelen

 • Grote stortkoker
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Drie jaar garantie

Nadelen

 • Pulp komt vast te zitten
 • Kwaliteitscontroles

 

6. Argus Le Cold Press Juicing Machine

De Argus Le Cold Press Juicing Machine SJE006 zet de “slow” in “slow masticating juicer”. Deze koudedrukpers is voorzien van een vijzel die alleen draait bij 60 omwentelingen per minuut, wat ongeveer 20 omwentelingen per minuut minder is dan de meeste modellen. Hoewel dat betekent dat het langzamer gaat dan andere kauwsappersen, is het resultaat hoogwaardig sap met weinig vruchtvlees. Een sorbetfilter is inbegrepen, zodat u hele bevroren vruchten kunt nemen en ze kunt transformeren tot een smakelijk en voedzaam tussendoortje. Het loopt ook rustig, met een productie van minder dan 50 decibel, zodat je soms niet merkt dat het aanstaat als je in de kamer bent.

Helaas worstelt dit model met bladgroen. Omdat zoveel mensen boerenkool willen sappen, kan een model dat het niet goed sapte niet op de bovenste helft van onze lijst staan. Het heeft ook te lijden onder een slechte algemene duurzaamheid. De garantie van twee jaar is niet royaal genoeg om te garanderen dat u eventuele problemen kunt verhelpen. Uiteindelijk is dit een goede sapcentrifuge voor iets anders dan bladgroen, maar als je op zoek bent naar een sapcentrifuge die je geen problemen geeft, heb je betere opties.

Voordelen

 • Zeer lage snelheid
 • Inclusief sorbetfilter
 • Rustige werking
 • 2 jaar garantie

Nadelen

 • Strijd met bladgroen
 • Slechte duurzaamheid

7. Mueller Oostenrijk Ultra Slow Juicer

De Mueller Austria Ultra Slow Cold-Press Masticating Squeezer is een ander model met een zeer grote invoergoot. Met een doorsnede van drie centimeter kun je meer hele vruchten en groenten verwerken dan je met andere sapcentrifuges zou doen. Je hoeft niet zoveel grote producten te snijden als je anders zou doen om het te laten passen. Dit model werkt ook met een langzame 60 omwentelingen per minuut, wat betekent dat er over het geheel genomen veel sap wordt geëxtraheerd en dat er droge pulp wordt geproduceerd. Het wordt geleverd met een garantie van twee jaar, maar als je het registreert, verdubbelt het in duur, wat betekent dat je gedekt bent tegen potentiële problemen voor een lange tijd.

Wat ervoor zorgt dat deze machine niet op onze lijst komt, is de uiteindelijke consistentie van het sap. Het heeft de neiging om behoorlijk verpulverd te zijn, dus als je niet van pulp houdt, zul je dit model helemaal niet leuk vinden. Het is moeilijker schoon te maken dan veel mastieksapcentrifuges, dus het schoonmaken gaat niet erg snel. Over het geheel genomen maakt het fatsoenlijk sap, maar als je gemakkelijk wilt schoonmaken of een pulpvrije ervaring wilt, zul je het niet zo leuk vinden. Echter, als die problemen je niet storen, kun je deze sapcentrifuge voor een lage prijs krijgen.

Voordelen

 • Grote toevoergoot
 • Trage werking
 • Vier jaar garantie

Nadelen

 • Zeer verpulverd…
 • Lastig te reinigen

8. Aicok langzaam werkende Koudedrukker

De Aicok Juicer Auger Slow Masticating Juicer heeft een aantal unieke ontwerpkeuzes. Het wordt geleverd met drie verschillende zeefmatten, zodat u gemakkelijk sap, jam of sorbet kunt maken. Het loopt ook op minder dan 50 decibel, wat het ruwweg net zo luid maakt als een normaal gesprek of een rustig kantoor. Je zult het dus waarderen als je niet van een luide keuken houdt. Het heeft echter te kampen met ernstige problemen. Zelfs zachtere groenten en fruit zullen voor opstoppingen zorgen, wat een enorme bron van frustratie kan zijn.

Deze opstoppingen hebben tijd nodig om op te ruimen, en ze leiden ook tot moeilijkere opruimingen. Omdat de onderdelen niet vaatwasmachinebestendig zijn, doe je al het harde werk met de hand, wat de meeste mensen niet willen. Het veelvuldig vastlopen heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat deze machine te weinig vermogen heeft, wat betekent dat je niet kunt verwachten dat deze machine zo lang meegaat als andere modellen. Er zit wel twee jaar garantie op.

Hoewel deze sapcentrifuge sommige dingen goed doet, zal het niet de perfecte pasvorm zijn voor de meeste mensen die een gemakkelijke ervaring willen. Het goede nieuws is dat er betere opties zijn voor dezelfde prijs.

Voordelen

 • Drie mazen
 • Zeer stil
 • Twee jaar garantie

Nadelen

 • Jammer genoeg
 • Lastige reiniging
 • Mogelijk ondermaats

Te overwegen factoren bij de keuze:

Hopelijk hebben onze beoordelingen u al geholpen bij het vinden van de beste koudedrukpers voor u. Als u nog niet zeker weet welke u wilt, behandelt deze kopersgids wat u moet weten over koudedruksapcentrifuges. Daarin kun je leren om ze te zien als een expert, zodat je een model krijgt waar je tevreden mee bent. We hebben ook tips opgenomen over het krijgen van veel waar voor je geld, dus als je op zoek bent naar een goede deal, bekijk dan deze gids.

Eigenschappen die in aanmerking komen

Een van de leuke dingen aan het winkelen voor koudperssapcentrifuges is dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Hoewel dat vergelijkingen moeilijker kan maken, betekent het dat je meer opties hebt en dat je er een kunt krijgen die nauw aansluit bij je behoeften.

Een eigenschap waar sommige mensen veel gebruik van maken is een brede voergoot. De grootste modellen worden geleverd met drie-inch voedergoten, die groot genoeg zijn om hele vruchten of groenten in de sapcentrifuge te laten vallen. Dat betekent dat u minder hoeft te knippen en dat u veel tijd kunt besparen gedurende de hele levensduur van de machine.

Andere mensen gebruiken graag andere mazen, zeven of hulpstukken. Deze zorgen ervoor dat de machine efficiënter werkt met bladgroen of zaden, of met harde groenten. Je kunt de machine zelfs gebruiken om een sorbet te maken in plaats van sap.

Gemakkelijke reiniging

Denk aan het gemak van het schoonmaken. Sommige modellen zijn uiterst moeilijk te reinigen. Als u het meest verse en gezonde sap wilt, moet u de machine tussendoor grondig reinigen. Wanneer de machine niet eenvoudig te reinigen is, verspilt u uiteindelijk veel tijd in de reinigingsfase.

Zoek naar modellen die gemakkelijk uit elkaar te halen zijn. Eventuele klachten over hoe moeilijk een sapcentrifuge uit elkaar te halen is, is een goed teken dat het model moeilijk schoon te maken is. Machines met vaatwasmachinebestendige onderdelen kunnen u ook veel tijd besparen bij het schoonmaken.

Welke koudedrukpers is geschikt voor u?

Er zijn veel prijspunten waar je een sapcentrifuge kunt kopen. Veel mensen beginnen hun boodschappen met de prijs, waarbij ze zich richten op de meest of minst dure modellen. Dit leidt er vaak toe dat ze er een krijgen die ze niet leuk vinden, of die te veel kost in verhouding tot wat het oplevert.

Een betere strategie is zich te richten op de functies die u nodig hebt om te genieten van het gebruik van uw nieuwe koudedrukpers sapcentrifuge. Begin met het bepalen van wat voor soort sappige ervaring je wilt, en richt je dan op de kenmerken die die ervaring in het leven roepen.

Zoek naar modellen met deze kenmerken. Als je dat gedaan hebt, is het zinvol om de meest betaalbare aan te schaffen. Het heeft de functies die u nodig heeft tegen de laagste prijs, waardoor het de beste waarde heeft.

Op zoek naar een commerciële koudedrukpers? Daar hebben we hier een specifieke pagina voor!

Conclusie

De Tribest Slowstar SW-2000B Masticating Cold Press Juicer is ons favoriete model vanwege de duo-messenboor, het hoge koppel en de uitstekende 10 jaar garantie. De tweede plaats gaat naar het Omega J8006 Nutrition Center Cold-Press Juicer. Het maakt zeer droge pulp, werkt goed met greens en kan gebruikt worden om notenboter of sorbet te maken. De Homgeek Koud-Pressing Juicer Extractor B07FCZTDFF heeft een compact ontwerp en is eenvoudig te reinigen. Omdat het tegen een lage prijs komt, is het de beste totale waarde voor het geld hier. De AICOK Slow Masticating Juicer Extractor (AMR521) werkt goed met bladgroen. Het heeft vaatwasmachinebestendige onderdelen en een garantie van drie jaar. Echter, de kwaliteitscontrole houdt het uit de top drie.

De vijfde plaats wordt ingenomen door de Caynel Slow Cold-Press Juice Extractor. Het heeft een grote stortkoker en vaatwasmachinebestendige onderdelen, maar de vastzittende pulpkwesties en de kwaliteitscontroles doen afbreuk aan de totale waarde ervan. De Argus Le Cold Press Juicing Machine SJE006 is voorzien van een sorbetfilter en werkt rustig, maar door zijn strijd met bladgroen en slechte duurzaamheid daalt hij naar de zesde plaats. In de zevende plaats is er de Mueller Austria Ultra Slow Cold-Press Masticating Squeezer, die een grote invoergoot heeft en een garantie van vier jaar. Het staat op onze lijst vanwege het vruchtvlezige sap en de lastige reiniging. De Aicok Juicer Auger Slow Masticating Juicer heeft drie mazen en loopt rustig, maar zijn storingsfrequentie, lastige reiniging en gebrek aan vermogen verdienen hem de achtste plaats.

We hopen dat onze beoordelingen en de kopershandleiding u inzicht hebben gegeven in koude perssapcentrifuges en u hebben geholpen om er een te vinden die u nog jaren lang gelukkig zal houden.

U bent wellicht geïnteresseerd in lezen:

 • Wat is het verschil tussen centrifugaal- en mastieksapcentrifuges?
 • Hoe besluit u of u iets wilt mengen of sap wilt drinken?
 • 4 Beste Commerciële Koude Perstoestellen 2020 – Beoordelings- en aankoopgids

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts