Beste LG stapelbare wasmachine en droogkast voor het jaar 2020 [REVIEW]


Laatst gewijzigd
28 december 2020

LG stapelbare wasmachines en drogers worden vaak beschouwd als de stilste op de markt. De front-load wasserij selectie is budgetvriendelijk en hoog gewaardeerd voor betrouwbaarheid, waardoor LG de beste keuze is voor de meeste gezinnen. We hebben dit artikel bijgewerkt met de nieuwste LG stapelbare wasmachines, waaronder de nieuwe ezDispense automatische wasmiddel- en wasverzachter-dispenser modellen.

In de afgelopen vijf jaar zijn stapelbare was- en droogmachinesets populairder geworden. De meeste mensen profiteren van deze bevestiging wanneer zij hun huis opnieuw inrichten om de vloerruimte te maximaliseren, of een kast opnieuw inrichten. Verticaal ontwerp kan handig zijn wanneer u de was uit de kelder of garage haalt en naar de belangrijkste delen van het huis brengt.

Maar gesprekken over wasmachines en drogers vervallen vaak in technische praatjes en marketingtermen (bv. TurboWash360, 6Motion, ezDispense enz. zijn cryptische termen voor de meesten van ons). Wat zijn de echte feiten over LG stapelbare wasmachines en drogers, en hoe passen ze in uw huis? Wij stelden deze diepgaande LG wasmachine gids samen om u tijd en hoofdpijn te besparen voordat u tot aankoop overgaat.

Stapelbare wasmachines en drogers zijn vaak synoniem met front-load wasgoed. Hoewel LG top-load wasmachine droger selectie zeer hoog scoren in onze tests, zullen we dit artikel gericht houden op LG front-load wasmachines.

Laten we beginnen met een snelle blik op de modelselectie.

in een oogopslag – Onze 6 beste LG wasmachines en drogers

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor LG wasmachines en drogers – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

  • 1) Beste budget: LG WM3400CW
  • 2) Beste stoom: LG WM3600HWA
  • 3) Beste snelheid: LG WM4200HWA
  • 4) Beste capaciteit: LG WM9000HVA
  • 5) Beste Compact: LG WM1388HW
  • 6) Beste XL maat: LG handtekening WM9500HKA

LG Stackable Washer and Dryer Vergelijkingstabel

LG stapelbare wasmachine en droger line-up omvat meer dan 12 modellen (afhankelijk van de release cyclus) exclusief kleur variaties. Natuurlijk vragen veel mensen zich af wat de verschillen zijn tussen de was-droogcombinaties. De vergelijkingstabel geeft een overzicht van de belangrijkste kenmerken in en upgrade formaat tussen alle LG voorlader wasmachines.

In de onderstaande tabel ziet u dat het motortoerental bij alle LG wasmachines gelijk blijft op 1.300 RPM. LG voegt echter functies toe naarmate je hoger op de ladder komt. Stoom, minder dan 30min wassen, groter kuipvolume, en ezDispense automatische wasmiddeldispenser zijn gereserveerd voor de hogere echelons in de catalogus.

Wij verwachten dat de prijs van deze modellen zal stijgen naarmate de functies worden uitgebreid. De doorverkoop van voorraden en LG’s voortdurende evenwichtsoefening om zijn grote detailhandelaars tevreden te houden, genereert echter prijskansen waarbij u een stapelbare wasmachine met meer functies tegen een gunstige prijs kunt kopen.

Rangschikking Overzicht van modellen/functies
Ingang WM3400CW 4,5 kubieke meter, 1.300 tpm, in wit niet-stoomdroger
Waarde WM3600HWA Stoom, AAFA-gecertificeerd Allergie Cyclus, Bad Reiniging in Wit of Grafiet Staal
Meest populair WM4000HWA Stoom, TurboWash360 optie om binnen 30 minuten schoon te maken, in Wit of Zwart Roestvrij
Deluxe WM4200HWA 5.0 cu. ft., Stoom, TurboWash360 optie om binnen 30 minuten schoon te maken, in Wit of Zwart Roestvrij
Premium WM4500HBA 5.0 cu. ft., Stoom, TurboWash360 optie om binnen 30 minuten schoon te maken, ezDispense automatisch wasmiddel- en wasverzachterdispenser voor 18 ladingen, Zwart roestvrij
Compact WM1388HW 24-inch, 1.400 RPM met snelwascyclus (35 min), ventilatorloze droger in wit

(Alle full-size LG voorladers zijn compatibel met TwinWash – d.w.z. u kunt twee ladingen tegelijk wassen met het nieuwe SideKick voetstuk waarin een kleine wasmachine is ingebouwd)

Mega maat LG Wasmachines en Drogers

Rangschikking Belangrijkste kenmerken
Ingang WM8100HVA Vierkant raam, Turbowash, 5.2 cu. ft., Stoom 1.300 RPM, in grafiet staal
Best Seller WM9000HVA Ergonomisch, Turbowash, 5.2 cu. ft, Stoom 1.300 RPM, in grafietstaal
Supermaat WM9500HKA Signature-serie, 5,8 kubieke meter, stoom, in zwart roestvrij

Wat maakt LG Wasmachine en Droger Geweldig?

1) Reinigings- en droogvermogen

U wilt er vooral zeker van zijn dat uw wasmachine goed schoonmaakt. Hij moet genoeg cycli en opties bieden om aan al uw behoeften en mogelijke schoonmaaksituaties te voldoen. Stoomfuncties voorkomen bijvoorbeeld dat mensen met allergieën ziek worden. Fabrikanten suggereren dat deze technologie stoffen penetreert met krachtige stoom, waardoor vuil, geurtjes en kreukels worden geëlimineerd met een lager waterverbruik dan bij conventionele wasmachines. Op deze manier kunt u effectiever schoonmaken en verbruikt u tegelijkertijd minder water.

Schoonmaakprestaties

Laten we eens kijken naar LG’s SpeedWash Cycle, om meer specifiek te kijken naar de reinigingsprestaties. Zo beschikt u in slechts 35 minuten over schone en frisse kleren. Een extra functie, de 6 Motion™-technologie, maakt gebruik van maximaal 6 verschillende wasbewegingen voor een slimme reinigingservaring die zacht is voor kleding en de wasprestaties maximaliseert om alle delen van uw kleding en alle soorten vuil te wassen.

Droogvermogen

LG slaat ook de high-end droogfuncties niet over. Naast krachtige droogmogelijkheden voor standaardladingen zijn er ook unieke droogcycli voor specifieke situaties. Gooi dat overhemd in de droger, zet de TurboSteam™ aan, en in slechts 10 minuten is uw overhemd weer tiptop in orde. Deze functie helpt ook stoffen op te frissen en kreukels te verminderen in de helft van de tijd van andere stoominstellingen.

2) Energie-efficiëntie

Uw wasmachine moet ten minste voldoen aan alle Energy Star-eisen die door de Amerikaanse overheid zijn vastgesteld. LG wasmachines zijn beoordeeld als een van de top performers in de Energy Star-lijst, en ze zijn gegarandeerd om u veel geld te besparen op de energiekosten. U verbruikt ook minder water dankzij de geïntegreerde stoomtechnologie in LG-wasmachines.

3) Boven- of voorlader

De meeste mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een bovenlader en een voorlader. LG maakt waarschijnlijk de beste voorlader wasmachines op de markt. LG bovenlader wasmachines zijn marktleiders in de Verenigde Staten.

Hieronder vindt u de belangrijkste verschillen tussen de twee soorten wasmachines.

Voorladerwasmachines presteren over het algemeen beter dan bovenladerwasmachines. Voorladerwasmachines zijn energie- en waterzuiniger en zorgen voor een betere reiniging in vergelijking met de meeste bovenladerwasmachines. Wasmachines met voorlader zijn echter duurder dan wasmachines met bovenlader, dus houd hier rekening mee bij het bepalen van uw budget.

Als u in een kleinere ruimte woont maar meer geld hebt om te investeren, zijn voorladerwasmachines beter en zorgen ze voor een betere reiniging terwijl ze minder ruimte in beslag nemen.

Als u op zoek bent naar een snellere en gemakkelijkere wascyclus, zijn bovenlader wasmachines waarschijnlijk een betere keuze. Hoewel ze in eerste instantie geld besparen, kost een bovenlader meer geld aan nuts- en energierekeningen dan een voorlader.

Als u zich nog steeds afvraagt welk type wasmachine u moet kopen? Lees onze top load vs front load wasmachine review waar we een scorecard bijhouden van de voor-en nadelen voor elk type machine.

4) Geluidshinder en trillingen

Dankzij het TrueBalance Anti-Vibration System werken LG-wasmachines extreem stil voor een niet-storende waservaring. Deze technologie zorgt ervoor dat uw LG unit blijft werken zonder uw leven te belemmeren – u kunt uw dag doorbrengen zonder storend geluid of alarmerende trillingen. Hierdoor kunt u uw wasmachine of droger overal in uw huis plaatsen, zelfs in de buurt van vaak gebruikte woon- of slaapkamers.

5) Afmetingen, configuratie en ergonomie

Meet, meet meet! Als u een wasmachine kiest die bij uw ruimte past, moet u eerst meten voordat u hem koopt. We kunnen dit punt niet genoeg benadrukken op basis van de duizenden klanten die we in de loop der jaren hebben geholpen. U kunt zich niet voorstellen hoeveel mensen wasmachines en drogers bestellen, geduldig wachten tot ze arriveren, en dan ontdekken dat ze niet in de ruimte van hun wasruimte passen. Het opmeten van uw ruimte is absoluut cruciaal!

LG wasmachine en droger catalogus omvat alle populaire maten van kleine, appartement grootte wasserij tot full fize, dat wil zeggen 24-inch tot 29 5/18-inch in breedte, met een diepte variërend van 25 1/4-inch tot 33 3/4-inch. Hoogte varieert van 33 1/2 inch tot 41 1/4 inch.

Als u wat ruimte wilt besparen in uw wasruimte, kies dan voor stapelbare machines om vloerruimte vrij te maken.

De stapelbare configuratie van compacte wasmachines en drogers maakt ze tot een uitstekende optie wanneer de ruimte beperkt is. In ons artikel over de beste wasmachines en drogers voor appartementen vindt u gedetailleerde informatie over compacte opties.

6) Connectiviteit

In de moderne apparatuurmarkt is het niet genoeg om geweldige prestaties te leveren. Klanten verwachten dat hun toestellen gelijke tred houden met hun snelle levens. Draadloze connectiviteit is een belangrijk onderdeel van dat streven. Gelukkig biedt LG tal van connectiviteitsopties waar u absoluut van zult houden en die uw wasdag tot een meer flexibele, verbonden ervaring zullen maken.

Laten we eens kijken naar enkele van LG’s vlaggenschip connectiviteit functies.

NFC-Tag On Technology – NFC staat voor Near Field Communication, en maakt deel uit van de magie achter tap-and-go-diensten zoals Apple Pay en Android Pay. LG’s NFC-Tag On technologie lost uw wasproblemen in een handomdraai op. Download de app op een compatibele smartphone om hem rechtstreeks op uw machine aan te sluiten. Houd de telefoon dan in de buurt van het tag-on symbool om eventuele problemen te diagnosticeren. U kunt zelfs de voortgang van de cyclus controleren of geheel nieuwe wasprogramma’s toevoegen.

SmartThinQ®– Denk je dat je onderweg de was niet kunt doen? Denk nog eens na. Verleg de grenzen van je wasruimte met de LG SmartThinQ® app. Met SmartThinQ®-technologie kunt u op afstand wascycli starten en stoppen en nuttige herinneringen ontvangen over gepland onderhoud. Deze functie diagnosticeert problemen zonder dat u ooit een LG-vertegenwoordiger hoeft te bellen.

Bovendien kunt u een cyclus selecteren, de was starten of stoppen en meldingen krijgen over wanneer uw was klaar is, allemaal vanaf uw smartphone. En dankzij spraakgestuurde technologie die werkt met Google Assistant en Amazon Alexa, kunt u uw wasgoed beheren met eenvoudige spraakopdrachten.

Smart Diagnosis – Met de toevoeging van gratis Smart Diagnosis aan LG SmartThinq Diagnose, kunnen problemen worden opgelost zonder ooit een LG vertegenwoordiger te hoeven bellen. De app kan de speciale tonen die door Smart Diagnosis-apparaten worden uitgezonden, opnemen en analyseren en onmiddellijk stappen voor probleemoplossing bieden, zodat u weer kunt wassen.

LG Terminologie Uitleg

Als u gaat winkelen voor LG wasmachines en drogers, moet u een beetje weten hoe het bedrijf zijn functies benoemt en hoe elke functie u daadwerkelijk ten goede komt. Anders is het gemakkelijk om te verdwalen in zwaar insider jargon. Hier volgt een korte opsomming van enkele van de meest voorkomende termen die u zult tegenkomen.

TurboWash – Bent u het zat om urenlang de was voor uw gezin te doen? Die dagen zijn voorbij. TurboWash sproeit een geconcentreerde wasmiddeloplossing rechtstreeks op de kleding, wat resulteert in een snellere inweektijd. Bespaar tot 30 minuten per lading zonder de reinigingsprestaties te belemmeren. Bespaar tijd en maak je geen zorgen dat kleren vuil blijven. Het is efficiëntie op zijn best!

TurboWash 360 – Geïntroduceerd in de zomer van 2019, deze nieuwste LG-technologie spuit water uit 5 sproeiers in een 3D-sterformatie. Zorgt ervoor dat het wasmiddel sneller en dieper in de weefsels dringt. LG klokt een grote schoonmaak onder 30 minuten voor 10 pond wasgoed.

6Motion™ Technologie – Deze functie gebruikt tot 6 verschillende wasbewegingen voor een slimme schoonmaakervaring die zacht is voor kleding en de wasprestaties maximaliseert. Elke wascyclus combineert tot 6 verschillende wasbewegingen om een revolutionaire reinigingservaring te bieden. Vlekken worden vanuit verschillende hoeken aangevallen voor een efficiënte, krachtige reiniging.

LG SideKick™ – Uw joggingbroek na hot yoga. Het enige rode shirt in een stapel blanken. Het vieze schooluniform op een zondagavond. Met deze kleinere, secundaire wasmachine kunt u de kleine ladingen wassen die niet kunnen wachten terwijl u een grotere lading in de hoofdwasmachine doet. U kunt zelfs de onderste wasmachine gebruiken voor fijne was of babykleertjes en uw gewone wekelijkse was in de hoofdwasmachine doen. Dat is het soort flexibiliteit dat deze dubbele trommel u biedt, waardoor het coördineren van de was minder moeilijk is en meer flexibel voor de behoeften van uw gezin.

Allergiene™ Cyclus – Een NSF-gecertificeerde sanitaire cyclus, ook officieel gecertificeerd door de Asthma and Allergy Foundation of America (AAFA), is ook beschikbaar bij LG. Dankzij deze functie hoeft u zich geen zorgen te maken over de effecten van allergenen op uw kleding. LG brengt u de kracht van stoom om u te helpen de moeilijkste vlekken te overwinnen en vermindert allergenen aanzienlijk terwijl het zacht blijft voor uw kleding.

LoDecibel stille werking – Heb je een slapende baby thuis? Studeren kinderen op hun kamer? Je gaat deze functie geweldig vinden! LoDecibel stille werking houdt uw LG unit stil – zodat u uw was kunt doen zonder het lawaai.

TrueSteam™ Deze technologie dringt zacht maar krachtig door in de weefsels voor een grondiger reiniging, en biedt tevens een opfriscyclus die kreukels en geurtjes vermindert. Hij verbruikt ook minder water dan traditionele wasmachines, zodat u niet in de buidel hoeft te tasten.

1) Beste budget: LG WM3400CW

27-inch 4,5 kubieke meter LG-stapelbare wasmachine – volledige grootte voor gezinnen

Breedte: 27 inch | Hoogte: 39 inch | Diepte: 30 1/4 inch | Capaciteit: 4.5 cu. ft. | Cycli: 8: RPM: 1,300 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Nee. Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

LG WM3400CW is een van de beste instapmodellen op de markt. Met 8 wascycli en 6 wasopties klaart de WM3400CW de klus voor elke grondsoort. Helaas heeft dit model geen stoomcyclus.

Bijbehorende stapelbare droger LG DLG3401W is 27, 7.4 cu. ft. Gas met venting of LG DLE3400W Elektrisch.

2) Beste stoom: LG WM3600HWA

27-inch 4,5 kubieke meter LG-stapelbare wasmachine met stoom – volledige grootte voor gezinnen

Breedte: 27 inch | Hoogte: 39 inch | Diepte: 30 1/4 inch | Capaciteit: 4.5 cu. ft. | Cycli/Opties: 10/6: RPM: 1,300 | Kleur: Wit, grafietstaal | Stoom Wasmachine/Droger: Ja/Nee | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Dit model heeft een capaciteit van 4,5 kubieke meter, 10 wascycli, en stoomtechnologie om zachtjes door de stoffen te dringen en vuil, geurtjes en kreukels te verwijderen voor een nauwkeurige reiniging. De Wi-Fi-connectiviteit is een geweldige functie voor het bedienen van uw wasmachine vanaf uw smartphone, en u zult ook genieten van de Kinderslot, Allergiene Cyclus voor het verminderen van allergieën, en Spraakactivering die werkt met Google Assistant en Amazon Alexa.

De TubClean-cyclus biedt eenvoudig periodiek onderhoud om uw wasmachine fris te houden, terwijl de LoDecibel stille werking ervoor zorgt dat alles lekker stil blijft. U kunt zelfs een LG SideKick bonuswasmachine (apart verkrijgbaar) toevoegen voor nog meer reinigingskracht en flexibiliteit.

De bijbehorende drogers voor dit model zijn de DLG3601W 27 7,4 kubieke meter gas of DLE3600W 27 7,4 kubieke meter. Beide modellen hebben een sensor-droogfunctie om oververhitting te voorkomen.

3) Beste snelheid: LG WM4200HWA

27-inch LG-stapelbare wasmachine met stoom, TurboWash 360 – Full Size voor gezinnen

Breedte: 27 inch | Hoogte: 39 inch | Diepte: 30 1/4 inch | Capaciteit: 5.0 cu. ft. | Cycli/Opties: 14: RPM: 1,300 | Kleur: Wit, Zwart Staal | Stoom Wasmachine/Droger: Ja. Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Deze nieuwste toevoeging aan de LG line-up bevat alle functies van de WM3600. Nog steeds met een verbazingwekkende Most Efficient badge van Energy Star is de WM4200 voorzien van LG’s nieuwste TurboWash 360 technologie.

TurboWash 360 zorgt voor ultrasnelle resultaten zonder afbreuk te doen aan de waskwaliteit. LG heeft een effectieve wasbeurt van minder dan 30 minuten op een lading van 10 pond.

U kunt nog steeds een LG SideKick kleine wasmachine sokkel (apart verkrijgbaar) onder deze eenheid gebruiken voor het gemak.

Zwarte roestvrij stalen kleur is beschikbaar in deze modelreeks samen met wit.

De bijbehorende wasdroger voor dit model is de DLEX4200W in Gas of Elektrisch met TrueSteam.

TurboWash 360 reinigt in minder dan 30 minuten

4) Beste capaciteit: LG WM9000HVA

29-inch LG voorlader wasmachine – Mega capaciteit, niet stapelbaar

Breedte: 29 inch | Hoogte: 41 1/4 inch | Diepte: 33 3/4 inch | Inhoud: 5.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 14: RPM: 1,300 | Kleur: Zwart roestvrij staal stoom was/droog machine: Ja. Stapelbaar: Nr. Energy Star: Meest efficiënte CEE Tier 3

Deze absolute masterclass in wasmachinedesign biedt alles wat de WM8100HVA biedt, plus nog veel meer. U zult WiFi-connectiviteit met SmartThinq-technologie waarderen, plus de verbeterde TurboWash 2.0 om u tijd te besparen en Twin Wash compatibiliteit met een LG SideKick (niet inbegrepen). U zult ook genieten van de verhoogde schuine deur die het inladen van de was makkelijker maakt voor uw rug, plus een elegant en intuïtief bedieningspaneel op de deur voor eenvoudige bediening.

De bijbehorende droogpartners voor dit model zijn de DLGX9001V 29 9.0 cu. ft. Gas of DLEX9000V 29 9.0 cu. ft. Elektrisch. Ze hebben 14 droogcycli en vijf temperatuurinstellingen, plus een grote deur van getint glas met bediening op de deur en een bijpassende ladehouder (apart verkrijgbaar) die op maat gemaakt kan worden.

5) Best Compact: LG WM1388HW

24-inch LG Compact Front Load Wasmachine met Ventless Droger – Ideaal voor Appartementen

Breedte: 24 inch | Hoogte: 33 1/2 inch | Diepte: 25 1/4 inch | Capaciteit: 2.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 14: RPM: 1,400 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: N/A | Stapelbaar: Ja | Energy Star: N/A

Dit LG-model heeft 2,3 kubieke meter capaciteit, met LoDecibel stille werking en een ingebouwde pauzeknop waarmee u de was tijdelijk kunt stoppen om een verdwaald kledingstuk erin te stoppen. Met Energy Star-certificering en Smart ThinQ-technologie, kunt u hoge energierekeningen vermijden en problemen diagnosticeren zonder ooit een LG-vertegenwoordiger te bellen.

Wat de beschikbare cycli betreft, zult u genieten van de snelwas van 35 minuten en de 14 wasprogramma’s waaronder katoen/normaal, volumineus/groot, babykleding, perm. Press, Delicates, Handwas/Wol, Speed Wash, Tub Clean, Sanitary, Heavy Duty, Drain+Spin, Color Care, Sports Wear, en Gedownloade Cursus. Met deze programma’s kan uw wasmachine zich aanpassen aan alles wat u er in en op gooit.

De bijbehorende wasdroger partner voor dit model is DLEC888W 4.2 cu.ft. elektrische wasdroger. Het beschikt over het rimpelverzorgingsprogramma voor minimale kreukels, het sensor-droogprogramma dat het vochtgehalte registreert en 14 andere droogprogramma’s voor verschillende soorten kleding en droogbehoeften.

6) Beste XL maat: LG Signature WM9500HKA

30-inch LG voorlader wasmachine – niet stapelbaar

Breedte: 30-inch | Hoogte: 41 3/6-inch | Diepte: 33 1/16-inch | Capaciteit: 5.8 cu. ft. | Cycli/Opties: 14: RPM: 1,300 | Kleur: Zwart roestvrij staal stoom was/droog machine: Ja. Stapelbaar: Nr. Energy Star: Meest efficiënte CEE Tier 3

Dit indrukwekkende beest van LG heeft alles wat de WM9500HKA te bieden heeft, plus een verbazingwekkende 5,8 kubieke meter aan capaciteit. Dat betekent dat u een king size dekbed en een volledige set beddengoed in één keer kunt wassen. Voeg de LG SideKick toe en je werkt met een indrukwekkende 6,8 gecombineerde kubieke meter aan capaciteit.

De bijbehorende droogpartners voor dit model zijn de DLGX9501K Signature 29 9.0 Mega Capacity TurboSteam Gas of DLEX9500K Signature 29 9.0 Mega Capacity TurboSteam Elektrisch. Ze bieden een ultra-capaciteit kuip voor meer wasgoed in minder ladingen (en minder pijnlijke ruggen), plus TurboSteam voor een snelle tien minuten ontkreuk- en opfriscyclus.

Conclusie

LG toestellen behoren tot de stilste en meest betrouwbare wasmachines en drogers op de markt. Bij Designer Appliances bevelen wij LG wasmachines en drogers ten zeerste aan omwille van hun uitstekende kwaliteit, hun engagement om zowel energie als water te besparen, en hun zeer moderne aanpak van het ontwerp van de wasserij die gemaakt is om uw leven gemakkelijker te maken. Of u nu een basismodel LG wasmachine of droger koopt, of kiest voor een topmodel, uw kleding komt er gegarandeerd schoon en fris uit.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het missen van moderne functies, want elke prijsklasse biedt iets dat dagelijks indruk op u zal maken. Hoe hoger de prijs, hoe indrukwekkender de mogelijkheden van uw machine. Het gaat erom dat u beslist wat het beste werkt voor uw budget, huis en unieke wasbehoeften.

Wat u ook beslist, met LG wasmachines en drogers zit u altijd goed.

FAQs

Zijn LG wasmachines beter dan Samsung?
LG en Samsung zijn de best verkopende merken wasmachines en drogers in de VS. Wat de service betreft, doen beide merken hun werk goed in stedelijke gebieden.

LG wasmachines zijn meestal ondieper in vergelijking met Samsung, waardoor ze ideaal zijn om te vervangen. Ze blinken ook uit op fietssnelheid. Samsung, daarentegen, heeft de meest innovatieve producten op de markt, zoals de FlexWash en de geweldige wifi/smartphone-integratie.

Wil je meer weten? We hebben de LG vs Samsung wasmachine en droger modellen vergeleken en gerangschikt in ons diepgaande review artikel.

Wat is het verschil tussen LG 3700 vs 3900 wasmachine?
Wij krijgen vaak deze specifieke vraag van onze klanten. Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om door het marketingjargon heen te filteren. LG WM3700HWA of beter bekend als LG 3700 is een 27 inch brede wasmachine met een inhoud van 4,5 kubieke meter, die wordt beschouwd als een grote wasmachine. Ideaal voor mensen met een allergie, want de stoomcyclus zorgt voor een grondige reiniging en verwijdert huidschilfers van huisdieren en stofmijt. De LG WM3900HWA (ook bekend als LG 3900) komt met een belangrijke upgrade ten opzichte van de LG 3700 en dat is de 30 minuten express wasbeurt. Bovendien vinden sommige mensen de zwarte roestvrij stalen kleur optie op de LG 3900 aantrekkelijk. Afhankelijk van LG’s seizoensaanbiedingen is het mogelijk dat u de LG 3900 voor een lagere prijs kunt vinden dan het 3700 model. Houd er rekening mee dat beide modellen nu niet meer door LG worden verkocht. Raadpleeg onze tabel aan het begin van dit artikel om alle huidige modellen en hun kenmerken te zien.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 25 juni 2017. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts