Samsung stapelbare wasmachine en droger: Models Beoordeeld


Laatst gewijzigd
15 januari 2021

Samsung stapelbare wasmachines en drogers zijn razend populair. We hebben echter gemerkt dat Samsung’s technische praatjes en marketing lingo het selectieproces omslachtig maken. Gezien de verschillende prijsniveaus en de talloze modelnummers, hebben wij een definitieve lijst samengesteld van de beste Samsung voorladers en wasdrogers.

In onze review hebben we de nadruk gelegd op de belangrijkste kenmerken die u van een moderne wasset mag verwachten, zodat u niets hoeft te missen van de nieuwste technologieën op het gebied van textielverzorging. We zijn zelfs diep in het jargon van Samsung gedoken en hebben het naar spreektaal vertaald. Tenslotte hebben wij de aandacht gevestigd op de opvallende kenmerken van opmerkelijke modellen in de catalogus.

De meeste mensen vragen ons of ze hun wasmachine en droger kunnen stapelen om ruimte te besparen. Omdat front-load wasmachines en drogers over het algemeen stapelbaar zijn, hebben we ons gericht op de front-load selectie van Samsung. Houd er echter rekening mee dat de wasmachines en drogers van Samsung met bovenlader ook enorm populair zijn en dat ze u een zeer efficiënte reinigingstechnologie zullen bieden.

in een oogopslag – onze 5 beste Samsung wasmachines en drogers

Hier is de lijst van onze top keuze voor Samsung wasmachines en drogers – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

  • 1) Beste budget: Samsung WF45T6000AW
  • 2) Beste totale waarde: Samsung WF45R6100AW
  • 3) Beste wassnelheid kast-diepte-pas: Samsung WF45R6300AW
  • 4) Beste Samsung Wasmachine met Snel Centrifugeren & Wassen: Samsung WF45K6500AW
  • 5) Beste XL Capaciteit: Samsung WF5 500AW

Overzicht van Samsung wasmachines en drogers – voorlader selectie

Ranglijsten Feature Upgrades
Beste Budget WF45T6000AW 4,2 kubieke meter, 1.200 tpm, SmartCare Wifi helpt u diagnoses te stellen vanaf uw telefoon, in wit, ca. $599
Beste algemene waarde WF45R6100AW 4.5 cu. ft., Stoomwasmachine en -droger, Verfrist de kuip met stoomreiniging, Verbeterde trommel voor zacht wassen, Geschikt voor kastdiepte, in Wit, Platinum, Champagne ca. $799
Beste wassnelheid WF45T6200AW en WF45R6300AW 4,5 kubieke meter stoom, Wifi en Bixby stemassistent, supersnel wassen in minder dan 30 minuten, in wit of zwart roestvrij staal of champagne, ca. $849
Beste draai WF45K6500AW 4,5 kubieke meter stoom, AddWash deur, 1.300 RPM, Super snelwas, in wit of zwart roestvrij, ca. $899
Beste capaciteit WF5 500AW XL kuip 5.0 cu. ft., Stoom, AddWash, Wifi met Bixby, in Wit of Zwart Roestvrij ca. onder $999

Speciale Samsung Wasmachines en Drogers – FlexWash, Compact Wasmachines

Model Belangrijkste kenmerken
FlexWash WV6 900AV 6,0 kubieke meter capaciteit zodat u 4 ladingen wasgoed tegelijk kunt doen, in combinatie met FlexDry 2-in-One stoomdroger, in wit of zwart roestvrij
Compact WW22K6800AW 24-inch breed, 2,2 kubieke meter, QuickDrive bespaart tot 35% wastijd, alleen stoomreiniger, kan worden gecombineerd met VENTED droger, in wit

6 dingen die de meeste mensen verwachten van een moderne Samsung wasmachine en -droger

Als u investeert in een Samsung frontlader wasmachine, verwacht u begrijpelijkerwijs de beste innovatie in combinatie met een effectieve reiniging. Wij begrijpen dat het kiezen van de meest geschikte wasserij overweldigend kan zijn, daarom hebben wij onze beste wasmachine en droger set ranglijst voor u opgesteld.

Hier zijn enkele factoren die u zullen helpen bij het evalueren van uw opties:

1) Reinigings- en droogvermogen

Welke andere kenmerken een wasmachine ook mag hebben, doeltreffendheid is van het grootste belang.

Met de gepatenteerde Steam Wash-technologie kunnen Samsung-wasmachines de hardnekkigste vlekken aan zonder voorbehandeling. In tegenstelling tot andere wasmachines, Samsung stoomt kleding vanaf de onderkant – ervoor te zorgen dat elk kledingstuk wordt verzadigd voor een diepere, meer betrouwbare schoon te maken.

PowerFoam, ook een handelsmerk van Samsung, biedt de ideale mix van water, lucht en reinigingsmiddel. Dit verbetert de werking van het wasmiddel omdat het dieper in de stof doordringt voor een volledigere reiniging.

Met een jonge atleet in huis worden deze machines altijd op de proef gesteld. Als u een actieve honkbalspeler hebt, kan het zijn dat hij in het outfield in de modder sjokt of tijdens een wedstrijd een paar keer naar huis glijdt. Als het tijd is om die vieze witte broek te wassen, werken de Steam Wash en PowerFoam samen om de vlekken te verminderen zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen.

Een functie die vaak over het hoofd wordt gezien, de Self Clean houdt uw wastrommel en deurpakking geurvrij en schoon met jetstreams en centrifugeren. Wasmachines met voorlader krijgen vaak negatieve feedback vanwege aanhoudende geurtjes en schimmel op de pakking van de deur. De Self Clean functie helpt deze problemen te elimineren. Bovendien worden er geen chemicaliën gebruikt tijdens het zelfreinigingsproces.

Ben je vergeten dat shirt te wassen dat vroeg in de ochtend nodig is? Met de Quick Wash van Samsung duurt het maar 36 minuten om een was te doen. Voor nog meer flexibiliteit bieden sommige Samsung wasmachines FlexWash. Zo kunt u ladingen naar believen scheiden en ze samen of afzonderlijk wassen. Dat betekent dat u kleurrijke kleren en witgoed tegelijk kunt wassen met één snelle cyclus en één normale cyclus.

Wat de drogers betreft, kunt u genieten van de sensor-droogtechnologie die de droogtijd aanpast op basis van het gekozen programma en de gedetecteerde vochtigheidsgraad. U hoeft niet langer te gissen naar de droogtijd en eindigt met te droge of te vochtige kleding.

Dankzij de Multi-Steam technologie in de drogers hoeft u uw kleren niet te strijken. U kunt uw kleren opfrissen en zelfs ontsmetten in Samsung drogers. Stoomdrogers staan er ook om bekend statische elektriciteit te verminderen.

Samsung biedt de FlexDry-functie aan als aanvulling op de FlexWash-optie in wasmachines. Zo kunt u twee verschillende soorten kleding tegelijk drogen.

2) Energie-efficiëntie

Wasmachines en drogers zijn een essentieel onderdeel van een modern huis. Energie-efficiëntie is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat u geld bespaart zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties, wat resulteert in minder water- en elektriciteitsverbruik. Dat betekent een helder bewustzijn en een lagere energierekening. Wat kan er beter zijn dan dat?

Samsung wasmachines staan bekend om hun energiezuinigheid. Alle voorlader wasmachines van het merk hebben het Energy Star®-certificaat ontvangen en overtreffen zelfs ruimschoots de minimum Energy Star®-vereisten.

3) Bovenlader vs. voorlader

Afhankelijk van uw unieke behoeften, kunnen top load versus front load wasmachines een betere ontwerpoptie voor u bieden.

Voorladerwasmachines bieden over het algemeen een grotere capaciteit en een hogere energie-efficiëntie door een lager water- en energieverbruik. Voorlaadmachines zijn ook stapelbaar, wat betekent dat u een wasmachine en een droger op elkaar kunt zetten om ruimte te besparen in uw wasruimte.

Wasmachines met bovenlader bieden plaats aan minder kleding, maar zijn gemakkelijker te bereiken omdat u niet helemaal hoeft te bukken om ze in te laden. Als u een Samsung wasmachine en -droger met bovenlader wilt, bekijk dan onze grondige evaluatie. Sommige van onze klanten willen per se een traditionele toplader met roerwerk. Houd er rekening mee dat Samsung de roerwerk bovenladers niet fabriceert.

Als u zich afvraagt of u een voorlader- of een bovenladerwasmachine moet kopen, bekijk dan onze video met 8 factoren waarmee u rekening moet houden:

We vergeleken bovenlader versus voorlader wasmachines in onze exclusieve video review

4) Geluidshinder en trillingen

Als uw vorige machine ratelde en een trillend kakofonie veroorzaakte dat synchroon liep met de centrifugecyclus, wees gerust, Samsung heeft de VRT-technologie verfijnd om het onnodige lawaai in hun machines te elimineren. De VRT-technologie omvat een innovatief kuipontwerp met speciale sensoren om zware lasten bij alle snelheden in evenwicht te houden. Dit vermindert ook trillingen, wat betekent dat uw wasmachine en droger overal in huis kunnen worden geïnstalleerd zonder dat andere kamers of vloeren er last van hebben.

Sommige geavanceerde modellen zijn zelfs voorzien van de VRT Plus-technologie, die 40% minder lawaai belooft dan de reeds indrukwekkende VRT Technology-modellen.

5) Afmetingen, configuratie en ergonomie

De meeste front-load wasmachine- en drogermodellen zijn stapelbaar, wat betekent dat u de droger boven op de wasmachine kunt plaatsen om ruimte te besparen in uw wasruimte.

Als u de wasmachine en de droger naast elkaar zet, kunt u overwegen om een opbergstandaard (meestal 15 hoog) aan te schaffen, zodat u niet helemaal hoeft te bukken om in en uit te laden.

De wasmachines en drogers van Samsung zijn 27 inch breed, 33 tot 34 inch diep, en 39 inch hoog.

Aangezien de afmetingen van Samsung modellen per model kunnen verschillen, is het raadzaam uw beschikbare ruimte op te meten en uw bundel dienovereenkomstig aan te schaffen. Als u weinig ruimte in een kast hebt of in een appartement woont, kunt u een stapelbare, compacte wasmachine en droger van Samsung overwegen, zoals de WW22K6800AW. Zorg echter wel voor voldoende diepte, want de compacte was van Samsung is met 27 inch dieper dan die van Bosch of Miele.

6) Connectiviteit

Naarmate het IoT (Internet of Things) zich verder ontwikkelt en steeds meer gemeengoed wordt, zal Wi-Fi-connectiviteit binnenkort een onvervangbaar kenmerk van wasmachines en drogers zijn.

Via uw mobiele apparaten kunt u uw Samsung wasmachine en -droger controleren en bedienen vanaf elke locatie met een Wi-Fi-verbinding. Controleer de resterende cyclustijd en ontvang meldingen wanneer uw was klaar is.

Met de SmartCare-functie van Samsung kunt u snel een diagnose stellen bij uw wasmachine en krijgt u snel oplossingen op uw mobiele telefoon. U hoeft geen contact op te nemen met de klantenservice en kunt problemen direct vanaf uw smartphone oplossen. De duurdere modellen beschikken over meer mogelijkheden op het gebied van wi-fi weergave van de wastijd en geven u wastips afhankelijk van de door u gekozen stoffen.

Nu biedt Samsung Bixby AI-spraakassistent op bepaalde modellen.

Samsung-terminologie uitgelegd

Hoewel de bovenstaande termen een idee kunnen geven van de meest opvallende kenmerken van Samsung wasmachines en drogers, laten we eens nader bekijken wat deze kenmerken werkelijk te bieden hebben.

Wasmachinekenmerken

FlexWash™
In één enkele machine biedt Samsung u twee aparte wasmachines, zodat u verschillende soorten kleding of cycli tegelijk kunt wassen. Stelt u zich eens voor dat uw wasmachine vol is, maar dat u zich net realiseert dat uw favoriete overhemd vuil is, net voordat u naar buiten gaat. Nu kunt u een snelle cyclus uitvoeren voor alleen dat shirt zonder de rest van de gewassen kleding te storen.

PowerFoam™
Als u aan schoonmaken denkt bij bubbels, dan is deze functie perfect voor u. Het maakt gebruik van een schuimende combinatie van water, lucht en wasmiddel voor een diepe reiniging die niet kan worden geëvenaard door andere wasmachinefabrikanten.

Het ontwerp zorgt ervoor dat het wasmiddel zich gelijkmatig over de hele lading linnengoed verspreidt. De functie werkt zelfs verschillend, afhankelijk van de specifieke cyclus, voor maximaal maatwerk.

AddWash™
Als u ooit bent vergeten een overhemd of broek toe te voegen nadat de cyclus al is gestart, dan is de functie AddWash van Samsung speciaal voor u ontwikkeld. De AddWash-functie is de eerste aparte toegangsdeur op een voorlader wasmachine waarmee gebruikers elk item tijdens een wascyclus kunnen toevoegen zonder de hoofddeur te openen.

Super Speed
Zonder afname van de reinigingsprestatie kan uw wasgoed in slechts 36 minuten worden gewassen. Dit is de perfecte oplossing wanneer u bepaalde kledingstukken of linnengoed snel nodig hebt. Denk aan al die keren dat er een onverwachte gast komt en er geen propere lakens op het bed liggen. Zo kunt u ze snel schoonmaken zonder aan reinigingskracht in te boeten.

Stoomwassen
Kracht van stoom: verwijdert hardnekkige vlekken zonder voorbehandeling. In tegenstelling tot andere wasmachines laten Samsung-wasmachines stoom ontsnappen vanaf de onderkant van de machine, zodat alle kleding aan stoom wordt blootgesteld voor een grondiger reiniging.

Diamanten trommelontwerp
Het diamanten trommelontwerp behandelt de stoffen voorzichtig, waardoor de kleding langer meegaat. Bovendien zorgen de kleine watergaatjes ervoor dat de stoffen goed behouden blijven en niet langs de zijkant van de trommel blijven haken, waardoor schade ontstaat.

Self Clean+
Deze krachtige functie houdt de wastrommel en de deurpakking geurvrij met krachtige jetstreams en centrifugetechnologie, allemaal zonder chemicaliën. Een schonere wasmachine betekent schonere kleding in het algemeen.

Kenmerken beschikbaar in Samsung-drogers

FlexDry™
Net als FlexWash™ voor wasmachines, heeft Samsung ook FlexDry™ voor drogers ontwikkeld. Het maakt gebruik van hetzelfde concept als bij wasmachines: één machine, twee onafhankelijke drogers. U kunt verschillende soorten kleding gelijktijdig drogen. De droger met een kleinere capaciteit is perfect voor delicate kledingstukken die een zachte verzorging nodig hebben.

Sensordroog
Deze krachtige functie past de droogcyclustijd aan de behoeften van uw kleding aan met behulp van de nieuwste innovaties. Vochtsensoren schakelen de droger uit wanneer de kleding droog is, om te voorkomen dat het wasgoed oververhit raakt. Dat geeft meer gemoedsrust bij het doen van de was, omdat u er zeker van kunt zijn dat uw favoriete kleding niet blijvend beschadigd of gekrompen wordt.

Multi-Steam Technologie
Met meerdere opties voor het gebruik van stoom in de droger, behoort constant strijken tot het verleden. Deze functie helpt kreukels en gekreukte kleding te voorkomen. En u hoeft het waterreservoir niet bij te vullen, in tegenstelling tot veel andere drogers.

Schonere, veiligere ventilatieopeningen
Samsung stelt u in staat het luchtkanaal van uw droger voortdurend te controleren om een veilige en efficiënte werking te garanderen. Bij elk teken van problemen gaat er een signaal af om u te laten weten dat er iets aan de hand is. Volgens de U.S. Fire Administration worden elk jaar 2.900 woningbranden in wasdrogers gemeld, waarbij naar schatting 5 doden en 100 gewonden vallen en voor 35 miljoen dollar aan eigendommen verloren gaat. HVAC-professionals raden aan uw ventilatiesysteem minstens één keer per jaar te laten reinigen, niet alleen om een goede ventilatie te garanderen, maar ook om potentiële brandgevaren te voorkomen. Een verstopte droogventilator is een groot brandgevaar, dus deze bewakingsfunctie is essentieel voor de veiligheid in uw huis.

Droogrek
Dit is een functie die absoluut perfect is voor het drogen van delicate voorwerpen zoals sportschoenen, truien en uw favoriete knuffeldier. Dit externe rek biedt maximale droogcapaciteit zonder uw artikelen te beschadigen door ze rond de trommel te laten stuiteren.

Handig lampje
Een intern lampje helpt u de droger gemakkelijk te legen zonder iets achter te laten, zodat u uw wasgoed snel en nauwkeurig op de juiste plaats kunt krijgen. Het is niet langer mogelijk om enkele stukken van uw wasgoed in de trommel te vergeten.

Omkeerbare deur
De meeste geavanceerde Samsung drogers hebben een omkeerbare deur. Hiermee kunt u de richting waarin de deur opent aanpassen aan uw behoeften. Als uw kast of wasruimte beter geschikt is voor een deur die van links dan van rechts opengaat, dan is deze voorziening de perfecte manier om de indeling gemakkelijk te veranderen.

Eco Dry
De Eco Dry cyclus verbruikt 25% minder energie in vergelijking met gewone droogcycli, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties – maar wel van uw energierekening.

1) Beste budget: Samsung WF45T6000AW

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 11/16 inch | Diepte: 33 inch | Inhoud: 4.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 8/9: RPM: 1,200 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: N/A | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Basisniveau, CEE Niveau 1

Voor wie is het: Dit model zou ideaal zijn voor een nieuwe huiseigenaar of een gezin met een budget.

Waarom wij het kozen: De WF42H5000AW is voorzien van VRT-technologie voor minder trillingen en geluid en SelfClean+ voor automatische reiniging van de trommel zelf. Extra functies zijn Smart Care voor een snelle diagnose van problemen direct via uw smartphone en Diamond Drum Interior om de levensduur van uw kleding te verlengen. U vindt ook standaard wascycli in dit product. Dit model is Energy Star gecertificeerd.

De bijbehorende drogerpartner voor dit model is de DV42H5000EW (elektrisch) of DV42H5000GW (gas) droger met Sensor Dry voor automatische uitschakeling wanneer de kleding droog is en Smart Care voor snelle diagnose van eventuele problemen met uw smartphone.

2) Beste algemene waarde: Samsung WF45R6100AW

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 3/4 inch | Diepte: 31 3/8 inch | Inhoud: 4.5 cu. ft. | Cycli/Opties: 10/7: RPM: 1,200 | Kleur: Wit, Champagne Stoom Wasmachine/Droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Verbeterd niveau, CEE Niveau 2

Voor wie is het: Dit toestel zou zeer geschikt zijn voor een druk gezin dat op zoek is naar de nieuwste functies van een topmodel (inclusief stoom), maar toch voor een zacht prijsje.

Waarom wij het kozen: De WF45R6100AW is voorzien van de VRT Plus™-technologie, die het geluid en de trillingen met 40% vermindert. Op deze manier kunt u een cyclus starten, zelfs als uw kinderen slapen. De Swirl+ verbeterde trommelpatronen helpen om snel meer water op te zuigen en voorkomen dat stoffen gaan knellen.

Bijpassende drogers zijn de 7,5 kubieke meter DVE45R6100W (elektrisch) of DVG45R6100W (gas). Beide modellen zijn voorzien van Multi-Steam Technologie die rimpels, geurtjes, bacteriën en statische elektriciteit verwijdert.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Samsung waspakketten.

Nieuwe Kleur – Champagne

Samsung heeft zojuist Champagne kleur optie uitgebracht voor de WF45R6100AC en WF45R6300AW.

3) Beste wassnelheid kast-diepte-pasvorm: Samsung WF45R6300AW

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 3/4 inch | Diepte: 31 3/8 inch | Inhoud: 4.5 cu. ft. | Cycli/Opties: 12/9: RPM: 1,200 | Kleur: Wit, zwart, roestvrij staal, champagne (nieuw) Stoomwasmachine/droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Verbeterd niveau, CEE Niveau 2

Voor wie is het: Als u snel dingen moet doen, of als u uw favoriete kleren in een handomdraai wilt wassen voordat u ze draagt, hebt u uw gelijke gevonden. Met de supersnelle cyclus is alles binnen 30 minuten klaar.

Als het gaat om het verschil tussen Samsung WF45R6100 vs WF45R6300, de WF45R6300 krijgt u de Super snelheid optie en de Bixby stembediening. Verder hebben beide wasmachines dezelfde kastdiepte van 31 1/2 inch.

De Samsung WF45R6300 is bijna identiek aan model WF45T6200AW.

Waarom wij het kozen: De WF45R6300AW is volledig uitgerust met de meest wenselijke Samsung functies, zoals VRT Plus, de verbeterde Swirl+ trommel en een groot aantal gespecialiseerde wascycli. De wifi-mogelijkheden zijn uitgebreid met Bixby AI-spraakassistent.

Bijpassende drogers zijn de 7,5 kubieke meter DVE45R6300W (elektrisch) of DVG45R6300W (gas). Beide modellen zijn voorzien van Multi-Steam Technologie die rimpels, geurtjes, bacteriën en statische elektriciteit verwijdert.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Samsung waspakketten.

4) Beste Samsung-wasmachine met snel centrifugeren en vaatwas: Samsung WF45K6500AW

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 3/4 inch | Diepte: 34 inch | Capaciteit: 4.5 cu. ft. | Cycli/Opties: 14/12: RPM: 1,300 | Kleur: Wit, zwart, roestvrij staal. Stoomwasmachine/droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Basisniveau, CEE Niveau 1

Voor wie is het: Deze wasmachine zou geschikt zijn voor een gezin dat van snelle cycli houdt en de stoomfunctie nodig heeft. Als uw gezin last heeft van allergieën of een gevoelige huid, overweeg dan deze machine om gebruik te maken van de allergenen- en dieptestoom.

Waarom wij het kozen: De WF45K6500AW heeft alle functies van de WF45R6100AW plus AddWash™ waarmee u gemakkelijk vergeten wasgoed kunt toevoegen wanneer u maar wilt, de 36 minuten lange Super Speed-cyclus, de Steam Wash-functie voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en Wi-Fi-connectiviteit om uw wasmachine vanaf elke plek te bedienen, zodat u nooit meer in paniek hoeft te raken als u vergeet een cyclus te starten. 1.300 RPM motor onttrekt meer vocht in de wasmachine, zodat er minder werk overblijft voor de droger.

U krijgt ook 14 wascycli, inclusief de toevoeging van twee zeer belangrijke en nuttige cycli: Allergeen en Diepe Stoom.

SuperSpeed-cyclus om een normale wasbeurt in ongeveer 30 minuten te voltooien, AddWash-deur om op het laatste moment nog iets toe te voegen zonder de cyclus te onderbreken, zowel stoomwassen als stoomdrogen, Wifi-connectiviteit, in zwart, roestvrij staal of wit

Het toestel kan goed gecombineerd worden met de DV45K6500EV (elektrisch) of DV45K6500GV (gas) droogkasten met Eco Dry met 25% minder energieverbruik, Wi-Fi-connectiviteit en een omkeerbare deur.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Samsung waspakketten.

5) Beste XL-capaciteit: Samsung WF5 500AW

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 3/4 inch | Diepte: 33 1/2 inch | Inhoud: 5.0 cu. ft. | Cycli/Opties: 14/12: RPM: 1,200 | Kleur: Wit, zwart roestvrij staal. Stoomwasmachine/droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Verbeterd niveau, CEE Niveau 2

Voor wie is het: Een groot gezin met veel verschillende wasbehoeften zou baat hebben bij een machine. Een grotere capaciteit betekent minder wasbeurten en tijdwinst.

Waarom wij het kozen: Met 14 cycli bouwt de WF5 500AW voort op alle functies van de wf45k6500aw. PowerFoam™ technologie die we hierboven hebben uitgelegd zorgt voor een diepere reiniging. De verbeterde Swirl-trommel beschermt uw kleding, zodat ze langer meegaat.

Het perfecte drogerpaar is de 7,5 cu ft. DVE5 500W (elektrisch) of DVG5 500W (gas) met droogrek voor delicate kledingstukken.

Opgelet Specialty Samsung Wasmachines en Drogers

Samsung FlexWash 2-In-1 Wasmachine en bijpassende FlexDry 2-In-1 Droger: Samsung WV6 900AV

Breedte: 27 inch | Hoogte: 46 15/16 inch | Diepte: 34 inch | Capaciteit: 6.0 cu. ft. | Cycli/Opties: 12/11: RPM: 1,300 | Kleur: Wit, zwart, roestvrij staal. Stoomwasmachine/droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Verbeterd niveau, CEE Niveau 2

Voor wie is het: Dit toestel is ideaal voor het gezin dat op zoek is naar de nieuwste innovaties en veelzijdige opties. Hiermee kunt u 4 ladingen wasgoed tegelijk doen of even snel een kleine lading wassen.

Waarom wij het kozen: Dit model heeft een hoofdwasmachine van 5 kubieke meter en een tweede wasmachine van 1 kubieke meter. U zult dol zijn op de FlexWash™-technologie waarmee u twee verschillende ladingen tegelijk kunt wassen. U kunt bijvoorbeeld de bovenwasmachine gebruiken voor fijne was of babykleertjes en uw gewone wekelijkse was in de hoofdwasmachine doen. Dat is de flexibiliteit die deze dubbele drum je biedt. Tot slot krijg je de 30 minuten Super Speed wasbeurt wanneer je je favoriete outfit moet wassen voordat je naar je favoriete bar gaat.

Dus is FlexWash de moeite waard? Dit model is een van de beste frontladerwasmachines op de markt, en de tweede kleine topwasmachine voegt een welkome aanvulling van efficiënte functionaliteit toe. Met de mogelijkheid om twee verschillende ladingen tegelijk te wassen, is dit model perfect voor grotere huishoudens met gemengde wasbehoeften. Het maakt het coördineren van de was minder moeilijk en meer flexibel voor de behoeften van uw gezin.

WV6 900AV in zwart roestvrij op optionele sokkels (ook in wit)

Conclusie

Ondanks het feit dat ze relatief nieuw zijn op de markt, zijn de toestellen van Samsung voorzien van tal van nuttige innovaties. De stapelbare wasmachines en drogers van Samsung maken ongelooflijk effectief schoon. Samsung heeft een wasproduct voor elk budget. Zelfs de duurste FlexWash wasmachines en drogers gaan regelmatig in de uitverkoop. Al met al maakt het ontwerp van Samsung het doen van de was relaxter, flexibeler en sneller.

FAQs

Raadt u andere toestellen van Samsung aan, zoals koelkasten?

Wij beoordelen populaire Samsung producten uitvoerig. Zie onze diepgaande post over Samsung koelkasten.

Wat is Samsung Family Hub?

Samsung Family Hub koelkast is een tablet-achtige interface geplaatst op een koelkastdeur waar u notities en foto’s kunt delen met uw familie. Het versterkt de rol van een koelkast in een druk gezinsleven als centraal knooppunt van informatie.

Dekt u Samsung-vaatwassers?

Ja, dat doen we wel. Onlangs zijn er line-up veranderingen geweest bij Samsung vaatwassers die we uitgebreid hebben behandeld.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 8 juni 2017. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts