3 Essentiële Buitenkeuken Ontwerp Ideeën


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Als u ervan houdt uw buitenruimte te gebruiken en te entertainen, kan de installatie van een buitenkeuken alles veel gemakkelijker maken. In plaats van uw gasten binnen te laten koken, kunt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik hebben. Een functionele buitenkeuken stelt u in staat om meer tijd door te brengen met uw vrienden en familie terwijl u de grillmeester bent.

Wanneer u een buitenkeuken plant, is de eerste stap uw binnenkeuken te vergeten. Idealiter zou u in uw achtertuin alles moeten kunnen doen wat u normaal binnenshuis zou doen. Het hele punt is om te voorkomen dat mensen in en uit gaan voor ijs of glazen. Daarom zal ervoor zorgen dat u alles wat u nodig hebt binnen handbereik hebt, leiden tot ultiem succes in uw buitenruimte.

Plan uw ruimte

Als dit de eerste keer is dat u een buitenkeuken installeert, kan het even duren voor u weet hoe u hem moet opstellen en waar u alles moet plaatsen. Ik stel voor dat u een plattegrond van uw huis en tuin te pakken krijgt (als u die niet hebt, kunt u die vrij gemakkelijk zelf tekenen) en dan met potlood aangeeft waar de dingen moeten komen.
U moet uitzoeken welk gebied het beste is om de keuken te plaatsen in termen van sanitair en elektriciteit, hoe dicht u het wilt hebben in relatie tot het huis, en hoeveel ruimte u hebt voor zitplaatsen voor uw gasten. Als u momenteel een barbecueplaats hebt met een tafel en stoelen, kunt u deze ruimte dan renoveren of moet u naar een andere ruimte uitkijken?

Kies de juiste buitengrill en ondersteunende apparatuur voor buiten

Het succes van een buitenkeuken is vaak afhankelijk van de apparatuur die u kiest. Door uw keukenreis met Designer Appliances te beginnen, kunnen wij u alle beschikbare opties laten zien en laten zien hoe deze voor uw levensstijl kunnen werken. Dit is een goede basis voor het plannen van uw buitenproject. Wij kunnen u dan in contact brengen met ons grote netwerk van buitenontwerpers en vaklui, zodat u uw project naar de volgende stap kunt brengen en in handen kunt zijn van enkele van onze vertrouwde professionals.

Grill

De perfecte grill voor uw buitenkeuken is er een die niet alleen vlees grilt, maar ook andere functies biedt. Een grill waarmee u water kunt koken en potten kunt opwarmen is geweldig voor als u maïs wilt koken of sauzen wilt maken, zodat u alle kookvoorbereidingen buiten kunt houden. Zorg ervoor dat u een grill zoekt met een hoger nikkelgehalte in het roestvrij staal, zodat het zijn glanzende afwerking langer behoudt in uw buitenomgeving.

Pizza Oven

Pizzaovens zijn een mooie aanvulling op een buitenkeuken als u iets anders wilt bereiden dan vlees op de grill. Dit soort ovens kan niet alleen voor pizza’s worden gebruikt, maar ook voor het bereiden van eenpansgerechten of het afwerken van steaks die op de grill zijn dichtgeschroeid.

Koeling

U denkt misschien dat één koelkast voldoende zal zijn, maar een ideale buitenkeuken zou er twee moeten hebben. Eén koelkast mag alleen worden gebruikt voor specerijen en salades, die in de buurt van de grill of het hoofdkookgedeelte worden bewaard, en de tweede voor wijn, bier en frisdrank, op een plaats die gemakkelijk toegankelijk is voor u en uw gasten.

Ijsmachine

U wilt niet elke keer naar huis rennen als u ijs nodig hebt, dus met een ijsmaker in uw buitenkeuken is dit probleem opgelost. IJsmakers maken helder ijs dat vrij is van onzuiverheden, ideaal als iemand een scotch wil. U hebt een afvoer nodig voor de ijsmaker, dus als u ook een gootsteen laat installeren, moeten deze op elkaar aansluiten.

Vaatwasser

Het lijkt misschien een luxe, maar als u geen zin hebt om zelf af te wassen in de gootsteen, bespaart de installatie van een afwasmachine u een hoop gedoe. Een afwasmachine in uw buitenkeuken is handig als u gedurende lange perioden gasten ontvangt en de afwas wilt doen terwijl u bezig bent, zonder dat u te veel tijd aan uw gasten besteedt.

Rokers

Rookovens zijn leuk om te hebben als u toegewijd bent aan het bereiden van maaltijden en u niet in de nabijheid woont van uw buren die zouden kunnen klagen over de rook. Het roken van voedsel kost tijd, meestal zo’n acht uur, wat betekent dat je er ’s morgens mee moet beginnen. Als u echt van koken houdt en van het idee van een rookoven, zijn ze een goede optie als u de tijd hebt om er een te gebruiken.

Buitenkeuken Essentials

Om uw buitenkeuken volledig functioneel te maken, moet u de functies die u binnenshuis zou hebben, nabootsen, zodat u het huis niet in en uit hoeft te lopen.

Voordat u zich te veel laat meeslepen door uw ontwerp, moet u ervoor zorgen dat al deze essentiële zaken in uw plan zijn opgenomen.

Elektriciteit

Elektriciteit is essentieel voor uw buitenkeuken. U zult verlichting nodig hebben voor als de zon ondergaat en een plaats om al uw apparaten aan te sluiten, dus zorg ervoor dat er voldoende stopcontacten strategisch geplaatst zijn. Denk er ook aan of u elektronica zoals een stereo-installatie, tv of projector wilt hebben, en een plaats waar uw gasten hun telefoon kunnen opladen als dat nodig is.

Warmte

Hoewel u in de zomermaanden ongetwijfeld het beste haalt uit het buiten ontvangen van gasten, moet u ook bedenken wat u gaat doen als het donker wordt en het weer afkoelt. U wilt niet dat uw gasten naar binnen moeten, want dat brengt uw gasten in verwarring en u moet een ander deel van uw huis opruimen. Investeren in warmtestralers of draagbare kachels, en een paar dekens bij de hand hebben, is een prima manier om ervoor te zorgen dat u zo lang buiten kunt blijven als u wilt.

Voorbereidings- en opslagruimte

Bedenk hoeveel voorbereidingsruimte je buiten nodig hebt. U hebt ruimte nodig om drankjes te maken en salades en sauzen te bereiden. U wilt niet bezuinigen op ruimte en erachter komen dat u naar binnen moet rennen om de binnenkeuken te gebruiken. Voldoende opbergruimte is ook belangrijk, omdat u waarschijnlijk hele sets bestek, borden en glazen hebt die alleen buiten worden gebruikt.

Schoonmaak

Waarom zou je gasten buiten willen ontvangen, om vervolgens borden en glazen mee naar binnen te nemen om op te ruimen? Alle schoonmaakwerkzaamheden kunnen buiten worden uitgevoerd, u moet alleen zorgen voor een gootsteen, stromend water en een aangrenzende plaats om de vaat te stapelen. Als u kiest voor een afwasmachine voor buiten, moet deze aansluiten op de spoelbak.

Prullenbak

Als u in een gebied woont waar veel dieren rondlopen, is het echt belangrijk dat u zich zo snel mogelijk van uw afval ontdoet. Zorg voor een afvallade, bij voorkeur dicht bij uw voorbereidingsruimte, zodat u afval de hele avond door gemakkelijk kunt weggooien. Een andere optie is het installeren van een stortkoker voor uw afval en een aparte container voor recycleerbare stoffen.

Zoals u kunt zien zijn er een heleboel dingen te overwegen bij het ontwerpen van een geweldige buitenkeuken. Praat met het team van Designer Appliances voor deskundig advies en wij helpen u op weg naar een volledig functionele buitenkeuken die aan al uw behoeften voldoet.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 8 maart 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts