DCS Grill, Wat u moet weten alvorens te kopen [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

DCS grills zijn gewild in high-end buitenkeukens voor hun duurzaamheid en verbazingwekkende peformance. De meeste barbecueliefhebbers willen ook graag waar voor hun geld wanneer ze een nieuwe gasgrill kopen. Al jaren zorgt het zeer gerespecteerde grillmerk DCS voor precies dat evenwicht. Maar hoe verhoudt de gloednieuwe DCS-grill zich tot de 9-serie Evolution? In deze review bekijken we hoe het bedrijf functies, prestaties en kwaliteit in evenwicht brengt met de algemene waarde in hun nieuwste gasgrill aanbod.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar niet-gepubliceerde seizoensgebonden besparingen op DCS grills.

Overzicht van DCS-roosters

9-serie gasgrills met houtskool

Maten Modellen / Kenmerken / Prijs
36 inch Integreer functies voor gas, houtskool en rookoven. 3 Branders (roestvrij staal 25.000 BTU). Ingebouwd of vrijstaand. 14K BTU Rotisserie. 1.164 vierkante inch grill ruimte (630 vierkante inch primaire, 534 vierkante secundaire)

  • BE136RCN $4,799
48 inch Voorzien van 4 branders (roestvrij staal 25.000 BTU). Ingebouwd of vrijstaand. 18K BTU Rotisserie. 1.593 vierkante inch grill ruimte (855 vierkante inch primaire, 738 vierkante inch secundaire)

  • BE148RCN $5,799

7-serie gasgrills

Maten Modellen / Kenmerken / Prijs
30 inch Voorzien van 2 branders (roestvrij staal 25.000 BTU). Ingebouwd of vrijstaand. 748 vierkante inch grilloppervlakte (553 vierkante inch primair, 195 vierkante inch secundair)

  • BGC30BQ $2,199
  • BH30R met 14K BTU Rotisserie, $2,799
36 inch Voorzien van 3 branders (roestvrij staal 25.000 BTU). Ingebouwd of vrijstaand. 871 vierkante inch grill ruimte (630 vierkante inch primaire, 241 vierkante secundaire)

  • BH136R met 14K BTU Rotisserie, 3.5K BTU Rookoven, $3,999
48 inch Voorzien van 4 branders (25.000 BTU roestvrij staal en 17.000 BTU zijbranders). Ingebouwd of vrijstaand. Rotisserie. 1182 vierkante inch grill ruimte (885 vierkante inch primaire, 327 vierkante secundaire)

  • BH148R 4 Branders, Rotisserie, Rookoven, $5,199
  • BH148RS 3 Branders, Rotisserie, Zijbranders, Rookoven, $4,699

9-serie gasgrill – een meesterwerk van de bovenste plank

Eerst en vooral, laat alle bedenkingen die je zou kunnen hebben rusten – dit is een ongelooflijke grill. Van zijn algemene constructie en veelzijdigheid tot geavanceerde functies waar frequente grillers van zullen houden, niets is weggelaten in het ontwerp van deze grill.

1) Gasgrill, houtskoolgrill & rookoven Alles-in-één

Een van de meest opwindende freatuur van deze DCS grill is de houtskool- en rookschaal, een innovatieve creatie. Verwijder gewoon de roosters boven elke brander en plaats de lade. Vul dan de bak met houtskool of houtsnippers naar keuze. Zo kunt u genieten van het beste van twee werelden, en kunt u koken en smaak geven met houtskool of houtsnippers zonder dat u handmatig een houtskoolvuur hoeft te stoken en te onderhouden. Het is een ongelooflijke functie waar traditionele grillers dol op zullen zijn.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar niet-gepubliceerde seizoensgebonden besparingen op DCS grills.

2) 1.100 graden schroeien over het gehele grill-oppervlak

Elk van de drie branders van de 9-serie (of 4 branders voor de 48-grill) heeft een ongelooflijk krachtig vermogen van 25.000 BTU. Dat betekent een nauwkeurige temperatuurregeling van 300 graden tot een verschroeiende 1100. Dat betekent dat u over het hele oppervlak van uw grill kunt bakken, en niet alleen op één brander.

Gelijkmatige temperatuur zonder koude punten

DCS’s keramische stralingsstaven zorgen voor intense, gelijkmatige warmte over het gehele grilloppervlak. U zult geen koude plekken vinden in een 9 serie grill. Dit unieke staafontwerp is eigenlijk alleen te vinden in DCS-producten.

3) Beste secundaire kookruimte op elke grill

Een ander innovatief kenmerk is de flexibele tweede kookruimte, vaak een bijkomstigheid in andere grillontwerpen. Niet zo voor de DCS 9-serie. De secundaire kookruimte is uiterst veelzijdig en flexibel, met onder meer twee beweegbare rekken en een beweegbare braadpan. Dit geeft u de mogelijkheid om alles te doen, van langzaam koken en braden tot het warmhouden van voedsel nadat u klaar bent met koken.

4) Verminderde fakkels door middel van gepatenteerde technologie

De stangen zijn gebouwd om naar beneden te draaien met het gewicht van druipend vet, wat resulteert in een zelfreinigend effect dat het opvlammen vermindert. Deze reductie van de vlamvorming wordt ondersteund door een U-vormig grillrooster dat het vet opvangt en naar de vetafscheider afvoert.

Bovendien kunt u met DCS de roosters eenvoudig naar de andere kant draaien. Elke zijde is zo gevormd dat ze verschillende soorten voedsel kan verwerken. Op die manier hoeft u geen extra aankoop te doen om vis en groenten te hanteren, maar draait u het rooster gewoon om.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar niet-gepubliceerde seizoensgebonden besparingen op DCS grills.

5) Krachtigste rotisserie op de markt

Een ander ontwerpkenmerk is de 9-serie infrarood rotisserie. Het is de krachtigste op de markt, en kan gemakkelijk vlees aan tot een gewicht van 50 pond. Voor nog meer gemak kunt u zelfs de rotisseriehengel onder de handgreep van de lekbak opbergen.

6) Flawless Design

Vanaf het moment dat u een 9 Serie grill in gebruik neemt, zult u het fantastische ontwerp en de bouwkwaliteit waarderen. U zult merken hoe gemakkelijk de kap opengaat dankzij een gespannen spiraalsysteem, dat over 90 graden opengaat zodat u ruim toegang hebt tot en zicht hebt op het grilloppervlak.

7) Vele installatiemogelijkheden

Veelzijdigheid bij de installatie is hier ook een belangrijke factor, aangezien de 9 Serie grillkoppen verkrijgbaar zijn in 36″ en 48″ varianten en geïnstalleerd kunnen worden op een optionele grillwagen of een ingebouwde buitenkeuken opstelling. Als u op zoek bent naar een 42 of 54 grill kop vrees niet … de 9-serie biedt een optionele 6 “opslag accessoire dat kan passen op zowel een 36 “grill (waardoor het een 42 grill) of 48 grill (waardoor het een 54 grill) die perfect past bij een bestaande ruimte en zorgt voor een gemakkelijke en snelle opslag van rekken, roosters, en andere grill tools.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar niet-gepubliceerde seizoensgebonden besparingen op DCS grills.

Conclusie

Over het geheel genomen is DCS erin geslaagd hun toch al toonaangevende toewijding aan kwaliteitsfuncties en waarde nog verder te verbeteren. Door de introductie van moderne ontwikkelingen en handige functies en deze te combineren met traditionele must-haves zoals houtskool en houtsnippers, hebben ze een echt veelzijdige grill gecreëerd die werkelijk alles kan.

Met de DCS 9-serie zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 10 juli 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts