Een nieuwe Miele stofzuiger cadeau doen


Laatst gewijzigd
2 december 2020

We hebben al heel wat klanten gehad die een Miele-stofzuiger wilden kopen als cadeau voor Moederdag, maar er is veel pers over dat een stofzuiger een van de 10 slechtste cadeaus is die mannen aan vrouwen geven. Niet alleen versterkt het de traditionele rolpatronen en lijkt het een eis van hogere reinheidsnormen, het is ook gewoon een onbelonend geschenk.

Maar zoals John Schafer, Ph.D., schreef in Psychology Today magazine, gaat het er niet om iemand te vragen voor je schoon te maken, het gaat erom de noodzakelijke taak van het schoonmaken draaglijker te maken. “Ik kocht een stofzuiger voor mijn vrouw voor Kerstmis dit jaar,” schreef Schafer. “Ik ben vele malen gewaarschuwd dat dit geen gepast cadeau is. Daar ben ik het niet mee eens. Vanaf het begin van het tijdperk van de elektrische apparaten en zelfs vanaf het begin der tijden zijn mensen fanatiek op zoek geweest naar manieren om hun leven gemakkelijker te maken”. Hij legt verder uit dat hij met de aanschaf van een stofzuiger probeert telkens een paar kostbare minuten te winnen, zodat ze meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen in plaats van met schoonmaken.

Sommigen zijn het misschien niet eens met Dr. Schafer en zijn advies dat iedereen voor zijn echtgenoot een stofzuiger moet kopen. Het ontvangen van een praktisch apparaat kan immers de pret en de feeststemming bederven. In plaats van een mogelijk spannend cadeau te vervangen door een stofzuiger, creëer je een geheel nieuwe reden om een stofzuiger cadeau te doen. Geef de stofzuiger cadeau en leg uit dat je tijd wilt overhouden om samen door te brengen, zoals Schafer zei.

Miele stofzuigers zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en hebben een cultstatus. We hebben nog nooit iemand horen klagen dat ze er een cadeau hadden gekregen. Ze zijn ontworpen om gewone allergenen zoals pollen en stof te verwijderen en zijn zeer geliefd bij iedereen die er een gebruikt. Miele doet fantastisch werk met het ontwerpen van hun stofzuigers in aantrekkelijke kleuren die leuk en vrolijk zijn.

We weten niet of Dr. Schafer’s draai zou werken, maar we weten wel dat de eerste draai met een Miele stofzuiger vaak ware liefde is.

Recent Posts