Fisher & Paykel Koelkast: 2021 Fisher & Paykel Koelkasten Beoordeeld


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Waarom zou u een Fisher Paykel koelkast kiezen in plaats van andere merken? Wij hebben dit overzicht opgesteld om u te helpen de perfecte Fisher Paykel koelkast te kiezen die niet alleen aan uw budget voldoet, maar ook een moderne uitstraling aan uw keuken geeft. We hebben alle relevante onderwerpen behandeld, van de slimme technologie van Fisher Paykel tot hun luxueuze gemakken.

Hier zijn drie goede redenen waarom u een Fisher Paykel koelkast zou willen overwegen:

  • Fisher Paykel maakt koelkasten in afmetingen die anderen niet hebben, zoals de 25-inch en 32-inch breedte in combinatie met een 67-inch of 70-inch hoogte.
  • Het bedrijf biedt een aantrekkelijke prijs voor een moderne koelkast.
  • Fisher Paykel maakt koelkasten die een goed alternatief zijn voor de ultra-premium merken van inbouwkoelkasten.

Fisher Paykel biedt momenteel drie verschillende modellen koelkasten aan: modern, professioneel, en geïntegreerd.

Hedendaagse stijl Fisher Paykel koelkasten

De eigentijdse stijl van de Fisher Paykel koelkast is uniek en wordt beschouwd als een kenmerk van het merk. Hij wordt gekenmerkt door strakke lijnen en afmetingen die geschikt zijn voor stadskeukens. Het uiterlijk is een van de redenen waarom Fisher Paykel wordt beschouwd als een van de beste merken koelkasten in de grote steden van de VS.

32-inch Bodemvriezer Selectie

Fisher Paykel koelkasten met 32-inch bodemvriezer zijn echte tegendiepvriezers en worden geleverd met de optie voor een ijsmaker. Als uw huis een wateraansluiting voor de koelkast heeft, kunt u een model kopen met een ijsmaker of wat geld besparen door een model te kopen zonder ijsmaker.

U kunt modellen vinden met handgrepen of kiezen voor dezelfde koelkast met een verzonken treksluiting om te voorkomen dat verschillende greepstijlen in uw keuken met elkaar botsen.

Als u in uw keuken voldoende ruimte hebt voor een grote koelkast, kunt u twee modellen van 32 inch breed naast elkaar plaatsen. Deze opstelling biedt u niet alleen een geweldige mogelijkheid om voedsel op te slaan, maar geeft ook een stijlvol tintje dat van oudsher is voorbehouden aan veel duurdere ultra-premium merken.

Fisher Paykel biedt u twee mogelijkheden om deze gecombineerde koelkast met of zonder surround kit te bouwen. De surround kit is een decoratief roestvrij stalen frame dat het effect geeft van een doorlopende enkele koelkast.

25-inch Bodemvriezer Selectie

Fisher Paykel bodemvriezers hebben een grote koelkast bovenaan en een diepvriezer onderaan, wat vergelijkbaar is met het Franse deur ontwerp. Bodemvriezers zijn kleiner dan Franse deuren en zijn ook lichter in uitrusting. Bodemvriezers zijn ook ideaal voor kleinere ruimtes.

openslaande deur selectie

Fisher Paykel Franse deur koelkasten zijn onderverdeeld in twee categorieën: de traditionele Franse deur en de vierdeurs. De traditionele aanrechtmodel koelkast is zo ontworpen dat de meest gebruikte levensmiddelen zich op ooghoogte bevinden en de diepvriesproducten eronder, en heeft over het algemeen de grootste inhoud. Franse deur koelkasten zijn duurder, maar ze zijn uitgerust met de nieuwste functies. De koelkast met vier deuren , RF203QDUVX1, is vrijstaand en voorzien van een tweedeurs koelkast bovenaan en een tweedeurs diepvriezer onderaan. Dit model scheidt de koelkast in één zone en de vriezer in twee zones.

Fisher Paykel-koelkast professionele stijl

Professionele stijl Fisher Paykel RF201ACJSX1N valt op met robuuste, dikke ronde handgrepen in pro-stijl.

Afgezien van de stijl van de handgrepen, imiteren deze koelkasten de kenmerken van hun Franse neven uit de hedendaagse serie.

Houd er rekening mee dat Fisher Paykel slechts twee Professional Style modellen aanbiedt.

Geïntegreerde stijl, kolom Fisher Paykel Koelkast

De Integrated Style koelkasten van Fisher Paykel zijn bedoeld om uw eigen panelen te gebruiken die bij uw kast passen. Deze aanpasbare koelkasten zijn minder duur dan de ultra-premium merken zoals Sub Zero of Thermador. De Fisher Paykel komt aan bod in ons artikel over betaalbare vervangingsopties voor inbouwkoelkasten.

Hoewel deze stijl is gemaakt om paneeldeuren van klantenkasten te accepteren, kunt u toch een roestvrij stalen paneel als optie krijgen.

Er zijn twee categorieën in de geïntegreerde stijl:
1. Vlak geïntegreerde modellen die vlak op uw kasten staan (Fisher Paykel noemt deze sinds kort de Series 7 Integrated.).
2. Columns, dat zijn aparte koelkasten en diepvriezers die alle voor vele installatieconfiguraties geschikt zijn (Fisher Paykel noemt deze sinds kort de Series 9 Integrated).

1- Inbouwkoelkasten

Inbouwkoelkasten zijn ontworpen om bij uw kasten te passen en uw keuken een strakke, samenhangende uitstraling te geven. Deze modellen liggen vlak met uw kasten, voor een consequente lijnvoering, en u kunt kiezen uit diverse handgrepen en frontpanelen. Deze modellen kunnen ook worden ingebouwd in uw bestaande kasten.

Twee van deze modellen kunnen worden afgewerkt met een hoogte van 80 of 84 inch. Sub Zero en andere ultra premium koelkasten hebben ook een hoogte van 84 inch, dus Fisher Paykel heeft deze modellen ontworpen om de Sub Zero te vervangen tegen een betaalbaarder prijspunt.

Als u voor deze modellen geen eigen panelen wilt gebruiken, kunt u bij Fisher Paykel ook roestvrijstalen panelen kopen om te gebruiken. Er zijn ook modellen in deze stijl met een waterdispenser op de deur.

2-koloms koel- en vrieskasten

Fisher Paykel biedt een unieke deurstijl genaamd Column Refrigeration, die maar liefst 84 inch hoog zijn. Dit zijn alleen koelkasten of vriezers, en zijn perfect voor gezinnen die hun koel- of vriesruimte willen uitbreiden. Je hoeft ze ook niet direct naast elkaar te plakken. Deze kolomunits kunnen naast elkaar of op afzonderlijke locaties worden geplaatst, waardoor u over meer veelzijdigheid beschikt.

De kolomkoelopties vallen allemaal onder de Integrated Style, zodat ze naadloos bij uw kastinrichting passen. U kunt ook kiezen voor een volledig roestvrijstalen interieur dat in elke keuken opvalt.

Specialty Ondercounter Fisher Paykel Koelkast

RB36S25MKIWN1 is een unieke 36-inch onderbouwkoelkast van Fisher Paykel. Deze ladekoelkast kan worden geconfigureerd als koelkast of als vriezer en alles daartussenin. Daarom noemt Fisher Paykel het een koellade. Met één druk op de knop kunt u de meest geschikte koeloptie voor uw voedsel kiezen: koelkast, vriezer, voorraadkast, chill en wijn.

Dit ontwerp voor onder de toonbank heeft een opslagcapaciteit van 3,1 kubieke meter en ziet eruit als een andere lade in uw keuken, zodat u er gemakkelijk een (of meerdere) kunt inpassen in uw bestaande keukeninrichting.

Fisher Paykel maakt deze koellade veelzijdig door u de mogelijkheid te bieden een houten kastfront of een roestvrijstalen paneel te bevestigen.

Fisher Paykel Koelkast Kenmerken

Aparte ruimtes zorgen voor versere producten

Appels en varkensvlees kunnen samen een geweldige culinaire creatie vormen in een gerecht, maar als ze op dezelfde plaats worden bewaard, kan dat leiden tot ondermaatse resultaten. Allerlei fruitsoorten, zoals appels en tomaten, geven ethyleen af wanneer ze rijpen. Dit gas versnelt het rijpingsproces van andere groenten en bessen, omdat deze voedingsmiddelen zeer gevoelig zijn voor ethyleengas. Als u deze levensmiddelen apart kunt bewaren, kunt u niet alleen de perfecte temperatuur en vochtigheidsgraad instellen, maar blijft al uw voedsel ook langer vers.

Veel Fisher Paykel modellen bieden verschillende opbergzones, zoals de voorraadkast, de koelruimte en de koelkast. De voorraadkamerzone is perfect voor levensmiddelen die niet gekoeld bewaard moeten worden. Tomaten, bijvoorbeeld, verliezen smaak als ze te koud worden, en bananen kunnen zwart worden maar niet rijpen. De pantryzone kan de ideale omgeving brengen voor deze voedingsmiddelen die gevoelig zijn voor de koude. De -koelzone van de koelkast brengt de temperatuur dicht bij het vriespunt, wat ideaal is voor vlees, vis en gevogelte. Deze zone kan ook dranken snel op de gewenste temperatuur brengen, zodat ze koud en klaar zijn wanneer de gasten arriveren. De koelzone is ideaal voor uw dagelijkse artikelen, zoals fruit en zuivel. Deze zone is opgedeeld in verschillende bewaarcompartimenten, zodat u de temperatuur en de vochtigheid afzonderlijk kunt regelen, zodat elk soort voedsel zijn optimale bewaaromgeving krijgt.

Fisher Paykel ActiveSmart Technologie

De ActiveSmart technologie van Fisher Paykel bestaat uit een microprocessor, deur- en temperatuursensoren, ventilatoren met variabele snelheid en meervoudige luchtkanalen. Deze microprocessor is in wezen het “brein” van uw koelkast, en hij regelt hoe uw koelkast werkt op basis van uw gebruik. De sensoren zenden voortdurend informatie naar de microprocessor , die de input analyseert en de ventilatoren en compressor dienovereenkomstig bijstelt. Deze voortdurende feedback betekent dat de koelkast in wezen leert hoe u leeft en alleen de minimaal benodigde energie verbruikt, waardoor uw energierekening daalt.

Er zijn verschillende unieke kenmerken die ActiveSmart gebruikt, zoals het vochtigheidsregeling systeem. Dit creëert het perfecte klimaat in elke vochtigheidsgecontroleerde crisper bin. Bovenop de groenteladen bevinden zich twee schuiven met vochtigheidsregeling, waarmee u de vochtigheidsgraad van fruit en groenten kunt regelen.

ActiveSmart maakt ook gebruik van meerdere ventilatoren met variabele snelheid die de luchtstroom regelen via de luchtkanalen in zowel het koel- als het vriesgedeelte. Deze ventilatoren zorgen voor een betere controle over de koeling wanneer u nieuwe items in de koelkast plaatst en voor een snelle koeling voor nieuwe items in de vriezer.

Zijn Fisher Paykel koelkasten goed?

Er zijn een paar essentiële factoren die u in overweging moet nemen wanneer u een koelkast koopt. Deze factoren zijn uitvoerig beschreven in onze blogpost over het kiezen van een goede koelkast.

Fisher Paykel is een betrouwbaar merk, en daarom hoeven we niet te kijken naar enkele van de factoren die voor al hun modellen gelden. Het biedt geweldige koelkasten met innovatieve functies die uw beste keukenervaring in gedachten hebben. Fisher Paykel koelkasten zijn ook stil in vergelijking met andere koelkasten in deze categorie.

Fisher Paykel is over het algemeen een betrouwbaar merk. Het bedrijf ondersteunt zijn technologie met een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid en een garantie van 5 jaar op onderdelen van gesloten systemen. Al met al kunt u met een gerust hart de meest kwetsbare jaren van uw toestellen tegemoet zien.

Meer over Koelen

Hoewel veel koelkasten zijn uitgerust met veel hightechfuncties, hebben ze eigenlijk maar één doel: uw voedsel koud houden. Fisher Paykel biedt verschillende koelopties om ervoor te zorgen dat elk soort voedsel op de perfecte temperatuur en vochtigheidsgraad wordt bewaard.

De koelkastmodellen van Fisher Paykel zijn verkrijgbaar met drie verschillende invriesmogelijkheden: zacht vriezen, diepvriezen en diepvriezen. Zacht invriezen is bedoeld voor levensmiddelen die zacht moeten worden ingevroren en daarna snel moeten worden ontdooid. Zacht invriezen is perfect voor levensmiddelen die snel worden geconsumeerd en die u niet wilt laten ontdooien. De stand bevriezen is de beste stand voor het bewaren van alledaagse levensmiddelen die u wilt bewaren voor later gebruik. De vriesstand is ideaal voor het conserveren van vlees, zeevruchten en gevogelte en om ijs de perfecte consistentie te geven. De diepvriezer is ontworpen om bacteriële activiteit een halt toe te roepen en kan levensmiddelen maandenlang houdbaar houden. Zo kunt u ook na de feestdagen nog van uw favoriete feestdagschotel genieten.

De CoolDrawer fungeert met één druk op de knop als koelkast, vriezer of voorraadkast. Heb je meer koelkastruimte nodig? Zet de CoolDrawer in de koelkaststand en u maakt meteen meer ruimte vrij.

Sommige Fisher Paykel modellen die zijn uitgerust met ActiveSmart technologie kunnen adaptieve ontdooiinggebruiken, zodat u geen vakantie-instellingen hoeft in te stellen terwijl u weg bent. Adaptieve ontdooiing kan herkennen wanneer u weg bent en de vriezer niet zo vaak gebruikt, zodat hij minder vaak ontdooit. Dit kan helpen energie te besparen en dus ook geld op uw elektriciteitsrekening.

Connectiviteit

Momenteel zijn Fisher Paykel koelkasten niet uitgerust met Wifi. Wij hopen dat deze mogelijkheid in de toekomst beschikbaar zal zijn.

Andere gemakken

Heeft u de gave om voedselkruimels te bereiken die tussen uw koelkastplanken vastzitten? De rekken van Fisher Paykel zijn ontworpen met een EZKleen voorziening die de rekken morsveilig maakt. Dit betekent dat de glazen leggers eventuele druppels of lekken opvangen in plaats van dat ze tussen de leggers terechtkomen of eronder druppelen.

Bent u gefrustreerd dat uw favoriete waterfles niet in de waterdispenser van uw koelkast past? De slimline waterdispenser kan dankzij het ontwerp van het schuine waterafgiftesysteem elke gewenste maat of vorm van het vat aan. Deze dispenser neemt ook geen plaats in de deur van uw koelkast in, wat meer opslagruimte voor levensmiddelen betekent.

Zijn Fisher Paykel koelkasten energiezuinig?

Veel Fisher Paykel koelkastmodellen zijn ENERGYSTAR® gekwalificeerd. Dit betekent dat ze gecertificeerd zijn om u energie te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit of functies. Met deze ENERGYSTAR®-kwalificatie bespaart u niet alleen geld op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan de bescherming van het milieu.

3 Beste Fisher Paykel Koelkasten

1) Beste totaal: Fisher Paykel RS36A72J1N

De RS36A72J1N staat bovenaan onze lijst als de beste in het algemeen, en dit model zit boordevol functies terwijl het ook niet duur is. Dit model is ENERGYSTAR gekwalificeerd en voorzien van ActiveSmart™ technologie om uw voedsel langer vers te houden en u tevens te helpen besparen op uw energiekosten. De RS36A72J1N heeft ook een ruime diepvrieskist met een volledig uittrekbare lade, zodat u gemakkelijk bij uw diepvriesproducten kunt.

Deze koelkast wordt paneelklaar geleverd, zodat u hem naadloos kunt laten aansluiten op uw kasten. Als u de voorkeur geeft aan een roestvrijstalen afwerking, maakt het bedrijf panelen die perfect bij dit model zouden passen.

2) Best Geïntegreerd: Fisher Paykel RS36A80J1N

De RS36A80J1N is een van de populairste koelkastmodellen van Fisher Paykel. Het biedt 2 hoogte-opties op 80-inches of 84-inches afwerking. Flexibiliteit in hoogte, gecombineerd met een redelijke prijs, maakt dit model een ideaal vervangstuk voor een luxe inbouwkoelkast…

Dit model kan naadloos in uw keuken worden geïntegreerd en past naadloos in al uw kasten. Wat de functies betreft, is de RS36A80J1N uitgerust met ActiveSmart-technologie, die uw voedsel langer vers houdt door de ideale temperatuur in de koelkast en de vriezer te handhaven. Dit model heeft ook een ijsmaker die de ijsproductie met 30% kan verhogen wanneer u veel ijs nodig hebt, of die kan worden uitgeschakeld om ruimte in de vriezer vrij te maken.

3) Beste Franse deur: Fisher Paykel RF201ADUSX5N

De RF201ADUSX5N staat op onze lijst als de beste koelkast met openslaande deuren, en hij is speciaal ontworpen voor wie veel flexibele opslagruimte nodig heeft, maar ook een stijlvolle, slanke look wenst. Dit model is ook milieuvriendelijk, past zich aan uw dagelijks gebruik aan en verbruikt alleen energie om te koelen en te ontdooien wanneer dat nodig is. U hoeft zich ook nooit meer zorgen te maken dat uw waterfles niet in de dispenser past. De RF201ADUSX5N heeft een slanke dispenser die geschikt is voor flessen van elke grootte en vorm.

Conclusie

Fisher Paykel biedt ongelooflijk slanke koelkasten die ook nog eens milieubewust zijn. Hoewel ze geen Wifi hebben, houden functies als ActiveSmart uw voedsel vers bij optimale temperatuurinstellingen.

Fisher Paykel biedt ook drie verschillende stijlopties om ervoor te zorgen dat u het meeste uit het ontwerp van uw koelkast haalt. Als u op zoek bent naar een energiezuinige, rechttoe rechtaan koelkast die er toch modern en verfijnd uitziet in uw keuken, dan is een Fisher Paykel koelkast wellicht iets voor u.

FAQs

Waar komt Fisher Paykel vandaan?
Fisher Paykel is een bedrijf uit Nieuw-Zeeland met een rijke geschiedenis sinds de jaren 1930. Hoewel het hoofdkantoor van de onderneming nog steeds in Nieuw-Zeeland is gevestigd, opereert zij als een dochteronderneming van GE & Haier. Momenteel maakt Fisher Paykel toestellen in fabrieken over de hele wereld: Mexico, Thailand, China, en Italië.

Wat onderscheidt een Fisher Paykel koelkast van de concurrentie?
Er zijn 3 gebieden waarop Fisher Paykel koelkasten uitblinken. Ten eerste heeft Fisher Paykel afmetingen die anderen niet hebben: zoals de 25-inch en 32-inch breedte in combinatie met een 67-inch of 70-inch hoogte. Ten tweede biedt het bedrijf een aantrekkelijke prijs voor een moderne koelkast in alle stijlen. Tenslotte maakt Fisher Paykel koelkasten die een goed alternatief zijn voor de ultra-premium merken van inbouwkoelkasten.

Hoe goed worden de laden van Fisher Paykel vaatwassers beoordeeld?
Fisher Paykel is het enige merk dat vaatwasmachineladen maakt. We hebben de laden van vaatwassers uitvoerig bekeken. Lees onze gids om meer te weten te komen over waarom u een Fisher Paykel vaatwasser moet kiezen en wat ze zo aantrekkelijk maakt op de markt.

Hoeveel compressoren zitten er op een Fisher Paykel koelkast?
Maar één compressor. Fisher Paykel gebruikt lineaire compressortechnologie voor zijn koelkasten, wat energiebesparing oplevert.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 9 februari 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts