Frigidaire Professional koelkast en vriezer [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

De Frigidaire Professional koel- en vrieskasten behoren tot onze best verkopende apparaten vanwege hun gunstige prijs en ontwerpflexibiliteit. Wij merken echter dat veel klanten kostbare vergissingen maken wanneer zij deze bestellen, omdat zij niet weten welke afmetingen nodig zijn voor een goede installatie. In dit artikel gaan we dieper in op wat Frigidaire Professional koelkasten en vriezers zo uniek maakt, terwijl we u ook helpen veelgemaakte fouten te vermijden.

Hieronder vindt u onze exclusieve, diepgaande videoreview van de Frigidaire Professional koel- en vriescombinaties.

Waarom een kolom kiezen / is het de moeite waard?

Koelkastzuilen worden erg populair bij keukenrenovaties. Ze bieden een enorme opslagcapaciteit en een aantrekkelijk pro-style ontwerp. Als u echter enige tijd onderzoek hebt gedaan naar koelkolommen, zult u zien dat populaire topmerken een prijskaartje van meer dan $7.000 voor een enkele unit vragen. Voor veel gezinnen maakt die prijs columns onbereikbaar.

Frigidaire zag deze toename van de vraag naar meer koelruimte en het gebrek aan concurrentie tegen een lagere prijs als een kans om de FPFU19F8RF All-Freezer en FPRU19F8RF All-Refrigerator-kolommen te introduceren. Elk heeft een veel redelijker prijspunt en is vaak in de uitverkoop te vinden op onze website voor ver onder de $2.000. U krijgt een goed gemaakte en betrouwbare zuil voor minder dan 1/3 van de prijs van een topmerk.

Bovendien biedt de Frigidaire Professional serie een volledig pakket keukenapparatuur om deze super populaire koel- en vriescombinatie aan te vullen. We hebben de volledige catalogus van de Frigidaire Professional Series besproken in ons eerdere bericht.

Afmetingen / Voorkom kostbare fouten

Naast betaalbaarheid is de andere belangrijke reden waarom klanten uiteindelijk voor de professionele zuilen van Frigidaire kiezen, de flexibele installatiemogelijkheden. Maar hier moet u ook goed op de afmetingen letten. Veel klanten maken de fout aan te nemen dat deze kolommen 30 breed zijn. In feite zijn ze iets groter, namelijk 32 breed en 71 1/2 hoog.

Elke eenheid kan onafhankelijk worden geïnstalleerd en vereist een minimale kastuitsparing van 33 breed en 72 hoog. Voeg één afwerkingsset toe en u krijgt een echte professionele inbouwlook die de hoogte van de eenheid verhoogt tot 75 1/8 of 79 1/8, afhankelijk van het feit of u de meegeleverde roestvrijstalen jaloezie gebruikt of niet. De breedte van uw uitsnijding zal hetzelfde blijven. De vereiste hoogte van de uitsnijding zal echter toenemen tot respectievelijk 75 of 79. Merk op dat de hoogte van de eenheid in feite 1/8 hoger is dan de hoogte van de uitsparing. Dat komt omdat de afwerkingskit de kast 1/8 overlapt voor een naadloos ontwerp. Dat dekt de eenheidsinstallaties.

De meest populaire optie is echter om deze kolommen samen als een koel-vriescombinatie te installeren. Dit geeft u een enorme opslagcapaciteit van 38 kubieke meter, wat ongeveer 50% meer is dan een typische Franse deur of zij-aan-zij koelkast, zodat u uw boodschappen in uw keuken kunt bewaren in plaats van een aparte koelkast of vriezer nodig te hebben voor opslag in uw garage of kelder. De totale benodigde kastuitsnijding voor deze paar installatie is 66 breed en 72 hoog. De beschikbare dubbele afwerkingsset maakt de installatie compleet en laat het paar eruit zien als één doorlopend geheel in uw keuken. Ook hier blijft de breedte van de uitsnijding gelijk op 66, maar de hoogte zal toenemen tot dezelfde hoogten als hierboven vermeld voor de enkele eenheid met een afwerkingsset.

We hebben veel tijd besteed aan afmetingen, maar met een goede reden. Dit moet u helpen dure fouten te vermijden als u gaat renoveren en van plan bent deze in uw nieuwe keuken te gebruiken. Kijk voor meer informatie op het specificatieblad van de fabrikant op onze website.

Frigidaire heeft grondig werk verricht door alle vereiste uitsnijdmaten voor elke installatieoptie op te geven in de specificatiedocumenten die wij onder de producten op onze site vermelden. Als u vragen hebt, bel ons dan, en wij vertellen u graag wat er nodig is.

Kenmerken

Als het op functies aankomt, hebben de Frigidaire Professional zuilen alles wat u van hoogwaardige koelapparatuur mag verwachten.

Een van onze favoriete innovaties van Frigidaire is hun Smudge-Proof roestvrij staal, dat de meest effectieve coating in de industrie is. Met zijn breedte van bijna 66 cm is het koel-vriescombinatie veel roestvrij staal. Als u kinderen hebt, of als uw gasten niet van uw mooie nieuwe toestellen kunnen afblijven, kan het een uitdaging zijn om ze schoon en vrij van vingerafdrukken te houden. Het veegvaste oppervlak zorgt ervoor dat uw toestellen er moeiteloos als nieuw blijven uitzien.

De kolommen All-Refrigerator en All-Freezer zijn ontworpen om energie-efficiënt en stil te zijn. Beide bieden een nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregeling, die helpen uw voedsel zo lang mogelijk vers en levendig te houden, en een PureAir Filtratiesysteem, dat tot 7 keer meer geuren verwijdert dan zuiveringszout. Bovendien, als u deze als een paar installeert, hebt u het inherente voordeel dat u een afzonderlijke koelkast en vriezer hebt, waardoor smaakoverdracht tussen de twee eenheden wordt voorkomen.

De algemene bouwkwaliteit is wat Frigidaire Professional onderscheidt van andere concurrenten, en dat is direct te merken aan het doordacht ontworpen interieur van de zuilen. Frigidaire heeft de ruimte optimaal benut met hun SpacePro rekken, bakken en manden. De glazen legplanken zijn stevig en verstelbaar.

U vindt er ook luxueuze kenmerken zoals heldere, interne LED-verlichting en stevige handgrepen in professionele stijl.

Conclusie

Of u nu een volledige keukenrenovatie uitvoert, of alleen oudere apparaten moet vervangen, met de Frigidaire Professional-serie haalt u mooie, duurzame apparaten in huis, die lang meegaan en van uw keuken het hart van uw huis maken. Als u op zoek bent naar duurzaamheid en betrouwbaarheid, kijk dan eens naar dit merk om van uw keuken een keuken te maken waar u trots op zult zijn.

Winkelen voor apparatuur kan overweldigend zijn, en we weten dat het een verbintenis op lange termijn is die planning en weloverwogen beslissingen vereist. Om het proces te vereenvoudigen, hebben we de beste toestellen onderzocht. Wij helpen u niet alleen bij het kiezen van de beste apparatuur voor uw budget en wensen, maar kunnen u ook in contact brengen met topontwerpers, meubelmakers en aannemers om u te helpen uw droomkeuken te bouwen waarvan u met uw vrienden en familie kunt genieten.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 16 december 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts