GE Koelkast: 2020 GE Koelkasten Beoordeeld


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Het kan moeilijk zijn de beste GE koelkast voor uw huis te kiezen, gezien de brede prijsklasse van minder dan $799 tot meer dan $2.999. Bovendien maken de indeling van uw keuken in combinatie met de vele beschikbare configuraties (bijvoorbeeld: openslaande deur, side-by-side, aanrechtblad, en nog veel meer) het besluitvormingsproces ingewikkeld.

In dit artikel helpen wij u de juiste GE koelkast te kiezen, samen met de beste koelkasten die u op de markt kunt vinden. Bovendien is er nog veel meer waardevolle kennis waarmee je gewapend zult zijn. Een snelle opmerking. GE maakt de beste diepvriezer op de markt voor het langdurig bewaren van voedsel. We hebben deze producten in een apart artikel behandeld. Ben je er klaar voor? Laten we er in duiken…

Wat is de beste GE-koelkast? Onze Top 5 Picks

Hier is de lijst van onze 5 beste GE koelkasten – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste Budget GE Koelkast: GE GTE16DTNRWW, Bovenvriezer
 • 2) Beste bodem vriezer GE Koelkast: GE GDE21ESKSS
 • 3) Beste zij-aan-zij GE Koelkast: GE Profiel PSS28KSHSS
 • 4) Beste Franse deur GE Koelkast: GE GFD28GSLSS
 • 5) Beste algemene GE Koelkast: GE profiel PYE22PYNFS

Alles over GE Refrigerator: Merk en model opties

GE Appliances, waarvan het hoofdkantoor in Kentucky is gevestigd, is een belangrijk merk van huishoudapparaten met ongeveer 100 koelkastmodellen. Met meer dan 125 jaar ervaring is het merk toegewijd aan het leveren van innovatieve producten die betrouwbaar zijn en gemaakt om het leven en comfort van gezinnen overal te verbeteren.

GE Refrigerator staat bekend om zijn innovatieve kenmerken, indrukwekkende ontwerpstijlen en betrouwbaarheid. Er zijn drie belangrijke GE-toestelseries – de gewone GE-serie, de GE Profile-serie, en de Cafe-serie.

2020 is een belangrijk jaar voor GE koelkasten. Het bedrijf verwacht zijn volledige catalogus van 4-deurs koelkasten onder de merknamen Profile en Cafe in het begin van het jaar uit te brengen.

De onlangs gerenoveerde GE-fabriek in Alabama zal de nieuwe garageklare koelkasten met bovenvriezer gaan produceren. De onderneming pakt ook een groot probleem van klantentevredenheid aan met betrekking tot de roestvrijstalen afwerking van de meeste van haar koelkasten door ze overwegend vingerafdrukbestendig te maken.

Wat is het verschil tussen GE, Profile, en Cafe Koelkast?

Het grootste verschil zit in de afwerking en de stijl van het ontwerp. De Cafe serie zijn gemodelleerd naar restaurant koelkasten, zowel in design als functionaliteit. Ze hebben grote bedieningsknoppen, robuuste deurgrepen en een stevig ontwerp. De Profile serie koelkasten hebben een slanker design met gebogen handgrepen.

Wat functionaliteit betreft, hebben de Cafe series flexibele opbergsystemen die een maximaal ruimtegebruik mogelijk maken. Zij leveren zowel koud als warm water, in tegenstelling tot de Profile-serie, die alleen koud water levert. De gewone GE serie koelkasten zijn uw gewone koelkasten, voorzien van basis koelkast functies, en zijn betaalbaar.

Zijn GE-koelkasten goed?

Er zijn verschillende essentiële factoren die u moet overwegen alvorens een koelkast te kopen. Deze zijn uitvoerig behandeld in onze vorige blogpost over hoe u een goede koelkast kiest.

Omdat GE Appliances een betrouwbaar merk is, hoeft u niet te kijken naar enkele van de factoren die door al hun producten worden gedekt. Ze hebben goede koelkasten met geweldige functies en zijn gebouwd om u het leven gemakkelijk te maken. Laten we eens kijken hoe GE koelkasten presteren onder deze rubrieken.

1. Betrouwbaarheid

Het laatste wat u van een koelkast zou verwachten, is dat hij amper een jaar na aankoop stukgaat. Juist daarom is betrouwbaarheid een belangrijke factor die u in overweging moet nemen bij de aankoop van een koelkast. Maar uiteindelijk is een koelkast net zo betrouwbaar als de merknaam.

Gelukkig is GE Appliances een van de meest betrouwbare en beste koelkastmerken in het land naast Samsung koelkast, LG koelkast en Whirlpool koelkast. U mag van GE Appliances ongeveer dezelfde kwaliteit van service verwachten als van andere populaire koelkastmerken.

2. Temperatuurregeling

Dit is de eerste van de essentiële factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een GE-koelkast. Hoe goed de koelkast werkt, hangt af van drie componenten – de compressor, de verdampers en de luchtcirculatie. Deze bepalen vier belangrijke kwaliteiten van de koelkast:

 • Temperatuur
 • Vochtigheid
 • Luchtfiltratie
 • Luchtstroom

Goede koelkasten handhaven altijd een gelijkmatige temperatuur in de doos. Zij zijn ook ontworpen om bestand te zijn tegen schommelingen in de omgevingstemperatuur. De meeste GE koelkasten hebben een gebruiksvriendelijke temperatuurregeling waarmee u de gewenste temperatuur kunt selecteren.

GE’s Turbo Cool en Turbo Freeze instellingen helpen de koeling te versnellen wanneer dat nodig is. Voor voedingsmiddelen zoals fruit en groenten die maximaal moeten worden bewaard, hebt u koelkasten nodig die de vochtigheid, luchtfiltratie en luchtstroom optimaal kunnen regelen.

GE Profile GFD28GSLSS is hiervoor uitgerust met twee vochtigheidsgeregelde laden.

3. Waterdispenser & ijsmaker

Bijna alle GE koelkasten zijn uitgerust met een waterdispenser en ijsmaker. In feite heeft GE Appliances een streepje voor op andere merken omdat zij ontworpen zijn om een goede hoeveelheid ijs te leveren en op te slaan.

De GFD28GSLSS, bijvoorbeeld, wordt geleverd met een optionele 2e ijsmaker om ervoor te zorgen dat u niet per ongeluk zonder ijs komt te zitten. De waterdispenser heeft ook een LED-dispenserlampje om overvulling te voorkomen, een deuralarm en een waterfilterindicatielampje.

De PYE22PYNFS, die de populaire PYE22PSKSS vervangt, doseert ijsblokjes en crushed ice, terwijl de PSS28KSHSS 50% sneller ijs maakt dan andere modellen. De PYE22PYNFS is opmerkelijk omdat hij ook een Keurig K-Cup Brewing System voor koffie bevat. Maar in tegenstelling tot sommige high-end LG koelkasten, maken GE koelkasten geen ambachtelijk ijs.

4. Interieurontwerp

Uw keuze van een koelkast op basis van interieurinrichting hangt af van uw smaak en uw behoeften thuis. Wilt u meer kleine voorwerpen opbergen en hebt u schuifplanken nodig die ruimte creëren?

Moet u bij vaak geconsumeerde levensmiddelen, zoals eieren, kaas en melk, kunnen zonder dat er waardevolle, koele lucht ontsnapt? Heb je meer natuurlijk licht nodig in de box?

GE koelkasten hebben allemaal bepaalde unieke interieurkenmerken. De PSS28KSHSS, bijvoorbeeld, wordt geleverd met laden met meerdere niveaus, glazen vriesplateaus en verstelbare deurvakken om meer ruimte te creëren. De GFD28GSLSS heeft een deur-in-deurfunctie voor toegang tot vaak geconsumeerde etenswaren en dranken, en de GDE21ESKSS wordt geleverd met een schuiflade.

Deur in deur design in GE koelkasten

Wat zijn de populaire stijlen en maten van GE Koelkasten?

Deur ontwerp

GE koelkasten zijn er in verschillende modellen met verschillende deurontwerpen. Op basis hiervan kunnen wij ze in vier categorieën indelen:

 • Franse deur
 • Zij aan Zij
 • Bodem Diepvriezer
 • Bovenste Diepvriezer

GE, Profile, en Cafe Koelkast stijlen

Franse deur koelkasten hebben het koelgedeelte bovenop het vriesvak. Het koelkastgedeelte wordt afgedekt door twee deuren die vanuit het midden naar buiten zwenken. Openslaande deuren worden vaak geassocieerd met luxe en zijn daarom duurder dan soortgelijke modellen met andere deurontwerpen.

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben side by side koelkasten ook twee deuren, waarbij elke deur zowel de vriezer als de koelkast omvat. De meeste side by side koelkasten van GE hebben hun vriezer aan de linkerkant. Deze stijl levert soms ruimte- en opslagproblemen op en is meestal minder duur dan andere.

De koelkast met bovenvriesvak heeft zijn vriesvak boven op het koelkastgedeelte, terwijl de koelkast met ondervriesvak zijn vriesvak onder de koelkast heeft. Het zijn meestal de ruimste koelkasten, waarbij de modellen met vriesvak onderaan iets duurder zijn dan die met vriesvak bovenaan.

montagestijl

Alle koelkasttypes zijn ofwel naadloze modellen met aanrecht of modellen met grote capaciteit en standaarddiepte. Uw keuze hangt helemaal af van hoe u wilt dat uw keuken eruit ziet. Gelukkig kunt u bij GE Appliances de grootte van de koelkasten kiezen die voor uw keuken geschikt zijn.

De body’s van inbouwkoelkasten zijn zo ontworpen dat ze op één lijn liggen met de frontranden van uw keukenkastjes. Dit geeft uw keuken een gestroomlijnde uitstraling. De modellen met volledige diepte steken boven de kasten uit en bieden meer ruimte.

De gemiddelde 36 inch brede GE koelkast heeft een diepte van 21-23 kubieke ft. en een diepte van 27-29 kubieke ft. Mensen schatten hun kastruimte soms verkeerd in bij de aankoop van koelkasten. Dit is een zeer belangrijke factor om te overwegen, vooral als u de voorkeur geeft aan een gestroomlijnd uiterlijk.

Kleuren

GE koelkasten zijn verkrijgbaar in een van deze acht elegante kleuren – wit, zwart, leisteen, zwart leisteen, matzwart, matwit, roestvrij staal, en zwart roestvrij staal. Onze beste GE Profile serie koelkasten hebben meestal een roestvrij stalen buitenkant. Het idee is om de keukenkastjes bij elkaar te laten passen en het makkelijk schoon te maken.

De leisteen- en zwarte leisteenkleuren zijn uniek voor de gewone GE-serie. Matzwart en matwit zijn Cafe-specifieke kleuren en zijn bedoeld om uw keuken een luxueuze uitstraling te geven. Met Cafe series, kunt u ook handvat kleuren aanpassen. Sommige modellen, zoals de GTE15CTHRWW, hebben echter een elegante witte kleur.

GE Koelkast Kleuren

Hebben GE-koelkasten WiFi-connectiviteit? Is er een app?

Connectiviteitsfuncties zijn meestal aanwezig in high-end koelkasten en verbeteren het gevoel van luxe in huis. Afhankelijk van uw behoefte en wens kunt u kiezen voor koelkasten die bijhouden wat er in zit of die met behulp van spraak kunnen worden bediend.

Ja, er zijn verschillende GE koelkasten met connectiviteitsfuncties. Een groot aantal hiervan, zoals de PFE28KELDS en de PYE22KMKES zijn optionele Wi-Fi-koelkasten waarvoor de ConnectPlus-module nodig is.

De PVD28BYNFS en de PYE22PYNFS zijn uitgerust met een ingebouwde Wifi-verbindingsoptie. Deze koelkasten kunnen met spraak worden bediend en ondersteunen Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

Met de connectiviteitsfunctie kunt u uw GE-koelkast bedienen via de GE Kitchen App. Zo kunt u warm water plannen, de temperatuur aanpassen, belangrijke waarschuwingen ontvangen en updates krijgen over de status van de items in de koelkast.

Zijn GE-koelkasten energie-efficiënt?

GE-toestellen zijn energie-efficiënt en belasten het milieu minder. De ENERGY STAR-serie overtreft zelfs de federale energie-efficiëntie-eisen. Met GE koelkasten kunt u een paar honderd dollar per jaar besparen op uw energierekening.

5 Beste GE-koelkasten in 2020

Voordat we deze koelkastmodellen bekeken, konden we moeilijk beslissen welke factoren zwaarder zouden wegen dan de andere. GE heeft geweldige modellen koelkasten in elke serie en stijl.

Elk heeft unieke kenmerken die het onderscheiden van de anderen. We hebben gekeken naar betrouwbaarheid, kwaliteit, comfort, prijs en de unieke kenmerken. Hier zijn de top 5 GE Koelkast modellen op de markt.

1) Beste Budget GE Koelkast: GE GTE16DTNRWW, Bovenvriezer

Vervangt de uit productie genomen GTE15CTHRWW

De GTE15CTHRWW met Energy Star-beoordeling was vroeger onze beste keuze onder de GE-diepvrieskoelkastmodellen. Sinds 2016 is het ook consequent beoordeeld als de meest betrouwbare koelkast door andere handelaren, consumenten en beoordelingssystemen van derden.

De GTE15CTHRWW heeft verstelbare vriesplateaus, zodat u er gemakkelijker spullen in kunt doen. De doorzichtige lades maken het vinden en controleren van items ook gemakkelijk. De koelkast heeft ook een grote bergruimte bij de deur, die plaats biedt aan grote containers.

Vanaf december 2019 produceert GE de GTE15CTHRWW niet meer. Het bedrijf verving het model door de GTE16DTNRWW, die iets groter is met 15,6 Cu. Ft…

Naast de betrouwbaarheid heeft de GTE16DTNRWW een gebruiksvriendelijke temperatuurregeling. Zo kunt u het gewenste temperatuurbereik voor uw voedsel kiezen. De koelkast is voorzien van LED-verlichting, en de beweegbare rekken maken het gemakkelijk om levensmiddelen in de koelkast te plaatsen en te schikken.

De GTE16DTNRWW overtreft de federale energie-efficiëntie-eisen, waardoor het een van de meest efficiënte koelkastmodellen op de markt is. Dit bespaart u wat geld op de energierekening. Door de hoogglans witte kleur van het model zijn de buitenkant en het uiterlijk ook gemakkelijk schoon te maken.

2) Beste bodem vriezer GE Koelkast: GE GDE21ESKSS

30-inch 20,9 Cu. Ft. Diepvrieskoelkast

In de categorie vriezers komt de GDE21ESKSS als onze beste GE-koelkast uit de bus. Naast de basisuitrusting van de koelkast, zijn er nog andere kenmerken die we interessant vonden.

De GDE21ESKSS is uitgerust met een geavanceerd waterfiltersysteem dat 98% van de sporen van chemicaliën en farmaceutica uit water en ijs verwijdert. Nou, als u dat echt cool vindt, dan zult u de automatische fabrieksgeïnstalleerde ijsmaker van dit model geweldig vinden.

Wat opslag en ruimte betreft, is de GDE21ESKSS 30 breed en heeft hij een schuiflade waarmee u meer ruimte creëert om spullen in te leggen. Er zijn voedselplanken, laden en bakken, voor het opbergen en goed rangschikken.

Het model maakt gebruik van een multi-flow luchtsysteem voor een beter temperatuurbeheer. Met de gebruiksvriendelijke temperatuurregelaars kunt u de juiste temperatuur instellen voor uw gerechten en dranken.

Als u op zoek bent naar een temperatuur vriezer die eenvoudig te bedienen is, betrouwbaar is en u meer dan voldoende ruimte biedt, dan raden wij u de GDE21ESKSS aan.

3) Beste Side by Side GE Koelkast: GE Profiel PSS28KSHSS

36-inch 28,4 Cu. Ft. zij-aan-zij koelkast

De Profile Series PSS28KSHSS komt gemakkelijk als beste uit de bus bij de side-by-side GE koelkasten. Net als de GDE21ESKSS heeft de PSS28KSHSS een geavanceerd waterfiltratiesysteem dat 98% van de sporen van chemicaliën verwijdert.

Het model is uitgerust met een Arctica ijsmaker die tot 10 pond ijs kan bevatten en 50% sneller ijs produceert dan andere koelkasten in deze categorie.

De PSS28KSHSS is voorzien van laden met verschillende niveaus, glazen vriesplateaus en verstelbare deurvakken. Deze functies maken het gemakkelijker om levensmiddelen goed te rangschikken voor de ruimte. Het temperatuurbeheersysteem wordt geregeld door 4 elektronische sensoren en een korte luchttoren met eenvoudig te bedienen, nauwkeurige regelaars.

In tegenstelling tot de GDE21ESKSS en de GTE16DTNRWW is de PSS28KSHSS uitgerust met een dispenser voor gekoeld water, ijsblokjes en crushed ice. De automaat is voorzien van een deuralarm en kinderslot voor veiligheidsdoeleinden. De koelkast heeft ook schuine LED-verlichting die het hele vriesvak en het vershoudvak verlicht.

De PSS28KSHSS is een opmerkelijke koelkast die echt geweldig is, vooral voor mensen die een constante aanvoer van ijsblokjes nodig hebben. Op dit moment is het model een van de best beoordeelde side-by-side koelkasten.

4) Beste Franse deur GE Koelkast: GE GFD28GSLSS

27,8 Cu. Ft. koelkast met Franse deur, deur-in-deur stijl

GE openslaande deuren zijn gemaakt om uw keuken een luxueuze uitstraling te geven. GE GFD28GSLSS biedt dat en nog veel meer. Het heeft een “deur-in-deur” ontwerp dat u snel toegang geeft tot alledaagse items zoals snacks en drankjes.

De ijsmaker van de koelkast is bij de deur geplaatst en heeft geïntegreerde bakken die extra opbergruimte creëren. Er is ook een optionele tweede ijsmaker in de vriezer die van pas komt wanneer u een constante voorraad ijs nodig hebt.

De GFD28GSLSS heeft een geavanceerd waterfiltratiesysteem dat gebruik maakt van het RPWFE vervangingsfilter om 98% van de sporen van farmaceutica uit water en ijs te verwijderen. Het model is ook uitgerust met TwinChill-verdamper, die het klimaat in de vriezer en in de versafdeling altijd gescheiden houdt.

Bovendien beschikt de GFD28GSLSS over extra functies, zoals Wi-Fi-connectiviteit, deuralarm, ijsblokjesverdeler en elektronische temperatuurweergave.

De GFD28GSLSS mist de hands-free autofill functie die aanwezig is in sommige andere GE deur-in-deur modellen, maar slaagt er toch in een voorsprong te nemen op anderen in de categorie.

5) Beste algemene GE Koelkast: GE profiel PYE22PYNFS

36-inch 22,2 Cu. Ft. Slimme Counter-Depth Franse-Deur Koelkast

De GE Profile PYE22PYNFS is de beste GE koelkast in onze lijst. Hij vervangt sinds kort de populaire voorganger PYE22PSKSS met de vingerafdrukbestendige roestvrijstalen afwerking. Het Keurig K-Cup koffie zetsysteem is het eerste kenmerk, naast andere, waarmee het zich onderscheidt van andere koelkasten.

Het model is voorzien van een aanrechtmodel, waardoor het perfect in uw keuken past en de algemene aanblik versterkt.

Misschien wel het meest indrukwekkende kenmerk van de PYE22PYNFS is zijn slimheid. Hij is uitgerust met het ConnectPlus WiFi systeem waarmee u de koelkast met uw stem kunt bedienen. Er is ook de GE Kitchen app waarmee u warm water kunt plannen voor het zetten van thee of koffie.

Net als de GFD28GSLSS heeft de PYE22PYNFS een geavanceerd waterfiltratiesysteem dat gebruik maakt van het RPWFE filter om sporen van farmaceutische stoffen te verwijderen. Het is ook uitgerust met TwinChill-verdamper voor een gescheiden klimaat in het vriesvak en het vershoudvak. En dan zijn er nog de vitrine LED-verlichting, het deuralarm en de externe digitale temperatuurdisplay.

De Profile serie ENERGY STAR PYE22PYNFS is een high-end koelkast met een premium prijsstelling. Maar het is zeker een aanvulling op een luxueuze levensstijl en biedt waar voor zijn geld.

Conclusie

GE Appliances koelkasten staan bekend om hun betrouwbaarheid, goede kwaliteit en innovatieve functies. Dit komt tot uiting in al hun koelkastmodellen op de markt. Ze gaan zeer lang mee en hebben allemaal ten minste 1 jaar bedrijfsgarantie.

In onze beoordeling hebben we gekeken naar betrouwbaarheid, energie-efficiëntie, gebruiksgemak, extra functies en prijs, in die volgorde voordat we de koelkasten rangschikten. De Profile serie PYE22PYNFS verslaat met gemak de andere modellen om ons #1 GE koelkast model te worden. We houden van zijn intelligentie, het Keurig K-Cup koffiezetsysteem, en andere coole functies.

De andere koelkastmodellen op onze lijst zijn onze topkeuzes in hun categorie en hebben ook geweldige functies. Voordat u definitief beslist welke GE koelkast u wilt kopen, raden wij u aan onze koopgids door te nemen en ook uw budget in aanmerking te nemen. U kunt altijd goede GE koelkasten en goede begeleiding krijgen bij Designer Appliances, uw erkende detailhandelaar.

Blijf koel, altijd!

Vaak gestelde vragen

Waar worden GE-koelkasten gemaakt?
GE maakt zijn koelkasten in verschillende fabrieken in de VS en overzee. Zo komen bijvoorbeeld de xxAP5-modellen uit Louisville, terwijl de xxxSXS en een aantal hoogwaardige Franse deurmodellen uit Celaya Mexico komen. Anderzijds wordt het nieuwe 4-deurs koelkastplatform (inclusief Profile en Cafe) gemaakt in de ultramoderne fabriek in China.

Tenslotte komen de topvriezers (dat is nog steeds bijna de helft van de op de markt verkochte GE koelkasten) uit een pas gerenoveerde fabriek in Decatur, Alabama.

Hoe lang gaan GE-koelkasten mee?
De levensduur van een goede en goed onderhouden koelkast kan variëren van 14 tot 26 jaar. Met de juiste ondersteuning gaan GE koelkasten wellicht wat langer mee. Zorg ervoor dat u de handleiding van de koelkast leest en zorg goed voor uw koelkast.

Zijn GE-koelkasten betrouwbaar?
GE Appliances is een van de top drie koelkastmerken in de VS. Hun koelkasten zijn gebouwd om betrouwbaar te zijn en waar voor hun geld te bieden.

Wat beter is: Zij-aan-zij of tweedeurs GE koelkast?
Een koelkast met Franse deur is in feite een zij-aan-zij koelkast met een vriesvak onderin. U kunt dus beter een Franse deur koelkast kopen die vergelijkbaar is met uw gewenste side by side model. Maar sommige GE side by side koelkasten hebben betere kenmerken dan sommige Franse deur koelkasten.

Op welke temperatuur moet mijn GE-koelkast worden ingesteld?
Uw vriezer moet op 0 F worden ingesteld voor optimale prestaties. De temperatuur van het koelkastgedeelte hangt af van het voorwerp dat erin ligt, maar moet altijd onder 40 F worden gehouden (idealiter 37 F).

Wat denkt u van GE Profile PWE23KSKSS?
Na het publiceren van onze review ontvingen wij meerdere vragen over deze GE Profile koelkast. Hier volgt een kort overzicht van onze ervaring met PWE23.
Deze aanrechtmodel Franse deur koelkast heeft een breedte van 36 inch en een hoogte van 69 inch, waardoor hij goed past in de meeste standaardkeukens. U kunt de temperatuur instellen met een echte thermostaat in plaats van te vertrouwen op oude rooksignalen zoals een 1,2,3 aanduidingen die u vindt op minder capabele koelkasten. De PWE23 houdt de temperatuur vast en dubbele verdampers helpen de vochtigheid en de koele luchtcirculatie in evenwicht te houden tussen het koel- en het vriesgedeelte. Dit heeft als voordeel dat het voedsel lang houdbaar is.

De PWE23KSKSS is verkrijgbaar in verschillende kleuren – roestvrij staal, leisteen en zwarte leisteen.

Wat is een garageklare koelkast? Kan ik mijn koelkast niet gewoon in de garage gebruiken?
De meeste garages zijn niet geïsoleerd. Daarom worden ze warm in de zomermaanden en zeer koud in de winter. De prestaties van een koelkast zijn afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Tijdens dagen met lage of hoge temperaturen (niet eens extreme omstandigheden) kan een gewone koelkast niet presteren. Bijvoorbeeld, u bent in New Jersey en de temperatuur in de garage bedraagt 37 F. Uw koelkast kan de compressor uitschakelen, waardoor de artikelen in de vriezer kunnen bederven.

GE brengt in 2020 een nieuwe garageklare koelkast op de markt die bestand is tegen temperatuurschommelingen in de omgeving, zodat uw voedsel veilig is.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 17 december 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts