Geef de perfecte kook cadeau deze zomer


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Voor velen van ons zijn barbecues een belangrijk deel van de zomer. Het is een geweldige manier voor gezinnen om samen te komen en te genieten van het weer en van elkaars gezelschap. Cookouts hebben veel activiteiten, zoals hoefijzers, volleybal en zwemmen, maar het populairst is grillen. Naarmate de grilltechnologie in de loop der jaren is verbeterd, is ook de populariteit van deze kookmethode toegenomen. Nu zijn het niet alleen vaders die steak roosteren, maar zijn er ook moeders die hamburgers grillen op houtskool en mensen die exquise groenteschotels maken met grote propaangrills.

Maar het is niet alleen de diversificatie van voedsel dat op de grill wordt bereid. Er zijn tientallen nieuwe en unieke gereedschappen en speelgoed die een waardevol geschenk zijn voor iedereen die deze zomer een kookfeest organiseert. Hoewel grills vaak zelf als cadeau worden gegeven voor Vaderdag, huwelijken en jubilea, zijn hier enkele accessoires die een superieur housewarming- of Fourth of July-cadeau zullen zijn.

Een grillhoes
Dit cadeau heeft misschien niet het flitsende en opwindende van de andere voedselgerelateerde opties die er zijn, maar een echte griller zal het echt waarderen. Hoezen kunnen in de loop der jaren scheuren of vuil worden, dus een nieuwe hoes zou een geweldig cadeau zijn voor een goede vriend of familielid. Meestal moet u het merk en model van de grill kennen om de beste dekking te krijgen. Neem een duurzaam materiaal zoals vinyl.

Een warmhoudplaat voor buiten
Dit geschenk is wat duurder, maar perfect voor de griller die de hele zomer kookfeestjes houdt. Deze speciale apparaten werken op dezelfde manier als warmhoudbakken voor binnen, met stoom en verwarmingselementen om elk gerecht perfect te houden voor het feest. U kunt honderden kippenvleugels bereiden en ze allemaal op hetzelfde tijdstip en dezelfde temperatuur serveren door ze in de lade te bewaren wanneer u meer vleugels op de grill moet leggen.

Speciale houders
Zoals het tijdschrift Real Simple uitlegt, hebben sommige van de beste (en meest redelijk geprijsde) geschenkopties te maken met het vasthouden van bepaalde voedingsmiddelen om ze beter te laten grillen. Met het Weber roestvrijstalen ribrek kunnen ervaren barbecuers ribbetjes maken zonder het hele grilloppervlak te gebruiken. Deze ribben worden rechtop gehouden voor een betere warmtecirculatie en een kleiner oppervlak op de grill. Het tijdschrift wees ook op hotdoghouders die voorkomen dat uw worstjes aanbranden en een houder voor bierblikjes waarmee u gemakkelijker kip met bier of wijn erin kunt bereiden.

Een pizzasteen
Veel liefhebbers van lekker eten zullen proberen hun eigen speciale pizza te maken – hun zelfgemaakte saus, tuingroenten en speciale vleessoorten in een taart mengen – maar dat is moeilijk in een traditionele oven. Of u nu iets koopt voor een culinaire experimentator of een pizzaliefhebber, u kunt hem of haar het beste een pizzasteen geven die geschikt is voor grills in plaats van ovens. Zo krijgt de pizza die knapperige korst en bruin wordende kaas die je in een pizzaoven ziet. Neem wat deeg en ingrediënten mee als je dit cadeau brengt, want je zult het meteen willen gebruiken.

Speciale spatels
Voor hamburgers werkt een spatel prima, maar voor grote stukken vlees, zoals varkensvlees of een hele kip, kan het lastig zijn om het voedsel te manoeuvreren zonder dat uw handen vuil worden of verbranden. Een nieuwe specialiteit heet Bear Paws. Deze gereedschappen zien eruit als berenklauwen, als scherpe brede vorken die je in je handen kunt houden. U kunt de scherpe randen in de borst van een vogel steken om deze op de grill te verplaatsen of u kunt ze zelfs gebruiken om varkensvlees te trekken voor een barbecue traktatie. Als uw gastheer veel vis kookt, zal een viskeerder altijd een welkome aanvulling zijn op zijn grillaccessoires.

Een barbecuewok
De meeste geschenkideeën zijn toegespitst op het grillen van vlees, maar mensen kunnen een hele reeks gerechten klaarmaken voor een cookout. Een van de redenen waarom mensen het bij hamburgers, hotdogs en maïs houden, is dat het moeilijk is om andere maaltijden op het geraspte oppervlak te bereiden. Als u dus op zoek bent naar een grillcadeau, denk dan aan een speciale wok voor barbecues, die het tijdschrift Men’s Health aanbeveelt. De wijd uitlopende pan is gevuld met kleine gaatjes, zodat u de vlammen erin kunt krijgen zonder dat uw groente-roerbaksel erdoor valt.

Een grillpers
Net als met de wok en de pizzasteen, kunt u met een grillpers uw geschenk diversifiëren wat de gastheer op de grill kan klaarmaken. Business Insider noemde de grillpers een noodzaak voor elke griller omdat hij niet alleen vlees vasthoudt om omkrullen te voorkomen, maar mensen ook in staat stelt om met gemak panini’s en tosti’s te maken. Dankzij dit verzwaarde gereedschap kunnen ze broodjes van restaurantkwaliteit maken met gesmolten kaas, authentieke grillstrepen en een goudbruine korst.

Als je een cadeau geeft tijdens een kookfeest, kun je er bijna zeker van zijn dat je gastheer of gastvrouw het aan het eind van de dag zal gebruiken. En vaak profiteert u er zelf ook van – niet alleen van de heerlijke traktaties die u uw gastheer of gastvrouw hebt laten maken – maar mogelijk ook van een herhaalde uitnodiging!

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 21 april 2014. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts