Hoe kunt u profiteren van een Miele stofzuiger?


Laatst gewijzigd
Juli 30, 2020

Wanneer was de laatste keer dat je kon zeggen dat je stofzuigen leuk vond? Als dit een van uw meest gehate klusjes is, kunt u er een gemakkelijke taak van maken door te investeren in een stofzuiger die de moeite waard is. Miele maakt een grote verscheidenheid aan modellen voor elke levensstijl. Of u nu een drukke moeder bent of een jonge werkende professional, er is waarschijnlijk een Miele-product dat u kan helpen stof en vuil op afstand te houden.

Het bedrijf werd meer dan 114 jaar geleden opgericht en heeft sinds zijn bescheiden begin zowel huishoudelijke als commerciële apparaten gemaakt. Miele is bekend geworden door de productie van producten van topkwaliteit en streeft ernaar een leider in de industrie te zijn. Tot de kernwaarden van het bedrijf behoren het bieden van gemoedsrust aan zijn klanten, alsmede het bieden van duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom weet u dat u een duurzaam product in huis haalt wanneer u een Miele koopt.

Toch is het de moeite waard om even stil te staan bij de voordelen van Miele stofzuigers. Of u er nu morgen of later een wilt kopen, als u de voordelen van Miele-producten kent, kunt u de beste keuze voor uw huishouden maken.

S1-serie
De S1-serie kan eenvoudig worden omschreven als de stokstofzuigervariant van Miele, die zowel in commerciële als residentiële omgevingen wordt gebruikt. Het heeft een aantal kenmerken die het efficiënt en uniek maken in vergelijking met soortgelijke producten op de markt.

 • Klassieke gecombineerde vloerzuigmond Tapijt/Schoon – Dankzij deze functie kunnen gebruikers tijdens het stofzuigen naadloos overschakelen van zware tapijten naar gladde vloeren zonder dat ze een reeks verschillende instellingen hoeven te kiezen.
 • De Miele Wand – De stok, of Miele Wand, is in hoogte verstelbaar, wat betekent dat gebruikers nooit hoeven te bukken of hun rug pijn hoeven te doen om de stofzuiger te gebruiken.
 • Gereedschapskist – Elke stofzuiger heeft een gereedschapskist bovenin het model, zodat u gemakkelijk accessoires kunt gebruiken wanneer dat nodig is.
 • Snelle kabelontkoppeling – Een systeem met twee klemmen houdt de bedrading op zijn plaats tijdens het stofzuigen, en een draai aan de ontkoppelingsknop kan ervoor zorgen dat de bedrading nooit vast komt te zitten op de vloer.
 • Miele AirClean System™ – Het Miele AirClean System™ vangt tot 99 procent van de stofdeeltjes op en zorgt ervoor dat ze niet in de lucht van de woning van de gebruiker terechtkomen.
 • FiberTeQ gecombineerde vloerborstel – Deze elektrische vloerborstel kan hardnekkig vuil uit vloeren en krappe hoeken helpen verwijderen.
 • Miele IntensiveClean PlusTM -stofzak – In tegenstelling tot andere stofzakken, is deze stofzak ontworpen om de zuigkracht te behouden en de filtratie te verbeteren.

S5-serie
Als u iets nieuws wilt proberen, de S5-serie bestaat uit stofzuigers met een slank ontwerp en krachtige functies. Miele heeft deze lijn bekend gemaakt om zijn stijlvolle uiterlijk en karakter, maar hij staat ook bekend om het efficiënt verwijderen van vuil en afval in zowel commerciële als residentiële omgevingen. Hier zijn enkele van de meest opvallende kenmerken van de S5-lijn.

 • Intelligente automatische instelling – Deze functie houdt in dat alle S5 stofzuigers het type vloerbedekking dat wordt gestofzuigd kunnen aftappen en dienovereenkomstig kunnen aanpassen voor een adequate zuigkracht.
 • Driepuntsbesturing – Deze producten hebben allemaal 360 graden zwenkwielen op stalen assen voor maximale mobiliteit en duurzaamheid.
 • Dubbelzijdige steelhouder – De steelhouder houdt de accessoires uit de weg wanneer u de stofzuiger van de ene kamer naar de andere of een trap op moet vervoeren.
 • Vermogensaanpassing op zes niveaus – Met deze functie hoeft u zich geen zorgen te maken over het ontbreken van de juiste instellingen op uw stofzuiger voor alle soorten vloerbedekking in uw huis. Of u nu een massief houten vloer hebt of hoogpolig tapijt, de S5-serie is gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Miele vs. Dyson
In het verleden zijn er veel vergelijkingen geweest met Dyson stofzuigers, die over het algemeen worden afgeschilderd als net zo veelzijdig en efficiënt. Het is echter de moeite waard om enkele voordelen van Miele ten opzichte van Dyson te bekijken voordat u een nieuwe stofzuiger koopt voor uw benodigdheden.

Zoals Apartment Therapy meldde, kunnen Miele-stofzuigers worden gebruikt met hoogrendement-deeltjesfilters. Dit kan van cruciaal belang zijn voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen die baat kunnen hebben bij schonere lucht om in te ademen.

Er zijn zeker voor- en nadelen aan elke fabrikant, maar het is moeilijk om te twisten over de reputatie die Miele heeft ontwikkeld in de industrie. Of u nu geïnteresseerd bent in een staand model of een stofzuiger voor thuis, er is waarschijnlijk een product dat bij u past. En het beste van alles is dat u met een gerust hart kunt weten dat u een stofzuiger hebt gekocht van een betrouwbare leider in de sector.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 september 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts