Spreid wat vakantie uit door het versieren van uw apparaten


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Uw huis versieren is een van de spannendste onderdelen van de feestdagen. Van het snoeien van de boom en het ophangen van fonkelende lichtjes tot het versieren van de schoorsteenmantel, er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw huis klaar te maken voor de feestdagen. Maar heb je er ooit aan gedacht om je toestellen te versieren? Zij zijn tenslotte het middelpunt van uw keuken!

Van het toevoegen van een krans op uw bereik kap tot het hebben van wat plezier met uw koelkast, er zijn zo veel eenvoudige manieren om uw apparaten te integreren in uw vakantie decor. En laten we eerlijk zijn …. het is een moeilijk jaar geweest. Dus wie zoekt er niet naar een excuus om het extra feestelijk te maken?

1) Voeg een krans toe aan uw afzuigkap

Plaats een decoratieve krans op de afzuigkap

Uw afzuigkap is de perfecte plek om uw keuken een feestelijk tintje te geven. Een eenvoudige krans voegt zoveel warmte en comfort toe aan uw ruimte en kan gemakkelijk worden verwisseld afhankelijk van de feestdag. Voor de winter adviseren wij groen met besneeuwde dennenappels of seizoensbloemen voor kleine kleuraccenten. Deze look kan worden gecreëerd met behulp van schadevrije commandohaken of magneten.

2) Opnemen van decoratieve handdoeken

Gebruik decoratieve handdoeken om kleur toe te voegen aan de oven- of vaatwasmachinedeur

Niet voor niets zijn decoratieve handdoeken niet weg te denken uit zo veel huizen – ze zijn mooi en functioneel. Deze kunnen gemakkelijk op het handvat van uw oven of vaatwasser worden geplaatst voor het perfecte vleugje kleur. U kunt ook effen kleuren en patronen combineren en afstemmen op de rest van uw keukeninrichting. Deze handdoeken zijn ook super kosteneffectief en gemakkelijk te vinden in zowat elke woninginrichting of ambachtelijke winkel.

3) Voeg een decoratief bord boven uw kachel toe

Plaats een decoratief bord boven de kachel

Op zoek naar een manier om wat ruimte te besparen op je backsplash? Probeer eens een decoratief bord boven uw fornuis te plaatsen om wat dimensie toe te voegen aan deze vaak over het hoofd geziene ruimte. U kunt kiezen voor een seizoensgebonden bord of iets meer wintergroen dat het hele jaar door kan worden opgehangen. Gebruik alleen een metalen bord om brandgevaar te voorkomen.

4) Vermaak je met je koelkast

Wikkel de koelkast als een cadeautje voor een feestelijke uitstraling

Als u een leuke manier zoekt om uw kinderen bij de actie te betrekken, laat ze dan helpen de koelkast te versieren. Als je een witte koelkast hebt en voor een speelser decor wilt gaan, laat ze dan cirkels uitknippen uit bouwpapier om een sneeuwpop te maken. Knip ook een wortelneus, een sjaal en een hoge hoed uit, zodat je sneeuwpop helemaal klaar is voor de winter.

Wil je een meer klassieke look? Gebruik oversized lint om je koelkast als een cadeautje in te pakken. Als u een koelkast met openslaande deuren of een side-by-side koelkast hebt, moet u het lint dienovereenkomstig afknippen, zodat het niet verhindert dat de koelkast opengaat.

Al met al zijn uw apparaten een groot onderdeel van uw totale keukenontwerp. Moeten ze dan niet ook een groot deel van uw vakantiedecoratie uitmaken? Laat ons in de commentaren weten of u deze ideeën al dan niet in uw keuken zou toepassen. En vergeet niet om ons je foto’s te laten zien en ons te taggen op social media met #DAInspired.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 26 oktober 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts