Kalamazoo barbeque – 5 redenen waarom het is de beste [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Met een Kalamazoo-grill kunt u precies doen wat u van uw ouders niet mocht doen: spelen met vuur. Deze BBQ-grill is ontworpen om met maximaal plezier te koken op gas, houtskool of hout; of alle drie tegelijk.

Kalamazoo erkent dat we drukke levens hebben. Daarom nemen ze de stress weg van het grillproces, van het aansteken van de kolen, het regelen van de temperatuur tot het opruimen. Opstoken behoort ook tot het verleden met een Kalamazoo grill, dankzij het diepe ontwerp van de vuurkist. (Wij zullen in de loop van het artikel dieper op deze punten ingaan.)

U kunt uw hele buitenkeuken rond Kalamazoo grills bouwen. De pizzaoven (favoriet bij de kinderen), gaucho-grill (die u in een Argentijnse cowboy verandert), rookoven, onderbouwkoelkast, en opbergkasten zijn allemaal weerbestendig en gebouwd om lang mee te gaan. In feite is Kalamazoo zo overtuigd van hun vak dat zij dit ondersteunen met een overdraagbare garantie van 25 jaar.

Kalamazoo grills evolueren voortdurend. Als voorbeeld: de Shokunin Kamado grill is na uitvoerig testen vanaf september 2019 beschikbaar. We behandelen dit in het gedeelte speciaal koken van dit artikel.

Vanaf het moment dat u met uw onderzoek begint tot aan de installatie van uw Kalamazoo buitenfornuis en gedurende de vele jaren dat u nog zult grillen, is Kalamazoo er voor u. Kalamazoo weet dat het ontwerpen van uw buitenruimte soms opties en ideeën vereist, daarom bieden zij gratis end-to-end ontwerpondersteuning. De “ontwerpstudio” kan uw buitenvisie omzetten in een blauwdruk die klaar is voor uw tuinarchitect om werkelijkheid te worden. Wordt een Kalamazoo grill meester, heb plezier en creëer blijvende herinneringen door deel te worden van de Kalamazoo kook gemeenschap.

Onze video met geweldige beelden legt de Kalamazoo Grill uit

Kalamazoo Grill modellen – Overzicht

Kenmerken K500 K750 K1000
Grill zone 23×22 / 506 vierkante meter. 33×22 / 726 vierkante meter. 46×22 / 1.012 vierkante meter.
Totale breedte 28 in. 38 in. 51 in.
Bronzen Brander 2 3 4
Hybride Brandhout & Kolen 1 Lade 1 Lade 2 Laden
Directe temperatuur 350 tot 1.000ºF 350 tot 1.000ºF 350 tot 1.000ºF
Indirecte temperatuur 200 tot 700ºF 200 tot 700ºF 200 tot 700ºF
Laag en traag 200 tot 300ºF 200 tot 300ºF 200 tot 300ºF
Totaal BTU’s 73.000 BTU 98.100 BTU 128.800 BTU
Infrarood Rotisserie Ja Ja Ja, met 2 branders
aangepaste snij laser oppervlakken Past 2 Past 3 Past 4
Marin-Grade Roestvrij Beschikbaar. Beschikbaar. Beschikbaar.
Ingebouwd Ja Ja Ja
Vrijstaand Ja Ja Ja
Prijs $13,795 $16,995 $21,995

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om u te helpen bij het ontwerpen van uw droombuitenkeuken.

Kalamazoo Specialty Cooking

Product Omschrijving
Kalamazoo Gaucho Grill Argentijnse stijl houtvuur grill. U kunt de roosters en de rotisserie hoger of lager zetten. Start het vuur gemakkelijk met de hulp van twee krachtige branders. 33×22 / 706 vierkante in. totaal grilloppervlak; Ongeveer 48.000 BTU’s
Kalamazoo Pizza Oven Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling is hij ideaal voor alle soorten pizza’s: Napolitaanse, New Yorkse, Chicago-stijl of Calzones. Snelste opstarttijd – bereikt 800 F in 1/2 uur. Bereid de pizza’s in 2-3 minuten. Twee branders, één voor de bovenkant en één voor de onderkant. Ideaal voor vele andere soorten voedsel.
Kalamazoo Rookoven De enige rookkast voor onder de toonbank die naadloos kan worden geïntegreerd met de omringende kasten. Zwaartekracht gevoed, een lading gaat 16 tot 24 uur mee, rookt in ideale conditie 175 – 225 F, ruim, groot genoeg voor 2 kalkoenen
Shokunin Kamado Grill Echt een ambachtelijk stuk met een geweldige techniek erachter. Een geweldige rookoven en een bbq grill. Absoluut de beste Kamado grill op de markt

Met een Kalamazoo grill kunt u koken op houtskool, hout of gas naar keuze. Kies er een of combineer ze om te experimenteren en plezier te beleven aan het koken. Je hoeft niet te knoeien met aanstekervloeistof of voodoo technieken doorgegeven van vrienden. Druk gewoon op de knop om de speciale brander te activeren die gemakkelijk kolen of hout aansteekt. Deze functie alleen al maakt van u een held in de buurt.

Met een Kalamazoo grill kunt u de temperatuur nauwkeurig regelen tussen 250 en 1.000 Fahrenheit. De hybride grill is heet genoeg dat u niet eens een brander nodig heeft. Om je een referentiepunt te geven, de oude Weber van je vader werd vroeger 500-550 Fahrenheit heet. De meeste pro-grills kunnen geen 1.000 graden bereiken, zelfs niet met speciale branders. Deze grill doet dat en geeft u de mogelijkheid om het kookproces te controleren.

Onder de laden bevinden zich gegoten bronzen drakenbranders voor het hout en de kolen, die voor een intense hitte zorgen. Elk van de branders weegt meer dan 14 pond en is een achtste inch dik. Dankzij hun unieke ontwerp kunnen deze branders de as of het kookvocht dat van bovenaf druipt, tegenhouden.

Kalamazoo grills hebben geen interne verlichting. Dit is een gevolg van de hoge bedrijfstemperaturen die deze BBQ’s bereiken en het feit dat in de handel verkrijgbare gloeilampen gewoon niet tegen deze extremen bestand zijn.

(2) Superieur grillontwerp – Beste convectie-effect dankzij diepe vuurhaard

Het slimme ontwerp van een Kalamazoo grill zorgt voor luchtcirculatie, zowel onder als boven het kookoppervlak. Dat is het geval ongeacht de gekozen grill, ook bij ingebouwde pro-grills. De grill heeft bodempannen die tussen 27 en 29 inch onder de grillroosters zitten. De concurrentie reikt daarentegen slechts 10 duim diep. Deze extra diepte levert uitzonderlijke rook- en braadcapaciteiten op dankzij de indrukwekkende dynamiek van de warmtecirculatie.

De branders van een Kalamazoo grill bevinden zich onder de hybride vuurlade, waardoor het verwarmingsoppervlak nog groter wordt. Het ontwerp bevat ook luchtopeningen aan de bovenzijde van de grill, wat helpt bij de temperatuurnauwkeurigheid, vooral met kolen of hout.
Als u voedsel rookt of de smaak wilt versterken, gebruik dan natte houtsnippers. U zult het geweldig vinden dat u de koepel niet hoeft te openen om de hybride vuurlade van de grill te openen.
Wie niet wil dat schoonmaken een bijzaak is, zal van een Kalamazoo-grill houden. In plaats van een kleine vetopvangbak hebben alle Kalamazoo grills grote en diepe opvangbakken die gemakkelijk te hanteren zijn. Om de rommel te beperken, staat deze bak op een afgesloten plaats bij de bodem van de grill. Om verder te helpen bij het opruimen, produceert de grill minder as omdat hij op extreem hoge temperaturen werkt.

De grill zelf is gemaakt van 304 roestvrij staal voor duurzaamheid en bescherming tegen corrosie en oxidatie. Om mogelijke slijtage verder te beperken, gebruikten de ingenieurs van Kalamazoo roestvrij staal van marinekwaliteit voor klinknagels en schroeven. Deze kwaliteit van roestvrij staal staat bekend om zijn indrukwekkende duurzaamheid in de zwaarste omstandigheden.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om u te helpen bij het ontwerpen van uw droombuitenkeuken.

(3) Roosteren met gemak en tot in de perfectie

U kunt een Kalamazoo grill gebruiken om indirect te braden of te grillen met gemak. Met de grill braadt u een hele kip in slechts 35 minuten. Als u de voorkeur geeft aan indirecte warmte, kunt u houtskool of hout aan de voorkant van de grill leggen of de infraroodbrander bijstellen.

Om uw braad- en kookwerk vlekkeloos te laten verlopen, wordt de grill geleverd met een kookboek met gidsen en recepten. U vindt er stap-voor-stap instructies voor recepten zoals het bereiden van een biefstuk. Dat specifieke voorbeeld omvat alles, van dichtschroeien op direct vuur tot gebruik van de indirecte warmtezone.

Het doel is gemak en controle, ongeacht de temperatuur. Rooster tussen 350 en 650 Fahrenheit of rook laag en langzaam tussen 200 en 300 Fahrenheit, afhankelijk van uw voorkeur.

Elke Kalamazoo grill heeft ook zijn eigen rotisserie, compleet met een verborgen motor. Door de motor te verbergen ziet de grill er beter uit en wordt de motor beschermd om de levensduur te verlengen. De kettingschakel om het vlees te draaien is ook mooi en discreet.

(4) Speciale oppervlakken voor vlees, groenten en vis

De Kalamazoo grills staan bekend om hun laser gesneden oppervlakken die een kwart inch zijn. De speciaal ontworpen platen verkorten de kooktijd met maar liefst 50 procent door de warmte vast te houden.

Laser gesneden oppervlak voor vlees: Dit is een plat oppervlak met een grote opening waardoor u het vlees van uw keuze kunt blootstellen aan de vlam om te garen. Het werkt perfect voor steaks, hamburgers, en elk ander soort vlees.

Laser gesneden oppervlak voor vis: Dit speciale oppervlak heeft iets kleinere openingen. Dat verbetert het vaste oppervlak. Het resultaat is een oppervlak waarmee u een steak kunt dichtschroeien, roerbakken of uw favoriete delicate vis kunt bereiden.
Laser gesneden oppervlak voor groenten: Dit oppervlak maakt een grillmand overbodig. Vergeleken met de andere Kalamazoo grill oppervlakken, heeft deze kleinere openingen. Het is ideaal voor kleine groenten, van bonen tot asperges.
Laser gesneden Plancha Grill oppervlak: Tot slot is dit oppervlak een stevige kwart inch dik en perfect voor teppanyaki, hamburgers in dinerstijl, eieren, spek en pannenkoeken. Als u niet bekend bent met het idee van een plancha grill, het is vergelijkbaar met een bakplaat, maar met een lagere warmte-intensiteit aan de randen en meer warmte in het midden.
Deze roosters zijn allemaal optioneel en zijn gebaseerd op uw behoeften en de grootte van uw grill. U kunt ze allemaal krijgen voor 375 dollar per stuk voor uw Kalamazoo grill.

(5) Verminderd risico op flare-ups

Oprispingen die leiden tot inconsistente en frustrerende grillervaringen zijn nu een verre herinnering. Kalamazoo grills beheersen het opvlammen van vuur dankzij de lagere plaatsing van de branders en vuurkist. Dat verkleint het risico dat vlammen de bovenkant van de grillroosters bereiken, waardoor dat zeer onwaarschijnlijk wordt. Aangezien er vlammen ontstaan wanneer het vet of voedsel de vlammen bereikt, worden vlammen hierdoor bijna geëlimineerd.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om u te helpen bij het ontwerpen van uw droombuitenkeuken.

Kalamazoo Gaucho Grill

Een gaucho-grill is de perfecte Kalamazoo-grill voor mensen die hun plezier buiten willen maximaliseren. Dankzij de speciale branders hoeft u bij deze grill geen hout meer aan te steken. Hij verwarmt in 20 tot 25 minuten tot de ideale temperatuur, met variaties op basis van het gekozen hout of de gekozen kolen.

Gebruik tijdens het koken de rotisserie met zijn verborgen motor die de ketting aandrijft. Of maak gebruik van het spaakwiel van 30 inch dat het kookoppervlak hoger of lager kan zetten. Kies voor een lasergesneden grill-oppervlak. Of u gebruikt het ideale V-vormige rooster met Argentijns design, inclusief een lekbak die de rommel wegwerkt.

Er zijn drie modellen beschikbaar. U kunt kiezen voor een vrijstaand model met of zonder zijbrander of een ingebouwde gaucho-grill.

Kalamazoo Pizza Oven

De Kalamazoo Pizza Oven is een andere uitstekende keuze, vooral als u gasten ontvangt. Het unieke ovenontwerp, met precieze temperatuurregelaars en een holle ruimte onder de pizzasteen, reageert snel en nauwkeurig op temperatuurveranderingen. Hierdoor kan de steen in een mum van tijd opwarmen tot hoge temperaturen. Het bereiken van 800 Fahrenheit duurt slechts een half uur!

Het maakt niet uit waar u staat in het debat over kolenoven versus houtverbranding, Chicago versus New York style, met de pizzaoven van Kalamazoo kunt u een meesterwerk creëren dat de beste pizza’s in zijn klasse moeiteloos zal overtreffen. Het wordt nog leuker wanneer de gasten hun eigen favoriete pizza, calzones of dessertpizza’s met vers fruit samenstellen.

De Kalamazoo grill is niet alleen geschikt voor pizza, maar ook voor het bakken van brood, het bereiden van vis en andere traditionele barbecueklussen zoals macaroni met kaas. Voor nog meer veelzijdigheid zijn er aparte branders. Al deze opties wachten op uw creativiteit en het grillen seizoen plezier is net begonnen.

Shokunin Kamado Grill

Kamado grills zijn een populaire keuze voor liefhebbers van grillen. Met deze grills kun je net zo makkelijk roken als bbq-en. Kalamazoo heeft een stap gezet om de lat in deze categorie hoger te leggen met de lancering van de Shokunin grill. Deze grill geeft u de kans om op veel verschillende manieren te experimenteren en de ware grillmaster te worden.

De Shokunin (wat ambachtsman of handwerksman betekent in het Japans) heeft een unieke vorm zodat u het vuur in drie verschillende standen kunt opbouwen voor verschillende soorten voedsel en kooktechnieken. U kunt het vuur zelfs verschuiven voor meer indirect koken.

Je kunt schroeien als een pro met roosters die je dichter bij het vuur kunt laten zakken. De isolatie is gewoon geweldig in deze grill, zodat u kunt koken met slechts 8 pond houtskool zo’n 40 uur.

De grill staat op een standaard die fraai is gemaakt van ipe (spreek uit als ee-pay) hout. Deze stand is opmerkelijk aangezien de meeste bedrijven terugdeinzen voor het gebruik van ipe, omdat het de dichtste en vele malen harder is dan de meeste houtsoorten. Als u zich afvraagt hoe het zit met de levensduur en slijtage, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ipe is van nature bestand tegen weersinvloeden, insecten, schuren en rotten.

Conclusie

Zodra u de kap opent met behulp van de “Assisted Open” functie van uw Kalamazoo Grill, zult u de onovertroffen kwaliteit waarderen van een grill die gebouwd is om vele grillseizoenen mee te gaan. Dit iconische merk inspireert een breed scala aan kook- en grillstijlen, maar het beste van alles is dat het bedrijf geweldige ondersteuning, klantenservice en een community van grillmeesters biedt die leuke tips en trucs delen. Deel uw nieuwste creaties met andere culinaire enthousiastelingen, stimuleer uw innerlijke creativiteit, maak de keuken van Kalamazoo deel van uw nalatenschap, en creëer vandaag nog buitengewone herinneringen in de buitenlucht.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om u te helpen bij het ontwerpen van uw droombuitenkeuken.

FAQ

Wat zijn de onderhoudsvoorschriften?

Minimaal. Om uw Kalamazoo grill te onderhouden dient u de branders en de gehele grill eens per jaar schoon te maken. Ook tijdens de wintermaanden moet u de grill en alle elementen ervan afdekken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 22 maart 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts