Lynx professionele barbecue – zelfreinigende keramische brander [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Lynx professionele grills zijn het summum van luxe inbouw bbq’s, al sinds ze in 1996 op de markt kwamen. Opvallend design en krachtige branders zijn de kenmerken van Lynx gasgrills, en hun nieuwste innovatie, de keramische brander, verhoogt de outdoor kookervaring nog verder.

Professionele grills van restaurantkwaliteit

Alle producten in de Lynx-reeks van professionele grills bieden functies van restaurantkwaliteit die hen echt onderscheiden van de concurrentie, en de buitenkookervaring verbeteren, inclusief:

  • Uiterst hoogwaardige fabricage
  • Variabele schroei
  • Keramische briketten
  • Infrarood Rotisserie
  • Een groot aantal geïntegreerde buitenkeukenproducten

Zijn niet alle Lynx branders goede branders?

Het is waar dat alle professionele Lynx grills uitstekende branders hebben. U kunt vlees van restaurantkwaliteit bereiden met de Lynx 25.000 BTU koperen brander. En de unieke ProSear2 infraroodbrander met variabele vermogensinstellingen onderscheidt het merk Lynx al decennialang.

Waarom dan de omschakeling naar keramiek?

Omdat de markt voor high-end grills de laatste jaren steeds voller is geworden, heeft Lynx besloten om de kookervaring in hun Professional BBQ line-up te verbeteren. Keramische branders hebben verschillende voordelen ten opzichte van de roestvrijstalen of koperen branders, zoals:

  1. Effectieve warmtebron: Met 25.000 BTU’s houden ze de warmte zeer goed vast en stralen ze die beter uit dan metalen branders, waaronder messing en roestvrij staal.
  2. Blijft Schoon: Sappen en sauzen blijven niet aan het oppervlak kleven en zijn daardoor gemakkelijker schoon te maken. (Het marketingteam van Lynx noemt dit zelfreiniging, en hoewel we de taal liever niet zo ver gebruiken, appreciëren we elke verbetering die onze schoonmaaktijd beperkt en ons plezier maximaliseert).
  3. Niet-Corroderend: Keramiek corrodeert niet, vooral niet na contact met zure voedingsmiddelen zoals marinades en barbecuesauzen. Dit betekent dat de branders heel, heel lang meegaan.
  4. Cordieriet Keramiek: Dit is dezelfde keramiek die in ovens en commerciële ovens wordt gebruikt. Het is speciaal ontworpen en versterkt in dichtheid voor duurzaamheid en prestaties. De kwaliteitsborgingstests voor deze branders omvatten abnormaal hete temperaturen en extreme koudecycli, wat er ook voor zorgt dat deze branders een lange, lange tijd meegaan.

levenslange garantie

Net als hun andere producten, is Lynx zo overtuigd van de kwaliteit van hun producten dat hun nieuwe keramische branders een levenslange garantie hebben.

De toekomst is keramisch

Vanaf april 2018 zullen de nieuwe keramische branders, in tandem met de traditionele messing branders, beschikbaar zijn op alle Lynx professionele grills die we bij Designer Appliances verkopen. Dat betekent dat als u nu een Lynx-grill aanschaft, u thuis met beide stijlen van koken kunt experimenteren. Wij verwachten echter dat de messing branders vanaf 2019 volledig uit de productie zullen worden genomen en dat keramiek de nieuwe standaard zal blijven.

Veel modellen om uit te kiezen.

De nieuwe keramische branders zijn te vinden in zowel de inbouw (27 30 36 42 maten), als de vrijstaande grill modellen.
Kijk hier eens naar:
Lynx Professional Inbouwgrills
Lynx Professional Vrijstaande Grills

(Geen paniek als u besluit dat u de nieuwe keramische branders niet mooi vindt, want Lynx Sedona grills worden nog steeds geleverd met de 23K BTU roestvrijstalen branders, dus u hebt nog steeds opties).

Kom en zie voor jezelf

Kom langs in onze vestiging in Bedminster New Jersey om de nieuwe lijn professionele Lynx-grills met keramische branders te ervaren.

Designer Appliances – NJ’s best beoordeelde winkel!
280 Main Street
Bedminster, NJ 07921.
Kaart

Meer info nodig over Lynx Grills?

Bekijk onze gids voor het kiezen van de meest geschikte Lynx grill, Professional of Sedona Series

Vertel ons wat je denkt…

Hou je van ze? Haat je ze? We horen graag over uw ervaringen met de nieuwe keramische branders van Lynx. Deel je gedachten in de commentaren hieronder.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 15 april 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts