Midea WHS-109FW1 Upright diepvriezer recensie


Laatst gewijzigd
29 juni 2020

Terwijl we wekelijks maaltijden voor ons gezin maken, onze voorraadkast inventariseren en plannen maken voor de komende weken, realiseren we ons dat extra vriesruimte niet alleen een betaalbare optie is, maar ook een praktische. Een kleine maar efficiënte vriezer zoals de Midea WHS-109FW1 past veilig onder een aanrecht of kan strategisch worden geplaatst in de eetkamer of studeerkamer. En wanneer het zomer wordt (en dat komt nog, dat beloven we), is een kleine vriezer flexibel en veelzijdig genoeg om bij de buitengrill te zetten om hamburgers, kabobs, vissteaks, ijs en zakken ijs te koelen.

Wie maakt Midea vriezers en waar worden ze gemaakt?

Midea vriezers worden in China gemaakt. Midea is een van de grootste fabrikanten van apparaten ter wereld. In de Verenigde Staten hebt u misschien nog nooit van deze naam gehoord, maar Midea levert aan enkele van de populairste fabrikanten van apparatuur in de VS, met name GE-apparatuur.

Voor- en nadelen van de Midea WHS109FW1 vriezer

Midea Compact Upright Diepvriezer

Bekijk de prijs op Amazon.com

Pros

  • Precies de goede maat – Dit is de goudlokje onder de diepvriezers, niet te klein, niet te groot. Met 3 kubieke meter heeft hij veel bergruimte maar toch een kleine voetafdruk.
  • Precies de juiste prijs – Ook deze vriezer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is meestal te vinden voor zo’n $200-$300 dollar, waardoor je nog genoeg over hebt om het ding daadwerkelijk te vullen met eten
  • Verschillende schappen voor het organiseren van – Deze Midea vriezer heeft 3 aparte schappen die het gemakkelijk maken om uw bevroren items te organiseren.

Cons

  • Ontoereikende verpakking – Helaas laat de verpakking veel te wensen over. Als u kunt leven met een klein deukje, bestel dan online en rol de mooie, anders probeert u deze vriezer ter plaatse te vinden.
  • Slechte betrouwbaarheid – Sommigen hebben geklaagd dat deze vriezer stuk gaat. Maar voor zo’n lage prijs is het volgens ons het risico waard.
  • Niet vorstvrij – Dit kan voor sommigen een spelbreker zijn. In tegenstelling tot bijna alle andere diepvriezers die na de grote depressie zijn gemaakt, moet deze diepvriezer één of twee keer per jaar handmatig worden ontdooid. Niet erg als je een tweede vriezer hebt om je spullen in te doen terwijl deze ontdooit.

Is de Midea WHS109FW1 Diepvriezer efficiënt?

In het kort… niet echt. De Midea WHS109FW1 verbruikt ongeveer 240 kWh per jaar, wat betekent dat het u ongeveer $29 per jaar kost om deze vriezer te laten werken. Dit is gemiddeld voor compacte diepvriezers. Dit model heeft dan ook geen Energy Star-beoordeling.

Waar kan ik de Midea WHS109FW1 vriezer in voorraad vinden?

Helaas, de fabrikant heeft de Midea WHS109FW1 diepvriezer uit productie genomen. Gezien de stormloop op diepvriezers en de beperkte beschikbaarheid vindt u hier onze beste diepvrieskeuzes om te overwegen.

De GE FCM11PHWW diepvrieskist 10,6 kubieke meter met handmatige ontdooifunctie is uitgevoerd in wit. Als alternatief is de Frigidaire FFFU06M1TW diepvries 22-inch vrijstaande staande vriezer een even goede optie gezien het beperkte aanbod op de markt.

In de loop der jaren is de Midea WHS109FW1 een populaire bestseller geweest voor een compacte vriezer met een laag profiel. Naast zijn betrouwbaarheid en stille werking is de WHS109FW1 een gemakkelijke keuze voor het langdurig bewaren van koude levensmiddelen. We houden van de omkeerbare deur en de bedieningselementen waarmee u de vriezer kunt instellen op de juiste temperatuur voor het voedsel dat u bewaart. Met handmatige ontdooiing hebt u dat zelf in de hand en wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Het interne organisatiesysteem heeft legplanken waarop diepvriesmaaltijden en bakjes netjes kunnen worden gestapeld, terwijl diepvrieszakjes met diepvriesfruit, -rijst, -groenten, -soep en -ijs handig zichtbaar zijn in de draadmand.

Terwijl we ons allemaal aanpassen aan het nieuwe leven, weten we dat extra vriesruimte niet alleen gemak en gemoedsrust biedt, maar ons ook inspireert om te blijven plannen, voorbereiden en voorraden aan te leggen. Gezien de omstandigheden is het echter het beste om naar alternatieven te blijven zoeken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 23 maart 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts