Miele roterend Strijkijzer, beste manier om Press Linens, shirts en Meer


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Het Miele-strijkijzer heeft in stilte een revolutie teweeggebracht in een lastige taak die in meer dan 150 jaar niet was veranderd. Het oorspronkelijke strijkijzer, dat werd gebruikt om vouwen in stof te verwijderen, was ontworpen op een metalen plaat die op een fornuis of boven een pan met kolen kon worden verwarmd. Gezien de huidige technologie en de toegang tot elektriciteit, heeft het niet zoveel zin om een kleine verwarmde metalen plaat over moderne kleerkasten en huislinnen te schuiven.

Met dat in gedachten optimaliseert het Miele-strijkijzer de strijkruimte met een volledige breedte van 34 inch en werkt het op een lopende band om stoffen gemakkelijk van kreukels te ontdoen. De roterende strijkijzers zijn ontworpen als aanvulling op wasmachines en drogers en helpen uw stoffen te zuiveren.

Als u wilt weten hoe het Miele-strijkijzer de strijktaak heeft verbeterd, wilt u zich vertrouwd maken met de basisprincipes van deze machines en de verschillende functies leren kennen. Of u nu een bed and breakfast, huishoudster of restauranthouder bent, linnengoed zoals lakens, tafellakens, servetten en gordijnen worden snel, gelijkmatig en efficiënt gestreken met slechts een tik van een voet.

Alles over stoomstrijkijzers

De bediening van het roterende strijkijzer is eenvoudig – u voert de stof erdoor alsof u iets op een transportband legt.

De strijkijzers zijn vrijstaand en 34 inch breed, en gebruiken in wezen de ruimte van een ouderwetse strijkplank. Bovendien zijn de meeste modellen zwaar genoeg om te worden gebruikt in commerciële toepassingen – ze kunnen vrijwel alles aan.

Met een roterend strijkijzer kunt u uw strijkwijze op verschillende manieren aanpassen, onder meer door de rolsnelheid en de temperatuur in te stellen. Twee modellen in het bijzonder, de Miele B990 en HM1680 met stoom, zijn al meer dan tien jaar op de markt. In dit artikel gaan we daar dieper op in.

Bovendien zijn de Miele wasmachines en drogers voorzien van een roterend strijkijzerprogramma om uw kleding en linnengoed te drogen op de meest geschikte temperatuur en vochtigheidsgraad om het strijken gemakkelijker te maken.

Als fabrikant heeft Miele een lange en onderscheidende reputatie voor het ontwerpen van betrouwbare, topklasse stofzuiger- en wasaccessoires. Het Miele B990-stoomstrijkijzer (door de technici van Miele B990E genoemd) getuigt van het productievermogen van het bedrijf en is uitgerust met gebruiksvriendelijke functies die in veel verschillende strijksituaties van pas komen.

Dit strijkijzer is ideaal voor het strijken van delicate kleding of grotere stukken stof zoals tafellakens en beddenlakens. De grote breedte – 34 inch – betekent dat u veel ruimte hebt om kledingstukken uit te leggen terwijl u ze door de machine stuurt. Het roterende strijkijzer B990E heeft drie temperatuurinstellingen, en gebruikt een voetpedaal voor de bediening, samen met schakelaars om de rollensnelheid te variëren. De temperatuurinstellingen zijn ideaal voor de huidige synthetische stoffen, wol, zijde, katoen, linnen en alle andere stofcombinaties die er zijn. Kortom, wat uw wasmachine ook gooit, met het roterende strijkijzer moet u het aankunnen.

Bovendien heeft de B990 functies die het hele wasproces vergemakkelijken: een stang voor het ophangen van kleding, een vingerbescherming, een noodontgrendeling en een opklapbaar ontwerp voor opslag.

Miele-strijkijzer met stoom, HM1680

Miele HM1680 maakt gebruik van stoomtechnologie. Stoom in combinatie met een mechanisme voor continue toevoer maakt het HM1860 roterende strijkijzer snel en efficiënt. Het vermogen komt van 220 volt stroom en is zeer geschikt voor commercieel gebruik, zoals het persen van een groot aantal beddenlakens of tafellakens. Dit model heeft een groot aantal temperatuurinstellingen – koel, warm, heet en alles daartussenin – en u kunt kiezen tussen strijken met stoom of zonder stoom.

Het commerciële Miele-strijkijzer – PM1210

Miele maakt ook het populairste commerciële roterende strijkijzer ter wereld. Dit strijkijzer is ontworpen om 24 uur in een industriële omgeving te werken. Hij is verkrijgbaar in 39 inch, 55 inch of 65 inch breedte.

Het commerciële strijkijzer kan worden gebruikt door één of twee bedieners, afhankelijk van de complexiteit van het werk. Dit unieke product wordt geleverd met een groot aantal programma’s en instellingen.

De leveringslogistiek van dit Miele strijkijzer is een beest. Neem contact op met onze medewerkers zodat wij u kunnen doornemen wat de vereisten zijn om een succesvolle levering te garanderen.

Overweeg Verlengde Garantie

Een Miele-strijkijzer aanschaffen is een aanzienlijke investering. Hoewel elk Miele-product is ontworpen met het oog op een levensduur van 20 jaar, biedt Miele extra garanties op twee niveaus. Het roterende strijkijzer wordt bijvoorbeeld geleverd met 1 jaar volledige fabrieksgarantie. Miele biedt ook een fabrikant-directe 5 jaar verlengde garantie als optie.

Conclusie

Uw kleren strijken is een goede manier om uw kleren, lakens en linnengoed te reinigen. Bovendien zult u blij zijn met de professionele uitstraling die het strijken biedt. Met het Miele-strijkijzer wordt het gemakkelijk om mee te doen aan de kreukvrije revolutie.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 29 mei 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts