Montclair’s Little Daisy Bake Shop geeft de gemeenschap goed, klassieke gebakken producten


Laatst gewijzigd
20 september 2018

In een wereld waar veel bedrijven zich richten op meer high-tech, is Little Daisy Bake Shop teruggekeerd naar de basis met ouderwets, no-nonsense bakken.

Sinds de opening van de winkel in Montclair, N.J., in 2011, heeft oprichtster Jennifer Snyder zich toegelegd op het maken van heerlijke baksels met echte ingrediënten. Ze heeft geen xanthaangom of andere vreemde ingrediënten nodig die in veel winkels te vinden zijn. In plaats daarvan gebruikt ze vertrouwde ingrediënten, zoals eieren, bloem en boter. Haar methodes zijn ouderwets maar effectief, en daar is ze trots op.

De bewoners van Montclair hebben ook gereageerd. Sinds Snyder twee jaar geleden de deuren van de Little Daisy Bake Shop opende, is de zaak al genoeg gegroeid om te verhuizen naar een nieuwe locatie (vier deuren verder) die drie keer groter is dan de oorspronkelijke plek. De uitbreiding is wellicht grotendeels te danken aan de vele terugkerende en vaste klanten van de bakkerij.

De klanten zijn geweldig geweest. Ze bestellen veel, zei Snyder. We hebben trouwe klanten die elke dag komen voor een scone, en we weten precies wat ze willen. We hebben klanten wiens verjaardagstaarten we al jaren maken.

Maar de populariteit van haar gebak is niets nieuws voor Snyder. In feite is het de hele reden waarom ze de bakkerij is begonnen. Ze begon met bakken als hobby – een verjaardagstaart hier en daar. Niet lang daarna veranderde een taart voor het verjaardagsfeestje van haar zoon in taarten voor zijn vrienden en vervolgens voor bijna alle verjaardagsfeestjes in de stad. In plaats van haar hobby op te geven, besloot Snyder haar te omarmen, uit te breiden en aan de gemeenschap te verkopen.

Naast verjaardagstaarten maakt Little Daisy Bake Shop nu ook brownie-cupcakes, butterscotch scones, ginger molasses koekjes, bananenbrood, muffins en een heleboel andere lekkere desserts. Elke traktatie wordt gemaakt vers elke ochtend, en zij zijn allen noot en pinda-vrij omdat Snyder mensen met allergieën wil kunnen in haar winkel komen en niet beperkt voelen.

We hebben een geweldig product omdat we het elke ochtend vers maken, legde Snyder uit.

Hoewel alles dagelijks wordt gemaakt, gooit Little Daisy Bake Shop geen eten weg dat niet is opgegeten – de bakkerij brengt het tot een dollar op. Veel klanten kopen nog steeds deze afgeprijsde snoepjes omdat ze net zo lekker zijn, legde Snyder uit. Als er na nog een dag nog traktaties over zijn, worden ze naar de Montclair Emergency Services for the Homeless gestuurd.

Snyder geeft niet alleen iets terug aan de gemeenschap door haar voedsel aan de daklozen te schenken. In 2011, kort nadat ze haar winkel had geopend, viel een groot deel van de stad zonder stroom tijdens een onverwachte sneeuwstorm in oktober. Snyder reageerde door haar buren en gemeenschapsleden te voorzien van handbezorgde gebakjes om de mensen de nacht door te helpen.

Om 7 uur ’s avonds gaat de deurbel en het is Jennifer Snyder die wat gebakken goederen uit haar winkel aflevert met een schattig briefje voor degenen die geen elektriciteit hebben, vertelde Christina O’Neill, buurvrouw en inwoner van Montclair, in 2011 aan de Montclair Patch. Deze vrouw is al sinds 4 uur ’s ochtends op om ervoor te zorgen dat haar bakkerij vers gebakken scones, muffins en andere heerlijke gebakken goederen heeft … ze heeft misschien 4 uur slaap gehad. Dus in de extra tijd die ze had, pakte ze deze kleine zakjes met traktaties in voor degenen die nog in het donker zitten en bracht ze persoonlijk, zodat ze wat licht in hun leven kon brengen. Ze is gewoon de beste!

Maar Jennifer Snyder en Little Daisy Bake Shop zijn precies dat soort bedrijven en leden van de gemeenschap. Ze zijn dankbaar en blij om deel uit te maken van Montclair, voor de mensen, voor de andere bedrijven en voor de manier waarop iedereen samenkomt.

Ik hou van [de buurt]. Het heeft mij en de zaak enorm gesteund, legde Snyder uit. Ik denk dat het geweldig is geweest, vooral in de laatste paar jaar. Het voetverkeer is toegenomen. En de steun van de omliggende bedrijven is geweldig geweest. Ik ben een klant van andere bedrijven, en zij zijn goede klanten van mij.

Zoals zij in een open brief op de website van de bakkerij uitlegt, hebben gezinnen in de stad de bakkerij verwelkomd in hun vieringen en tradities, en dat is veelbetekenend. Snyder kan deel gaan uitmaken van nog meer familietradities als haar bedrijf blijft bloeien en uitbreiden op basis van het eenvoudige idee om het lekkerste eten te maken van ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 25 maart 2014. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts