Bertazzoni fornuizen Update (2021 Review)


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Al meer dan een eeuw vertegenwoordigt het Bertazzoni assortiment de absolute topkwaliteit in keukenapparatuur, met name fornuizen. Bertazzoni wordt alom geprezen door marktleiders en klanten, die houden van de combinatie van een high-end uitstraling en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Verbeteringen geïnspireerd door feedback van klanten

In 2018 heeft Bertazzoni hun grootste grote verbetering aan de range line-up onthuld sinds 2005. Bertazzoni heeft aangegeven dat deze langverwachte refresh bijna volledig is gebaseerd op reviews en verzoeken van trouwe gebruikers, die het merk Bertazzoni een warm hart toedragen maar af en toe ook hebben aangegeven hoe deze geliefde fornuizen verbeterd zouden kunnen worden. Het merk heeft ook opnieuw de nadruk gelegd op het aanbieden van ontwerpen die zowel modern denkende gebruikers als traditionele gevoeligheden aanspreken.

Met dat in gedachten, laten we eens kijken naar een aantal van de fantastische vernieuwde functies die nu beschikbaar zijn dankzij deze Bertazzoni refresh.

Onze exclusieve video: Bertazzoni Fornuis Hands-On Getest

Als u meer wilt weten over de kookmogelijkheden met een Bertazzoni fornuis, bekijk dan onze praktische kookgids.

Koken met de Bertazzoni Range

De Stovetop

Het fornuis van elk Bertazzoni fornuis heeft een aantal belangrijke updates ondergaan, allemaal ontworpen om het koken, schoonmaken en het gebruik in het algemeen veel gemakkelijker en krachtiger te maken. Ze omvatten ook visueel-centrische functies, zoals een nieuwe standaard eiland trim die u toelaat om ononderbroken backsplash weer te geven voor een strakke look.

Wat functionaliteit betreft, hebben de vernieuwde fornuizen 15% meer kookruimte om grotere potten en pannen aan te kunnen, plus roosterplaten met kleinere tussenruimten waardoor ze gemakkelijker over het kookoppervlak glijden. Het monoblock-ontwerp van de branders zorgt ervoor dat er geen stukken uitvallen en dat schoonmaken een fluitje van een cent is, terwijl de bakplaten zelf 50% sneller verhitten dan bij vorige modellen.

Ondertussen biedt een 19.000 BTU ultrakrachtige brander 11% sneller koken en een lage sudderfunctie, terwijl de 36″ en 48″ modellen ook zullen beschikken over een tweede hoofdbrander die ook 19.000 BTU’s aan vermogen heeft.

De basismodellen zullen standaard aluminium branders hebben, terwijl alle pro-modellen duurzame en zeer decoratieve messing branders zullen hebben.

De Oven

Geen zorgen, Bertazzoni heeft de ovens in hun nieuwe fornuizen niet verwaarloosd. Elk exemplaar is nu maar liefst 40% groter, met glazen deuren over de hele breedte zonder schroeven of vetvangers voor een elegante, gestroomlijnde look. Elke oven heeft ook twee convectieventilatoren die horizontaal geplaatst zijn in gasfornuizen en diagonaal in elektrische ovens voor optimale kookprestaties.

Bij het grillen zorgt een nieuwe 15.000 BTU infrarood-broeier ervoor dat u tijdens het koken niet hoeft te schuiven met items. En een van de krachtigste nieuwe functies is een gasbrander die tijdens het hele kookproces blijft branden in plaats van aan en uit te schakelen, waardoor de temperatuur minder schommelt en het koken beter verloopt.

De ovenrekken kunnen ook in 7 verschillende configuraties worden geplaatst, terwijl de soft-close ovendeur bijzonder luxueus is. Over het algemeen bieden de nieuwe Bertazzoni fornuizen een sterk verbeterde ovenervaring.

Andere bijgewerkte functies

Naast deze grote veranderingen zijn er ook enkele designgerichte updates die klanten overal zullen bevallen. Daartoe behoren nieuwe roestvrijstalen knoppen die zwaar en luxueus aanvoelen en gemakkelijk kunnen worden verwijderd om te worden gereinigd, plus een fraai ogende witte thermometer in alle gas- en dual-fuel fornuizen.

De nieuw omlijste bedieningselementen met afgeschuinde randen geven het geheel een moderne, driedimensionale uitstraling die doet denken aan luxe en stijl van topklasse. Deze aanpak wordt ook gevolgd door de handvatten van de Pro en Master series, die nu brutaler zijn en zelfs afgeschuind in de Master series.

Pro-Tip: Neem contact op met ons verkoopteam op (888)714-4938 voor promoties op Bertazzoni fornuizen en keukenapparatuur pakketten.

Langs de achterkant van het fornuis zijn de gasleiding en de elektriciteitskast volledig weggewerkt voor een vlakke installatie waarbij niet in de gipsplaten hoeft te worden gesneden. Ten slotte heeft elk model nu verstevigde metalen poten om schade te voorkomen die kan ontstaan bij levering of verplaatsing.

Onze exclusieve video review over de Bertazzoni Range

Conclusie

Over het geheel genomen heeft Bertazzoni een indrukwekkende lijn fornuizen naar het moderne tijdperk gebracht met een prachtig design en krachtige nieuwe functies die gegarandeerd indruk zullen maken. Als u al een tijdje uw oog heeft laten vallen op Bertazzoni, is het misschien tijd om de stap te zetten naar ongekende luxe en kookkracht.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 12 januari 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts