Nutri Ninja vs NutriBullet: welke blender is beter?


We gaan twee van de meest populaire blenders op de markt vergelijken om u te helpen bepalen wat het beste voor u is: de Nutri Ninja Blender en de NutriBullet.

Afbeelding Product Details
Het beste voor diepvriesproducten NutriBullet Compacte afmetingen

Snijdt door grotere, harde voorwerpen

Tweemessensnijsysteem

Bekijk de prijs
Het beste voor zachte voeding Nutri Ninja BL580 Sip & seal deksels

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Mengt zacht voedsel soepel

Bekijk de prijs

De Nutri Ninja Blender:

 

De Nutri Ninja blender

Het woord “ninja” doet denken aan een foto van een persoon in een zwart pak die op het punt staat om iets te karatekappen, misschien hun tegenstander te verscheuren. De Ninja blender werkt met deze intentie.

 

De blender wordt geleverd met een vaste basis, een snijsysteem met twee bladen, twee 16-ounce bekers, twee slok- en afsluitdeksels en een gids met 30 recepten. Het is gemakkelijk te gebruiken. Zet je eten in de beker, schroef het op de stroombasis en je gaat er vandoor.

De Ninja Blade is een tweemastersysteem. Het heeft een naar de bodem van de beker gericht, om het voedsel van de bodem van de beker naar boven te trekken. De tweede is gericht op de bovenkant van de beker om voedsel naar beneden te trekken in de bladen. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw voedsel gelijkmatig wordt gehakt, niet papperig aan de onderkant, en nog steeds vast aan de bovenkant.

De messen zijn ook dikker dan andere messen, dus het doet goed werk om uw favoriete diepvriesfruit of -ijs te hakken, hoewel u uw diepvriesproducten in kleinere delen zult moeten breken, zodat uw voedsel gelijkmatig wordt gemengd.

 

Een van de beste eigenschappen is de beker die hij gebruikt. Het is gemaakt van plastic zodat het niet breekt als je het laat vallen. Hij wordt ook stevig in de basis geschroefd, zodat niets van het goede dat je maakt, uitlekt. Maar, het beste van alles, deze bekers zijn vaatwasmachinebestendig. De deksels en messen zijn dat ook. Je mixt, drinkt, spoelt en gooit het allemaal in de vaatwasser. Er is geen snellere of gezondere manier om je drukke dag te beginnen.

Deze bekers zijn ook lang en slank. Als je haast hebt en je moet je ochtend smoothie op de vlucht nemen, dan past deze perfect in de bekerhouders van je auto.

De ondergang van dit product is dat je maar twee kopjes krijgt. Wat als je een gezin van vier hebt? Met slechts twee kopjes beschikbaar, is er geen tijd voor de vaatwasser. Iemand zal een kopje met de hand moeten wassen om het te kunnen gebruiken.

Let er wel op dat de Ninja luidruchtig kan zijn als hij in gebruik is. Vooral bij het versnijden van hard of diepgevroren voedsel.

Voordelen

 • Klein – de grootte van een koffiekopje
 • Tweemessensnijsysteem
 • Past zich soepel aan
 • Dikkere plastic bekers
 • Sip & seal deksels
 • Bladen, bekers en deksels zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Past in bekerhouders voor auto’s

Nadelen

 • Slechts 2 kopjes
 • Hoge bekers passen mogelijk niet op alle koelkastplateaus
 • Luidruchtig
 • Harde/gevroren voorwerpen moeten eerst worden afgebroken.

 

De NutriBullet Blender:

 

De Nutribullet Blender

U kunt aan de naam zien dat dit product in uw levensstijl past. Het geeft je snel goede voeding.

 

De Nutribullet heeft een twee-blads voedingsstoffenextractor systeem dat zelfs de hardste voedingsmiddelen reduceert tot een gladde smoothie textuur. Je hoeft je geen zorgen te maken over het breken van je harde en bevroren voedsel in kleinere stukken voor deze slechte jongen. Het is zwaar werk en kan alles aan wat je erin stopt.

De Nutribullet wordt geleverd met de power base, uw messen, een 32-ounce cup, een 24-ounce cup, een lipring, een behandelde lipring, een pocket voedingssupplement en een receptenboek met een handleiding. Als je nog nooit een smoothie hebt gemaakt, probeer dan een van de recepten die ze je geven. Doe je eten in je beker, schroef de beker op de basis en meng het weg.

Hoewel de Nutribullet het best bekend is voor het maken van shakes en smoothies, kan het ook voor andere zaken gebruikt worden. U kunt er noten mee hakken of de groente in kleinere stukken snijden. U kunt het gebruiken om soepen te maken (hoewel niet warm), of misschien zelfs babyvoeding. De toepassingen van de Nutribullet zijn eindeloos.

Ook hier geldt dat de bekers die erbij komen, gemaakt zijn van zwaar plastic dat niet breekt als je het laat vallen. Je moet wel oppassen dat je de tabs niet afbreekt, want de blender werkt niet zonder alle tabs op hun plaats.

Het wordt aanbevolen om de rotaties van het blad te pulseren of het blad 30 seconden te laten draaien en dan een korte (één tot twee seconden) pauze in te lassen. U wilt het niet langer dan 60 seconden laten lopen of het kan oververhit raken.

Hoewel de Nutribullet taai genoeg is om door de huiden van fruit en groenten heen te breken en diepvriesproducten te pletten, moet je voorzichtig zijn met hoeveel je de bekers vult. Ze hebben de neiging om iets meer te lekken dan andere eenheden.

Voordelen

 • Compacte afmetingen
 • Tweemessensnijsysteem
 • Snijdt door grotere, harde voorwerpen
 • Past zich soepel aan
 • Klepdeksels
 • Bladen, bekers en deksels zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Past in bekerhouders voor auto’s

Nadelen

 • Kan oververhitten
 • Bekend om te lekken
 • Uiterst luidruchtig
 • Slechts 2 kopjes

 

Conclusie

De Ninja Blender is het beste te gebruiken voor zachter voedsel. Bevroren en andere hardere voorwerpen moeten in kleinere stukken worden afgebroken om de zijdeachtige textuur te krijgen die je zoekt in smoothies. De Nutribullet is het beste voor hardere en/of diepvriesproducten. Het hoge vermogen helpt de messen om de grootste objecten te breken tot de vloeibare toestand die u wenst. Hoewel alle mengers kunnen lekken wanneer ze overvol zijn, heeft de Nutribullet wel de neiging om iets meer te lekken dan andere opties op de markt.

 

Beide zijn goede eenheden en gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar te beslissen wat je er het meest mee gaat doen. Zacht vers voedsel of hard en/of diepgevroren voedsel? Nu u onze vergelijking hebt gelezen, kunt u beslissen welke blender de beste optie is voor uw situatie. Hoe dan ook, je kan echt niet fout gaan.

We hebben ook een lijst van de 8 Best Bullet Blenders van 2020 – Voel je vrij om het hier te bekijken.

Meer vergelijkingen:

 • Vitamix Professional Serie 200 vs 5200: Welke is het beste?
 • Het kiezen van een Juicer: Masticating VS Centrifugaal?
 • Juicers vs Blenders: Wat is het grote verschil?
 • Vitamix 7500 vs 750: Welke is de beste?

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

Recent Posts