Samsung Family Hub Koelkast – het geld waard? [2021 REVIEW]


Samsung Family Hub Koelkast vangt de geest van het moderne Amerikaanse huis waar de keuken is het centrum van activiteiten. Het is de plaats waar de familie samenkomt, waar gegeten wordt en waar iedereen aan het begin en einde van elke dag belandt.

In het verleden schreven we notities en to-do lijstjes en bevestigden die op de koelkast. We hingen kalenders op onze koelkast, zodat iedereen op de hoogte was van afspraken. Nu, dankzij de Family Hub van Samsung, zijn al deze mogelijkheden beschikbaar op een 21,5″ touchscreen (groter dan een iPad). U kunt berichten rechtstreeks naar uw familie sturen via het verbonden netwerk van Family Hub, zoals aankondigingen over wanneer het avondeten zal zijn of wie er die avond langskomt. Je kunt je kinderen zelfs tekeningen op de koelkast laten maken en die naar papa of mama sturen als ze van hun werk naar huis gaan. De Family Hub van Samsung verbindt werkelijk alle gezinsleden tegelijk en brengt gezinnen samen voor interactie met een verbeterd aanraakscherm dat is voorzien van Wi-Fi, spraakactivering, binnencamera’s en meer. Het is een centraal commandocentrum voor uw hele huis.

Gerelateerd: beste samsung koelkast kopen ovezicht

De koelkastmodellen van Samsung zijn voorzien van de nieuwste trends op het gebied van keukenontwerp. Geavanceerde 3-deurs Franse deur, verschillende versies van 4-deurs koelkasten zijn enkele van de innovaties die we aan Samsung kunnen toeschrijven.

Overzicht van Samsung Family Hub-vriezers

36 22 kubieke meter toonbankdiepte 4-deurs Kenmerken Vanaf prijs
RF22NPEDBSG in zwart roestvrij staal of RF22NPEDBSR in roestvrij staal FlexZone lade (de ideale koeling voor een verscheidenheid aan voedingsmiddelen) $3,093
RF23M8570SG in zwart roestvrij staal of RF23M8570SR in roestvrij staal FlexZone Lade- en inbouwgrepen $3,193
RF23M8590SG in zwart roestvrij staal of RF23M8590SR in roestvrij staal FlexZone Lade, Verzonken en Polygon handgrepen $3,594
RF22N9781SG in zwart roestvrij staal of RF22N9781SR in roestvrij staal Verzonken handgrepen, wijnrekken en drievoudige koeling (voor optimale temperatuur- en vochtigheidscondities) $3,694
36 Volledige diepte Kenmerken Vanaf prijs
RF265BEAESG in zwart roestvrij staal of RF265BEAESR in roestvrij staal 24,2 kubieke meter, 3-deurs $2,293
RF28NHEDBSG in zwart roestvrij staal of RF28NHEDBSR in roestvrij staal 28 kubieke meter, 4-deurs met FlexZone lade $2,993
RF28N9780SG in zwart roestvrij staal of RF28N9780SR roestvrij staal 28 kubieke meter, 4 deuren met verzonken handgrepen, wijnrek en drievoudige koeling $3,594

Wat is Samsung Family Hub?

De Samsung Family Hub is een voor het Internet of Things geschikte koelkast met een enorm aanraakscherm die koelkasten de toekomst in brengt. Het werkt als een reusachtige tablet die aan de deur van je koelkast is bevestigd en is voorzien van een spraakgestuurde assistent met de naam Bixby (denk aan Alexa voor je koelkast) die individuele stemmen herkent en gepersonaliseerde informatie geeft voor elk gezinslid.

Je kunt bijvoorbeeld een bericht specifiek voor een van je kinderen achterlaten dat wordt afgespeeld wanneer dat specifieke kind Bixby om een bericht vraagt. Het zal uw familie echt het gevoel geven dat u in de toekomst leeft.

Wat zijn de voordelen van de Samsung Family Hub-koelkast?

De voordelen van de Samsung Family Hub-koelkast zijn legio. Naast het synchroniseren van voedselopslag en het profiteren van een internetverbinding en de mogelijkheid om berichten te verzenden of te ontvangen van smartphones, beschikt het ook over 36 verschillende apps zoals Spotify, FreshDirect, Uber, en anderen. Morning Brief geeft een overzicht van uw dagschema’s, met afspraken, to-do-lijstjes en andere activiteiten.

De Fridge Manager-app regelt de temperatuur van de koelkast, wat bewijst dat Samsung het hoofddoel van het apparaat niet is vergeten. Het kan zelfs verbinding maken met andere huishoudelijke apparaten en hun status bijhouden, plus spelletjes en entertainment voor uw kleintjes bieden. Stel je voor dat je je kinderen kunt vertellen dat als ze al hun groenten opeten, ze een spelletje op de koelkast kunnen spelen, terwijl jij in de keuken opruimt. U kunt zelfs nieuwssites en andere webpagina’s rechtstreeks vanuit de koelkast lezen.

Een van de meest aantrekkelijke elementen van deze koelkast is zijn vermogen om zichzelf in de loop der tijd te updaten, zodat u nooit achterblijft bij de technologische vooruitgang van uw apparatuur. Dat is volgens ons de paar honderd dollar extra op het prijskaartje van de Samsung Family Hub meer dan waard.

De Family Hub is zeker, niet verrassend, het meest geschikt voor gezinnen die onder één dak wonen. Het helpt bij het consolideren van de drukke schema’s, notities en berichten, en andere vormen van communicatie die in een druk gezinshuishouden voorkomen. Daarom staat Samsung in onze begeerde ranglijst van beste koelkastmerken als onze topselectie.

In het algemeen hebben we niet nog een apparaat in ons leven nodig. Maar, als je graag een cool uitziende koelkast hebt en wilt profiteren van de nieuwste technologieën, dan kun je een Samsung Family Hub overwegen. De volwassenen in het gezin zullen het gebruiken om boodschappenlijstjes te maken, snelle to-do’s te posten en de gezinskalender bij te houden. Terwijl de creatieve kant van de familie foto’s zal posten en het grote scherm zal versieren met interessante screensavers. Deze moderne koelkast kan echt fungeren als een krachtige hub voor het hele gezin.

Maar laten we wat meer in details treden. In het volgende deel zullen we vier gebieden belichten waar de Samsung Family Hub een belangrijke positieve invloed kan hebben op uw gezin en het dagelijkse leven thuis.

4 pijlers van Samsung Family Hub

1) Voedselbewaring

In dit gedeelte beginnen we met het beheren van je koelkastruimte en boodschappen en gaan we verder met hoe Family Hub je kan helpen bij het beheren van recepten.

Winkel- en vriesruimte

Stel je voor dat je in de supermarkt in je koelkast kunt kijken om te zien wat je nodig hebt. Met de Family Hub, kunt u. Met de functie “View Inside” van de Family Hub, interieurcamera’s kun je via je smartphone het interieur van je koelkast van overal bekijken, zodat je je nooit meer hoeft af te vragen of je boter of melk op is.

Voordat u naar de winkel gaat, kunt u een boodschappenlijstje maken op het touchscreen om georganiseerd te blijven, en dit vervolgens overbrengen naar uw telefoon. U kunt zelfs de app Voedselherinnering gebruiken om de items met vervaldatum in de koelkast een naam te geven, zodat u meldingen ontvangt wanneer ze zijn vervallen. Op deze manier kan de Family Hub u honderden euro’s besparen door ervoor te zorgen dat u nooit voedsel koopt dat u niet nodig heeft.

Op zoek naar geweldige aanbiedingen? Met de app New Deals van Samsung kunt u in de uitverkoop geprijsde boodschappen op uw boodschappenlijstje of zelfs op een ondersteunde shopping-loyaltykaart opslaan.

Met de Fridge Manager app kunt u de koelkasttemperatuur en -instellingen bekijken en wijzigen, en alle technische aspecten van de instellingen van uw koelkast regelen. En wat als je die week geen zin hebt om te koken? Met Instacart, GrubHub of Nomiku kunt u met één klik eten rechtstreeks bij u thuis laten bezorgen.

Recepten en maaltijdplannen beheren

Klaar om te koken? De Maaltijdplanner app helpt je te beslissen wat je de hele week gaat koken, zodat je je minder hoeft af te vragen wat je elke avond gaat maken. Als uw recept vraagt om een biefstuk te marineren of een beer te koelen, kan uw koelkast u zelfs laten weten wanneer deze items perfect klaar zijn.

Dankzij de online connectiviteit van de Family Hub hebt u toegang tot recepten van over de hele wereld en kunt u gerechten bereiden waar uw gezin al van houdt of nieuwe favorieten introduceren. Nooit meer bladeren door oude, gescheurde en vette receptenboekpagina’s of loensen naar je piepkleine smartphonescherm dat steeds uit en aan gaat. Recepten worden direct op het verlichte scherm weergegeven. De Maaltijdplanner-app kan zelfs recepten aanbevelen op basis van de voedselvoorkeuren van uw gezin, allergieën en (met hulp van de interieurcamera’s) de ingrediënten die u in huis hebt. Dit maakt uw koelkast meer dan alleen een opslagplaats voor voedsel – het is uw nieuwe officiële assistent-kok.

2) De familie verbinden

De Samsung Family Hub wordt geleverd met een uitgebreide lijst van functies, apps en mogelijkheden om uw gezin verbonden en dichtbij te houden. We zullen niet alles behandelen wat de koelkast kan doen om de gezinstijd beter te maken, maar we kunnen het zeker proberen.

Met de ingebouwde kalender- en prikbordfunctionaliteit kunt u roosters delen, bijhouden wat u voor de week plant en plannen delen met uw gezinsleden. Elk gezinslid kan de plannen van de anderen kennen via één gecentraliseerde agenda, zodat er geen afspraken worden gemist of evenementen dubbel worden geboekt. Stel je voor dat je drie tienerkinderen kunnen inplannen wie toegang krijgt tot de extra auto direct uit de koelkast. Geen ruzie meer over wie de sleutels krijgt.

Andere functies zijn onder meer ingebouwde To Do-lijsten en memo’s, zodat u effectief kunt bijhouden wat er moet gebeuren en van welke informatie andere gezinnen op de hoogte moeten zijn. Met de Whiteboard-functie kunt u berichten plaatsen en delen, notities voor kinderen achterlaten en zelfs tekeningen maken. Dit kan zowel een nuttige als een leuke functie zijn die u en uw kills allebei leuk zullen vinden. Laat huiswerkherinneringen achter, lieve liefdesbriefjes, of grappige foto’s die je hele familie zal waarderen.

Wil je favoriete familieherinneringen delen en ervan genieten terwijl je samen in de keuken zit? De mogelijkheden voor het delen van foto’s en diavoorstellingen maken van uw koelkastdeur een canvas waarop herinneringen en mooie beelden uit het leven van uw gezin kunnen worden gedeeld.

Als u de mensen thuis wilt laten weten dat u onderweg bent, kunt u de Glympse-app gebruiken om uw locatie te delen en te laten zien hoe ver u van huis zult zijn. Voor meer reisgerelateerde opties kunt u ook rechtstreeks vanuit de koelkast een Uber boeken.

Andere leuke en handige functies voor uw gezin zijn een Pinterest-app om uw interesses te delen met uw gezinsleden, plus ouderlijk toezicht om de toegang tot apps te beperken voor de kleintjes in uw gezin.

3) Plezier

Niemand heeft een koelkast ooit ‘leuk’ genoemd, maar dat gaat nu veranderen met de Samsung Family Hub. U kunt rechtstreeks muziek afspelen vanaf de koelkast via populaire apps van derden, waaronder Spotify, dat muziek voor het huis blaast via het indrukwekkende ingebouwde AKG-geluidssysteem van de koelkast. Keukendansfeestjes zullen snel een familietraditie worden voor u en uw geliefden.

Moet je naar de keuken, maar wil je niet missen wat er gebeurt tijdens de grote wedstrijd? U kunt uw Family Hub-scherm instellen om uw televisie te spiegelen, zodat u op de hoogte blijft van wat er gebeurt, zelfs als u in de keuken bent. Uw gezin zal het geweldig vinden om TV te kunnen kijken op de koelkast.

Nog een leuke activiteit die je nog nooit op een koelkast hebt gedaan? Surfen op het web. Een ingebouwde webbrowser is nu beschikbaar met een druk op het scherm direct op uw koelkastdeur.

4) Beheer op afstand via App

Tot slot biedt de Family Hub een hele reeks connectiviteitsopties die hem tot ’s werelds slimste koelkast maken. U kunt uw slimme huisinstallatie rechtstreeks vanaf de koelkast bedienen en controleren, inclusief de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat als de bel gaat, of zelfs de PowerBot-stofzuiger van Samsung aanzetten vanaf het scherm van de koelkast.

Zelfs het instellen van het lichtniveau, het aanpassen van de thermostaat of de temperatuur, en het in de gaten houden van uw baby terwijl hij slaapt, zijn allemaal taken die nu vanuit uw koelkast kunnen worden uitgevoerd.

Bij Designer Appliances zien wij deze mogelijkheden als meer dan gimmicks. Ze vormen echt een centraal punt voor het beheer van uw huis op een plaats die toch al het natuurlijke middelpunt van uw huis is – de keuken.

Onze topkeuzes voor Samsung Family Hub Koelkasten

Samsung RF265BEAESG 36 24.2 cu. ft. Familie Hub Franse deur Koelkast

 • Alle functies die het Family Hub-scherm biedt, inclusief ingebouwde camera’s, 21,5″ touchscreen (groter dan een iPad), exclusieve ingebouwde apps zoals Maaltijdplanner, Ingebouwde kalenders, *WhiteBoard, Spotify en nog veel meer.
 • 24 cu. ft. capaciteit met breedte: 35 3/4, Hoogte: 70, Diepte: 35 5/8
 • Met CoolSelect Pantry™ kunt u de optimale temperatuur kiezen, terwijl u fruit- en kaasbakjes apart kunt bewaren.
 • Twin Cooling Plus voorkomt bederf en vriesbrand voor verser en smakelijker voedsel.
 • Vingerafdruk bestendig vermindert vlekken voor een dagelijks geweldig uiterlijk
 • Externe water- en ijsdispenser
 • ENERGY STAR® Gecertificeerd

Samsung RF23M8590SG Family Hub 36 22.2 Cu. Ft. Family Hub Teller Diepte Koelkast

 • Alle functies die het Family Hub-scherm biedt, inclusief ingebouwde camera’s, 21,5″ touchscreen (groter dan een iPad), exclusieve ingebouwde apps zoals Maaltijdplanner, Ingebouwde kalenders, *WhiteBoard, Spotify en nog veel meer.
 • 22.2 cu. ft. inhoud met breedte: 35 3/4, Hoogte: 70, Diepte: 31 1/8
 • Twin Cooling Plus voorkomt bederf en vriesbrand voor verser en smakelijker voedsel.
 • FlexZone™ lade met Smart Divider die voedingswaren verdeelt om op verschillende temperaturen te koelen voor flexibele opslag.
 • De automatisch gevulde kan wordt automatisch bijgevuld, zodat u altijd koud water hebt en de mogelijkheid om uw favoriete verfrissende smaak toe te voegen.
 • Vingerafdruk bestendig vermindert vlekken voor een dagelijks geweldig uiterlijk
 • Externe water- en ijsdispenser
 • ENERGY STAR® Gecertificeerd

Onderste regel

Omdat ons leven elk jaar drukker en drukker wordt, is het voor gezinnen vaak moeilijk om samen tijd door te brengen zoals vroeger. De Family Hub biedt toegang tot een echt krachtig hulpmiddel om gezinsleden aan te moedigen contact te maken, plezier te maken, samen quality time door te brengen, en meer. Kinderen kunnen samen met hun ouders tekeningen maken op de tablet. Broers en zussen kunnen steunbetuigingen voor elkaar uitwisselen. Ouders kunnen herinneringen voor etenstijd achterlaten, zodat niemand een familiebijeenkomst mist.

Naast deze krachtige mogelijkheden is de Family Hub ook een geweldig organisatie-instrument om gezinnen te helpen hun verantwoordelijkheden op een rijtje te houden en hun drukke leven op orde te houden.

Zoals het een echte hub betaamt, verandert de Samsung Family Hub je keuken weer in het hart van je huis. Het kan elk deel van uw leven met elkaar verbinden, van boodschappen doen tot roosters opstellen en zien wie er voor de deur staat – alles vanuit uw koelkast. Het beheren van een huishouden is nog nooit zo gemakkelijk, eenvoudig en plezierig geweest als met de Samsung Family Hub.

FAQs

Kunt u het koelkastscherm van de Samsung Family Hub aanpassen?
Een van de meest indrukwekkende onderdelen van het Family Hub-systeem is dat het startscherm kan worden aangepast. Verplaats en verwijder pictogrammen, reorganiseer waar apps verschijnen en geef zelfs elk gezinslid een uniek scherm dat hij of zij naar eigen smaak kan personaliseren en kan kiezen welke familiefoto of achtergrondafbeelding wordt weergegeven. En zelfs vanaf deze aangepaste schermen zijn de hoofdbedieningselementen van de koelkast altijd slechts één veeg met de linker muisknop verwijderd.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 14 januari 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts