Speed ​​Queen wasmachine en droogkast- Leer waarom het is de beste wasserij [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Als u geen probleem heeft met een design zonder franje, dan zal een Speed Queen wasmachine en droger u de beste prestaties en een lange levensduur bieden.

De meeste mensen hebben zich afgevraagd of er nog in de VS gevestigde bedrijven zijn die wasmachines van topkwaliteit vervaardigen. Als je een grote winkel bezoekt, lijkt het wel of elke grote merknaam uit Europa of Azië komt. Maar er is één fabrikant die nog steeds betrouwbaar, hoogstaand Amerikaans vernuft produceert. Dit is de Speed Queen wasmachine en droger uit Wisconsin. Dit bedrijf is een toonbeeld van toewijding aan hun vak en geniet een trouwe aanhang van toegewijde fans. Daarom zweren mensen al sinds 1908bij het betrouwbare ontwerp van de Speed Queen wasmachine .

Speed Queen is in 2017 overgeschakeld op een efficiënter watergebruik ontwerp. Maar net als bij het experiment van Coke met de nieuwe formule in de jaren 80 kwam er verzet van de klanten. Speed Queen-wasmachines omvatten nu ook het opnieuw uitgebrachte TC5-model met een traditioneel roerwerk en waswerking.

Bekijk onze exclusieve video review van Speed Queen

Overzicht van Speed Queen-wasmachines

Modellen Belangrijkste kenmerken
TC5 Dit is de enige wasmachine met het traditionele roerwerk en waswerking in het programma, $1,029
TR3 26 breedte, 3,2 kubieke meter, 3 jaar garantie, 4 wascycli, zware ophanging, roestvrijstalen kuip, optie voor automatisch vullen, $899
TR5 alle kenmerken van de TR3 plus 5 jaar garantie, 6 cycli, $999
TR7 alle kenmerken van de TR3 plus 7 jaar garantie, 8 cycli, elektronische aanraakbediening, $1,099

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om informatie in te winnen over nog niet gepubliceerde kortingen op Speed Queen wasmachines en drogers.

Top 3 redenen om te investeren in een Speed Queen wasmachine en -droger

Speed Queen wasmachines en drogers worden ongelooflijk positief onthaald door onze klanten. Op basis van onze klantenbeoordelingen en informatie verzameld door te spreken met vertegenwoordigers van Speed Queen, onderzochten we de redenen achter hun cultstatus. Hier zijn de drie belangrijkste factoren waarom een Speed Queen wasmachine de investering waard is.

1) Duurzaamheid – gebouwd om 25 jaar mee te gaan

Speed Queen wasmachines zijn hard, je kunt er niet omheen. De officiële schatting van het bedrijf is 10.400 wasbeurten voordat de gemiddelde machine het zal begeven. Hoeveel jaar is dat? Ruwweg 25. We hebben het over twee en een halve decennia van betrouwbaar, consistent gebruik. Het komt vaak voor dat klanten zich tot Speed Queen wenden omdat hun moderne, flitsende machine het na een teleurstellend korte levensduur heeft begeven. Niet zo met Speed Queen. Al meer dan een eeuw is het hun taak om machines te maken die lang meegaan.

Alleen al de betrouwbaarheid maakt dat Speed Queen in aanmerking komt voor een prominente plaats in onze felbegeerde lijst van beste wasmachines en drogers.

2) Vermogen om zware lasten te hanteren

Een ander mythisch element van de Speed Queen reputatie is hun vermogen om volle, zware ladingen te hanteren. Dit is de wasmachine die u bijna tot aan de rand kunt vullen om handdoeken en dichte dekens in te laten weken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overlopen. De meeste standaard wasmachines voor huishoudelijk gebruik hebben het moeilijk met zware ladingen die een onevenwichtige massa vormen, waardoor ze ofwel slecht wassen of de cyclus helemaal niet afmaken. Speed Queen’s ultrasterke stalen structuur en waskuip (ook bekend als de trommel) zijn ontworpen om absoluut alles aan te kunnen. Geloof je het niet? Wij verzenden vaak Speed Queen wasmachines en drogers naar paardenstallen voor het reinigen van enorme paardendekens, of naar commerciële bedrijven voor uniformen en grote sets vuile ladingen. En ja, het kan gemakkelijk uw king size beddengoed aan.

3) Beste in zijn klasse Garantie

Speed Queen is zo overtuigd van de doeltreffendheid en duurzaamheid van hun wasmachines dat ze de meest robuuste en verregaande garantie in de industrie bieden. Drie jaar garantie op de TR3 wasmachines TR3003WN, vijf jaar garantie op de TR5 wasmachines TR5003WN en een verbazingwekkende 7 jaar garantie op de TR7 TR7003WN. De garantie dekt alle onderdelen en arbeidsloon, en elk product wordt geleverd met een standaardgarantie van 15 jaar op het transmissiesysteem plus een levenslange garantie op de buitenkuip en de roestvrijstalen waskuip. Naast die unieke en ongeëvenaarde garantie hebben de Speed Queens de reputatie van uiterst gemakkelijk en ongecompliceerd te repareren auto’s bij lokale reparatiebedrijven en aannemers.

De wasmachines van Speed Queen hebben onlangs een grote upgrade ondergaan waardoor hun betrouwbaarheid is verbeterd zonder dat dit ten koste gaat van de schoonmaakkwaliteit. Bovendien heeft Speed Queen de optie voor automatisch vullen toegevoegd aan haar wasmachines om te voldoen aan de richtlijnen van het Department of Energy. U kunt er echter zeker van zijn dat u uw Speed Queen nog steeds op de traditionele manier kunt gebruiken en de kuip kunt vullen als u dat wenst.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om informatie in te winnen over nog niet gepubliceerde kortingen op Speed Queen wasmachines en drogers.

Waar kan ik Speed Queen kopen?

Al dit gepraat over de superieure kwaliteit en betrouwbaarheid van Speed Queen doet de vraag rijzen: waarom zijn hun machines niet in elke grote winkel in het land te vinden? Voor het antwoord, overweeg dit citaat uit de officiële bedrijfsverklaring van het bedrijf:

“Onze dealers zijn Amerikaanse, onafhankelijke, lokale bedrijven, net als wij. Als u waarde hecht aan een echt persoonlijke winkelervaring op maat, ondersteuning van uw lokale economie en eersteklas klantenservice, bezoek dan uw plaatselijke dealer van apparatuur. Wij beloven u dat het u terug zal brengen naar de tijd waarin kwaliteit onaantastbaar was en uw mening niet alleen werd gewaardeerd, maar ook tot verandering leidde.”

Dit is de reden waarom onafhankelijke winkels en websites, zoals onze eigen winkel, Designer Appliances, vaak de plaats zijn om Speed Queen te vinden. Het getuigt van hun toewijding om bedrijven van eigen bodem en in onafhankelijke handen te steunen, die verder gaat dan alleen het behalen van winst.

Speed Queen vs. de concurrentie

Naast de drie redenen die we hebben gegeven om in Speed Queen-wasmachines te investeren, kunnen ze ook bogen op een waslijst (excuseer de woordspeling) van kwaliteitskenmerken. Dit zijn er maar een paar.

Mechanische besturingen

De meeste Speed Queen-gebruikers zien liever geen ingewikkelde elektronische regelingen, die zij beschouwen als potentiële risico’s die meer kans geven op kortsluiting en andere problemen.

Variabele waterstanden

Speed Queen-wasmachines passen het waterniveau aan op basis van de grootte van de lading, waardoor energiebesparing en wasefficiëntie op maat mogelijk zijn.

Eco Cyclus

De Eco Cycle functie gebruikt minder water dan andere cycli, ontworpen om energie en het milieu in gelijke mate te besparen.

Extra aangepaste cycli

Alle programma’s die je maar kunt bedenken zijn standaard op de Speed Queens: handwas/delicate, inweken en voorwas, extra spoelen en nog veel meer.

Nadelen van Speed Queen

Hoewel Speed Queens duurzame, betrouwbare en heavy-duty machines zijn, hebben ze ook hun nadelen. Zo ziet de Speed Queen er nogal ouderwets uit – veel fabrikanten zijn overgestapt op roestvrij staal en ultramoderne ontwerpen, maar de Speed Queen zal zeker geen schoonheidswedstrijden winnen.

Een ander potentieel negatief punt is dat het waterverbruik bij Speed Queens hoog is in vergelijking met andere high-end machines. Dit gezegd zijnde, werken zij nog steeds ruim binnen de richtlijnen van het Department of Energy.

Ook het kubieke volume van de trommel is bij Speed Queens meestal iets kleiner dan bij de wat flashier producten, hoewel trommels met een groot volume die in wat slappere machines zijn ingebouwd, niet veel toevoegen aan het laadvermogen. Wat heb je aan een groot vat als het niet helemaal gevuld kan worden? Daarom zijn Speed Queen-machines zo gebouwd dat ze tot 20% meer lading aankunnen dan machines met grotere trommels.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, consistente wasmachine die grote hoeveelheden wasgoed kan reinigen zonder poespas of franje, dan is de Speed Queen-wasmachine iets voor u. Visueel zijn ze misschien niet om bij weg te dromen, en ze kunnen niet bogen op de 100-en programmacycli (die volgens velen toch grotendeels hetzelfde zijn) die op andere machines beschikbaar zijn. Maar uw Speed Queen wordt een duurzaam, onstopbaar en duurzaam lid van uw apparatenfamilie, dat u gegarandeerd nooit in de steek zal laten.

FAQs

Zijn er vervangers voor de uit productie genomen Speed Queen-wasmachines?
Ja. De oude modellen zijn overgegaan in de nieuwere productlijn.

  • AWN432SP ook bekend als AWN432SP113TW04 vervangen door de TR3 of meest recentelijk door de TC5.
  • AWNE82SP ook bekend als AWNE82SP113TW01 vervangen door de TR5.
  • AFN50RSP ook bekend als AFN50RSP113TW01 vervangen door de TR7.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 26 juli 2017. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts