Stofzuigers: Hoe stof en vuil effectief elimineren


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Wanneer was de laatste keer dat je het gevoel had dat je huis echt schoon was? Als u moeite heeft comfort te vinden door het gebrek aan netheid in uw huishouden, is er geen betere tijd dan nu om uw inspanningen om netter te zijn te verbeteren. Designer Appliances heeft verschillende producten die u kunnen helpen om stofnesten te elimineren en uw huis in een handomdraai weer brandschoon te maken. Hier zijn een paar dingen die je zou kunnen overwegen als je serieus bent over het krijgen van schoon.

Snoerloze stofzuiger
Soms zijn er delen van uw huis waar u met een grote stofzuiger gewoon niet kunt komen. Daarom moet u investeren in een snoerloze stofzuiger voor die kleine hoekjes en gaatjes. De Dyson v11 snoerloze stofzuiger is een voorbeeld van een product dat handig kan zijn voor de moeilijk bereikbare plekjes in uw huis.

Standaardstofzuiger
Als het jaren geleden is dat u uw stofzuiger hebt vervangen, wilt u misschien eens kijken welke modellen er op de markt zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen, of u nu voornamelijk vloerbedekking of tegels hebt. Miele stofzuigers hebben bijvoorbeeld een filtratie die allergenen effectief van de vloer verwijdert terwijl u schoonmaakt.

Stofzuigerhulpstukken
Met de juiste stofzuigerhulpstukken wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Miele heeft een breed assortiment borstels waaruit u kunt kiezen. Sommige daarvan kunnen de kracht van uw stofzuiger vergroten wanneer u deze in krappe ruimtes gebruikt. Verschillende hulpstukken kunnen voordelig zijn als u in uw hele huis verschillende soorten vloeren hebt. Zo vindt u opzetstukken voor alles van parket tot laagpolig tapijt.

Of u nu uw huis wilt opruimen voordat u een feestje organiseert of de algemene netheid wilt verbeteren, deze artikelen kunnen u helpen uw doelen te bereiken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts