Sub Zero Koelkast – Classic Ingebouwde vs Integrated [REVIEW]


Met een Sub Zero koelkast stapt u af van een uitpuilend wit apparaat en kiest u er een die bij het design van uw keuken past. Sub Zero koelkastmodellen zijn er in twee stijlen, klassiek ingebouwd of ingebouwd. De meeste mensen zijn echter verward over de verschillen tussen de twee stijlen en hebben hulp nodig bij het kiezen van de juiste. In dit artikel bekijken we de verschillen tussen de Classic inbouwkoelkasten en de Designer Series geïntegreerde modellen.

Sub Zero is het bedrijf dat in het midden van de jaren 50 de ingebouwde koeling uitvond, en vandaag nog steeds de gouden standaard is op het gebied van koeling in de wereld. Tussen 2013 en 2016 rolde Sub Zero geïntegreerde koeling uit, waarbij de nieuwste technologie en esthetische aanpak werden geïntroduceerd.

Sub Zero is ook eigenaar van de merken Wolf toestellen en Cove vaatwasmachines. Deze drie topmerken vullen elkaar aan met hun pasvorm en afwerking. Bij het ontwerpen van een nieuwe keuken kunt u ook profiteren van pakketprogramma’s, die het bedrijf aanbiedt om te besparen. Wolf fornuizen zijn een bijzonder geliefde Amerikaanse traditie. Hun gepatenteerde rode knoppen zijn niet weg te denken uit de meeste luxe keukens.

Onze beoordeling van Sub Zero Koelkasten

Laten we het eerst eens hebben over de overeenkomsten

Sub Zero is altijd al een geweldige koelkast geweest. Dat komt omdat het bedrijf al zijn voedselbewaarsystemen ontwerpt met de nadruk op drie essentiële componenten: temperatuurbeheersing, juiste vochtigheid en gezuiverde lucht.

Alle Sub Zero koelkasten zijn uitgerust met deze essentiële kenmerken:

 • Op NASA geïnspireerd, antimicrobieel luchtzuiveringssysteem dat bederf bestrijdt en geuren vermindert door bacteriën, virussen en ethyleengas te verwijderen.
 • Ingebouwde microprocessor die de binnentemperatuur nauwkeurig regelt en de prestaties van het systeem nauwlettend in het oog houdt.
 • Dubbel koelsysteem dat afzonderlijke en optimale vochtigheidsniveaus voor de koelkast en de vriezer creëert en handhaaft, zodat voedsel langer vers blijft.
 • Magnetische deurafdichtingen, die helpen om koude lucht en de juiste vochtigheidsgraad in elke ruimte te behouden.
 • Nano-gecoate, morsbestendige glazen leggers en zuivelcompartiment die hygiënisch en gemakkelijk te reinigen zijn.
 • Waterfiltratiesysteem voor ijsdispenser, dat verontreinigingen vermindert, evenals chloorsmaak en -geur.
 • Crispies en delicatessenladen in zones met lage temperatuur en hoge vochtigheidsgraad voor optimale versheid.
 • LED-verlichting voor een helder en luxueus interieur.

Bovendien worden alle Sub Zero producten vervaardigd in fabrieken in de V.S., en worden ze streng getest om zeker te zijn van minstens 20 jaar intensief gebruik. Sub Zero biedt ook uitzonderlijke 24/7 ondersteuning van hun vriendelijke Customer Care team in Madison, Wisconsin, naast hun gouden standaard technische service in het hele land.

De klassieke inbouwserie – Statement Maker met klassieke gebruiksvriendelijkheid

Klassieke inbouwmodellen zijn statement makers. Met hun 84″ hoogte en het kenmerkende Sub-Zero rooster bovenaan, worden ze het middelpunt van de keuken. Als u wilt dat uw keukenapparatuur opvalt, dan zijn deze voor u.

Ontwerp-opties

Deze modellen kunnen op twee verschillende manieren worden geïnstalleerd:

 1. Trots: De kast is ingebouwd in de kast, en de deurplaat steekt iets uit.
 2. Flush: Naast het scharnier is een ruimte van 1 inch gelaten om het te kunnen draaien. Dit zorgt ervoor dat de deur niet buiten de kasten uitsteekt.

Binnenmaten

De binnenmaten van de Classic serie zijn iets groter dan die van de Designer serie. De diepte van de cabine is 24 inch, plus 2 ½ inch voor de deurbekleding, wat de totale diepte op 26 ½ inch brengt. Dit betekent dat u bij 30″ modellen 13,2 kubieke meter koelkastruimte en 4,2 kubieke meter vriezerruimte hebt. Op 36″ modellen is er 16,4″ kubieke meter koelkastruimte en 5/3 kubieke meter vriezerruimte.

Beschikbare configuraties

Een reeks verschillende deur opties zijn beschikbaar, waaronder:

 • Koelkast met vrieslade onderaan (Beschikbaar in 30 & 36)
 • Side-by-side (twee deuren die naar buiten opengaan vanuit handgrepen in het midden) (Verkrijgbaar in 36, 42, 48)
 • Openslaande deuren (de deuropening is de helft van die van een enkeldeurs, vriesvak) (Verkrijgbaar in 36 & 42)
 • Volledige kolom (beschikbaar in 36)

Andere kenmerken van de Classic Inbouwserie

Classic Inbouwmodellen hebben een openslaande deur, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor plaatsing op een eiland of schiereiland. Dit komt doordat de openslaande deur half zo groot is als die van een enkeldeurs, vriesvak.

Sub Zero heeft de plaats van de compressor op de Classic inbouwkoelkastmodellen slim aangepast, en sommige klanten (vooral kleine mensen zoals ik) vinden de extra toegankelijkheid tot de bovenste schappen hierdoor prettig.

Pro-Tip: Omdat de compressor nu boven op de koelkast zit, past hij misschien niet in uw NYC lift. De fabriek zal echter speciale regelingen treffen om het artikel te leveren zonder de compressor aan de bovenkant. (Deze optie is niet beschikbaar bij andere koelkastmerken zoals Thermador, Miele, of Viking).

Geïntegreerde modellen IT/IC: Verscheidenheid in ontwerp en verbeterde kenmerken

Moderne gezinnen hebben verschillende behoeften wat betreft de hoeveelheid koel- of vriesruimte die zij nodig hebben. Terwijl bij de Classic Inbouwserie slechts één koel/vriescombinatie mogelijk is, biedt de Designer Serie veel ruimte voor creativiteit. Huiseigenaars en keukenontwerpers kunnen alle modellen (ook de versies met vriesvak) combineren en combineren om de perfecte combinatie-eenheid voor hun project te creëren.

Als een gezin bijvoorbeeld op zoek is naar een grotere koel/vriescombinatie, biedt de Designer Series de mogelijkheid om een 72 brede combinatie te creëren door een 36 All Koelkast naast een 36 All Vriezer te plaatsen. Sub Zero verkoopt zelfs accessoires om deze configuratie er als één naadloos product uit te laten zien. De 36 All Refrigerator heeft ook een glazen deur, zodat u uw Pinterest-waardige koelkastorganisatie kunt laten zien.

Ontwerpvoordelen

De modellen van de Designer Series IT/IC zijn volledig ingebouwd. Ze hebben scharnierende scharnieren, wat een mooie manier is om te zeggen dat de scharnieren aan de binnenkant verborgen zijn. Dit betekent dat er geen extra ruimte rond de eenheid hoeft te worden vrijgelaten, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie een volledig moderne en gestroomlijnde afwerking wenst.

Binnenmaten

Net als de Classic inbouwmodellen hebben de Designer IT/IC modellen een diepte van 24. Hoewel u bij het plannen van uw ontwerp geen rekening hoeft te houden met de extra 2 ½ inch deurplaat, verliest u wel wat binnenruimte. Op de 30 modellen krijgt u slechts 10,6 kubieke meter koelkastruimte, en op de 36 modellen is er 13,3 kubieke meter koelkastruimte. Aan de andere kant hebben deze modellen meer vriesruimte dan hun Classic Inbouw tegenhangers, met respectievelijk 5,0 cu.ft. en 6,4 cu.ft. Modellen met ondervriezer hebben ook twee lades, wat een betere organisatie mogelijk maakt.

Beschikbare configuraties

De Integrated serie kan besteld worden met de volgende deuropties:

 • Alle koelkolommen (24, 30, 36)
 • Alle vrieskolommen (18, 24, 30, 36)
 • Koelkast/vriezer kolom (24)
 • Over-and-Under (30, 36)
 • Lades voor koelkasten onder de toonbank (24, 30, 36)

Aanvullende kenmerken

Vers voedsel, gegarandeerd
Voor optimale omstandigheden voor uw producten en vlees zijn de geïntegreerde modellen voorzien van een lade met een lagere temperatuur en een hogere vochtigheidsgraad. Zo haalt u het meeste uit uw producten en vlees zonder dat u bang hoeft te zijn dat het snel bederft.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je aardbeien zo snel bederven na aankoop? Het kan zijn omdat je ze naast het verkeerde voedsel bewaart. Om hun innovatieve conserveringstechnologie optimaal te benutten, krijgt u bij Sub Zero ook ‘versheidskaarten’ bij uw aankoop. Deze geven goede instructies voor het correct bewaren van voedsel, zodat u langer kunt genieten van verser voedsel.

Strak design
De Sub Zero Integrated-modellen zijn niet alleen een krachtpatser op het gebied van voedselconservering, ze hebben ook een strak design dat uw gasten zeker zal verbazen. Modellen in de Integrated Series zijn naadloos van binnen en buiten – dit betekent dat u nooit scharnieren zult zien. Sub Zero maakt ook gebruik van frameloze deurplanken en binnenplanken voor een modernere en stijlvollere look.

Convenience
De geïntegreerde koelkasten van Sub Zero hebben een flexibele schophoogte. Voor uw gemak kunt u kiezen voor een teenschophoogte tussen 2 en 6 inch.

Over gemak gesproken, sommige klanten vinden het idee van een waterdispenser in hun koelkast prachtig, maar willen niet dat die een doorn in het oog wordt in een verder naadloos design. Op de lange en hoge modellen van 30 en 36 inch kunt u kiezen voor een interne waterdispenser, die zich aan de linkerkant van uw koelkast bevindt

En ten slotte kunt u, naast de heldere LED-verlichting in de hele koelkast, ook kiezen voor de ‘soft on’-functie, die het licht geleidelijk verhoogt terwijl

Ondersteuning en garantie

Sub-Zero heeft een van de beste 24/7-klantenservicediensten van alle merken apparatuur, dus u kunt er gerust op zijn dat er voor u wordt gezorgd als er op elk moment van de dag of nacht iets misgaat.

Alle Sub-Zero koelkasten worden geleverd met de beste garantie uit de sector, die het volgende dekt:

 • Twee jaar volledige garantie (onderdelen en arbeid)
 • Vijf jaar volledige garantie op het gesloten systeem (onderdelen en arbeid)
 • Twaalf jaar beperkte garantie op het gesloten systeem (alleen onderdelen)

Vaak gestelde vragen

Kan ik een Sub Zero koelkast en vriezer samen combineren?

Ja, dat kan, maar u bent beperkt tot slechts één optie in de Classic Inbouwserie, terwijl de Geïntegreerde serie u meer flexibiliteit biedt. Alle gezinnen hebben verschillende behoeften wat betreft de hoeveelheid koel- en vriesruimte die ze nodig hebben. Uiteindelijk komt het aan op uw individuele behoeften en wat voor u het beste werkt.

Klassieke inbouwcombinaties

Door een 36″ All koelkast naast een 36″ All vriezer te zetten, kunt u een 72″ koelkast/vriezer combinatie maken, wat uw enige optie is met de Classic Built-In series. Met de speciale Sub Zero accessoires lijkt het alsof het om één product gaat in plaats van twee. Als u wilt pronken met uw georganiseerde koelkast, kunt u een glazen deur nemen.

Geïntegreerde koelcombi’s

Hier hebt u een grotere keuze, aangezien u alle modellen kunt mixen en matchen om uw ideale koel/vriescombinatie te creëren. Dankzij de exacte diepte en de nuldoorgangsscharnieren kunt u een All-koelkast van 24″, 30″ of 36″ combineren met een All-vriezer van 18″, 24″, 30″ of 36″. Sub Zero is het enige merk dat u dit aantal configuraties biedt.

Hoe vervang ik mijn oude Sub Zero koelkast? Past de nieuwe in de ruimte van de oudere versie?

U kunt de oude Sub Zero koelkast vervangen door een nieuwe (we hebben dit in onze eerdere berichten behandeld). Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor incentives en promoties voor beschikbare loyaliteitsprogramma’s.

Zijn Sub Zero en Wolf Range hetzelfde bedrijf?

Ja. Het merk Wolf is de kook- en ventilatietak van Sub Zero. Bovendien lanceerde Sub Zero het afwasmachinemerk Cove, dat de volledige lijn van keukenapparaten omvat.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 19 maart 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts