Sub Zero Koelkast: Alles wat u moet weten voordat Kopen [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

De Sub Zero koelkast is altijd een klasse apart geweest. Het is veel meer dan een luxemerk, het is een professioneel, goed werkend conserveersysteem dat op grote schaal wordt gebruikt door geïnspireerde thuiskoks en bekende chef-koks. Het ontwerp met dubbele compressor en het gepatenteerde vacuüm-deurafdichtingssysteem in een Sub Zero koelkast zijn een technisch hoogstandje. Deze koelkasten zijn ontworpen om twee onafhankelijke koelsystemen te laten werken die de temperatuur en de vochtigheid in het vries- en koelgedeelte handhaven.

De koelkast van Sub Zero kan bogen op de beste componenten in zijn klasse, superieur vakmanschap en compromisloze aandacht voor detail bij elk product dat zij bouwen. Elke Sub Zero koelkast is gebouwd op het idee dat het handhaven van de temperatuur, de vochtigheid en het circuleren van frisse lucht de levensduur van uw voedsel verlengt.

Het professionele ontwerp is ook een van de belangrijkste attracties van Sub Zero koelkasten en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten in vergelijking met hun standaard tegenhangers. Deze koelkasten passen naadloos in de kastruimte en “verdwijnen” bijna. Sub Zero wordt beschouwd als het beste koelkastmerk in de VS. Hoewel er verschillende redenen zijn waarom wij van mening zijn dat deze producten de prijs waard zijn, volgen hier vier van de belangrijkste redenen:

Top 4 redenen om voor een Sub Zero koelkast te kiezen

Waarom Sub Zero? Overzicht
Versheid van voedsel Slimme bewaartemperaturen maximaliseren de versheid van fruit, groenten, schaal- en schelpdieren en vlees, wat leidt tot minder voedselverspilling.
Kwaliteit/levensduur Ontworpen voor meer dan 20 jaar gebruik met een toonaangevende garantie. De beste service en ondersteuning onderscheidt het van verre concurrenten.
Flexibiliteit in ontwerp Inbouwkoelkasten van volledig formaat, volledig geïntegreerde modellen, oneindig veel bekledingsopties, een ruime keuze aan onderbouwkoelkasten voor een professionele en naadloze look in uw huis.
Doorverkoopwaarde huis Stellaire merkherkenning. Altijd genoemd in onroerend goed advertenties als een differentiator.

Waarom Sub Zero koelkasten de reputatie verdienen van beste in hun klasse

1) Superieure voedselconserveringstechnologie

Sub-Zero is trots op zijn vermogen om voedsel veel langer te bewaren dan andere koelkasten. Volgens het onderzoek van hun bedrijf gooit een gezin van vier personen in de loop van een jaar gemiddeld voor meer dan 1.500 dollar aan voedsel weg. Hoewel de meeste koelkasten het voedsel goed koud houden, is het echt de kunst om de temperatuurschommelingen en de vochtigheid onder controle te houden. Sub-Zero heeft ook een computergestuurd luchtzuiveringssysteem dat verse lucht in uw koelkast laat circuleren.

Dubbele koeling
Twee afzonderlijke gesloten koelsystemen worden gebruikt om de temperatuur en de vochtigheid in de koelkast en de vriezer te regelen. Hierdoor blijven de afzonderlijke compartimenten op een optimaal vochtigheidsniveau en wordt ook smaakoverdracht voorkomen.

Microprocessorgestuurd systeem
Dankzij dit systeem kunnen de apparaten een temperatuur vasthouden die veel constanter is dan de meeste andere. In feite houdt de Sub-Zero de temperatuur bij normaal gebruik steeds binnen één graad van de ingestelde temperatuur. Dit is zeer indrukwekkend als u bedenkt dat andere koelkasten temperatuurschommelingen tot 14 graden kunnen vertonen. Simpel gezegd, een constante temperatuur betekent dat voedsel veel langer vers blijft.

Vacuümafdichting
Sub-Zero heeft een gepatenteerd vacuümafdichtingssysteem voor deuren. Dit betekent dat, om een optimale temperatuur te handhaven, alle vier de zijden van het toestel vacuüm afsluiten wanneer u de deur sluit.

Luchtzuivering
Deze toestellen bevatten een antimicrobieel luchtzuiveringssysteem dat de lucht om de 20 minuten automatisch schoonspoelt. Veel verse levensmiddelen geven ethyleengas af, waardoor andere levensmiddelen veel sneller bederven. Door deze gassen uit te filteren, samen met bacteriën en schimmelsporen die op sommige verse producten voorkomen, zal uw voedsel veel langer meegaan.

2) Sub Zero Koelkast: Kwaliteit en levensduur

De kwaliteit en het vakmanschap van Sub Zero is ongeëvenaard. Hun onderdelen zijn de beste in hun klasse en ze sluiten gewoon geen compromissen bij de ontwikkeling en fabricage van nieuwe eenheden. Sub Zero koelkasten zijn ontworpen en getest om 20 jaar mee te gaan. Zij testen ook elk toestel in de fabriek voordat het in zijn doos wordt gedaan.

Toonaangevende garantie van 12 jaar
Het lijdt geen twijfel dat dit bedrijf een van de hoogste niveaus van service en klantenondersteuning in de industrie heeft. Naast het leveren van een product van wereldklasse, kunt u er zeker van zijn dat als er iets misgaat, dit snel en efficiënt wordt afgehandeld. Ze hebben ook een van de beste fabrieksgaranties van twee jaar all-in. Hun gepatenteerd gesloten systeem (in wezen het hart van de eenheid, met inbegrip van compressoren, condensors, verdampers, drogers en zelfs leidingen) is onder garantie voor een volle vijf jaar. Na vijf jaar wordt de eenheid op het gesloten systeem gedekt met een beperkte garantie van 12 jaar.

3) Flexibiliteit van het ontwerp

Geen enkel ander koelkastmerk biedt zoveel modellen en configuraties als Sub Zero. Overweeg de verschillende afmetingen en koeling als ontwerp en indeling belangrijk voor u zijn.

Met Sub Zero kunt u hebben:

Flexibiliteit van de installatie

 • Mogelijkheid tot volledig verzonken installatie
 • Installeer lichtjes trots van de kasten

Afwerking deuren

 • Deuren in roestvrij staal
 • Afwerking deuren
 • Glazen deuren (als u zeker bent van uw organisatietalent)
 • Verschillende handvat opties
 • Mogelijkheid om zelfs het ontwerp van de bovenkap op inbouwmodellen te veranderen (louvered grill, solid stainless, wood cabinet finish)
 • Enkele deur, vriesvak onder (inclusief dubbele deuren voor vriesvak onder)
 • openslaande deur
 • Zij-aan-zij
 • Volle eendeurs koelkast of diepvriezer

Myriade van Maten

 • Standaardmaat enkelvoudige units van 30-inch tot 48-inch
 • Maak je eigen maat met kolommen. Mix en match verschillende koelkast- en vriezerformaten en combineer ze met behulp van in de fabriek gemaakte afwerkingssets voor een naadloze look. (U kunt bijvoorbeeld een 60-inch maat creëren door een 30-inch koelkast te combineren met een 30-inch vriezer)

4) Doorverkoopwaarde woning

De koelkast van Sub Zero heeft meer merkbekendheid dan om het even welke andere fabrikant van huishoudtoestellen in de industrie. Het feit dat een keuken een Sub Zero koelkast heeft zal bijna altijd vermeld worden in onroerend goed advertenties en kan een doorslaggevende factor worden bij de aankoop. Het is geen geheim dat een keuken een van de duurste renovaties van een huis kan zijn en de naam Sub-Zero staat voor een degelijke investering en een onovertroffen kwaliteit.

Sub Zero Koelkast Design Styles

Er zijn drie soorten Sub Zero koelkasten op de markt, elk met zijn eigen unieke voordelen. Het bedrijf staat ook bekend als een van de beste wijnkoelkastfabrikanten ter wereld. Onze bespreking van de Sub Zero wijnkoelkast vindt u in een eerder artikel. Ondertussen, laten we diep duiken in de ingebouwde koelkast selectie

Classic Sub Zero inbouwkoelkasten (ook BI genoemd)

BI-producten worden beschouwd als het klassieke uiterlijk van Sub Zero koelkasten en vormden het oorspronkelijke concept voor dit type koelkast. De deuren van BI Sub Zero koelkasten steken iets uit het kastoppervlak, maar ze kunnen verzonken worden ingebouwd. Daarbij moet u er wel op letten dat u genoeg ruimte laat voor de deuren om open te gaan. BI-units zijn verkrijgbaar in vier configuraties: kolom, Franse deur, over-en-under, en side-by-side.

U vindt de verschillen tussen de Sub Zero inbouw versus geïntegreerde koelkasten in onze diepgaande review.

Sub Zero Professional Serie, commerciële look voor thuis

De Pro 48 (ook bekend als PRO4850G) is een klasse apart en is het topmodel van de Sub Zero koelkasten. Het bedrijf verwijst vaak naar deze lijn als een 800-pond monument voor het conserveren van voedsel.

Het uiterlijk van de Pro 48 doet denken aan dat van een restaurantkeuken, maar het prachtige ontwerp maakt hem perfect geschikt voor uw huis. De Pro 48 heeft niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, maar ook drie verdampers, die elk dienen als afzonderlijke regeling voor de vriezer, de koelkast en de koelkastladen.

Houdt u er rekening mee dat de levering van een Pro 48 een speciale vaardigheid vereist en veel ruimte in de omgeving. Daarom, budget ongeveer $600 tot $1,000 voor leveringskosten.

Geïntegreerde, Designer Series Sub Zero Koelkasten

Meer dan 30 verschillende configuratiemogelijkheden maken geïntegreerde Sub Zero koelkasten populair bij huiseigenaren die controle willen over hun keukenontwerp. Aangezien er geen zichtbare scharnieren of roosters zijn, kunt u dit toestel naadloos inbouwen zonder ruimte vrij te laten rond de omtrek van het toestel. Zo kunt u een Designer Series Sub Zero in uw kast laten verdwijnen. Er zijn twee soorten geïntegreerde modellen:

 1. Kolommen waar u een volledig koelkast of een volledig vriezer als één eenheid krijgt
 2. Wat Sub Zero een over-en-under noemt, is een koelkast met een vriesvak onderaan.

Hoeveel kost een Sub Zero-koelkast?

De meeste detailhandelsmerken bieden de 3-voudige prijsformule goed, beter of best aan voor hun producten. Sub Zero koelkasten daarentegen doen geen concessies aan de kwaliteit en hebben één model voor de prijs. Hier is een overzicht van hoeveel populaire Sub Zero koelkasten kosten:

MODEL KENMERKEN PRIJS
Franse deur 36/42-in breedte, Roestvrij staal of paneel-klaar, 21/25 cu. ft. van $9.299
Side-by-Side 36/42/48-in breedte, waterdispenser opties, roestvrij staal of paneel klaar, 21/24/29 cu. ft. vanaf 8.529 dollar
Bodem Diepvriezer 30/36-in breedte, waterdispenser opties, roestvrij staal, glas, of paneel klaar, 18/22 cu. ft. vanaf 8.480 dollar
Geïntegreerde bodembevestiging (IT) 30/36-in breedte, waterdispenser opties, dubbele lade vriezer, paneel klaar van $8,187
Kolom Koelkasten 24/30/36-in breedte, paneel klaar vanaf $5,999
Kolom vriezers 18/24/30/36-in breedte, paneel klaar vanaf $6,899
Onder de toonbank 24/27/30/36-in breedte, Lade Koelkast & Diepvriezer, Klaar voor Paneel van $4,229

Conclusie

Is een Sub Zero koelkast de prijs waard? Bij Designer Appliances geloven wij dat als gemoedsrust, vers voedsel en flexibiliteit in ontwerp belangrijk voor u zijn, het antwoord ja is. Deze aankoop zou 20 jaar moeten meegaan, wat ook een enorm voordeel is (stel u voor dat u $2500 tot $3500 uitgeeft aan een populair merk voor een toestel dat misschien 7-8 jaar meegaat). Wanneer u een Sub Zero koopt, koopt u niet zomaar een koelkast, maar investeert u in het hart van uw huis, genereert u minder voedselverspilling en bespaart u energie met een strak ontworpen, geïntegreerd systeem voor het bewaren van voedsel. Als u in het driestatengebied bent, kom dan langs in een van onze showrooms in New Jersey en zie waarom deze koelkast essentieel wordt geacht voor de keukens van vandaag.

Sub Zero, Wolf en Cove bij Designer Appliances Showroom

FAQs

Zijn Sub Zero en Wolf hetzelfde bedrijf?

Ja. Sub Zero nam Wolf Ranges over in 2000. Het bedrijf maakt nu niet alleen fornuizen, maar een hele categorie Wolf kooktoestellen en ventilatie. Wij behandelen Wof gamma’s in detail in onze blog artikels en video’s.

Maakt Sub Zero vaatwassers?

Ja. Sub Zero is begonnen met het maken van afwasmachines van topkwaliteit onder de merknaam Cove afwasmachines.

In een rapport van een toonaangevend onderzoeksbureau wordt gesproken over de luidere geluidsniveaus van de Sub Zero, is dit een probleem?

De publicatie die wij zagen was van 2012 en niet up-to-date. Als gebruiker van een Sub Zero koelkast van een eerdere generatie in een open keuken, heb ik het lawaai van de compressor ervaren wanneer die actief was (let wel, alle koelkasten waren 10 jaar geleden lawaaierig). De modellen van de nieuwe generatie, vooral de inbouwseries met topcompressoren, zijn nu echter aanzienlijk stiller. De geïntegreerde koelkasten van Sub Zero hebben de compressor op de bodem en zijn van nature stil.

Ik heb een oude Sub-Zero koelkast kan ik die vervangen door een nieuwe? Zal het passen?

Ja. U zult uw oude koelkast kunnen vervangen door een nieuwe. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor promoties en incentives die Sub-Zero aanbiedt voor trouwe klanten.

Wat is het verschil tussen een Sub-Zero koelkast en een gewone koelkast?

Er zijn veel verschillen tussen gewone koelkasten en een Sub-Zero. Bijvoorbeeld, hier zijn enkele van de hoogtepunten op variaties: Afmetingen: De standaard koelkasten waarmee de meesten van ons zijn opgegroeid, waren ongeveer 69 inch hoog en waren diep, d.w.z. reikend uit de kasten. De koelkasten van Sub Zero zijn 84 inch hoog en kunnen vlak tegen de kast worden geïnstalleerd. Stijl: U kunt een Sub-Zero zo aanpassen dat hij bij uw omringende kasten past. Dubbel-Compressoren: Weet u nog hoe voedsel vreemd smaakte (of rook) in de vriezer toen we rijk voedsel in het koelvak bewaarden? Gewone koelkasten met enkelvoudige compressoren/verdamper circuleren lucht ongeacht het compartiment, waardoor ongewenste geuroverdrachten ontstaan. SubvZero scheidt de compartimenten en gebruikt een dure tweede compressor om de scheiding te garanderen. Uw voedsel blijft langer goed in een Sub-Zero koelkast. Deur-Seal: U zult merken hoeveel moeite het kost om de deur van een SubvZero te openen. Dit is te danken aan de magnetische afdichtingen die ervoor zorgen dat de deuren perfect gesloten zijn. De meeste standaard koelkasten verliezen een ton energie door hun deuren (vooral na een paar jaar gebruik) Levensduur: Gewone koelkasten zijn ontworpen om 5-8 jaar mee te gaan, afhankelijk van de fabrikant. Voorbij zijn de dagen van decennia lange prestaties. Sub Zero is nog steeds van de oude school. Het bedrijf is er trots op dat het apparaten maakt die 18-20 jaar (zelfs langer) meegaan.

Maakt Sub-Zero wijnkoelkasten en andere onderbouwapparaten zoals ijsmakers en drankautomaten?

Ja. Sub-Zero biedt de beste wijnkoelkasten in zijn klasse. Het bedrijf maakt ook apparaten voor onder de toonbank, zoals ijsmakers, drankencentrales, koelkasten, diepvriezers en koelladen.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 6 februari 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts