The Lovely Nectar Juicery heeft al haar locaties gesloten


Laatst bijgewerkt op 11 december 2020

De populaire Nectar Juicery heeft al zijn locaties in Vancouver gesloten. Na de opening van drie winkels, twee pop-ups en een sapkar, sloot het holistische sapbedrijf zijn deuren in mei 2019. Oprichter Tori Holmes kondigde de sluiting aan in een video op haar Instagram-account en terwijl vaste klanten van de sapbar verwoest zullen zijn om van de sluiting te horen, zullen Tori’s volgelingen haar holistische reis door haar nieuwe boeken en andere producten kunnen volgen.

Nectar Juicery werd opgericht door de holistische beoefenaar Tori Holmes. Op 21-jarige leeftijd werd Holmes de jongste vrouw die in een 24-voet boot over de Atlantische Oceaan roeide. Na deze prestatie werd bij Holmes de diagnose borstkanker in een vroeg stadium gesteld. Holmes heeft de diagnose beschreven als “het grootste geschenk” van haar leven.

Holistische reis

Holmes begon aan een reis om te leren over de Oude Chinese Geneeskunde en werd opgeleid tot gecertificeerd voedingsdeskundige. Met behulp van haar nieuwe kennis heeft Holmes in 2014 Nectar gevormd. Destijds bestond het bedrijf uit een sapkar, maar het holistische rijk breidde zich later uit tot drie fysieke winkels, twee pop-ups en een sapkar. Het bedrijf pochte als eerste klant Steven Tyler, de leadzanger van de populaire rockband Aerosmith, en Nectar Juicery omarmt de voordelen van gezond leven en gezond eten voor de inwoners van Vancouver.

Nectarvochtigheid

Nectar Juicery verkocht een scala aan sappen en sapkommen, waaronder die met verschillende bases. Koudgeperste sappen waren de meest populaire lijn. Terwijl de traditionele sapmethodes gebruik maakten van roterende messen om het fruit en andere ingrediënten te hakken, was het bekend dat dit veel van het nutritionele voordeel van de ingrediënten wegnam.

 

Koud persen schuwt het gebruik van messen en maakt gebruik van hoge druk perstechnieken, ook bekend als Pascalisatie, om sap te winnen uit de vruchten, groenten en adaptogenen. Dit proces houdt meer van de vitaminen en mineralen vast, terwijl schadelijke bacteriën worden gedood en de verse smaak van het fruit behouden blijft. Koudgeperst sap biedt de nutritionele voordelen van de rauwe ingrediënten van de drank met behoud van een dikkere consistentie. Deze dikkere consistentie kan mensen helpen zich voller te voelen en tegelijkertijd minder te consumeren.

Sapjes & Meer

Een van Nectar’s meest populaire lijnen werd Tenacity genoemd. Dit koudgeperste sap bevatte gingko, biet, komkommer, limoen en groene appel. De volledig natuurlijke ingrediënten werden gekozen voor hun vermogen om het bloed van zuurstof te voorzien, het lichaam te reinigen en het energieniveau te verhogen.

 

Net als alle sappen van Nectar zit ook Tenacity in een glazen fles, bewust gekozen omdat glazen flessen makkelijker te recyclen zijn en minder schadelijk zijn voor het milieu dan plastic alternatieven. Nectar moedigde haar klanten zelfs aan om foto’s en video’s in te sturen van hoe klanten de flessen hergebruikten, en naast het feit dat ze als water- en drinkflessen werden gebruikt, vonden ze ook vele doeleinden in het leven van mensen.

Nectar bood ook reinigingsmiddelen op maat aan. De gebruikers gaven details over wat ze wilden bereiken en de details van hun levensstijl, en Tori en haar team zouden een op maat gemaakt plan van sappen en sapkommen leveren. De reiniging varieert van intensieve eendagsfixes tot zware 10-daagse programma’s. Typische reinigingscategorieën waren Nourish, Alkalize en Energize.

Bedrijven zoals Mobify en Hootsuite integreerden zelfs het sapaanbod van het bedrijf in hun dagelijks werkregime, via het bedrijfsvoedselprogramma van Nectar. Ryan Holmes, CEO van Hootsuite, zei: “Ons team gezond houden is de sleutel tot moraal en prestaties en Nectar is een favoriet perk van veel Hootsuite medewerkers.”

Wat is het volgende?

Holmes kondigde de sluiting van Nectar Juicery bars aan via Instagram video, waarin ze zei dat ze zich wilde verwijderen van de detailhandel en in de richting van “belangenbehartiging en onderwijs” wilde gaan. Fans zullen nog steeds kunnen profiteren van Holmes’ ervaring toen ze de lancering van haar boek Beauty Water aankondigde en zei dat ze recepten van haar sappen en andere maaltijden zou vrijgeven, terwijl ze ook volgelingen zou leren hoe ze gezonder kunnen worden en van een beter afgerond leven kunnen genieten.

 

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

Recent Posts