Vitamix 5200 Blender Review – Voors, tegens en oordeel


Herzieningsoverzicht

Vitamix producten worden vaak beschouwd als het neusje van de zalm als het gaat om thuismengers. In feite heb je ze waarschijnlijk al een tijdje begeerd. Heb ik gelijk?

 

Het zijn geweldige producten, en de Vitamix 5200 is geen uitzondering.

De 5200 heeft een motor die loopt als een elektrisch gereedschap; hij kan de messen snel genoeg versnellen zodat ze koude ingrediënten in slechts 6 minuten warm draaien. De 5200 heeft ook een zelfreinigende functie, roestvrijstalen bladen van vliegtuigkwaliteit, variabele snelheidsinstellingen en een container met een halfgallonmaat.

Het grootste obstakel dat mensen ervan weerhoudt om dit product te kopen, zijn waarschijnlijk de pure kosten ervan. Met het prijskaartje dat u hier ziet, lijkt dit keukenapparaat bijna beter geschikt voor een professionele keuken.

We hebben ook van verschillende gebruikers (meestal degenen die niet veel ervaring hebben met blenders) gehoord dat de 5200 bijna te krachtig is.

Gerechten zoals hummus, die verondersteld worden een grove consistentie te hebben, worden uiteindelijk soepachtig. Maar afgezien van de prijs en de leercurve zal de Vitamix 5200 voor de meeste gezinnen een geweldige optie zijn.

Vitamix 5200: A Quick Look

Voordelen

  • Krachtige
  • Variabele snelheid
  • Kan Stoomsoepen
  • Vliegtuig- Roestvrijstalen Bladen

Nadelen

  • Zeer prijzig
  • Leercurve

Specificaties

Merk: Vitamix

Model: 5200

Gewicht: 13 Pond

Container: 64 ons

Afmetingen: 20,5 x 7,25 x 8,75 in

Snelheidsinstellingen: Goed voor gebruikers die waarde hechten aan veelzijdigheid

De Vitamix 5200 is volledig instelbaar, wat betekent dat u de snelheidsinstellingen kunt aanpassen om zo een unieke en op maat gemaakte aanpak te kunnen hanteren voor elke blend job die u doet.

 

Je wilt toch niet dat je pesto dezelfde consistentie heeft als een smoothie? Met veel snelheidsinstellingen om uit te kiezen, zult u altijd in staat zijn om ervoor te zorgen dat uw voedsel de geïndividualiseerde aanpak krijgt die het verdient.

Massieve container: Goed voor grote gezinnen

Met een 64-ounce container (wat neerkomt op een halve liter), zou je geen moeite moeten hebben om genoeg voedsel te maken voor het hele gezin.

 

Moeten we meer zeggen? Als je ooit smoothies hebt moeten maken voor je grote familie in verschillende kleine batches, dan weet je al dat dit een geweldig onderdeel is om te hebben.

Draait Koude Ingrediënten Heet: Goed voor Soepliefhebbers

Natuurlijk maakt de Vitamix 5200 niet altijd koude ingrediënten warm. De kans is groot dat de meeste gebruikers daar niet veel om geven.

Echter, als je deze blender helemaal omhoog draait, loopt hij zo snel dat hij genoeg wrijving creëert om koude ingrediënten warm te maken.

Naast de mogelijkheid voor gebruikers om voedsel zoals soep te maken in één blender, dient deze functie ook als een bewijs van de pure kracht van de Vitamix.

FAQ

Met welke garantie wordt deze blender geleverd?

 

Deze, en alle Vitamix mengers worden geleverd met een indrukwekkende zevenjarige garantie.

Kan het gebruikt worden als sapmachine?

Technisch gezien, nee. Juicers presteren een beetje anders dan blenders. Maar het eindresultaat zal zeer vergelijkbaar zijn.

Kan deze blender worden gebruikt in verkooppunten buiten de VS?

Dit zal vooral afhangen van uw regio, maar voor veel landen heeft u een adapter nodig.

Wat de gebruikers zeggen

Gebruikers tonen een overweldigende positieve reactie op deze blender. Mensen houden van de ongelooflijke kracht, de snelheidsinstellingen en de mogelijkheid om met gemak door elk voedsel heen te werken.

In het bijzonder lijkt er opwinding te zijn rond het vermogen van deze blender om koude ingrediënten warm te draaien door de snelheid waarmee hij kan werken.

 

De grootste klacht (naast de prijs) is de leercurve die we in het productoverzicht hebben genoemd. Als je geen ervaring hebt met blenders, of als je oude model gewoon niet veel sap achter de hand had, ben je waarschijnlijk niet voorbereid op wat de Vitamix 5200 kan doen (zelfs als je denkt dat je dat wel bent).

Natuurlijk, als je eenmaal voorbij de leercurve bent, zul je waarschijnlijk de kracht en de kracht van deze machine waarderen.

Conclusie

Is de Vitamix 5200 geschikt voor u? We denken dat als je bereid bent om het geld uit te geven, het waarschijnlijk zal zijn. De kracht, de vele instellingen, de enorme container en de eenvoudige schoonmaakbeurten zijn allemaal goed voor een keukenhulpmiddel dat de meeste chef-koks en voedselliefhebbers zullen waarderen.

Hoewel de leercurve in het begin misschien een beetje frustrerend is, is het symptomatisch voor een blender die ontworpen is om op een hoog niveau te presteren.

Als je een blender wilt die zo goed is dat de nadelen ervan eigenlijk (in zekere zin) de sterke punten zijn, dan is dit er een om te overwegen.

Op zoek naar een directe vergelijking van deze krachtige Vitamix-toestellen? Probeer het maar:

  • Vitamix 5200 vs 750: Welke blender is beter?
  • Vitamix 5200 vs 7500: Welke blender is beter?
  • Vitamix 5200 vs 5300: Welke blender is beter?
  • Vitamix 5200 vs 6300: Welke blender is beter?

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

Recent Posts