Wat nodig is om een ​​gedateerde 1950 keuken om te bouwen


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Toen we Betsy en Jim Andrews voor het eerst ontmoetten in Jersey City, NJ, was hun keuken hard aan renovatie toe. Hoewel hun charmante, 116 jaar oude huis veel karakter had, was de keuken sinds 1956 niet meer gemoderniseerd. Dit betekende dat het zowel esthetisch als functioneel tijd was voor een opknapbeurt. Maar ze stonden voor een groot dilemma – ze hadden geen idee waar ze moesten beginnen.

Leven voor de verbouwing

De keuken is sinds 1956 niet meer verbouwd

Voor de renovatie, de Andrews ‘kanariegele werkbladen en muur oven schreeuwde jaren 1950. De keuken weerspiegelde niet hun stijl of smaak en ook ontbrak functionele functies, zoals een centraal eiland voor het bereiden van voedsel en onderhoudend. Voor een stel dat graag kookte en entertainde, was een vierpits kookplaat met een laag vermogen gewoon niet genoeg.

Ze wisten dat ze hun keuken wilden renoveren, maar moesten eerst hun budget en woonsituatie tijdens het project bepalen. Gelukkig werd alleen de keuken gerenoveerd, zodat de Andrews niet ontheemd raakten tijdens het project. Maar ze bestelden wel vaker iets buiten de deur.

Betsy en Jim hadden ook een realistisch budget in gedachten, gezien de omvang van hun project. Ze stelden vanaf het begin vast dat ze niet meer dan $100.000 in totaal wilden uitgeven.

1950 keuken met kanariegele accenten

Aan de slag

Na een gesprek met verschillende vrienden die onlangs hun eigen renovatieprojecten hadden voltooid, wist Betsy dat het tijd was om ideeën te gaan verzamelen. Ze was geïnspireerd door de renovatieprojecten van haar vrienden in New York City, en wist dat ze een moderne look wilde in haar eigen keuken – roestvrij stalen toestellen, witte kwaliteitskastjes, en lichtgekleurde accenten.

“Ik had eigenlijk geen idee waar ik moest beginnen,” zei Betsy. “Ik wist dat ik hier een mooie afwerking wilde hebben, dus het eerste waar ik naar op zoek ging was apparatuur.

Prachtige moderne accenten na de verbouwing

Na met enkele ontwerpers te hebben gesproken die aan de keukens van haar vrienden hadden gewerkt, leerde Betsy dat de meeste ontwerpers aanraden uw toestellen te kiezen alvorens iets anders te doen. Zo kan de ontwerper werken rond uw favoriete toestellen, in plaats van genoegen te moeten nemen met toestellen gewoon omdat ze in de ruimte passen.

Wetende dat ze nog niet klaar waren om een ontwerper in te huren, begonnen Besty en Jim hun zoektocht naar apparaten. Dit is wanneer we ze voor het eerst ontmoetten.

Keuze van de toestellen

Betsy en Jim kozen Miele-apparatuur voor hun nieuwe keuken

Nadat ze de Miele- en Bosch-toestellen van hun vrienden hadden gezien, wisten de Andrews dat ze de voorkeur gaven aan de gestroomlijnde en moderne look van Europese producten. Zij waardeerden ook het brede scala aan functies dat beschikbaar is met high-end apparatuur.

Toen Besty en Jim op zoek gingen naar apparatuur, moesten ze eerst nadenken over hun wensen en behoeften. Omdat de Andrews graag gasten ontvangen, was het voor hen belangrijk om apparatuur met een hoge capaciteit te hebben, waarmee meerdere gerechten tegelijk kunnen worden bereid. Dit leidde hen tot de ontdekking van toestellen zoals een gasfornuis, een stoomoven en een 6-pits professioneel fornuis.

En met het nieuwe open concept in hun achterhoofd, wisten de Andrews ook dat hun vaatwasser stil genoeg moest zijn om hen niet te storen als ze zich in de woonkamer ontspanden.

Na het zien van foto’s van naadloze keukenontwerpen, koos het echtpaar ook voor een ingebouwde, paneelklare koelkast. Hierdoor zou de koelkast meer op een kast lijken dan op een apparaat. Om een blikvanger in de ruimte te maken, wist Betsy dat ze een roestvrij stalen afzuigkap wilde die de aandacht van haar gasten zou trekken.

Roestvrijstalen pro-waaierafzuigkap

Betsy en Jim wisten vanaf het begin dat ze een koffiezetapparaat van hoge kwaliteit wilden. Als koffiekenners wilden zij ’s morgens de reis naar hun plaatselijke koffieshop kunnen overslaan en thuis comfortabel kunnen genieten van een lekker kopje van hun favoriete drankje.

Nadat het echtpaar de apparaten in levende lijve had gezien en de kenmerken van elk apparaat had leren kennen, werd het verliefd op de stijl en functionaliteit van Miele.

Maar Betsy keek niet alleen naar de toestellen toen ze showrooms bezocht en online winkelde. Ze maakte ook aantekeningen over zaken als werkbladen, kasten, en backsplash ontwerp.

Opbouw van het team

Nu Betsy en Jim hun toestellen hadden gekozen, konden ze teruggaan naar hun vrienden om een ontwerper te vinden die aansloot bij hun visie. Na een gesprek met de Andrews kon de ontwerper hen helpen bij het maken van esthetische keuzes, zoals het type vloer en aanrechtblad, een nieuwe backsplash en de kleur van de muur.

Voor kleine verbouwingen is meestal alleen een meubelmaker nodig en een bezoekje aan een huishoudwinkel om de klus te klaren. Maar omdat de Andrews besloten tot een volledige verbouwing, hadden ze de hulp van een aannemer nodig om muren af te breken en de open conceptkeuken te creëren waarnaar ze op zoek waren.

Omdat de Andrews echter niet wisten waar zij moesten beginnen met het inhuren van een aannemer, vroegen zij onze hulp bij het inhuren van een gekwalificeerde professional. Op basis van de omvang van het project en hun ontwerpvoorkeuren, hebben we AD Home Improvements aanbevolen.

De aannemer verkreeg de nodige vergunningen voor de muren die moesten worden afgebroken, en organiseerde een team om de gootsteen, de vaatwasser en alle relevante loodgieters- en elektriciteitsleidingen te verplaatsen. Dit nam veel stress weg bij Betsy en Jim, omdat ze wisten dat hun aannemer in staat zou zijn een geweldig team samen te stellen om de klus te klaren.

Bouwen aan de renovatie

Bouwen aan de renovatie

Gewapend met veel inspiratie en een geweldig team, konden Betsy en Jim eindelijk beginnen met de keukenverbouwing. Naarmate elke muur sneuvelde, kon het echtpaar zich het eindresultaat duidelijker voorstellen. Tijdens de renovatie begonnen Betsy en Jim zich voor te stellen hoe het leven eruit zou zien als het project eindelijk klaar was.

De renovatie in uitvoering

Leven na de renovatie

Het eindproject

De hele renovatie heeft van begin tot eind ongeveer zes maanden geduurd. De keuken was het wachten echter waard en heeft de levenskwaliteit van de Andrews aanzienlijk verbeterd.

Omdat Betsy en Jim graag entertainen, weerspiegelen veel van de voorzieningen die ze kozen hun liefde voor bijeenkomsten. Ze hebben bijvoorbeeld al goed gebruik gemaakt van hun 36 inch Miele-fornuis, waardoor ze met de extra grote ruimte grote maaltijden kunnen koken voor gasten. Ze genieten ook van de champagne-emmer, die rechts van hun Franke gootsteen staat.

Prachtige moderne keuken met Miele-apparatuur

Maar hun favoriete apparaat van allemaal? Het Miele koffiezetapparaat waar ze zo reikhalzend naar hadden uitgekeken voor de renovatie. “Als ik ’s morgens opsta, is dat het eerste wat aangaat in dit huis,” zei Betsy. “Zelfs voor een licht.

Naast de nieuwe apparatuur is de keuken zelf ook veel functioneler en uitnodigender geworden na de verbouwing. In plaats van een ruimte waar alleen gekookt wordt, werd de keuken het middelpunt van het feest.

Hoor rechtstreeks van Betsy in ons exclusief interview over haar verbouwingsproject

The Bottom Line

Op de vraag welk advies ze hadden voor anderen die aan het begin van het renovatieproces stonden, benadrukte Betsy de waarde van onderzoek en weten wat je wilt. Tijdschriften, sociale media en de keukens van vrienden zijn geweldige plaatsen om inspiratie op te doen wanneer u begint na te denken over uw verbouwing.

Het koppel benadrukte ook het belang van een sterk team dat je droom tot leven kan brengen. Hoe meer u in staat bent om openlijk te communiceren met uw ontwerper en aannemer, hoe dichter het eindresultaat bij uw visie zal liggen.

Uiteindelijk is deze renovatie voortgekomen uit de wens van de Andrews om zich te vermaken in en te genieten van hun ruimte. Maar toen de omstandigheden veranderden, besloten Betsy en Jim hun huis in Jersey City in 2020 te verkopen. Het charmante huis van het echtpaar is verkocht voor meer dan de vraagprijs… midden in de COVID-19 pandemie.

De renovatie kwam op het perfecte moment, want zo kon het echtpaar genieten van hun nieuwe ruimte en steeg ook de waarde van hun huis toen ze besloten naar de buitenwijken te verhuizen. De verbouwing gaf Betsy en Jim de geruststelling dat geïnteresseerde kopers zich niet zouden laten afschrikken door verouderde apparatuur en kanariegele aanrechtbladen.

Ik ben zo blij dat we besloten hebben om door te gaan met de verbouwing, zei Jim na de verkoop van het huis. Het was veel werk, maar het was het uiteindelijk zeker waard.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 4 november 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts