Whitelabel Huishoudelijk apparaten een frisse heropleving


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

In het afgelopen decennium was er een trend in het keukenontwerp naar ruimten vol apparatuur met een roestvrijstalen afwerking. Roestvrij staal kan een keuken een uiterst slanke en elegante uitstraling geven, die doet denken aan wat je zou zien in een toprestaurant of een modern huis. Nu, enkele jaren na deze trend, vertellen ouders met kleine kinderen ons dat zij niet voor roestvrij staal zouden hebben gekozen als zij de zichtbaarheid van vingerafdrukken en vlekken hadden gekend. En, de laatste tijd zien we dat een paar fabrikanten wit herontdekken. Wit kan een goede keuze zijn voor de volgende apparaten die u koopt. Laten we eens snel kijken naar een aantal situaties waarin deze kleur ideaal is – en een paar geweldige apparaten met een witte afwerking onder de aandacht brengen.

Wit is een traditionele kleur in veel verschillende contexten en huishoudartikelen zijn daarop geen uitzondering. Maar nog belangrijker is dat wit zo flexibel is dat het bij een groot aantal verschillende keukenindelingen en meubelontwerpen past. Ongeacht de kleur of afwerking van uw kasten, vloer, toonbanken, plafond, muren of andere toestellen, wit past (net als zijn tegenhanger, zwart) bij zowat alles.

Apparaat spotlight: De Viking VDSC536T6BWH

Wie op zoek is naar een nieuwe witte kachel moet eens goed kijken naar de Viking kachels. Het 36″ dual-fuel fornuis heeft zes pro-verzegelde branders, een krachtige oven met een breed scala aan kookinstellingen en een kinderveiligheidsfunctie die het perfect maakt voor huishoudens met jongere kinderen.

Frigidaire FGHD2472PW

Een efficiënte keuken is niets zonder een vaatwasser, en Frigidaire levert echt met dit witte model. Alles, van het wassysteem en de organisatiemogelijkheden tot de grote bestekmand en de duurzame roestvrijstalen binnenkant, is ideaal voor elke huiseigenaar. Bovendien is deze vaatwasser uitgerust met sensortechnologie die automatisch de juiste cyclus selecteert voor elke lading vaat.

Miele’s briljant wit plus serie

Het uitpakken van het witte Miele koffiezetapparaat in ons kantoor leverde veel “ooooohs en ahhhhs” op van ons personeel. De introductie van de Brilliant White Plus-serie door Miele was voor ons net zo spannend als de onthulling van de iPhone van Apple. Het puristische ontwerp van het glas (om nog maar te zwijgen van het gemakkelijk schoon te maken aspect) was anders dan enig ander toestel dat we eerder hadden gezien. Miele heeft in de Brilliant Plus-serie een complete serie apparaten ontworpen waarvan wij denken dat ze het keukendesign zullen vernieuwen.

‘Tis the Season

Het is winter, en voor velen liggen sneeuw en sneeuwdagen op de loer. Een nieuwe oven of fornuis in de kleur van het winterlandschap buiten uw ramen kan “het buitenleven naar binnen brengen” met heldere inspiratie voor het maken van seizoensgebonden lekkernijen. Wij laten u graag zien wat uw keuzemogelijkheden zijn en wat de nieuwste witte inspiratie op de markt is.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 12 januari 2014. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts